Home Dieet en Afvallen KetoX24 KetoxDetox Review en Ervaringen

KetoX24 KetoxDetox Review en Ervaringen

KetoX24 Producten Review en Ervaringen van Gebruikers

‘KetoX24 is een zeer krachtig dieetsupplement om gewichtsverlies te bevorderen. Tevens krijg je, indien gewenst gratis online begeleiding van een diëtiste. De druppel kuur is een effectieve manier om af te slanken. Deze methode is in Amerika onderzocht (metabolic pathway research) en wordt inmiddels al enkele jaren toegepast. De resultaten zijn altijd merkbaar positief geweest. Een bijkomend voordeel is dat je bij KetoX24 geen last hebt van vermoeidheid, integendeel de druppels geven je juist energie’.

Op dit moment is er een Summersale bij KetoX24. Profiteer van deze actie en vul kortingscode ZOMER in bij jouw bestelling!

Aldus het Amerikaans wetenschappelijk onderzoek (bron)

ketox24 korting

Dit is wat je gaat leren in deze review

 • Is ketox24 gevaarlijk?
 • Is ketox24 te koop bij de tuinen?
 • Is ketox24 te koop van kruidvat?
 • Download de ketox24 gebruiksaanwijzing
 • Krijg je van ketox24 diarree?
 • Wat zegt radar over ketox24 radar?
 • Download gratis ketox24 recepten
 • Download het gratis ketox24 weekmenu
 • Wat is ketox24 get skinny?
 • Hoe werkt ketox24 detox?

En nog veel meer….

Ervaring met KetoX24

Heb je ervaring met met dit product of ben je benieuwd naar de ervaringen van anderen? Maak dan gebruik van het reactieformulier onderaan deze pagina. Alle reacties worden gepubliceerd, zowel positief als kritisch (negatief). We zijn benieuwd naar ervaringen met het product, en naar het bestelproces en de aftersales van het bedrijf dat het product levert. Commerciële reacties zijn ongewenst en worden verwijderd.

KetoX24 Kortingscode

KetoX24 Gratis Testen Fase 2.

Omdat we graag objectieve ervaringen publiceren bij onze productreviews hebben we een testpanel opgericht. Voor KetoxDetox zijn we op zoek naar 50 testpersonen die dit product gratis willen testen. Deelnemen is heel eenvoudig.

 1. Geef middels een reactie aan waarom jij KetoxDetox graag wil testen
 2. We sturen het product gratis naar je toe
 3. Je gebruikt het product volgens de voorschriften
 4. Je vult het evaluatieformulier in

Er zijn nog 41 plaatsen beschikbaar

ketox24 afslankdruppels 3 x 24 dagen

De eerste fase van het testpanel is afgerond. We zijn nu met de tweede fase bezig. Dit doen we omdat we graag objectieve ervaringen publiceren bij onze productreviews hebben we een testpanel opgericht. Voor KetoX24 fase 1 hebben 50 testpersonen gedurende een periode van 2 maanden de afslankdruppels van KetoX24 getest. Hieruit bleek dat 92% tevreden is over de afslank resultaten.

Supplementen worden over het algemeen afgedaan als niet werkzaam en kwakzalverij. Maar hoe zit het met KetoX24?

In dit artikel vertel ik je precies wat KetoX24 is, waarom er zoveel mensen zijn met goede resultaten en waar je op moet letten als je besluit aan de slag te gaan met KetoX24.

Wat is KetoX24?

De afslankdruppels zijn in Amerika ontwikkeld door een groep ervaren artsen, voedings- en sportwetenschappers uit Amerika. Het grote voordeel ten opzichte van vergelijkbare producen is dat je geen grote capsules hoeft te slikken. Eenvoudig dagelijks 20 druppels in een glas water die je vervolgens opdrinkt. Je hebt de keuze om gratis verkrijgbare voedingsrichtlijnen te volgen, hierdoor verlies je eenvoudig extra overgewicht. Maar ook zonder deze richtlijnen verlies je meer kilo’s dan bij andere producten.

De werking van KetoX24

De afslankdruppels van KetoX24 bevatten een aantal natuurlijke stoffen die de vetverbranding zouden stimuleren. Daarbij zou het ontgiftend werken.In combinatie met de recepten die je krijgt, raakt je lichaam in ketose.  Ketose (of ketogenese) is een metabool proces waarbij het lichaam vetzuren afbreekt in ketonen, oftewel ketonlichamen. Met andere woorden, wanneer het lichaam ketonen produceert, zijn we in ketose. Hoe een paar druppels van een voedingssupplement dit proces van ketose zou moeten versterken wordt niet duidelijk. De werking van KetoX24 zou vooral te danken zijn aan de stoffen die het bevat. Tevens zouden de bestanddelen elkaar versterken. Het is de bedoeling dat je dagelijks enkele druppels van KetoX24 aan een glas water toevoegt en deze op een nuchtere maag inneemt. Ook krijg je enkele vetvrije en koolhydraatarme recepten toegestuurd die je in combinatie met de druppels in je nieuwe eetpatroon kunt verwerken.

