Keto Weight Loss Burner Review en Ervaringen

Honderd procent natuurlijk afvallen staat er op de homepage van Keto Weight Loss. Hoe je dit kan doen? Door capsules in te nemen met daarin glucomannan, een natuurlijke vorm van vezels. Kan Keto Burner jou helpen om gewicht te verliezen op honderd procent natuurlijke wijze?

ketox24 korting

Keto Weight Loss Burner Gratis Testen

Naast het onderzoek naar de ingrediënten, publiceren wij ook graag objectieve ervaringen bij onze productreviews. Daarom hebben we een testpanel opgericht. Voor Keto Weight Loss zijn we op zoek naar 50 testpersonen die dit product gratis willen testen. Deelnemen is heel eenvoudig.

Nog 38 plaatsen beschikbaar

 1. Geef middels een reactie aan waarom jij Keto Weight Loss Burner graag wil testen;
 2. We sturen het product gratis naar je toe;
 3. Je gebruikt het product volgens de voorschriften;
 4. Je vult het evaluatieformulier in.

update er zijn geen plaatsen meer beschikbaar. Klik op de onderstaande knop voor informatie over KetoX24 Afslankdruppels.

Keto Weight Loss Burner Keto Weight Loss Burner Review en Ervaringen Meer informatie

Wat is Keto Weight Loss Burner ?

Keto Burner is een capsule met daarin een hoeveelheid glucomannan. Dit is een bepaald Keto Weight Loss Burner Keto Weight Loss Burner Review en Ervaringen Kotoomega soort vezels die voorkomt in planten als konjac en salep. De stof wordt soms ook als natuurlijk verdikkingsmiddel of emulgator gebruikt onder E-nummer E425. Drie maal per dag neem je een half uur voor de maaltijd drie capsules van Keto Burner in.

Glucomannan wordt dan ook al eeuwenlang gebruikt in verschillende keukens. Salep wordt veel gebruikt in Turkse gerechten. In sommige Aziatische landen maakt men een soort noodles van de plant. De gel die ontstaat als je de vezels in contact brengt met water is ook eetbaar. Deze wordt soms gebruikt in combinatie met een dipsaus.

Productinformatie Per 2 capsules Per 6 capsules
Glucomannan 1,425 g 4,275 g

 

De naam Keto Burner zet je een beetje op het verkeerde been. Op basis van de naam zou je verwachten dat het supplement je helpt bij het verbranden van vet. Het woord keto kan worden opgevat als een verwijzing naar ketose, de staat van het lichaam waarbij deze vet verbrandt en geen suiker.

Keto Burner werkt op een compleet andere manier. De vezels van de plant zetten uit op het moment dat ze in aanraking komen met water. Deze uitgezette vezels nemen ruimte in in je maag. Als gevolg hiervan kun je minder eten en voel je je eerder voldoen. Er is geen bewijs dat je vet gaat verbranden als gevolg van het supplement.

Keto Weight Loss Burner Alternatief Keto Weight Loss Burner Keto Weight Loss Burner Review en Ervaringen Ketox detox combinatie pakket

Een van de nadelen van Keto Weight Loss Burner is dat het verzonden wordt vanuit buiten Europa. Hierdoor betaal je per zending 54 euro douane kosten. Dit bedrag moet je afrekenen bij levering van het pakket.

Een beter alternatief voor Keto Weight Loss is KetoX24. Dit is is een zeer krachtig dieetsupplement om gewichtsverlies te bevorderen. Tevens krijg je, indien gewenst gratis online begeleiding van een diëtiste. De druppel kuur is een effectieve manier om af te slanken. Deze methode is in Amerika onderzocht (metabolic pathway research) en wordt inmiddels al enkele jaren toegepast. De resultaten zijn altijd merkbaar positief geweest. Een bijkomend voordeel is dat je bij KetoX24 geen last hebt van vermoeidheid, integendeel de druppels geven je juist energie’.

Meer informatie over KetoX24

Voor wie is Keto Weight Loss Burner geschikt? Keto Weight Loss Burner Keto Weight Loss Burner Review en Ervaringen Keto burner

Er zijn een paar situaties waarin je beter geen producten met glucomannan zoals Ketoburner kunt gebruiken. Als eerste wordt het afgeraden om het product te gebruiken als je zwanger bent of borstvoeding geeft. Als je medicijnen gebruikt of onder medische behandeling bent, kun je beter eerst contact zoeken met je behandelend arts.

