KetoX24 Review en Ervaringen

KetoX24 Producten Review en Ervaringen van Gebruikers

‘KetoX24 is een zeer krachtig dieetsupplement om gewichtsverlies te bevorderen. Tevens krijg je, indien gewenst gratis online begeleiding van een diëtiste. De druppel kuur is een effectieve manier om af te slanken. Deze methode is in Amerika onderzocht (metabolic pathway research) en wordt inmiddels al enkele jaren toegepast. De resultaten zijn altijd merkbaar positief geweest. Een bijkomend voordeel is dat je bij KetoX24 geen last hebt van vermoeidheid, integendeel de druppels geven je juist energie’.

Aldus het Amerikaans wetenschappelijk onderzoek (bron)

ketox24 korting

Dit is wat je gaat leren in deze review

 • Is ketox24 gevaarlijk?
 • Is ketox24 te koop bij de tuinen?
 • Is ketox24 te koop van kruidvat?
 • Download de ketox24 gebruiksaanwijzing
 • Krijg je van ketox24 diarree?
 • Wat zegt radar over ketox24 radar?
 • Download gratis ketox24 recepten
 • Download het gratis ketox24 weekmenu
 • Wat is ketox24 get skinny?
 • Hoe werkt ketox24 detox?

En nog veel meer….

Ervaring met KetoX24

Heb je ervaring met met dit product of ben je benieuwd naar de ervaringen van anderen? Maak dan gebruik van het reactieformulier onderaan deze pagina. Alle reacties worden gepubliceerd, zowel positief als kritisch (negatief). We zijn benieuwd naar ervaringen met het product, en naar het bestelproces en de aftersales van het bedrijf dat het product levert. Commerciële reacties zijn ongewenst en worden verwijderd.

KetoX24 Kortingscode

KetoX24 Gratis Testen

Omdat ik graag objectieve ervaringen publiceren bij onze productreviews hebben we een testpanel opgericht. Voor KetoX24 ben ik op zoek naar 250 testpersonen die dit product gratis willen testen. Deelnemen is heel eenvoudig.

Er zijn geen plaatsen beschikbaar

Inmiddels hebben 250 testpersonen KetoX24 getest via We Love Health. KetoX24 is door deze testpersonen beoordeeld met een 9.1. Wil je starten met Afvallen? Bestel dan tijdelijk met extra korting. Klik op de onderstaande knop voor meer informatie.

KetoX24 Testpanel ketox24 afslankdruppels 3 x 24 dagen

De afslankdruppels 3 x 24 dagenOmdat we graag objectieve ervaringen publiceren bij onze productreviews hebben we een testpanel opgericht. Voor KetoX24 hebben 50 testpersonen gedurende een periode van 2 maanden de afslankdruppels van KetoX24 getest. Hieruit bleek dat 92% tevreden is over de afslank resultaten.

Supplementen worden over het algemeen afgedaan als niet werkzaam en kwakzalverij. Maar hoe zit het met KetoX24?

In dit artikel vertel ik je precies wat KetoX24 is, waarom er zoveel mensen zijn met goede resultaten en waar je op moet letten als je besluit aan de slag te gaan met KetoX24.

Wat is KetoX24?

De afslankdruppels zijn in Amerika ontwikkeld door een groep ervaren artsen, voedings- en sportwetenschappers uit Amerika. Het grote voordeel ten opzichte van vergelijkbare producen is dat je geen grote capsules hoeft te slikken. Eenvoudig dagelijks 20 druppels in een glas water die je vervolgens opdrinkt. Je hebt de keuze om gratis verkrijgbare voedingsrichtlijnen te volgen, hierdoor verlies je eenvoudig extra overgewicht. Maar ook zonder deze richtlijnen verlies je meer kilo’s dan bij andere producten.