Ketox24 is een dieetsupplement wat over is komen waaien uit de Verenigde Staten. Ketox24 zou erg krachtig zijn en het gewichtsverlies aanzienlijk bevorderen. Ketox24 is dus een supplement en geen dieet. Je zult in staat zijn sneller af te slanken als je dit supplement in combinatie met een ketogeen dieet gebruikt. Verwacht dus niet dat de druppels op zich wonderen gaan doen maar zie het als een hulpmiddel om sneller in shape te komen.

De ervaringen uit de Verenigde Staten zijn altijd positief geweest en ook in Nederland is er veel positiviteit rondom dit product. Ze zou Ketox24 je niet alleen helpen bij het afvallen maar volgens de ervaringen krijg je er ook een flinke energieboost van. Tot nu toe lijkt het dus allemaal koek en ei.

 • Ketox24 komt oorspronkelijk uit de VS
 • Het is een supplement ter ondersteuning van het afvallen
 • De ervaringen rondom dit product zijn hoofdzakelijk positief

KetoX24 Gebruiksaanwijzing

KetoX24 Afslankdruppels zijn eenvoudig te gebruiken. Je neemt een keer per dag, bij voorkeur in de ochtend op een nuchtere maag 40 druppels druppels innemen (2ml) Je mag de druppels menngen met een een half glas water en eet of drink gedurende 15 minuten na het innemen van de druppels niets.

KetoX24 Detox

Naast de afslankdruppels is er een 5 daagse detox verkrijgbaar die je als aanvulling op de druppels kunt gebruiken. Detox Booster ondersteunt bij het opruimen van deze depots. Detox Booster Ontgifting bestaat uit meer dan 19 verschillende kruiden en mineralen en geven je lichaam een complete reiniging.

Gebruik KetoxDetox

Je kunt de Detox puur innemen of mengen met water. Gebruik KetoX24 Detox 5 dagen lang als kuur. Drink 3 doseringen over de dag verdeeld.

KetoX24 Forum

Ik kan mezelf voorstellen dat je benieuwd bent naar ervaringen met KetoX24 Afslankdruppels. Onderaan deze pagina staan reacties en ervaringen van een aantal gebruikers en ook op het forum van deze website staan een aantal ervaringen die je kunt raadplegen.

KetoX24 Weekmenu

Besluit je om te starten met afvallen en plaats je een bestelling, dan krijg je naast de druppels gratis een boekje met tips en recepten. Door het weekmenu te volgen krijg je een nog beter resultaat. Het is echter niet verplicht om het gratis bijgeleverde weekmenu te volgen.

Facebook Ervaringen met KetoX24

ketox24 echte facebook ervaringen reacties
ketox24 echte facebook ervaringen reacties

Voor wie is KetoX24 Geschikt?

KetoX24 is ontwikkelt met een specifieke doelgroep in gedachte; personen die graag op een eenvoudige manier afslanken. Dit middeltje is geschikt voor mannen en vrouwen. Kinderen, zwangere vrouwen en vrouwen die borstvoeding geven worden afgeraden dit middeltje te gebruiken.

Ben je op zoek naar Ketox24 ervaringen? Dan ben je hier op de juiste pagina. Ik zocht namelijk alles uit over deze nieuwe hype uit de Verenigde Staten.

Geschikt voor Mannen en Vrouwen

Eigenlijk is KetoX24 geschikt voor iedereen die wil afslanken. Zowel mannen als vrouwen, jong en oud.

Zo op het eerste oog lijken al deze stofjes dus wondermiddeltjes te zijn. Na enige research schijnt het inderdaad zo te zijn dat deze stofjes wel degelijk effectief zijn en doen wat ze beloven.

Dus KetoX24 werkt Echt en is niet Gevaarlijk?

De Ketox24 druppels lijken dus echt te werken en het is absoluut niet gevaarlijk. Alle ingrediënten uit het supplement zijn namelijk op natuurlijke basis. Tijdens deze 24 daagse kuur ben je in staat om uitsluitend lichaamsgewicht te verliezen. Het grote voordeel van deze kuur is dat je echt alleen vet verbrand en je spiermassa dus in tact blijft.

Naast het verbranden van overtollig lichaamsvet zorgt dit supplement ervoor dat je eetlust geremd word. Minder eten en sneller vet verbranden, het klinkt dus echt als win win.

Wat kosten KetoX24 Afslankdruppels? Prijzen en pakketten

Wil je een afslankpakket van KetoX24 proberen? Dan zul je je portemonnee moeten trekken. Het goedkoopste pakket kost maar liefst € 59. Je krijgt hiervoor een flesje afslankdruppels waar je 24 dagen mee kunt doen. Ook zit er een boekje bij met instructies. Er is ook een variant van ´slechts´ € 29,95 beschikbaar, maar dan krijg je in plaats van de reguliere afslankdruppels een zogeheten Detox Booster.

ketox24 facebook ervaringen echt
ketox24 facebook ervaringen echt

Daarnaast zijn er nog enkele andere pakketten verkrijgbaar, waaronder een combinatie van de afslankdruppels en de Detox Booster. Hiervoor ben je € 79 kwijt. Het gebruik van deze druppels zou ervoor zorgen dat het effect van de reguliere KetoX24 druppels versterkt wordt. Wetenschappelijk bewijs van deze claim ontbreekt. De duurste optie is de zogeheten KetoX24 afslankchallenge. Hierbij krijg je zowel een flesje KetoX24 afslankdruppels als Detox Booster. Tevens zit er een shakebeker bij en een doos met 18 maaltijdshakes. Als extra krijg je er ook 24 dagen persoonlijke begeleiding bij. De kosten hiervan zijn € 99.

