Keto Plus Review en Ervaringen

Een van de moeilijkste dingen van het keto dieet is in ketose komen. Er zijn heel veel supplementen die je helpen bij het maken van deze omschakeling, zoals Keto Plus. In dit artikel lees je wat Keto Plus is, hoe het werkt en hoe effectief dit middel is.

Wat is Keto Plus?

Keto Plus is een supplement van voordeelproducten dat ontworpen is om jouw lichaam zo snel mogelijk in ketose te brengen. Ketose is een staat van stofwisseling waarbij je lichaam gebruikt maakt van lichaamsvet als brandstof (in plaats van koolhydraten). Je kunt in ketose komen door een keto dieet te volgen, waarbij je veel vetten en relatief weinig koolhydraten eet.

keto plus review ervaringen

Keto Plus bevat zes verschillende ingrediënten die je moeten helpen om deze omschakeling te maken. Deze ingrediënten zijn frambozenketonen, groene thee, ciderazijn, citroenpectine, kelp en cafeïne.

In een potje Keto Plus zitten zestig capsules. Je neemt tweemaal per dag 1 capsule in met een glas water. Dit doe je een keer een halfuur voor het ontbijt en een keer vlak voor het avondeten.

Testpersonen Gezocht

Nog 32 plaatsen beschikbaar

Omdat we graag objectieve ervaringen publiceren bij onze productreviews hebben we een testpanel opgericht. Op dit moment zijn we op zoek naar 50 testpersonen die dit product gratis willen testen. Deelnemen is heel eenvoudig.

 • Geef middels een reactie aan waarom jij dit product graag wil testen;
 • We sturen het proefpakket gratis naar je toe;
 • Je gebruikt het product volgens de voorschriften;
 • Je vult het evaluatieformulier in.

Voor wie is Keto Plus geschikt?

Keto Plus bevat cafeïne en is daarom niet geschikt voor zwangere vrouwen en kinderen. Ook mensen die last hebben van hartklachten, bijvoorbeeld hartritmestoornissen, kunnen Keto Plus beter niet gebruiken.

Hoe effectief is Keto Plus?

We bekeken een aantal van de belangrijkste ingrediënten voor je om te beoordelen of deze effectief zijn.

Van frambozenketonen is alleen bekend dat deze bijdragen aan gewichtsreductie bij ratten en muizen (bron). Een effect bij mensen is nooit bewezen. Van pectine is bewezen dat het helpt om je een vol gevoel te geven, maar dan wel bij hogere doseringen (bron). Iets soortgelijks geldt voor ciderazijn (bron).

keto plus review ervaringenKelp bevat een stof genaamd fucoxanthine die de verbranding van vet behoorlijk stimuleert, ook bij kleine doses (bron). Van koffie en groene thee is bekend dat deze bijdragen aan een snellere stofwisseling, maar vooral bij cafeïne verdwijnt dit effect vrij snel. Dit komt omdat je lichaam gewend raakt aan de cafeïne.

Al met al bevat Keto Plus een aantal ingrediënten die wel bij kunnen dragen aan het verbranden van vet. Dit komt vooral de kelp, de groene thee en de koffie. Zeker als je normaal gesproken geen cafeïne drinkt, kan Keto Plus bijdragen aan de omschakeling naar ketose. Is je lichaam gewend aan de effecten van cafeïne, dan is het voordeel maar heel klein.

Wat kost Keto Plus?

Een verpakking met zestig capsules Keto Plus kost €29.50. Hier komen nog wel verzendkosten overheen.

Voordelen

Kelp is een bijzonder effectief ingrediënt dat we maar weinig tegenkomen in afslanksupplementen. Het middel kan echt helpen om meer energie te verbranden en om de vetstofwisseling te stimuleren.

Nadelen

De doseringen van ciderazijn en pectine zijn te laag om tot een serieus effect te leiden. Dit is jammer, want deze stoffen kunnen zeker een positief effect hebben om de honger tegen te gaan. Dit is bij uitstek iets dat je nodig hebt als je omschakelt naar ketose.

Conclusie

Keto Plus is een geschikt middel om te proberen als je van plan bent om de omschakeling te maken naar een keto dieet. Deze omschakeling kan heel zwaar zijn en veel mensen kunnen hier wel wat hulp bij gebruiken.