Het is verder heel belangrijk dat je Keto Burner inneemt met voldoende water. Doe je dit niet, dan bestaat het risico op verstoppingen (bron). Als je problemen hebt met slikken, kun je de capsules beter helemaal niet innemen.

Tot slot bevat Keto Burner gelatine. Daarmee is het product niet geschikt voor vegetariërs. De gelatine kan afkomstig zijn van varkensvlees en daarmee zou het product niet halal zijn.

Is Keto Weight Loss Burner effectief? Keto Weight Loss Burner Keto Weight Loss Burner Review en Ervaringen Dieet pro glucomannan

De werking van glucomannan als supplement voor gewichtsverlies is veel onderzocht. Dit komt omdat het een van de weinige supplementen is die werkt door de hoeveelheid voedsel die je inneemt te beperken. In de meeste studies wordt een heel beperkt gewichtsverlies gevonden dat meestal niet significant is. In sommige studies is er zelfs geen verschil tussen mensen die glucomannan gebruiken en mensen die dat niet doen (bron). In andere studies blijkt dat er een klein verschil is, soms is dat verschil wetenschappelijk significant (bron).

In veel studies wordt glucomannan gecombineerd met een dieet waarbij de proefpersonen Keto Weight Loss Burner Keto Weight Loss Burner Review en Ervaringen Ketoenergie minder eten. De groep die glucomannan gebruikt, valt dan wel wat sneller af. Uit de meeste wetenschappelijke onderzoeken blijkt dat er weinig bijwerkingen zijn van glucomannan (bron).

Samenvattend is er weinig reden om aan te nemen dat glucomannan echt effectief is. Het kan nuttig zijn om een wat voller gevoel te hebben voordat je gaat eten, bijvoorbeeld als je niet zo goed maat kunt houden of als je naar een restaurant gaat. Over het algemeen heb je er meer aan als je grotere aanpassingen doorvoert in je levensstijl, zoals het gebruiken van gezondere maaltijden. Op deze manier krijg je ook meer voedingsstoffen binnen zoals vitaminen en mineralen.

Ingredienten Keto Weight Loss Burner

glucomannan-capsules
glucomannan capsules

Glucomannan poederextract (Amorphophallus konjac K. Koch, wortel), gelatine, emulgator (microkristallijne cellulose), antiklontermiddelen (magnesiumsilicaat, vetzuren), kleurstoffen (titaandioxide, briljantblauw FCF).

Aanbevolen dagelijkse portie: Neem 2 capsules met 1-2 glazen water 3 keer per dag een half uur voor de maaltijden.

*Glucomannan in de context van een energiebeperkt dieet draagt bij tot gewichtsverlies. Het gunstige effect wordt verkregen bij een dagelijkse inname van 3g glucomannan in drie doses van elk 1g, tezamen met 1-2 glazen water, voor de maaltijden en in de context van een energiebeperkt dieet.

Waarschuwingen Keto Weight Loss Burner Keto Weight Loss Burner Keto Weight Loss Burner Review en Ervaringen Ketomct

Keto Burner mag alleen worden gebruikt door volwassenen met een gezonde fysieke conditie. Niet geschikt voor kinderen en voor vrouwen die zwanger zijn of borstvoeding geven. Raadpleeg uw arts alvorens dit product te gebruiken, indien u onder medische behandeling bent of medicijnen gebruikt. Vanwege het gevaar voor verstikking is het product niet geschikt voor mensen met slik moeilijkheden of voor inname met onvoldoende vloeistof. Neem het product met veel water in om ervoor te zorgen dat het de maag bereikt. De aanbevolen dagelijkse portie niet overschrijden. Voedingssupplementen mogen niet als substituut voor een gevarieerde voeding worden gebruikt. Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Buiten het bereik van jonge kinderen bewaren.

Wat kost Keto Weight Loss Burner ?bloedglucose-grafiek-300x165

Hoe graag wij het product ook wilden kopen voor de test, het is niet duidelijk hoe duur het product nu precies is. Wel weten we dat er 45 capsules in een verpakking zitten en dat je er ongeveer zes per dag moet innemen. In een week gebruik je dus iets minder dan een verpakking.

Voordelen

Glucomannan kan ervoor zorgen dat je minder eet in situaties waarin er veel eten beschikbaar is.