Naast de afslankpakketten zijn er ook enkele andere producten op de site van KetoX24 beschikbaar. Zo staan er maaltijdvervangers van het merk TimFit vermeldt. Het gaat hier om whey shakes die naast eiwitten ook een aantal vitamines en mineralen bevatten. Waar het bij sommige bedrijven mogelijk is om een proefmonster te bestellen is dit bij KetoX24 niet mogelijk. Als het gaat om de maaltijdvervangers is er wel sprake van een proefpakket, wat € 24,95 kost. Het fijne is wel dat je bij het bestellen niet direct aan een abonnement vast zit.

Dit zit er in de verpakking

Als je besluit aan de slag te gaan met Ketox24 krijg je het volgende:

 • KetoX24 Afslankdruppels (goed voor 24 dagen)
 • Handleiding
 • Receptengids
 • Gratis Online Coaching (vrijblijvend)

KetoX24 Pakketten

Recent zijn er een aantal afslankpakketten gelanceerd. Hieronder een overzicht van deze pakketten.

Get Skinny Pakket

Het Get Skinny Pakket bevat naast de vertrouwde KetoX24 Afslankdruppels een aantal aanvullende supplementen die de werking ondersteunen.

Dit ontvang je bij het Get Skinny afslankpakket:

 • KETOX24 AFSLANKDRUPPELS 50ML – Goed voor 24 dagen afvallen
 • TIMFIT AMINOZUREN 90 capsules – Goed voor 30 dagen
 • TIMFIT MAALTIJD AFSLANKBOOSTER SX-5 – 18 maaltijden en een shaker
 • Vrijblijvende begeleiding via mail, chat en telefoon door een ervaren consulente
 • Gratis Receptenboek t.b.v. de lunch en avondmaaltijd

KetoX24 PerfectBody Pakket

Het Perfectbody Pakket is speciaal om voor de zomer in shape te komen. het bevat vier ingredienten die elkaars werking versterken. Het PerfectBody pakket is goed voor 1 maand afvallen.

Dit ontvang je bij het PerfectBody pakket:

 • KETOX24 AFSLANKDRUPPELS 50ML – Goed voor 24 dagen afvallen
 • TIMFIT AMINOZUREN 90 capsules – Goed voor 30 dagen
 • TIMFIT DETOX – Voor ontgifting voor of tijdens het afvallen
 • TIMFIT L-CARNITINE – Verbetering van stoefwisseling
 • Vrijblijvende begeleiding via mail, chat en telefoon door een ervaren consulente
 • Gratis Receptenboek t.b.v. de lunch en avondmaaltijd

KetoX24 Afslank Challenge

De Ketox24 afslank challenge is een programma van 24 dagen waarin jij onder persoonlijke begeleiding af kunt vallen. Voor €99 krijg je persoonlijke begeleiding en maar liefst drie producten die je moeten helpen bij het bereiken van je streefgewicht. Dit klinkt bijna te mooi om waar te zijn, maar in deze review lees je waarom onze proefpersonen zo tevreden waren over deze challenge.

Over de KetoX24 Afslank Challenge heb ik onlangs een aparte review geschreven.

Hoe moet je Ketox24 Gebruiken?

Ketox24 bijkt dus voor veel mensen goed te werken maar hoe moet je het eigenlijk gebruiken? Zoals ik net al zei komt het supplement werkt goed zonder richtlijnen maar komt het beste tot zijn recht als je ook de richtlijnen uit de handleiding volgt.

Zo Gebruik je KetoX24

Ketox24 is bijzonder eenvoudig te gebruiken. Je neemt elke dag, bij voorkeur in de morgen, 2ml Ketox24. Meng de druppels met een glas water en neem tot 15 minuten na het innemen van de druppels niets. KetoX24 in combinatie met de recepten zorgt ervoor dat je lichaam in staat van ketose komt. Hierdoor zal je lichaam vet in plaats van glucose aanspreken als primaire energiebron waardoor je vetverbranding dus altijd optimaal is.

Zoals gezegd is het sterk aan te raden om de receptengids die bij het pakket geleverd word te gebruiken voor maximaal resultaat. Dit is echter niet verplicht!

Wil je meer focus op het afslanken met behulp van voeding alleen? Een lifestyle aanwennen die ervoor zorgt dat je voor de rest van je leven slank kunt blijven? Maak dan absoluut gebruik van de gratis coach die je toegewezen krijgt nadat je KetoX24 hebt aangeschaft.

Ketox24 Kortingscode Kopen met Korting

Ketox24 is geen goedkope kuur maar de prijs dubbel en dwars waard! Het Ketox24 pakket kost €59 en besluit je meteen twee verpakkingen te nemen betaal je €99. Het is dus voordeliger om 2×24 dagen aan te schaffen. Bestellen kan eenvoudig via de webshop van KetoX24 of bol.com Gebruik de kortingscode VETVRIJ en profiteer van exclusieve korting.