De werking van KetoX24

De afslankdruppels van KetoX24 bevatten een aantal natuurlijke stoffen die de vetverbranding zouden stimuleren. Daarbij zou het ontgiftend werken.In combinatie met de recepten die je krijgt, raakt je lichaam in ketose.  Ketose (of ketogenese) is een metabool proces waarbij het lichaam vetzuren afbreekt in ketonen, oftewel ketonlichamen. Met andere woorden, wanneer het lichaam ketonen produceert, zijn we in ketose. Hoe een paar druppels van een voedingssupplement dit proces van ketose zou moeten versterken wordt niet duidelijk. De werking van KetoX24 zou vooral te danken zijn aan de stoffen die het bevat. Tevens zouden de bestanddelen elkaar versterken. Het is de bedoeling dat je dagelijks enkele druppels van KetoX24 aan een glas water toevoegt en deze op een nuchtere maag inneemt. Ook krijg je enkele vetvrije en koolhydraatarme recepten toegestuurd die je in combinatie met de druppels in je nieuwe eetpatroon kunt verwerken.

Ketox24 is een dieetsupplement wat over is komen waaien uit de Verenigde Staten. Ketox24 zou erg krachtig zijn en het gewichtsverlies aanzienlijk bevorderen. Ketox24 is dus een supplement en geen dieet. Je zult in staat zijn sneller af te slanken als je dit supplement in combinatie met een ketogeen dieet gebruikt. Verwacht dus niet dat de druppels op zich wonderen gaan doen maar zie het als een hulpmiddel om sneller in shape te komen.

De ervaringen uit de Verenigde Staten zijn altijd positief geweest en ook in Nederland is er veel positiviteit rondom dit product. Ze zou Ketox24 je niet alleen helpen bij het afvallen maar volgens de ervaringen krijg je er ook een flinke energieboost van. Tot nu toe lijkt het dus allemaal koek en ei.

 • Ketox24 komt oorspronkelijk uit de VS
 • Het is een supplement ter ondersteuning van het afvallen
 • De ervaringen rondom dit product zijn hoofdzakelijk positief

KetoX24 Gebruiksaanwijzing

KetoX24 Afslankdruppels zijn eenvoudig te gebruiken. Je neemt een keer per dag, bij voorkeur in de ochtend op een nuchtere maag 40 druppels druppels innemen (2ml) Je mag de druppels menngen met een een half glas water en eet of drink gedurende 15 minuten na het innemen van de druppels niets.

KetoX24 Detox

Naast de afslankdruppels is er een 5 daagse detox verkrijgbaar die je als aanvulling op de druppels kunt gebruiken. Detox Booster ondersteunt bij het opruimen van deze depots. Detox Booster Ontgifting bestaat uit meer dan 19 verschillende kruiden en mineralen en geven je lichaam een complete reiniging.

Gebruik KetoxDetox

Je kunt de Detox puur innemen of mengen met water. Gebruik KetoX24 Detox 5 dagen lang als kuur. Drink 3 doseringen over de dag verdeeld.

KetoX24 Forum

Ik kan mezelf voorstellen dat je benieuwd bent naar ervaringen met KetoX24 Afslankdruppels. Onderaan deze pagina staan reacties en ervaringen van een aantal gebruikers en ook op het forum van deze website staan een aantal ervaringen die je kunt raadplegen.

KetoX24 Weekmenu

Besluit je om te starten met afvallen en plaats je een bestelling, dan krijg je naast de druppels gratis een boekje met tips en recepten. Door het weekmenu te volgen krijg je een nog beter resultaat. Het is echter niet verplicht om het gratis bijgeleverde weekmenu te volgen.

Facebook Ervaringen met KetoX24

ketox24 echte facebook ervaringen reacties
ketox24 echte facebook ervaringen reacties

Voor wie is KetoX24 Geschikt?