Nadelen Keto Weight Loss Burner Keto Weight Loss Burner Review en Ervaringen Ketoomega

Er zijn veel alternatieven voor Keto Weight Loss op de markt die je eenvoudig en relatief goedkoop kunt bestellen. Het beste alternatief is KetoX24 dat geproduceerd wordt in Nederland.

Conclusie

Er zijn talloze supplementen op basis van glucomannan verkrijgbaar. Keto Burner is niet echt een toevoeging op het bestaande aanbod. Andere supplementen zijn makkelijker verkrijgbaar en waarschijnlijk ook goedkoper.

Los daarvan werken supplementen op basis van glucomannan eigenlijk alleen in hele specifieke situaties. Je kunt beter wat meer van een gezonde maaltijd eten dan wat minder van een ongezonde maaltijd. Glucomannan is wat dat betreft ideaal als supplement op momenten dat er een onbeperkte hoeveelheid ongezond voedsel voorhanden is, zoals bij een barbecue of een buffet. In alle andere gevallen kun je beter gewoon maaltijden maken met weinig koolhydraten en met veel groenten en vezels.

Gezonde Groet,

Keto Weight Loss Burner Keto Weight Loss Burner Review en Ervaringen Drs miriam amstel

31 Reacties

 1. Waarom word er niks gedaan met al die commentaren die er op deze site staan ? van Geto Burner
  wie zijn jullie ? en waarom maken jullie zo veel slachtoffers ?
  wat moet er gebeuren om dit te stoppen ?
  Ik vul een enquête formulier in van de KLM en vervolgens zit ik aan een contract vast van afslank pillen waar ik nooit om gevraagd heb …wat is dit joh !! geen retour adres ! geen telefoon nummer ! geen reactie op wat voor een mail dan ook !!
  geld gaan jullie van mij never nooit krijgen ….laat maar voorkomen dan ….eens kijken wie er wint !!
  de pillen die jullie mij toe sturen staan onaangebroken te wachten om retour gestuurd te worden maar als jullie mij geen gegevens geven en verder nergens op reageren dan wacht ik toch gewoon !!
  stelletje prutsers !! het adres van Arnhem zal waarschijnlijk ook niet bestaan Contactgegevens
  Keto Burner (Yogoma B.V.)
  Wassenaarweg 40
  6843 NW Arnhem
  +31850013773
  [email protected]
  Ik mag hopen dat degene die dit verzonnen heeft een vet hart krijgt ! of last van z’n geweten want karma is a bitch !!!
  Daan

 2. Niet bestellen! Helpt niets en ze blijven om betalingen verzoeken ondanks dat ik aan alle voorwaarden van terugzending heb voldaan. Ze zijn niet bereikbaar. Het zijn oplichters!!!

 3. Op 28 oktober heb ik al aangegeven geen keto-burner te willen ontvangen. Een factuur sturen zonder nabestelling kan niet en ga ik natuurlijk niet betalen.Keto-burner werkt bij me te laxerend en vind ik daarom risicovol.S.V.P. geen nazendingen!!!!!

 4. Ik heb er ook slechte ervaring mee ook proef pakket ontvangen en op tijd binnen een paar dagen opgezegd(binnen 14 dagen) want ik zag meteen dat het troep was. maar ik zag plotseling bij mijn bank dat ze 69 euro gingen incasseren, ik heb ze meteen een mail gestuurd want ze zijn telefonisch niet bereikbaar maar hun zeggen dat ik niet op tijd heb opgezegd. nu word ik lastig gevallen met dreig mais en smsjes l en betaling linkjes om bedrag die inmiddels 87 euro is geworden te betalen dit is . puur oplichterij. ik heb contact gehad met de consumenten bond en met juridisch loket zolang ik niks heb getekend zit ik aan niks vast en als ze nog 1 x zo een dreigmail sturen schakel ik mijn advocaat in. wat een oplichters zeg

  • Ja ik heb ook met juridische loket en ACM contact opgenomen , heb toch niks getekend en ze stuurde toen laatste kans om te betalen en dan gaat alles Nasr deurwaarder. Echt niet normaal ! Advocaat gaat pas reageren an kosten boven 200 euro. Even afwachten

 5. Heb het 2de zakje retour gezonden, gevolgd via Postnl app in hun envelop die ze naar mij toegezonden hebben met die troep erin. Meerdere malen een formulier ingevuld dat ik niets meer wilde ontvangen en dat ik het tweede zakje retour had gezonden. Heb zelfs foto’s gemaakt van de envelop met inhoud bewijsvoering van het postkantoor dat ik het retour heb gezonden, waar ik ook nog eens voor moest betalen. nu sturen ze mij de laatste kans om te betalen toe anders gaat het naar de deurwaarder. Nou genoeg bewijsvoering dus kom maar op. betalen aan me nooit niet.