Echte Ervaringen met KetoX24

Ik ben benieuwd naar echte ervaringen met KetoX24 Afslankdruppels. Het was even zoeken maar we hebben via facebook, bol.com en echte onafhankelijke review websites zonder extern belang de onderstaande reacties gevonden.
De ervaringen die te lezen zijn op de website van de leverancier staan hier niet vermeld. De meeste KetoX24 ervaringen die ik van gebruikers heb mogen ontvangen, waren vrij kritisch maar desondanks positief. Veel mensen zagen wel degelijk resultaat. Een greep uit de reacties:

ik heb al veel geprobeerd en ook dit zijn geen wonderdruppels. Het heeft mij wel geholpen om 8,5 kilo te vermageren. ik ben ook in cm ook afgevallen, niet gemeten, kleding meer dan een maat kleiner gekocht inmiddels. Meer dan tevreden, KetoX24 echt goed vol te houden, en echt geen honger gehad of neiging tot afhaken of stoppen. Kon het niet geloven toen ik het las, maar ik kan oprecht zeggen dat ik blij verrast ben dat het dus echt kan, zou het zeker aanraden. Nu goed opletten om het zo te houden. Nog een tweede kuur gekocht (was een aanbieding) nog 7 kilo kwijt te geraken. het klopt dat het volgen van de tips uit het boekske extra resultaat geeft. een ieder die wonderen verwacht is naïef. Het helpt, je moet er zelf ook wel ietskes aan doen. voila.

Ik ben een vrouw, 32 jaar, 167 cm en weeg 67 kg. Heb vrijwel altijd gesport (met soms wat tussenpauzes) en vooral veel gedanst. Had nooit een buik maar wel stevige heupen en benen. Was er nooit ontevreden mee. Na mijn 30ste begon ik een buikje te krijgen en heb van alles geprobeerd om het weg te krijgen maar zonder resultaat. Ik gebruik altijd olijfolie (in salade en bak en braad), ontbeet altijd volkoren havermout met halfvolle of magere melk en fruit (dit had wel altijd een prima effect op mijn stoelgang). Over het algemeen eet ik best gezond maar heb soms ook de behoefte om te cheaten… Ben zelfs een tijdje vegetarisch geweest maar het lijkt wel of mijn metabolisme slaapt… Vroeger kon ik 4 kilo’s in een week kwijt maar nu gaat er misschien 500g af en ik hoef maar een dag niet op te letten (bv drinken) en ik kom weer aan. Heb het gevoel dat ik niks mag eten omdat ik maar aankom. ketox24 heeft goed geholpen, de druppels zorgen voor minder honger en een betere vetverbranding en ik heb persoonlijk veel steun gehad aan de coaching.
Ik ben tevreden over dit product. ik heb de dubbele kuur plus detox besteld via bol. de eerste 24 dagen zonder richtlijnen. het resultaat was redelijk maar niet geweldig. de tweede kuur volgens de richtlijnen en met de geleverde recepten. geen honger en een (veel) beter resultaat. de detox heb ik apart gebruikt (5 dagen)
Ik ben met ketox24 begonnen en heb via bol besteld. De druppels op zich geven je al een enorme boost bij het afvallen. Er zit een boekje bij met instructies en recepten. Het zijn inderdaad koolhydraatarme recepten. Ik heb de kuur twee keer gevolgd. De eerste keer zonder het boekje, toen ben ik 8 kilo afgevallen met 1 flesje. De tweede keer met de instructies en recepten uit het boekje. Toen ben ik 11 kilo afgevallen. Wat me meeviel, afgezien dat het afvallen beter ging, is dat ik minder honger had en meer energie door het volgen van de regels uit het boekje. Maar het is dus niet verplicht.
9,3 kilo in 1 maand eraf. Tis eenvoudig en goed vol te houden en het resultaat is super fijn. Nog 14 kilo te gaan dus ik ga nog even door met ketox24.
Via bol besteld en de volgende dag in huis (vrijdag). Tijdens het weekend de documentatie doorgenomen en maandag gestart met de 24 dagen kuur. Nu iets meer dan een week bezig en ik voel me er goed bij. Geen honger en aanzienlijk resultaat. Nog iets meer dan 2 weken te gaan dus ik kan nog geen uitsluitsel geven over het eindresultaat. 2x contact gehad met de dames van de afdeling klantenservice over het gebruik en combinatie met mijn sport. Ik ben goed en netjes geholpen.
Ik heb de twee flesjes van detox en ketox24 online besteld via bol en heb eerst 5 dagen de detox gebruikt. Ik druppel nu sinds 2 wkn de ketox24 iedere ochtend trouw als ik begin op mijn werk. Ik ben tot nu toe (slechts) 9 kilo afgevallen. Ik had op meer gehoopt maar ben tevreden. Wel wandel ik bijna elke dag met de kleine een stuk, en ben van plan weer te gaan sporten en let op m’n voeding, verder ben ik ook meteen gestopt met roken had daar ook genoeg van. Is wel lastig want door stoppen met roken ga je afleiding in eten zoeken maar tot nu toe ben ik sterk. ook door de motivatie die ik krijg uit het boekje en van mijn coach die ik vragen kan stellen via email. Iemand nog tips om het gewichtsverlies extra te versnellen weeg nu sinds bijna 2 jaar rond de 71-72 en wil weer richting 60.. Na mijn zwangerschap niet echt meer veel kwijtgeraakt. En ben helaas zelf niet zo’n water drinker. tot zover ben ik tevreden al hoop je natuurlijk altijd op meer.

