Keto Dieet Review en Ervaringen

De pillen van keto diet helpen jouw lichaam om zo snel mogelijk ketolichaampjes aan te maken. Dit zijn vetstoffen die als brandstof kunnen dienen voor je lichaam. Werkt Keto Diet echt?

Dit is wat je in dit artikel leert

 • keto dieet voor beginners
 • keto dieet ontbijt
 • keto dieet vetten
 • havermout keto dieet
 • keto dieet alcohol
 • keto dieet vegetarisch
 • keto dieet weekmenu
 • keto dieet schema
en nog veel meer…

Wat is Keto Diet? Keto Dieet Review en Ervaringen Keto dieet recepten

Keto Diet is een supplement met maar liefst zeven verschillende ingrediënten. De bedoeling is dat deze ingrediënten jouw lichaam helpen om in een staat van ketose te raken. Hierbij gebruikt je lichaam vet als brandstof en niet de koolhydraten. Hiervoor is het belangrijk dat je keto diet combineert met het vetrijke keto dieet.

Het is niet helemaal bekend welk bedrijf er achter Keto Diet zit, al staat er onder de pagina een verwijzing naar een bedrijf in Panama. Wel bekend is dat het supplement geproduceerd wordt in de VS en is het vrij van genetisch gemodificeerde bestanddelen.

Het bedrijf achter Keto Diet maakt een behoorlijk forse claim. Je kunt volgens het bedrijf 1 kilo vet per dag verliezen. Dit is onmogelijk. Een kilo vet staat gelijk aan ongeveer 9000 calorieën. Dit is meer dan de meeste mensen in vier dagen gebruiken.

Testpersonen Gezocht ….

Omdat we graag objectieve ervaringen publiceren bij onze productreviews hebben we een testpanel opgericht. Voor …. zijn we op zoek naar 50 testpersonen die dit product gratis willen testen. Deelnemen is heel eenvoudig.

 1. Geef middels een reactie aan waarom jij …. graag wil testen
 2. We sturen het product gratis naar je toe
 3. Je gebruikt het product volgens de voorschriften
 4. Je vult het evaluatieformulier in

Er zijn nog 28 plaatsen beschikbaar

Keto Dieet Review en Ervaringen Meer informatie

Voor wie is Keto Diet geschikt?

Er zijn geen bekende allergenen aanwezig in het Keto Diet supplement. Toch is het belangrijk om contact op te nemen met een arts als je last hebt van gezondheidsklachten. Zo zit er synefrine in de capsule. Dit is een stof die leidt tot een hogere bloeddruk (bron).

Hoe effectief is Keto Diet?

We hebben een aantal van de belangrijkste onderdelen in Keto Diet onderzocht op hun ondersteunende werking bij het afvallen.

Een van de ingrediënten is raspberry ketones. Dit is een verbinding die van nature voorkomt in frambozen, maar die ook kunstmatig gemaakt kan worden. De werking van dit ingrediënt is alleen bewezen bij ratten en muizen en in een hoge dosering (bron).

Het eerder genoemde synefrine heeft mogelijk een beperkte werking als het gaat om het stimuleren van gewichtsverlies (bron). Het co-enzym Q10 heeft ook geen bewezen effect op het gewichtsverlies (bron). Een laatste ingrediënt dat we hebben bekeken is beta sitosterol. Dit is een stof die lijkt op cholesterol. Deze stof helpt mogelijk om het bloedsuiker te reguleren (bron).

Keto Diet doet zijn werk volgens de fabrikant vooral goed als je het combineert met het bekende keto dieet. Hierbij eet je ongeveer 70% vetten, 25% eiwitten en 5% koolhydraten. Dit is een bewezen effectief dieet voor als je wilt afvallen (bron). De pillen ontwerken hun werking dus niet aan de ingrediënten, maar aan dit bewezen effectieve dieet.

Wat kost Keto Diet?

Een verpakking met twintig capsules kost €49. Dit maakt het supplement relatief duur, want je betaalt bijna €2.50 voor een pil.

Voordelen

Het supplement helpt mogelijk een beetje om je lichaam in een staat van ketose te brengen. Dit is iets waar veel mensen mee worstelen die het keto diet willen volgen.

Nadelen

Het supplement werkt verder beperkt. Het grootste gedeelte van het effect behaal je door het Keto dieet te volgen. De omschakeling naar dit dieet is vrij zwaar, maar het is wel erg effectief.

Conclusie

Het keto dieet, waarin je veel vetten en eiwitten eet en juist weinig koolhydraten, is erg effectief. Het supplement Keto Diet heeft heel weinig toegevoegde waarde als het gaat om het afvallen. De meeste ingrediënten zijn gewoon niet effectief.

Het kan wel zo zijn dat het supplement het makkelijker maakt om in een staat van ketose te komen. Deze omschakeling is voor veel mensen erg lastig te maken. Toch zijn er dan andere supplementen op de markt die goedkoper en effectiever zijn.

Een laatste nadeel is dat Keto Diet synefrine bevat. Dit is een stof die de bloeddruk verhoogt en dit is vooral voor mensen met overgewicht gevaarlijk. Deze hebben vaak al een hogere bloeddruk.

REAGEER OP DIT BERICHT

Vul een reactie in ajb
Vul hier je naam in