Het supplement bevat drie ingrediënten die bijdragen aan een betere stofwisseling. Wel is het zo dat je het middel niet meer nodig hebt als je lichaam eenmaal in ketose is. Je doet dan zelf de rest. Het is alleen wel onmisbaar om het supplement te combineren met een goed voedingsschema, zodat je lichaam ook echt in ketose kan komen. Verder is het jammer dat de dosering van twee van de werkzame ingrediënten veel te laag is.

RECENSIES OVERZICHT
Algehele Waardering
Vorig artikelMultislim Review en Ervaringen
Volgend artikelHealy Reviews en Ervaringen
keto-plus-review-en-ervaringenKeto Pro is een geschikt middel om te proberen als je van plan bent om de omschakeling te maken naar een keto dieet. Deze omschakeling kan heel zwaar zijn en veel mensen kunnen hier wel wat hulp bij gebruiken. Het supplement bevat drie ingrediënten die bijdragen aan een betere stofwisseling. Wel is het zo dat je het middel niet meer nodig hebt als je lichaam eenmaal in ketose is. Je doet dan zelf de rest. Het is alleen wel onmisbaar om het supplement te combineren met een goed voedingsschema, zodat je lichaam ook echt in ketose kan komen. Verder is het jammer dat de dosering van twee van de werkzame ingrediënten veel te laag is. Ben je op zoek naar een alternatief dat wél werkt? Lees dan ons artikel over TimFit.

36 Reacties

 1. Zou dit heel graag willen testen, ben altijd zeer sceptisch. Maar eet nu al al jaren KHA maar begin nu terug te vallen in mijn oude gewoontes… helaas!
  Merkte dat het voor mijn migraine heel goed hielp maar krijg het nu even tot mijn grote ergernis niet meer goed opgepakt. Dus als dit mij kan helpen…….heeeeel graag. ☺

 2. Ik ben een ongelofelijke stress eter en de laatste tijd is er het nodige gebeurd, waardoor ik weer ben aangekomen.
  Ik ben veel te zwaar en heb last van mijn linker knie, dus dat is nooit goed. Ik wil graag afvallen maar kan het meestal niet heel lang volhouden.

 3. Zolang ik mij kan herinneren heb ik ruzie met mijn gewicht.
  Van alles al geprobeerd van sporten tot crash diëten.
  Helaas nog niks gevonden waardoor ik blijvend en vooral afval.
  Af en toe wel paar kilo afgevallen maar dat zat er dan weer heel snel aan en zelf meer.
  Ik kijk er naar uit om mezelf in de spiegel aan te kijken en dan eindelijk kan zeggen goh he wat zie jij er goed uit!.
  Ik zou dolgraag het willen testen voor jullie.
  Kijk uit naar jullie bericht en dat ik door jullie mijn leven ga veranderen en er weer naar uitkijk om te leven.

 4. Ik heb veel verschillende diëten uitgeprobeerd, maar het lukt me niet om me aan het dieet te houden. Ik zou dit graag eens uit willen proberen.

 5. Ik heb al zoveel geprobeerd en zoveel geld uit gegeven aan niet of nauwelijks werkende producten, dat ik het vertrouwen in afslankproducten ben verloren. Ik kom graag in aanmerking voor uw testpanel. Als dit wel werkt zal ik nog harder rond bazuinen dat ik eindelijk iets goeds heb gevonden, dan dat ik nu negatief doe over alle reeds geprobeerd producten.

 6. Ik zou het dolgraag willen testen
  Ben erg op zoek naar een ondersteuning bij het afvallen naast mijn voeding die ik aanpas naar het keto dieet

 7. ik zou heel graag 20kg willen afvallen,tegen kerst zou ik toch nog een aantal kilootjes kwijt willen dat ik slank in mijn kleedje kan, ik blijf al een tijdje op hetzelfde gewicht maar mijn zwangerschapskilo’s willen er maar niet meer verder af,ik zou enorm graag dit pakketje willen uitproberen :)

 8. ik zou nog 20kg kwijt moeten en ik wil tegen kerst graag nog kilootjes kwijt dus hoop ik echt dat dat met de keto plus zal lukken :)

 9. Mijn hele leven al bezig met mijn gewicht. Nu ik ouder (69) ben, krijg ik steeds meer klachten die te maken hebben met mijn overgewicht.
  Zoveel dieeten en “middeltjes” verder ben ik nu toch wel heel erg nieuwsgierig geworden naar Keto. In verband met een redelijk kleine portemonnee zou ik het eerst willen proberen, dus ik wacht met spanning af.