De meeste mensen, waaronder ikzelf, kijken vaak even naar de ervaringen en reviews van andere mensen bij het maken een beslissing.

Ook op facebook en bol heb ik nog enkele reacties gevonden.

ketox24 ervaringen
ketox24 ervaringen

Zoals je ziet zijn de ervaringen dus goed te noemen. Op Bol.com staan tientallen reviews bij de Ketox24 producten en die zijn, op sommige minpuntjes na, bijzonder goed te noemen.

Wel geven sommige mensen aan dat ze het aantal afgevallen kilo’s wat tegen vonden vallen. Geen enkel lichaam is natuurlijk hetzelfde en de resultaten zullen voor de één beter als voor de ander zijn.

 

Persoonlijk ben ik van mening dat het erg belangrijk is om ook gezonde voeding te gaan nuttigen. Wen jezelf een gezonde levensstijl aan die ook na het gebruikt van deze 24 dagen kuur eenvoudig vol te houden is.

     

Heb je zelf ervaringen met Ketox24? Schroom dan niet en laat even een reactie met jouw bevindingen achter onder dit artikel. Zo kunnen we elkaar helpen.

Het lichaam haalt de nodige energie uit koolhydraten. De koolhydraten die je consumeert worden omgezet in glucose. De glucose wordt door de spieren opgenomen als glycogeen. Koolhydraten die niet worden verbruikt worden als vet opgeslagen. Door minder koolhydraten te eten zullen de glycogeen reserves niet worden aangevuld. Je lichaam wordt genoodzaakt om energie vanuit een andere bron te halen. Het richt zich dan op vet. De opgeslagen vetten worden verbrand om aan energie te komen. Het lichaam vindt zich dan in een staat van ketose, waarbij het energie haalt uit de vetreserves. Je lichaam gebruikt energie voor alle processen.

Werkt KetoX24 echt?

ketox24 afslankdruppels 24 dagen
ketox24 afslankdruppels 24 dagen

Het bestaat uit een drankje waarvan je dagelijks enkele druppels gebruikt. De kuur duurt precies 24 dagen. Naast dit supplement kun je desgewenst ook een kleine aanpassing maken op je eetpatroon. Hierdoor heb je een nog beter resultaat. Het is echter niet verplicht.

De combinatie van de richtlijnen, de gratis coaching en een supplement maakt KetoX24 zo effectief. Het is een bewezen methodiek waarmee je gemiddeld 10% van je lichaamsgewicht kunt verliezen in die 24 dagen. Bovendien zorgt het supplement ervoor dat je alleen overtollig vet verliest. Daarnaast remt dit middel je eetlust zodat je automatisch minder eet. Het dieet is dan ook makkelijker vol te houden. (bron)

Er wordt gebruik van 100% natuurlijke stoffen, zoals Ilex paraguariensis, Paulinia cupana Guarana en Groene thee. Hier volgt een lijst van alle werkzame stoffen en de werking.

De werkzame stoffen in Ketox24

Ketox24 bevat een aantal werkzamen stoffen die het afslanken zullen bevorderen. De ingredienten van Ketox24 zijn:

 • Ilex paraguariensis
  Helpt je energieverbruik verhogen
 • Paulinia cupana Guarana
  Stimuleert de calorieverbranding
 • Rhamnus frangula Vuilboom
  Stimuleert de spijsvertering
 • Orthosiphon
  Helpt een goede vochtbalans te houden
 • Panax ginseng
  Bevordert het energieniveau
 • Semen cola
  stimuleert de vetverbranding
 • Camellia sinensis Groene thee
  Helpt de calorieverbranding
 • Fucus vesiculosus Kelp
  Stimuleert de stofwisseling, zelfs in tijden van rust

Is KetoX24 Gevaarlijk?

Alle producten in het assortiment zijn goedgekeurd voor verkoop in Europa. Zowel de lijst met ingrediënten als de bereiding, verpakking, opslag en distributie voldoet aan de strenge Nederlandse wetgeving. KetoX24 is dus niet gevaarlijk.

KetoX24 Bestellen

ketox24 afslankdruppels en ketox24 detox reiniging
ketox24 afslankdruppels en ketox24 detox reiniging

Wil je de afslankdruppels bestellen? Dan wil ik je adviseren om eerst de onderstaande informatie goed door te lezen!

Gratis Receptenboek

De afslank kuur is gebaseerd op natuurlijke ingrediënten. Wat dit product anders doet is het toevoegen van druppels, die je eetlust remt en veel van de lastige bijwerkingen van zo een dieet wegneemt. Afslanken gaat dus makkelijker. Een enkele kuur is goed voor 24 dagen en naast de druppels krijg je een gratis receptenboek

Gratis Coaching

Bij iedere bestelling krijg je gratis instructies en (indien gewenst) online begeleiding door een specialist. Je krijgt persoonlijk advies en kunt op elk gewenst moment contact zoeken met een van de specialisten. Je kunt zelf kiezen hoe intensief je begeleid wilt worden. Het is namelijk geheel gratis en vrijblijvend. Heb je behoefte aan advies dan zoekt je gewoon contact met een van de coaches. Hiervoor is de begeleiding zeer handig.

Wat kost KetoX24?

