Keto Viante Review en Ervaringen

Het keto dieet is aan een opmars bezig. Steeds meer mensen volgen dit vetrijke dieet. Belangrijk moment bij dit dieet is de omschakeling naar vetverbranding, oftewel ketose. Voor veel mensen is het lastig om in ketose te komen. Het supplement Keto Viante moet je hierbij helpen. In deze review lees je of het werkt.

Wat is Keto Viante?

Voordat we ingaan op wat Keto Viante precies is, gaan we eerst even in op het keto dieet. Als je het keto dieet volgt, dan volg je een voedingspatroon waarin je 70% vetten eet en ongeveer 5% koolhydraten. Doordat er weinig koolhydraten in je lichaam zitten, schakelt je lichaam over naar een andere energiebron, vetten. Deze vetten worden ketolichaampjes of ketonen genoemd.

In Keto Viante zitten ketolichaampjes, oftewel exogene (afkomst van buiten het lichaam) ketonen. Doel van deze ketonen is dat deze je helpen bij het maken van de omschakeling naar ketose. De ketonen die je aantreft in de capsule worden aangeduid met de afkorting BHB, wat staat voor bètahydroxybutyraat. In een capsule zitten 800 mg van deze exogene ketonen.

Keto Viante is ook bekend onder de naam Keto Vatru. Keto Vatru is onderdeel van een bedrijf dat geregistreerd is in Singapore.

Keto Viante review
Keto Viante review

Voor wie is Keto Viante geschikt?

In de capsules van Keto Viante zit gelatine. Dit maakt het product niet geschikt voor mensen die vegetarisch zijn. Ook kan de gelatine afkomstig zijn uit varkensvlees of uit vlees dat op een andere manier niet voldoet aan de regels van de Islam.

In algemene zin geldt dat het verstandig is om met een arts te overleggen als je last hebt van een medische aandoening en je het keto dieet wilt volgen.

Hoe effectief is Keto Viante?

We hebben uitgebreid literatuuronderzoek gedaan naar de supplementatie van exogene ketonen en het effect op ketose.

In een van de onderzoeken kregen proefpersonen een drankje met ketonen. Uit dit onderzoek bleek dat deze proefpersonen minder honger hadden en dat zij een betere bloedsuikerspiegel hadden. De dosering in het drankje was alleen een stuk hoger dan in de capsules van Keto Viante. De proefpersonen kregen 1.9 gram ketonen per kilo lichaamsgewicht (bron).

In een tweede studie was de dosering lager (ca. 0.5 gram per kilo lichaamsgewicht), maar nog steeds een stuk hoger dan de dosering van Keto Viante (bron). Overigens is uit een aantal studies gebleken dat de sportieve prestaties achteruit gaan als er ketonen worden ingenomen (bron).

Aangezien de dosering van Keto Viante erg laag is, kunnen we weinig effect verwachten van deze capsules. De energiewaarde van de capsules is ongeveer 8 kcal per capsule. Dit is erg weinig en je kunt niet verwachten dat het zoden aan de dijk zet. Ter vergelijking. Een gemiddelde persoon verbruikt deze 8 kcal binnen tien minuten.

Keto Viante ervaring
Keto Viante ervaring

Wat kost Keto Viante?

Keto Viante werkt met een abonnementsmodel. Voor de eerste verpakking met 60 capsules betaal je €4.36. Daarna betaal je €92.57 per maand. Je kunt alleen afrekenen met een creditcard.

Voordelen

We hebben weinig bijzondere voordelen aan Keto Viante kunnen ontdekken, al helpen de capsules wel een beetje om het hongergevoel tegen te gaan.

Nadelen

Bij een abonnementsmodel als bij Keto Viante is het altijd maar de vraag hoe makkelijk je van het abonnement af komt. Er wordt wel beweerd dat je telefonisch op kunt zeggen.

Conclusie

Wij twijfelen aan de effectiviteit van Keto Viante. De dosering is veel te laag om echt een impact te maken. Na afloop van de proefperiode is Keto Viante bovendien ook nog eens behoorlijk duur, je betaalt dan meer dan €90 per maand. Uiteindelijk is er weinig reden om over te gaan tot het proberen van dit supplement. Afgezien van een placebo-effect gaat het middel je niet helpen om in ketose te raken.

RECENSIES OVERZICHT
Algehele Waardering
Vorig artikelKeto Bodytone Review en Ervaringen
Volgend artikelFast burn Extreme Review en Ervaringen
keto-vianteWij twijfelen aan de effectiviteit van Keto Viante. De dosering is veel te laag om echt een impact te maken. Na afloop van de proefperiode is Keto Viante bovendien ook nog eens behoorlijk duur, je betaalt dan meer dan €90 per maand. Uiteindelijk is er weinig reden om over te gaan tot het proberen van dit supplement. Afgezien van een placebo-effect gaat het middel je niet helpen om in ketose te raken. Ben je op zoek naar een alternatief dat wél werkt? Lees dan ons artikel over TimFit.

REAGEER OP DIT BERICHT

Vul een reactie in ajb
Vul hier je naam in