Keto Burn Review en Ervaringen

Honderd procent natuurlijk afvallen staat er op de homepage van Keto Burner. Hoe je dit kan doen? Door capsules in te nemen met daarin glucomannan, een natuurlijke vorm van vezels. Kan Keto Burner jou helpen om gewicht te verliezen op honderd procent natuurlijke wijze?

In deze review ga ik je alles leren over de onderstaande punten:

 • keto burn formula
 • keto burner
 • keto dieet
 • keto burn pillen gezond
 • keto burn formula opzeggen
 • lieke van lexmond keto burn
 • keto plus reviews
 • keto pro ervaringen

Laten we beginnen…

Wat is Keto Burn?

Keto Burner is een capsule met daarin een hoeveelheid glucomannan. Dit is een bepaald soort vezels die voorkomt in planten als konjac en salep. De stof wordt soms ook als natuurlijk verdikkingsmiddel of emulgator gebruikt onder E-nummer E425. Drie maal per dag neem je een half uur voor de maaltijd drie capsules van Keto Burner in.

Testpersonen Gezocht

Nog 9 plaatsen beschikbaar

Omdat we graag objectieve ervaringen publiceren bij onze productreviews hebben we een testpanel opgericht. Op dit moment zijn we op zoek naar 50 testpersonen die dit product gratis willen testen. Deelnemen is heel eenvoudig.

 1. Geef middels een reactie aan waarom jij dit product graag wil testen;
 2. We sturen het proefpakket gratis naar je toe;
 3. Je gebruikt het product volgens de voorschriften;
 4. Je vult het evaluatieformulier in.

Keto Burn Voedingssupplement

Keto Burn is een voedingssupplement dat veel belooft. Als jij de aanwijzingen van de fabrikant opvolgt, dan kun je maar liefst een pond vet per dag verliezen. Ja, je leest het goed, een halve kilo vet per dag.

Kan dit echt of zijn de claims van Keto Burn te mooi om waar te zijn? In deze review lees je alles over dit product en over de beweringen van de fabrikant.

Keto Burner Testen

Omdat ik graag objectieve ervaringen publiceren bij onze productreviews hebben we een testpanel opgericht. Voor keto burn ben ik op zoek naar 50 testpersonen die dit product gratis willen testen. Deelnemen is heel eenvoudig.

Er zijn nog 34 plaatsen beschikbaar

 1. Geef middels een reactie aan waarom jij Keto Burn graag wil testen;
 2. We sturen het product gratis naar je toe;
 3. Je gebruikt het product volgens de voorschriften;
 4. Je vult het evaluatieformulier in.
Keto burn actie
Keto burn actie

Deze actie is exclusief voor LoveHealth

Glucomannan wordt dan ook al eeuwenlang gebruikt in verschillende keukens. Salep wordt veel gebruikt in Turkse gerechten. In sommige Aziatische landen maakt men een soort noodles van de plant. De gel die ontstaat als je de vezels in contact brengt met water is ook eetbaar. Deze wordt soms gebruikt in combinatie met een dipsaus.

Keto burn duur
Keto burn duur

De naam Keto Burner zet je een beetje op het verkeerde been. Op basis van de naam zou je verwachten dat het supplement je helpt bij het verbranden van vet. Het woord keto kan worden opgevat als een verwijzing naar ketose, de staat van het lichaam waarbij deze vet verbrandt en geen suiker.

Keto Burner werkt op een compleet andere manier. De vezels van de plant zetten uit op het moment dat ze in aanraking komen met water. Deze uitgezette vezels nemen ruimte in in je maag. Als gevolg hiervan kun je minder eten en voel je je eerder voldoen. Er is geen bewijs dat je vet gaat verbranden als gevolg van het supplement.

Keto Burn Capsule

Keto Burn is een capsule die je ondersteunt bij het verbranden van vet. Doel van de capsules is om je te helpen omschakelen naar een keto dieet. In dit dieet zet je de vetstofwisseling in je lichaam aan door veel vetten te eten.

Op de website staat niet aangegeven wat er precies in de capsules zit. Enig googlewerk leert ons dat er een andere website is waar dit product ook verkocht wordt. Op deze website vinden we een aantal afbeeldingen die ook gebruikt worden op de website van Keto Burn.

Op basis van deze website concluderen we dat de ingrediënten sodium en magnesium zijn. Verder zit er een vulstof in en blijkt dat de capsule geschikt is voor vegetariërs.

Ook weten we via deze andere website dat Keto Burn een product is van een bedrijf uit Amsterdam.

Voor wie is Keto Burner geschikt?