Een enkele kuur is goed voor 24 dagen en kost 59 euro. De aankoop is eenmalig en je betaald geen verzendkosten. Bij ieder pakket ontvang je gratis een boekje met recepten en tips voor een nog beter afslankresultaat. Er is op dit moment een aanbieding voor een duopakket voor slechts 99 euro. Het meest verkochte pakket is het Detox Booster Combinatiepakket. Ook bij deze kuur krijg je gratis een receptenboek.

Bestellen kan via KetoX24.com en via BOL.COM

Is KetoX24 te koop bij De Tuinen

De Afslankproducten van worden in Nederland geproduceerd en zijn op dit moment uitsluitend online verkrijgbaar. Op het moment van schrijven van deze review zijn er nog geen plannen voor offline verkoop bijoorbeeld bij De Tuinen of Kruidvat.

KetoX24 België

Zoals eerder vermeld is KetoX24 uitsluitend online te koop. Dit wil echter niet zeggen dat het uitsluitend te koop is in Nederland. Tijdens het plaatsen van een bestelling kun je kiezen tussen verschillende Europese landen waaronder België, Duitsland en Frankrijk. De labels zijn in meerdere talen beschikbaar. Naast Nederlands worden Engels en Duits standaard meegeleverd.

EAN 8719326059105
Model KetoX24
Merk KetoX24 Afslankdruppels
Materiaal Supplement
Kleur Bruin
Bijzonder bewaarvoorschriften Droog, afgesloten en bij kamertemperatuur bewaren, tenzij anders geadviseerd op het etiket.
Allergeneninformatie Geen allergenen bekend, lees altijd de bijsluiter of etiket voor gebruik.
Gebruiksaanwijzing 1x per dag 40 druppels in de ochtend in een half glas met water. Drink hierna het glas in 1 keer leef. Lees voor gebruik de handleiding goed door.
Fabrikant naam KetoX24
Type supplement Kruiden en planten
Ingrediënten Samenstelling per dagdosing (40 druppels): Alcoholisch Maceraat van Rhamnusbast – 340mg / Guaranae zaad (bevat cafeïne) – 310 mg / Hulstbladeren – 240mg / Orthosiphon – 240mg / 15% Ginsenoside met Ginseng Extract – 240 mg / Kelp ( 6 Microgram Jodium 8%RI)
Aantal artikelen in verpakking 1
Smaak Geen smaak
Aantal stuk in verpakking 1
Substantie Druppels

 

Voordelen

Het belangrijkste voordeel van is dat het je helpt afslanken. Een koolhydraatarm dieet is 1 van de populairste manieren om gewicht te verliezen. En met deze kuur kun je zo een dieet volgen zonder last te krijgen van de gebruikelijke bijwerkingen. Denk bijvoorbeeld aan vermoeidheid. Het geeft je juist meer energie zodat je je dag met volle moed aankan.

Daarnaast zul je geen jojo-effect ervaren zoals bij de meeste dieetplannen. Het verloren gewicht blijft eraf. Ook wordt er gebruik gemaakt van 100% natuurlijke ingrediënten die de gezondheid niet zullen schaden. (bron)

Nadelen KetoX24

ketox24 detox kuur 5 dagen
ketox24 detox kuur 5 dagen

Op het moment van schrijven zijn er geen negatieve ervaringen of onderzoeken gevonden met betrekking tot KetoX24

Vragen over KetoX24

Ketox24 Weekmenu

Besluit je om te starten met afvallen en plaats je een bestelling, dan krijg je naast de druppels gratis een boekje met tips en recepten. Door het weekmenu te volgen krijg je een nog beter resultaat. Het is echter niet verplicht om het gratis bijgeleverde weekmenu te volgen.

Ketox24 recepten

De afslank kuur is gebaseerd op natuurlijke ingrediënten. Wat dit product anders doet is het toevoegen van druppels, die je eetlust remt en veel van de lastige bijwerkingen van zo een dieet wegneemt. Afslanken gaat dus makkelijker. Een enkele kuur is goed voor 24 dagen en naast de druppels krijg je een gratis receptenboek

Ketox24 detox

Naast de afslankdruppels is er een 5 daagse detox verkrijgbaar die je als aanvulling op de druppels kunt gebruiken. Detox Booster ondersteunt bij het opruimen van deze depots. Detox Booster Ontgifting bestaat uit meer dan 19 verschillende kruiden en mineralen en geven je lichaam een complete reiniging.

Conclusie: afvallen met KetoX24 de moeite waard?

Dan nu de grote vraag…helpt KetoX24 je met afvallen? KetoX24 kan zeker helpen bij extra vetverbranding en onderdrukt tevens het hongergevoel. In deze review beschrijf ik de claims die gebaseerd zijn op de werkzame stoffen die in de afslankdruppels zitten, bijvoorbeeld dat je meer energie krijgt door bijvoorbeeld cafeïne. Alle ingredienten zijn zorgvuldig samengesteld en zorgen inderdaad voor een unieke samenstelling.  Dat KetoX24 de eetlust onderdrukt is mooi meegenomen. Naast de afslankdruppels zorgt een combinatie van de 1-op1 coaching en recepten voor het grote succes. KetoX24 werkt extreem goed en geeft relatief snel resultaat.  Dat maakt het ketoX24 voor iedereen geschikt omdat je vrijwel alles kunt eten. De spectaculaire beloftes klinken veelbelovend. Er zijn geen wetenschappelijke onderzoeken bekend die de werking van deze afslankdruppels ondersteunen als het gaat om gewichtsverlies.

