Keto Plus Review en Ervaringen

Een van de moeilijkste dingen van het keto dieet is in ketose komen. Er zijn heel veel supplementen die je helpen bij het maken van deze omschakeling, zoals Keto Plus. In dit artikel lees je wat Keto Plus is, hoe het werkt en hoe effectief dit middel is.

Wat is Keto Plus?

Keto Plus is een supplement van voordeelproducten dat ontworpen is om jouw lichaam zo snel mogelijk in ketose te brengen. Ketose is een staat van stofwisseling waarbij je lichaam gebruikt maakt van lichaamsvet als brandstof (in plaats van koolhydraten). Je kunt in ketose komen door een keto dieet te volgen, waarbij je veel vetten en relatief weinig koolhydraten eet.

keto plus review ervaringen

Keto Plus bevat zes verschillende ingrediënten die je moeten helpen om deze omschakeling te maken. Deze ingrediënten zijn frambozenketonen, groene thee, ciderazijn, citroenpectine, kelp en cafeïne.

In een potje Keto Plus zitten zestig capsules. Je neemt tweemaal per dag 1 capsule in met een glas water. Dit doe je een keer een halfuur voor het ontbijt en een keer vlak voor het avondeten.

Testpersonen Gezocht

Nog 32 plaatsen beschikbaar

Omdat we graag objectieve ervaringen publiceren bij onze productreviews hebben we een testpanel opgericht. Op dit moment zijn we op zoek naar 50 testpersonen die dit product gratis willen testen. Deelnemen is heel eenvoudig.

  • Geef middels een reactie aan waarom jij dit product graag wil testen;
  • We sturen het proefpakket gratis naar je toe;
  • Je gebruikt het product volgens de voorschriften;
  • Je vult het evaluatieformulier in.

Voor wie is Keto Plus geschikt?

Keto Plus bevat cafeïne en is daarom niet geschikt voor zwangere vrouwen en kinderen. Ook mensen die last hebben van hartklachten, bijvoorbeeld hartritmestoornissen, kunnen Keto Plus beter niet gebruiken.

Hoe effectief is Keto Plus?

We bekeken een aantal van de belangrijkste ingrediënten voor je om te beoordelen of deze effectief zijn.

Van frambozenketonen is alleen bekend dat deze bijdragen aan gewichtsreductie bij ratten en muizen (bron). Een effect bij mensen is nooit bewezen. Van pectine is bewezen dat het helpt om je een vol gevoel te geven, maar dan wel bij hogere doseringen (bron). Iets soortgelijks geldt voor ciderazijn (bron).

keto plus review ervaringenKelp bevat een stof genaamd fucoxanthine die de verbranding van vet behoorlijk stimuleert, ook bij kleine doses (bron). Van koffie en groene thee is bekend dat deze bijdragen aan een snellere stofwisseling, maar vooral bij cafeïne verdwijnt dit effect vrij snel. Dit komt omdat je lichaam gewend raakt aan de cafeïne.

Al met al bevat Keto Plus een aantal ingrediënten die wel bij kunnen dragen aan het verbranden van vet. Dit komt vooral de kelp, de groene thee en de koffie. Zeker als je normaal gesproken geen cafeïne drinkt, kan Keto Plus bijdragen aan de omschakeling naar ketose. Is je lichaam gewend aan de effecten van cafeïne, dan is het voordeel maar heel klein.

Wat kost Keto Plus?

Een verpakking met zestig capsules Keto Plus kost €29.50. Hier komen nog wel verzendkosten overheen.

Voordelen

Kelp is een bijzonder effectief ingrediënt dat we maar weinig tegenkomen in afslanksupplementen. Het middel kan echt helpen om meer energie te verbranden en om de vetstofwisseling te stimuleren.

Nadelen

De doseringen van ciderazijn en pectine zijn te laag om tot een serieus effect te leiden. Dit is jammer, want deze stoffen kunnen zeker een positief effect hebben om de honger tegen te gaan. Dit is bij uitstek iets dat je nodig hebt als je omschakelt naar ketose.

Conclusie

Keto Plus is een geschikt middel om te proberen als je van plan bent om de omschakeling te maken naar een keto dieet. Deze omschakeling kan heel zwaar zijn en veel mensen kunnen hier wel wat hulp bij gebruiken.

Het supplement bevat drie ingrediënten die bijdragen aan een betere stofwisseling. Wel is het zo dat je het middel niet meer nodig hebt als je lichaam eenmaal in ketose is. Je doet dan zelf de rest. Het is alleen wel onmisbaar om het supplement te combineren met een goed voedingsschema, zodat je lichaam ook echt in ketose kan komen. Verder is het jammer dat de dosering van twee van de werkzame ingrediënten veel te laag is.

RECENSIEOVERZICHT
Algehele Waardering
Vorig artikelSupp24 skin Collagen Review en Ervaringen
Volgend artikelSupp24 Fatburner Review en Ervaringen

4 Reacties

  1. Ik heb meerdere afslankproducten geprobeerd, waarvan 1 werkte maar niet te betalen is, en waarvan 1 op nummer 2 van top 5 staat maar die vind ik niet zo goed, en nog veel meer andere, waardoor ik echt dus al genoeg geld kwijt ben, dus zou ook graag eens proefpersoon willen zijn dan weet ik echt wel of het verschil maakt

  2. Deze afslank kuur is zeer geschikt voor de patiënten met zwaar obitas. Ben daarom ook niet eens met de analise van dokteranders Myriam Amstel. Mensen lees krities op deze site!

REAGEER OP DIT BERICHT

Vul een reactie in ajb
Vul hier je naam in