 10. Ik zou het graag willen testen. Ik krijg het niet voor elkaar om te sporten en m’n voeding totaal aan te passen. Ik doe mijn best, wil echt graag 10 kg afvallen. Maar hoe meer ik het probeer hoe meer zin ik in chocola krijg. Help !!!

 11. Ik zou heel graag dit middel willen proberen, omdat ik als alleenstaande moeder graag gezond en fitter wil zijn om leuke dingen te doen met mijn mannetje

 12. Ik zou heel graag minimaal 20 kilo willen afvallen…. Zo dat ik sneller gezond kan worden… ik hoop dat dit mij een steuntje in de rug kan geven.

 13. Ik zou heel graag dit product uit willen proberen. Vijf zwangerschappen doorstaan. De eerste vier zwangerschappen helaas steeds aardig wat kilo’s overgehouden en krijg ze niet meer weg. De laatste zwangerschap gelukkig direct terug op het gewicht van voor de zwangerschap. Maar alsnog 15 kilo zwaarder dan voor ik voor het eerst zwanger raakte. Het zou mijn lijf goed doen wat kilo’s kwijt te raken. Hopelijk heb ik dan wat meer energie en minder lichamelijke klachten, zoals gewrichtspijn bij inspanning en traplopen.

 14. Ik zou dit product graag proberen omdat ik totaal niet standvastig kan zijn met diëten maar wel graag 20 kilo af wil vallen

 15. Heb zeer veel belangstelling. Door een ongeluk 11 jaar geleden door pijn niet echt meer kunnen sporten, alleen in het water waarvan de laatste twee jaar weinig door corona. Drie jaar terug ook nog borstkanker gekregen en zit nu tegen een burn-out aan. Vorige maand kwam daar een te hoge bloedsuiker bij. Door zeer slecht slapen blijf ik in die rot cirkel zitten. Ik moet nu echt snel afvallen voor mijn gezondheid.

 16. Door vele problemen in mijn leven en het feit dat ik door mislukte operaties beperkt kan sporten, lukt het me niet om af te vallen. Gewichtsverlies zou mij psychisch en fysiek enorm helpen!

 17. Ben benieuwd of het inderdaad zo goed is als jullie zeggen, meestal wordt er veel beloofd dus ik wil deze uitdaging ook wel proberen en het testen

 18. Ik wil dit product heel graag proberen ben mijn levenlang al een jojo en hoop hiermee toch een keer een stabiel gewicht te krijgen

 19. Hallo, ik ben al jaren aan het lijnen, maar kom altijd weer aan. Ik heb nog nooit iets gevonden wat bij mij past en vol te houden is. Ik wil dit dan ook heel graag proberen.

 20. Goedemiddag , in komende 2 jaar ben ik best veel aangekomen en wil graag weer afvallen met een medicijn die wel hebt ik gebruik nu ook medicijnen die me oom heeft gegeven die ook 10 kilo is afgevallen maar ik zei bij mij geen verschil en ik zou graag willen afvallen en kijken als deze producten helpt bij mij

 21. Ik ben na een IC opname van 5 weken voor Corona en aansluitend revalidatie van 3 maanden veel zwaarder geworden, men denkt door de sondevoeding van 3 maanden. Ik sport veel maar raak geen kilo kwijt, ik was altijd rond de 80 kg en nu >100 kg

 22. Goedendag,
  Ik zou 5 kilo af moeten vallen in totaal na mijn zwangerschappen. Ik eet gezond, beweeg genoeg maar het lukt me niet om de kilo’s kwijt te raken. Ik hoor positieve signalen over dit product, maar ben wel sceptisch omdat ik ook wel eens andere pillen gebruikt heb die niet hielpen. Ik ben heel benieuwd of deze pillen wel het beoogde effect hebben.

 23. Ik heb meerdere afslankproducten geprobeerd, waarvan 1 werkte maar niet te betalen is, en waarvan 1 op nummer 2 van top 5 staat maar die vind ik niet zo goed, en nog veel meer andere, waardoor ik echt dus al genoeg geld kwijt ben, dus zou ook graag eens proefpersoon willen zijn dan weet ik echt wel of het verschil maakt

 24. Deze afslank kuur is zeer geschikt voor de patiënten met zwaar obitas. Ben daarom ook niet eens met de analise van dokteranders Myriam Amstel. Mensen lees krities op deze site!

REAGEER OP DIT BERICHT

Vul een reactie in ajb
Vul hier je naam in