Er zijn een paar situaties waarin je beter geen producten met glucomannan zoals Ketoburner kunt gebruiken. Als eerste wordt het afgeraden om het product te gebruiken als je zwanger bent of borstvoeding geeft. Als je medicijnen gebruikt of onder medische behandeling bent, kun je beter eerst contact zoeken met je behandelend arts.

Het is verder heel belangrijk dat je Keto Burner inneemt met voldoende water. Doe je dit niet, dan bestaat het risico op verstoppingen (bron). Als je problemen hebt met slikken, kun je de capsules beter helemaal niet innemen.

Tot slot bevat Keto Burner gelatine. Daarmee is het product niet geschikt voor vegetariërs. De gelatine kan afkomstig zijn van varkensvlees en daarmee zou het product niet halal zijn.

Keto Burn Schadelijk?

Keto Burn bevat geen schadelijke stoffen. Om het supplement effectief te gebruiken is het belangrijk dat je het keto dieet gaat volgen. Als je last hebt van een ziekte aan je stofwisseling, is het verstandig om eerst een arts te raadplegen.

Keto Burn is vegetarisch, maar het is niet bekend of er ook andere allergenen (bijvoorbeeld gluten) inzitten.

Is Keto Burner effectief?

De werking van glucomannan als supplement voor gewichtsverlies is veel onderzocht. Dit komt omdat het een van de weinige supplementen is die werkt door de hoeveelheid voedsel die je inneemt te beperken. In de meeste studies wordt een heel beperkt gewichtsverlies gevonden dat meestal niet significant is. In sommige studies is er zelfs geen verschil tussen mensen die glucomannan gebruiken en mensen die dat niet doen (bron). In andere studies blijkt dat er een klein verschil is, soms is dat verschil wetenschappelijk significant (bron).

Keto burn schadelijk?
Keto burn schadelijk?

In veel studies wordt glucomannan gecombineerd met een dieet waarbij de proefpersonen minder eten. De groep die glucomannan gebruikt, valt dan wel wat sneller af. Uit de meeste wetenschappelijke onderzoeken blijkt dat er weinig bijwerkingen zijn van glucomannan (bron).

Samenvattend is er weinig reden om aan te nemen dat glucomannan echt effectief is. Het kan nuttig zijn om een wat voller gevoel te hebben voordat je gaat eten, bijvoorbeeld als je niet zo goed maat kunt houden of als je naar een restaurant gaat. Over het algemeen heb je er meer aan als je grotere aanpassingen doorvoert in je levensstijl, zoals het gebruiken van gezondere maaltijden. Op deze manier krijg je ook meer voedingsstoffen binnen zoals vitaminen en mineralen.

Hoe goed werkt Keto Burn?

Magnesium is een van de belangrijkste mineralen voor ons menselijk lichaam, omdat veel enzymen deze stof nodig hebben (bron). Toch is er geen bewijs dat inname van magnesium helpt bij het afvallen.

De sodium, oftewel zout, in de capsule, leidt volgens sommige studies zelfs tot overgewicht (bron), omdat je sneller honger en dorst krijgt.

Kortom, de capsules van Keto Burn zijn vrijwel waardeloos. Voor een paar euro koop je een hogere dosis magnesium bij de plaatselijke drogisterij.

Wat Keto Burn doet is niets meer dan slimme marketing. Als jij je aan het voorgeschreven dieet houdt, dan val je inderdaad wel af. Je haalt dan misschien niet die pond per dag, maar je boekt zeker een mooi resultaat.

Haal jij het resultaat niet, dan zal Keto Burn zeggen dat dit komt doordat jij je niet aan het dieet hebt gehouden.

Wat kost Keto Burner?

Keto burn ervaringen
Keto burn ervaringen

Hoe graag wij het product ook wilden kopen voor de test, Op deze pagina kun je meer informatie en prijzen vinden. Wel weten we dat er 45 capsules in een verpakking zitten en dat je er ongeveer zes per dag moet innemen. In een week gebruik je dus iets minder dan een verpakking.

Abonnement

Keto Burn komt in de vorm van een abonnement. Je betaalt eerst alleen verzendkosten, maar daarna betaal je een vast maandbedrag. De ervaring leert dat het erg moeilijk is om van dit soort abonnementen af te komen. Blijf er dus van weg.

Voordelen

Glucomannan kan ervoor zorgen dat je minder eet in situaties waarin er veel eten beschikbaar is. Je kunt de capsules eerst voordelig proberen, je betaalt alleen de verzendkosten. Vergeet alleen niet om tijdig op te zeggen.