Het lijkt vooralsnog een goede manier om af te slanken. Je verliest vet op de lastige plekken binnen 24 dagen. Het werkt dus snel en efficiënt. De druppels zijn makkelijk in gebruik en houden je eetlust laag. De kans op een snaaibui is dus nihil. En juist het snakken naar ongezonde snacks houdt de meeste van ons dik. Door dit weg te halen zul je sneller afvallen. Zelf proberen? Deel dan je ervaringen.

Gezonde Groet,

REVIEW OVERVIEW
Algehele Waardering
Previous articleGarcinia Cambogia Review en Ervaringen
Next articleClavosan Review en Ervaringen
ketox24KetoX24 lijkt mij een goede manier om op een blijvende manier af te slanken. Je verliest vet op de lastige plekken binnen 24 dagen. Het werkt dus snel en efficiënt. De druppels zijn makkelijk in gebruik en houden je eetlust laag. De kans op een snaaibui is dus nihil. En juist het snakken naar ongezonde snacks houdt de meeste van ons dik. Door dit weg te halen zul je sneller afvallen. Zelf proberen? Deel dan je ervaringen met KetoX24.

634 Reacties

 1. Beste,
  Ik zou dit product heel graag willen proberen. Ik ben bekend met keto dieet en ben er in het verleden goed mee afgevallen. Maar nu jaren later heb ik een extra boost nodig die me een start geeft om te beginnen mey mijn dieet. Ik zou dit product heel graag willen proberen.

 2. Ik ben door een depressie en stres veel aangekomen. Ik voel me niet lekker in m’n vel. Ik wil gewoon weer mnzelf zijn. Vandaar hoop ik het uit te kunnen proberen

 3. Ik zou het heel graag gratis uit willen proberen omdat ik al meerdere producten heb geprobeerd zonder resultaat. Is dit DE oplossing en kan ik dan eindelijk mijn favoriete spijkerbroek gaan kopen?

 4. Zou dolgraag dit willen uitproberen. Ondanks de maagverkleining,toch niet mijn doel kunnen bereiken. Ook veel problemen daardoor gekregen. Vooral door mijn afvalstoffen die mijn lichaam slecht kwijtraakt. Dus met als gevolg een verzuurd lichaam en veel pijn in de gewrichten. Dus een goede detox zou mij hopelijk van de kilo’s af kunnen helpen en vooral van de pijnen. Dus mochten jullie nog testers nodig hebben,dan heel graag. Tenzij het niet geschikt is voor iemand met een gastric bypass..

 5. Ik zou graag willen testen en als het gelpt bestel ik ..ik moet meer dan 30 kilo kwijt .
  Ben zwaarder geworden door operatie knie (prothese)
  Heb ook 3x trombose gehad en hou heeel veel vocht vast .
  Dus ja ben er aan toe

 6. Ik probeer al zo lang 5 kilo eraf te krijgen. Ooit gestopt met roken,5 kilo eraf maar die andere 5 willen niet. Ben nu 64 dus het wordt steeds moeilijker. Dus hopelijk kom ik in aanmerking voor n gratis flesje

 7. Ik zou graag me willen opgeven als proefpersoon. Ben bekend met keto en intermittetfasting
  maar door depressie, slapeloosheid, hormonen en stress inmiddels 35 kilo aangekomen.En krijg er niks meer van af.. Vreselijk, ik zit in een verkeerd lichaam

 8. Ik zou hier zo ontzettend graag voor in aanmerking komen.
  door medicatie, hormonen,stress en slaapproblemen ben ik in een korte tijd 35 kilo aangekomen en zit tegen obees aan..
  Niks helpt meer om ook maar iets af te vallen.
  Help ik zit in een lijf van een vreemde en wordt er dood ongelukkig van!!!!

 9. Ik ben in februari de 50 gepasseerd en merk dat mijn stofwisseling verandert. Misschien speelt de overgang een rol?
  Het lukt me niet meer om de winterkilo’s eraf te krijgen. Ik blijf maar op de 74 kilo hangen en dat is met mijn lengte van 1.65 m toch net te veel.
  Ik beweeg genoeg en eet gezond. Ik vind rondingen geen probleem, maar wil van de rolletjes af.
  Ik wil de komende weken extra bewust gaan eten en de dag starten met een supplement kan me daarbij ondersteunen. Ik ben benieuwd of de keto-druppels het afvallen ondersteunen.

 10. Na veel medicatie die ik moet slikken zijn de kilo’s er aangekomen.
  Al lange tijd probeer ik ze er af te krijgen maar het lukt niet.
  Dit maakt en houd mij heel onzeker.

 11. Na mijn ziekte darmkanker was ik heel er veel afgevallen 45 kg woog ik nog van de 75. Nu zit ik zwaar boven mijn gewicht 86 kg. Ik ben al maanden bezig kolidraadarm te eten maar krijg er geen kilo af. Zou graag u hulp kunnen gebruiken.
  B.v.d. met vriendelijke groeten,
  Monique Jansen.