KetoX24 is ontwikkelt met een specifieke doelgroep in gedachte; personen die graag op een eenvoudige manier afslanken. Dit middeltje is geschikt voor mannen en vrouwen. Kinderen, zwangere vrouwen en vrouwen die borstvoeding geven worden afgeraden dit middeltje te gebruiken.

Ben je op zoek naar Ketox24 ervaringen? Dan ben je hier op de juiste pagina. Ik zocht namelijk alles uit over deze nieuwe hype uit de Verenigde Staten.

Geschikt voor Mannen en Vrouwen

Eigenlijk is KetoX24 geschikt voor iedereen die wil afslanken. Zowel mannen als vrouwen, jong en oud.

Zo op het eerste oog lijken al deze stofjes dus wondermiddeltjes te zijn. Na enige research schijnt het inderdaad zo te zijn dat deze stofjes wel degelijk effectief zijn en doen wat ze beloven.

Dus KetoX24 werkt Echt en is niet Gevaarlijk?

De Ketox24 druppels lijken dus echt te werken en het is absoluut niet gevaarlijk. Alle ingrediënten uit het supplement zijn namelijk op natuurlijke basis. Tijdens deze 24 daagse kuur ben je in staat om uitsluitend lichaamsgewicht te verliezen. Het grote voordeel van deze kuur is dat je echt alleen vet verbrand en je spiermassa dus in tact blijft.

Naast het verbranden van overtollig lichaamsvet zorgt dit supplement ervoor dat je eetlust geremd word. Minder eten en sneller vet verbranden, het klinkt dus echt als win win.

Wat kosten KetoX24 Afslankdruppels? Prijzen en pakketten

Wil je een afslankpakket van KetoX24 proberen? Dan zul je je portemonnee moeten trekken. Het goedkoopste pakket kost maar liefst € 59. Je krijgt hiervoor een flesje afslankdruppels waar je 24 dagen mee kunt doen. Ook zit er een boekje bij met instructies. Er is ook een variant van ´slechts´ € 29,95 beschikbaar, maar dan krijg je in plaats van de reguliere afslankdruppels een zogeheten Detox Booster.

ketox24 facebook ervaringen echt
ketox24 facebook ervaringen echt

Daarnaast zijn er nog enkele andere pakketten verkrijgbaar, waaronder een combinatie van de afslankdruppels en de Detox Booster. Hiervoor ben je € 79 kwijt. Het gebruik van deze druppels zou ervoor zorgen dat het effect van de reguliere KetoX24 druppels versterkt wordt. Wetenschappelijk bewijs van deze claim ontbreekt. De duurste optie is de zogeheten KetoX24 afslankchallenge. Hierbij krijg je zowel een flesje KetoX24 afslankdruppels als Detox Booster. Tevens zit er een shakebeker bij en een doos met 18 maaltijdshakes. Als extra krijg je er ook 24 dagen persoonlijke begeleiding bij. De kosten hiervan zijn € 99.

Naast de afslankpakketten zijn er ook enkele andere producten op de site van KetoX24 beschikbaar. Zo staan er maaltijdvervangers van het merk TimFit vermeldt. Het gaat hier om whey shakes die naast eiwitten ook een aantal vitamines en mineralen bevatten. Waar het bij sommige bedrijven mogelijk is om een proefmonster te bestellen is dit bij KetoX24 niet mogelijk. Als het gaat om de maaltijdvervangers is er wel sprake van een proefpakket, wat € 24,95 kost. Het fijne is wel dat je bij het bestellen niet direct aan een abonnement vast zit.

Dit zit er in de verpakking

Als je besluit aan de slag te gaan met Ketox24 krijg je het volgende:

 • KetoX24 Afslankdruppels (goed voor 24 dagen)
 • Handleiding
 • Receptengids
 • Gratis Online Coaching (vrijblijvend)

KetoX24 Pakketten

Recent zijn er een aantal afslankpakketten gelanceerd. Hieronder een overzicht van deze pakketten.