Nadelen

Er zijn veel alternatieven voor Keto Burner op de markt die je eenvoudig en relatief goedkoop kunt bestellen. Het ketogeen dieet is een van de meest effectieve diëten om af te vallen (bron). Het is ook zeker een van de moeilijkste diëten, omdat je echt een omslag moet maken in je eetpatroon. Het is jammer dat er geen enkele begeleiding bij de capsule zit, anders dan een vage richtlijn over hoe je moet eten.

Conclusie

Er zijn talloze supplementen op basis van glucomannan verkrijgbaar. Keto Burner is niet echt een toevoeging op het bestaande aanbod. Andere supplementen zijn makkelijker verkrijgbaar en waarschijnlijk ook goedkoper.

Los daarvan werken supplementen op basis van glucomannan eigenlijk alleen in hele specifieke situaties. Je kunt beter wat meer van een gezonde maaltijd eten dan wat minder van een ongezonde maaltijd. Glucomannan is wat dat betreft ideaal als supplement op momenten dat er een onbeperkte hoeveelheid ongezond voedsel voorhanden is, zoals bij een barbecue of een buffet. In alle andere gevallen kun je beter gewoon maaltijden maken met weinig koolhydraten en met veel groenten en vezels.

Keto Burn kopen of niet?

Keto Burn is wellicht een van de slechtste producten die wij ooit zijn tegen gekomen. Voor je het weet sluit je een abonnement af waarmee je voor €59.95 in de maand een kleine dosis magnesium thuis krijgt.

Keto Burn doet dus absoluut niet wat het belooft. Mocht je van plan zijn om een keto dieet te volgen, kies dan een programma met een supplement én goede begeleiding. Dit laatste is essentieel omdat het moeilijk is om met het keto dieet te starten.

Groeten,

RECENSIES OVERZICHT
Algehele Waardering
Vorig artikelGroene Thee Review en Ervaringen
Volgend artikelClinique Review en Ervaringen
keto-burnEr zijn talloze supplementen op basis van glucomannan verkrijgbaar. Keto Burner is niet echt een toevoeging op het bestaande aanbod. Andere supplementen zijn makkelijker verkrijgbaar en waarschijnlijk ook goedkoper. Los daarvan werken supplementen op basis van glucomannan eigenlijk alleen in hele specifieke situaties. Je kunt beter wat meer van een gezonde maaltijd eten dan wat minder van een ongezonde maaltijd. Glucomannan is wat dat betreft ideaal als supplement op momenten dat er een onbeperkte hoeveelheid ongezond voedsel voorhanden is, zoals bij een barbecue of een buffet. In alle andere gevallen kun je beter gewoon maaltijden maken met weinig koolhydraten en met veel groenten en vezels.

12 Reacties

 1. Ik ben claudia heb 3 jr gelederen gbp gehad,
  Eerste jr ging goed,2de jr kwam ik weer wat aan,ivm door medicatie,ik beweeg voldoende op tijd hulp gevraagd, geen goede begeleiding, heb al paar x wat geprobeerd via internet, ook niets met afgevallen,
  Sinds operatie altijd hoofd honger,en mijn maag vraagt ook continu om voedsel,
  Ik zou heel erg graag als tester voor jullie het product willen proberen

 2. Doordat ik in de overgang zit ben ik behoorlijk in gewicht toegenomen. Graag zou ik deze keto pillen willen proberen en daadwerkelijk gewicht verliezen.

 3. Ik gebruik aripripasol,
  een medicijn die je eetlust opwekt en waarvan je aankomt.
  Voor mij zouden deze keto capsules een uitkomst zijn!

 4. Hi ik ben michael en weeg 130 kilo ik zou graag 90 kilo wegen en daarom denk ik dat ik een geschikte persoon ben om jouw product te testen mvg

 5. Ik wil graag ondersteuning hebben bij het afvallen. Daarom wil ik graag dit product gaan gebruiken. Zodat ik hopelijk sneller wat kilo’s kan afvallen.

 6. Ik wil graag dit product proberen omdat het lijkt te werken. Ik zoek ondersteuning met afvallen omdat ik al jaren van diëten, theetjes etc nog steeds niet geslaagd ben om kilo’s af te vallen

 7. Ik ben al een tijd bezig met me verdiepen in het ketodieet. Het lijkt me erg interessant om te zien hoe en of deze supplementen werken en welk effect ze op mijn lichaam hebben.

 8. Reeds 2 weken test geprobeerd en niets in gewicht veranderd integendeel ik blijf op zelfde gewicht dus ben ik na 14 dagen gestopt.
  Groeten

 9. Inmiddels in de peri menopauze beland. 6 weken gezond eten en extra bewegen. Maar in het gewicht komt geen beweging.

REAGEER OP DIT BERICHT

Vul een reactie in ajb
Vul hier je naam in