 6. Ze zijn erg, geld zomaar geïncasseerd , en elke week kosten verhogen , van 69,95 naar 87,45. Bedreigen met incassobureau en geen telefoonnummer waar kan ik hun bereiken!!!! Oplichters !

 7. Ik heb het direct opgezegd en ga vandaag aangifte doen bij de politie voor oplichterij, krijg een herinnering voor betaling en heb het ook allang terug gestuurd!!!!!!!!!!!!!!

 8. Vandaag zal die rommel nog worden terug gestuurd. Waag het niet nog eens geld van mijn rekening te halen.Dit zal gerechtelijk vervolgd worden als ik hier nog iets van merk.Ik heb geen klantnummer,nergens.
  Dus kan ik alleen maar stop zetten via dit schrijven.DUS STOP !!!!!!!!.

 9. Is gewoon een niet werkend overprized product waar ze geld mee verdienen omdat mensen het abbonement niet afgemeld krijgen. Een “moderne en legale scam”
  AUB nóóit bestellen!

 10. Hebben jullie betaalt of niet? Is het mogelijk om dit niet te betalen als je na de 14 dagen hebt opgezegd en geen nieuwe leveringen hebt ontvangen?

 11. Vreselijke oplichters zijn het heb het al gemeld bij de consumentenbond.
  Ze bedriegen de mensen zijn alleen maar uit op geld.
  En nemen telefoon niet op en via de mail alleen maar dreigen met incasso bureau

 12. Heb proefpakket ontvangen , mijn arts heeft het bekeken en afgekeurd, dus wil ik geen abonnement . Klantnummer is er niet wel omschrijving van betaling . Ik wil niks verder ontvangen, maar kan het nergens stopzetten .Graag commentaar .

 13. merk niets dat ik afval ,eerder zwaarder wordt, wil dit niet meer ontvangen ,en wil niet betalen om af te zeggen,wat nu ?????

 14. Ik wil het niet meer ontvangen en betalen.
  Geen klantnummer, geen handtekening alleen verleiding!!!

  Graag reageren en geef een mailadres!

 15. Dit is puur bedrog,jullie sturen een pakketje op tegen verzendkosten die onmiddelijk betaald moeten worden,en dan halen jullie zomaar geld van de rekening af,bij deze ga ik verdere stappen ondernemen,jullie zijn gewaarschuwd!!!

 16. Verschrikkelijke oplichters! Ik dacht dat ik nooit in zo iets ga intrappen!
  Alle producten teruggestuurd in de juiste termijn vervolgens krijg ik een factuur! Dan moet ik bewijzen dat producten zijn teruggestuurd en ik krijg weer een uitleg over de voorwaarden. Ze proberen mij `overtuigen` dat 14 dagen zijn verstrekken terwijl de datum vermeld stat op het bewijs. Ze nemen telefoon niet op en reageren nauwelijks op de mail. Doen alles zodat die 14 dagen zijn verstrekken. Bovendien moest ik retour zelf betalen. Dat kan echt niet! Dat is tegen de wet in! Wat erg dat het nu in eens internet zo vol met rotzooi zit!!!
  Iig niet intrappen dus.
  Anneke, Thea misschien kunnen jullie op de TrustPilot jullie mening geven. Dan worden meer mensen gewaarschuwd!
  Groet

  • hoi even een vraagje
   ik ben er ook ingeluisd …maar ik laat me niet besodemieteren
   welk adres heb jij gebruikt om de pillen te retourneren ? ik zie nl alleen het adres in Arnhem maar dat is niet het juiste ….
   gr Daan

  • Ik krijg de capsules niet eens maar men probeert met automatische incasso iedere keer te innen.. geen telefoonnummer niks wat je kunt bellen.

REAGEER / AANMELDEN GRATIS TESTEN

Vul een reactie in ajb
Vul hier je naam in