 12. Ik zou dit product heel graag willen testen. Gebruikte vroeger Limiet 65 en dat hielp erg goed. Ik eet echter geen keto. Maar ben de laatste jaren best veel aangekomen o.a. door Hasjimito.

 13. Ik ben op zoek naar iets wat mij helpt om buikvet te verliezen, lukt me niet … daarom wil ik dit graag proberen

 14. Goedemorgen ik vroeg mij af of jullie nog de actie hebben om de fatburner te proberen? En hoeveel kost die normaal gesproken? Ik zou graag wat meer info willen hebben want ik heb van alles geprobeerd en had al een beetje de moed opgegeven tot ik dit weer zag. Ben heel benieuwd.

  Groet Selma

 15. Ik heb Ketox24 ontvangen door een prijsvraag en had er 0,0 van verwacht. 3 januari ben ik gestart dus nu een kleine 3 weken bezig. Het gaat super goed dus ik heb zojuist een bestelling geplaatst zodat ik door kan als dit flesje leeg is. werkt enorm goed.

 16. Ik ben op zoek naar een goed betrouwbaar product wat ook echt helpt. Ik zou dit product graag willen testen en een feedback willen geven. Inmiddels ben ik 2 maanden bezig met keto.

 17. KetoX24 heeft als effect dat de vetverbranding van mijn lichaam sneller is gegaan. Omdat ik geen hongergevoel had ben ik minder gaan eten en meer bewegen en het de laatste 8 dagen nog extra 5 kilo afgevallen.!!
  Dit product is uniek!! Nog nooit zo veel afgevallen van 24 dagen. Wel dronk ik minimaal 2 liter water per dag – in het begin dronk ik blijkbaar iets te weinig? – en minimaal 1 uur wandelen per dag met een gemiddelde van iets meer dan 10.000 stappen per dag volgens de gear fit pro).

  • Ik heb altijd rond de 66 gewogen . Zit tegenwoordig op de 89 . Met mijn zwangerschap heb ik 95 kilo gewogen. Ik voel mij totaal niet meer lekker in mijn vel en ben ook niet meer fit. ik heb nu 2x ketox24 get skinny gebruikt en totaal bijna 15 kilo afgevallen. Dit is het eerste dat echt werkt.

  • Ben ook super tevreden. Begonnen op 78.6 en nu met nog 5 dagen te gaan sta ik op 71.8.Daarna begin ik met de tweede kuur maandag. Super tevreden met deze producten. Recepten zijn heerlijk. Blij dat ik hiermee begonnen ben. Dank je wel ook voor jullie coaching KetoX24.

  • vandaag begonnen, ik zal mijn ervaringen (posirief of negatief) hier delen.

  • Ik ben super sceptisch en ik heb het geld eigenlijk niet maar heb het toch gekocht. Ik ben nu net klaar met mijn 5 dagen detox en daarna 24 dagen Ketox. Express niet op de weegschaal gestaan tussendoor.ikn startgewicht was 77.9 kilo en nu na iets meer dan een maand weet ik 68.2. Ik heb mijn eet patroon moet aangepast en heb geen honger gehad. Na de druppels kreeg ik extra energie. Ik kan het uit eigen ervaring aan iedereen aanraden!

  • Ik ben nu drie dagen bezig met eerst de detox. Ik ben al 2,6 kilo kwijt. Ik voel me de hele dag verzadigd. Ik heb geen trek. Zaterdag ben ik klaar met de detox en ga ik verder met de druppels. Tot nu toe bevalt het erg goed. Enige minpunt ik moest heel erg wennen aan de smaak van de detox

  • Super!! Ik heb 1,5 maand geleden het skinny pakket besteld maar ben pas vorige 7 dagen geleden ermee begonnen. Ik had schrik dat het niets ging helpen en ik eet veel te graag. Ben er uiteindelijk toch mee begonnen want ik geraak in geen enkele kleren meer van mij. 7 dagen geleden nog 94,5kg, nu 88,5kg. Heb er geen spijt van dat ik er aan ben begonnen ????????

 18. Goedenmiddag ook ik zit te schommelen met mijn gewicht, ik ben 160 lang en weeg nu 79,2. Ik wil naar de 60. Ik eet al koolhydraatarm, maar val nog niet veel af. Ik lees hier dat veel van jullie een tweede kuur doen. Of weer begonnen zijn met de kuur voor de tweede keer. Mijn vraag is dan ook. Als je de eerste kuur gedaan hebt de eerste 24 dagen, en dan gezond blijft eten, val je dan niet meer af? Kom je dan weer bij? Ik snap niet zo goed waarom je een tweede kuur zou nemen als de eerste kuur je op gang moet helpen om het afvallen te stimuleren. Of snap ik de werking nu niet helemaal.???? groetjes

 19. Wat een top product is dit. Echt.Ik gebruik de druppels nu 3 weken, vanochtend op de weegschaal en 7.6 kilo afgevallen
  Je krijgt er een boekje bij met dieet gerechten. Dit heb ik niet gebruikt en aan mijn buurvrouw gegeven.

  • Vandaag bestel, zodra ik het binnen heb zal ik mijn ervaring hier delen. Ben benieuwd.

REAGEER OP DIT BERICHT

Vul een reactie in ajb
Vul hier je naam in

Ontvang Dagelijks

Gratis Gezonde Afslankrecepten

Gratis Recepten

15987