Get Skinny Pakket

Het Get Skinny Pakket bevat naast de vertrouwde KetoX24 Afslankdruppels een aantal aanvullende supplementen die de werking ondersteunen.

Dit ontvang je bij het Get Skinny afslankpakket:

 • KETOX24 AFSLANKDRUPPELS 50ML – Goed voor 24 dagen afvallen
 • TIMFIT AMINOZUREN 90 capsules – Goed voor 30 dagen
 • TIMFIT MAALTIJD AFSLANKBOOSTER SX-5 – 18 maaltijden en een shaker
 • Vrijblijvende begeleiding via mail, chat en telefoon door een ervaren consulente
 • Gratis Receptenboek t.b.v. de lunch en avondmaaltijd

KetoX24 PerfectBody Pakket

Het Perfectbody Pakket is speciaal om voor de zomer in shape te komen. het bevat vier ingredienten die elkaars werking versterken. Het PerfectBody pakket is goed voor 1 maand afvallen.

Dit ontvang je bij het PerfectBody pakket:

 • KETOX24 AFSLANKDRUPPELS 50ML – Goed voor 24 dagen afvallen
 • TIMFIT AMINOZUREN 90 capsules – Goed voor 30 dagen
 • TIMFIT DETOX – Voor ontgifting voor of tijdens het afvallen
 • TIMFIT L-CARNITINE – Verbetering van stoefwisseling
 • Vrijblijvende begeleiding via mail, chat en telefoon door een ervaren consulente
 • Gratis Receptenboek t.b.v. de lunch en avondmaaltijd

KetoX24 Afslank Challenge

De Ketox24 afslank challenge is een programma van 24 dagen waarin jij onder persoonlijke begeleiding af kunt vallen. Voor €99 krijg je persoonlijke begeleiding en maar liefst drie producten die je moeten helpen bij het bereiken van je streefgewicht. Dit klinkt bijna te mooi om waar te zijn, maar in deze review lees je waarom onze proefpersonen zo tevreden waren over deze challenge.

Over de KetoX24 Afslank Challenge heb ik onlangs een aparte review geschreven.

Hoe moet je Ketox24 Gebruiken?

Ketox24 bijkt dus voor veel mensen goed te werken maar hoe moet je het eigenlijk gebruiken? Zoals ik net al zei komt het supplement werkt goed zonder richtlijnen maar komt het beste tot zijn recht als je ook de richtlijnen uit de handleiding volgt.

Zo Gebruik je KetoX24

Ketox24 is bijzonder eenvoudig te gebruiken. Je neemt elke dag, bij voorkeur in de morgen, 2ml Ketox24. Meng de druppels met een glas water en neem tot 15 minuten na het innemen van de druppels niets. KetoX24 in combinatie met de recepten zorgt ervoor dat je lichaam in staat van ketose komt. Hierdoor zal je lichaam vet in plaats van glucose aanspreken als primaire energiebron waardoor je vetverbranding dus altijd optimaal is.

Zoals gezegd is het sterk aan te raden om de receptengids die bij het pakket geleverd word te gebruiken voor maximaal resultaat. Dit is echter niet verplicht!

Wil je meer focus op het afslanken met behulp van voeding alleen? Een lifestyle aanwennen die ervoor zorgt dat je voor de rest van je leven slank kunt blijven? Maak dan absoluut gebruik van de gratis coach die je toegewezen krijgt nadat je KetoX24 hebt aangeschaft.

Ketox24 Kortingscode Kopen met Korting

Ketox24 is geen goedkope kuur maar de prijs dubbel en dwars waard! Het Ketox24 pakket kost €59 en besluit je meteen twee verpakkingen te nemen betaal je €99. Het is dus voordeliger om 2×24 dagen aan te schaffen. Bestellen kan eenvoudig via de webshop van KetoX24 of bol.com Gebruik de kortingscode VETVRIJ en profiteer van exclusieve korting.

