Home Dieet en Afvallen KetoX24 Afslank challenge Review en Ervaringen

KetoX24 Afslank challenge Review en Ervaringen

De Ketox24 afslank challenge is een programma van 24 dagen waarin jij onder persoonlijke begeleiding af kunt vallen. Voor €99 krijg je persoonlijke begeleiding en maar liefst drie producten die je moeten helpen bij het bereiken van je streefgewicht. Dit klinkt bijna te mooi om waar te zijn, maar in deze review lees je waarom onze proefpersonen zo tevreden waren over deze challenge.

Wat is de KetoX24 afslank challenge?

De KetoX24 afslank challenge is een combinatie van drie verschillende afslankproducten en persoonlijke begeleiding. De drie supplementen versterken elkaar.

Gedurende iedere dag van de kuur neem je de KetoX24 afslankdruppels. Deze afslankdruppels vormen de basis van het dieet en bevat ingrediënten die de vetverbranding stimuleren en de eetlust remmen. Je trapt het programma af met een kuur waarin je je lichaam reinigt van afvalstoffen voor een efficiëntere verbranding.

Je krijgt een eiwitrijke maaltijdvervanger (shake) die je de meeste dagen van de challenge als lunch gebruikt. Deze maaltijdvervanger bevat veel eiwitten en vezels en staat daarom garant voor een voldaan gevoel.

De voedingsschema’s die je meegeleverd krijgt, zijn afgestemd op jouw persoonlijke situatie. Er zitten veel combinaties van ingrediënten in die elkaar versterken of aanvullen.

De KetoX24 afslank challenge is daarmee een unieke formule. Je krijgt een effectief afslankprogramma op maat, inclusief de benodigde supplementen. Voor dit alles betaal je een relatief lage prijs van slechts €99.

ketox24 afslankchallenge
ketox24 afslankchallenge

Voor wie is het geschikt?

De afslank challenge is geschikt voor de meeste mensen die af willen vallen. Als je zwanger bent of borstvoeding geeft, dan kun je de afslank challenge beter even uitstellen. Gebruik je medicijnen, dan is het slim om eerst even te overleggen met je arts.

Is de KetoX24 afslank challenge effectief?

Eerder hebben we al gekeken naar een aantal van de supplementen in dit pakket. Uit onze beoordeling van de KetoX24 afslankdruppels blijkt dat het product erg effectief is. Dit komt bijvoorbeeld omdat de afslankdruppels ingrediënten bevatten die de eetlust verminderen (bron). Verder zitten er in de afslankdruppels bestanddelen, zoals groene thee extracten, waarvan het bewezen is dat deze helpen bij af het afvallen (bron).

Een ander belangrijk onderdeel van het pakket zijn de lunches met de maaltijdvervangers van Timfit. Ook deze hebben een bewezen positief effect. Dit komt door de combinatie van eiwitrijke voeding met voedingsvezels. Deze combinatie zorgt ervoor dat je langer vol blijft.

Als laatste vind je een detoxkuur in het pakket. Deze kuur helpt je lichaam om gifstoffen kwijt te raken. In de eerste dagen kost deze kuur je misschien wat energie, maar later voel je je een stuk energieker.

ketox24 afslankchallenge
ketox24 afslankchallenge

Test met proefpersonen

Op basis van het wetenschappelijk onderzoek waren we erg nieuwsgierig – hoe effectief zou de KetoX24 Afslank Challenge echt zijn? We hebben daarom een test gehouden met tien proefpersonen. Al onze proefpersonen hadden een BMI van tussen de 27 en de 32 toen ze begonnen.

De deelnemers waren erg tevreden over de KetoX24 afslank challenge. Veel methoden voor gewichtsverlies gaan gepaard met vermoeidheid en een gebrek aan energie. Dit is eigenlijk een reactie van het lichaam omdat je te weinig voedingsstoffen binnenkrijgt. Dit futloze gevoel zorgt ervoor dat mensen minder actief zijn en zich minder productief.

Bij deze challenge voelden de deelnemers zich fantastisch. De deelnemers beoordeelden hun energieniveau aan het eind van het programma met een 8, bijna 1.5 punt hoger dan aan het begin. De meesten waren uit zichzelf meer gaan bewegen en hadden het gevoel dat ze meer gedaan kregen op een dag.

Dat komt niet omdat de deelnemer geen gewicht verloren. Sterker nog, de resultaten waren erg goed. Tijdens de challenge van 24 dagen raakten de proefpersonen gemiddeld 4.8 kilo kwijt. Twee weken na het beëindigen van het programma waren de deelnemers nog gemiddeld 0.7 kilo afgevallen. Dit zonder extra moeite.

Hoe is de coaching?

Een belangrijk onderdeel van de Ketox24 challenge is de coaching. Gedurende de 24 dagen die de kuur lang is, krijg je iedere dag een e-mail met recepten en tips. Deze recepten zijn goed afgestemd op de rest van de kuur.

Onze proefpersonen hebben tijdens de kuur ook een aantal vragen gesteld aan het team achter de Ketox24 challenge. De antwoorden die de deelnemers kregen waren uitgebreid. Het was te merken dat de consulenten de tijd hadden genomen om de vragen van de deelnemers goed te lezen. We hebben de antwoorden ook inhoudelijk laten controleren door een diëtist. Deze was onder de indruk van de antwoorden.

Het is prettig dat je op werkdagen kunt chatten met de begeleiders. Op deze manier krijg je snel een antwoord en de consulent kan goed doorvragen. Dit is een groot verschil met sommige aanbieders die een standaardmailtje retour sturen zonder dat ze de vraag goed hebben gelezen.

ketox24 afslankchallenge
ketox24 afslankchallenge

Wat kost deelname aan de Ketox24 Afslank Challenge?

Je betaalt eenmalig €99 voor je deelname aan de challenge. Je krijgt dan de KetoX24 afslankdruppels, de detox en Timfit Maaltijdvervangers. Verder krijg je een shakebeker. De persoonlijke begeleiding zit bij deze prijs inbegrepen. Op dit moment loopt er een actie waarbij er geen verzendkosten worden gerekend voor de supplementen en de shakebeker.

Voordelen van de Ketox24 Afslank Challenge

Het grootste voordeel aan de challenge is de persoonlijke begeleiding. Deze begeleiding zit inbegrepen bij het pakket. Je kunt er dus net zoveel gebruik van maken als je zelf wilt. Uit onderzoek is gebleken dat mensen betere resultaten boeken als ze begeleid worden (bron).

De prijs-kwaliteitverhouding van dit product is fantastisch. Er zijn weinig complete afslankproducten die voor dit bedrag te koop zijn.

Nadelen

Als we dan toch een nadeel moeten noemen, dan is het dat er maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar is voor de persoonlijke begeleiding. Je loopt dus het risico dat je even moet wachten voor je met het programma kunt beginnen. Check hier gelijk of er nog plaats is.

ketox24 afslankchallenge
ketox24 afslankchallenge

Conclusie

De Ketox24 afslankchallenge is een uitstekend product voor mensen die op een snelle en verantwoorde manier af willen vallen. Het pakket bevat een combinatie van een aantal hoogwaardige producten.

Veel mensen hebben een duwtje in de rug nodig als ze af willen vallen. De persoonlijke begeleiding die je bij de Ketox Afslank challenge krijgt is voor veel mensen net het duwtje dat ze nodig hebben om succesvol af te slanken. De resultaten uit onze test met proefpersonen liegen er dan ook niet om.

Gezonde Groet,

Geen reacties

REAGEER OP DIT BERICHT

Vul een reactie in ajb
Vul hier je naam in