Echte Ervaringen met KetoX24

Ik ben benieuwd naar echte ervaringen met KetoX24 Afslankdruppels. Het was even zoeken maar we hebben via facebook, bol.com en echte onafhankelijke review websites zonder extern belang de onderstaande reacties gevonden.
De ervaringen die te lezen zijn op de website van de leverancier staan hier niet vermeld. De meeste KetoX24 ervaringen die ik van gebruikers heb mogen ontvangen, waren vrij kritisch maar desondanks positief. Veel mensen zagen wel degelijk resultaat. Een greep uit de reacties:

ik heb al veel geprobeerd en ook dit zijn geen wonderdruppels. Het heeft mij wel geholpen om 8,5 kilo te vermageren. ik ben ook in cm ook afgevallen, niet gemeten, kleding meer dan een maat kleiner gekocht inmiddels. Meer dan tevreden, KetoX24 echt goed vol te houden, en echt geen honger gehad of neiging tot afhaken of stoppen. Kon het niet geloven toen ik het las, maar ik kan oprecht zeggen dat ik blij verrast ben dat het dus echt kan, zou het zeker aanraden. Nu goed opletten om het zo te houden. Nog een tweede kuur gekocht (was een aanbieding) nog 7 kilo kwijt te geraken. het klopt dat het volgen van de tips uit het boekske extra resultaat geeft. een ieder die wonderen verwacht is naïef. Het helpt, je moet er zelf ook wel ietskes aan doen. voila.

Ik ben een vrouw, 32 jaar, 167 cm en weeg 67 kg. Heb vrijwel altijd gesport (met soms wat tussenpauzes) en vooral veel gedanst. Had nooit een buik maar wel stevige heupen en benen. Was er nooit ontevreden mee. Na mijn 30ste begon ik een buikje te krijgen en heb van alles geprobeerd om het weg te krijgen maar zonder resultaat. Ik gebruik altijd olijfolie (in salade en bak en braad), ontbeet altijd volkoren havermout met halfvolle of magere melk en fruit (dit had wel altijd een prima effect op mijn stoelgang). Over het algemeen eet ik best gezond maar heb soms ook de behoefte om te cheaten… Ben zelfs een tijdje vegetarisch geweest maar het lijkt wel of mijn metabolisme slaapt… Vroeger kon ik 4 kilo’s in een week kwijt maar nu gaat er misschien 500g af en ik hoef maar een dag niet op te letten (bv drinken) en ik kom weer aan. Heb het gevoel dat ik niks mag eten omdat ik maar aankom. ketox24 heeft goed geholpen, de druppels zorgen voor minder honger en een betere vetverbranding en ik heb persoonlijk veel steun gehad aan de coaching.
Ik ben tevreden over dit product. ik heb de dubbele kuur plus detox besteld via bol. de eerste 24 dagen zonder richtlijnen. het resultaat was redelijk maar niet geweldig. de tweede kuur volgens de richtlijnen en met de geleverde recepten. geen honger en een (veel) beter resultaat. de detox heb ik apart gebruikt (5 dagen)
Ik ben met ketox24 begonnen en heb via bol besteld. De druppels op zich geven je al een enorme boost bij het afvallen. Er zit een boekje bij met instructies en recepten. Het zijn inderdaad koolhydraatarme recepten. Ik heb de kuur twee keer gevolgd. De eerste keer zonder het boekje, toen ben ik 8 kilo afgevallen met 1 flesje. De tweede keer met de instructies en recepten uit het boekje. Toen ben ik 11 kilo afgevallen. Wat me meeviel, afgezien dat het afvallen beter ging, is dat ik minder honger had en meer energie door het volgen van de regels uit het boekje. Maar het is dus niet verplicht.
9,3 kilo in 1 maand eraf. Tis eenvoudig en goed vol te houden en het resultaat is super fijn. Nog 14 kilo te gaan dus ik ga nog even door met ketox24.
Via bol besteld en de volgende dag in huis (vrijdag). Tijdens het weekend de documentatie doorgenomen en maandag gestart met de 24 dagen kuur. Nu iets meer dan een week bezig en ik voel me er goed bij. Geen honger en aanzienlijk resultaat. Nog iets meer dan 2 weken te gaan dus ik kan nog geen uitsluitsel geven over het eindresultaat. 2x contact gehad met de dames van de afdeling klantenservice over het gebruik en combinatie met mijn sport. Ik ben goed en netjes geholpen.
Ik heb de twee flesjes van detox en ketox24 online besteld via bol en heb eerst 5 dagen de detox gebruikt. Ik druppel nu sinds 2 wkn de ketox24 iedere ochtend trouw als ik begin op mijn werk. Ik ben tot nu toe (slechts) 9 kilo afgevallen. Ik had op meer gehoopt maar ben tevreden. Wel wandel ik bijna elke dag met de kleine een stuk, en ben van plan weer te gaan sporten en let op m’n voeding, verder ben ik ook meteen gestopt met roken had daar ook genoeg van. Is wel lastig want door stoppen met roken ga je afleiding in eten zoeken maar tot nu toe ben ik sterk. ook door de motivatie die ik krijg uit het boekje en van mijn coach die ik vragen kan stellen via email. Iemand nog tips om het gewichtsverlies extra te versnellen weeg nu sinds bijna 2 jaar rond de 71-72 en wil weer richting 60.. Na mijn zwangerschap niet echt meer veel kwijtgeraakt. En ben helaas zelf niet zo’n water drinker. tot zover ben ik tevreden al hoop je natuurlijk altijd op meer.

De meeste mensen, waaronder ikzelf, kijken vaak even naar de ervaringen en reviews van andere mensen bij het maken een beslissing.

Ook op facebook en bol heb ik nog enkele reacties gevonden.

ketox24 ervaringen
ketox24 ervaringen

Zoals je ziet zijn de ervaringen dus goed te noemen. Op Bol.com staan tientallen reviews bij de Ketox24 producten en die zijn, op sommige minpuntjes na, bijzonder goed te noemen.

Wel geven sommige mensen aan dat ze het aantal afgevallen kilo’s wat tegen vonden vallen. Geen enkel lichaam is natuurlijk hetzelfde en de resultaten zullen voor de één beter als voor de ander zijn.

 

Persoonlijk ben ik van mening dat het erg belangrijk is om ook gezonde voeding te gaan nuttigen. Wen jezelf een gezonde levensstijl aan die ook na het gebruikt van deze 24 dagen kuur eenvoudig vol te houden is.

     

Heb je zelf ervaringen met Ketox24? Schroom dan niet en laat even een reactie met jouw bevindingen achter onder dit artikel. Zo kunnen we elkaar helpen.

Het lichaam haalt de nodige energie uit koolhydraten. De koolhydraten die je consumeert worden omgezet in glucose. De glucose wordt door de spieren opgenomen als glycogeen. Koolhydraten die niet worden verbruikt worden als vet opgeslagen. Door minder koolhydraten te eten zullen de glycogeen reserves niet worden aangevuld. Je lichaam wordt genoodzaakt om energie vanuit een andere bron te halen. Het richt zich dan op vet. De opgeslagen vetten worden verbrand om aan energie te komen. Het lichaam vindt zich dan in een staat van ketose, waarbij het energie haalt uit de vetreserves. Je lichaam gebruikt energie voor alle processen.

Werkt KetoX24 echt?

ketox24 afslankdruppels 24 dagen
ketox24 afslankdruppels 24 dagen

Het bestaat uit een drankje waarvan je dagelijks enkele druppels gebruikt. De kuur duurt precies 24 dagen. Naast dit supplement kun je desgewenst ook een kleine aanpassing maken op je eetpatroon. Hierdoor heb je een nog beter resultaat. Het is echter niet verplicht.

De combinatie van de richtlijnen, de gratis coaching en een supplement maakt KetoX24 zo effectief. Het is een bewezen methodiek waarmee je gemiddeld 10% van je lichaamsgewicht kunt verliezen in die 24 dagen. Bovendien zorgt het supplement ervoor dat je alleen overtollig vet verliest. Daarnaast remt dit middel je eetlust zodat je automatisch minder eet. Het dieet is dan ook makkelijker vol te houden. (bron)

Er wordt gebruik van 100% natuurlijke stoffen, zoals Ilex paraguariensis, Paulinia cupana Guarana en Groene thee. Hier volgt een lijst van alle werkzame stoffen en de werking.

De werkzame stoffen in Ketox24

Ketox24 bevat een aantal werkzamen stoffen die het afslanken zullen bevorderen. De ingredienten van Ketox24 zijn:

 • Ilex paraguariensis
  Helpt je energieverbruik verhogen
 • Paulinia cupana Guarana
  Stimuleert de calorieverbranding
 • Rhamnus frangula Vuilboom
  Stimuleert de spijsvertering
 • Orthosiphon
  Helpt een goede vochtbalans te houden
 • Panax ginseng
  Bevordert het energieniveau
 • Semen cola
  stimuleert de vetverbranding
 • Camellia sinensis Groene thee
  Helpt de calorieverbranding
 • Fucus vesiculosus Kelp
  Stimuleert de stofwisseling, zelfs in tijden van rust

Is KetoX24 Gevaarlijk?

Alle producten in het assortiment zijn goedgekeurd voor verkoop in Europa. Zowel de lijst met ingrediënten als de bereiding, verpakking, opslag en distributie voldoet aan de strenge Nederlandse wetgeving. KetoX24 is dus niet gevaarlijk.

KetoX24 Bestellen

ketox24 afslankdruppels en ketox24 detox reiniging
ketox24 afslankdruppels en ketox24 detox reiniging

Wil je de afslankdruppels bestellen? Dan wil ik je adviseren om eerst de onderstaande informatie goed door te lezen!

Gratis Receptenboek

De afslank kuur is gebaseerd op natuurlijke ingrediënten. Wat dit product anders doet is het toevoegen van druppels, die je eetlust remt en veel van de lastige bijwerkingen van zo een dieet wegneemt. Afslanken gaat dus makkelijker. Een enkele kuur is goed voor 24 dagen en naast de druppels krijg je een gratis receptenboek

Gratis Coaching

Bij iedere bestelling krijg je gratis instructies en (indien gewenst) online begeleiding door een specialist. Je krijgt persoonlijk advies en kunt op elk gewenst moment contact zoeken met een van de specialisten. Je kunt zelf kiezen hoe intensief je begeleid wilt worden. Het is namelijk geheel gratis en vrijblijvend. Heb je behoefte aan advies dan zoekt je gewoon contact met een van de coaches. Hiervoor is de begeleiding zeer handig.

Wat kost KetoX24?

Een enkele kuur is goed voor 24 dagen en kost 59 euro. De aankoop is eenmalig en je betaald geen verzendkosten. Bij ieder pakket ontvang je gratis een boekje met recepten en tips voor een nog beter afslankresultaat. Er is op dit moment een aanbieding voor een duopakket voor slechts 99 euro. Het meest verkochte pakket is het Detox Booster Combinatiepakket. Ook bij deze kuur krijg je gratis een receptenboek.

Bestellen kan via KetoX24.com en via BOL.COM

Is KetoX24 te koop bij De Tuinen

De Afslankproducten van worden in Nederland geproduceerd en zijn op dit moment uitsluitend online verkrijgbaar. Op het moment van schrijven van deze review zijn er nog geen plannen voor offline verkoop bijoorbeeld bij De Tuinen of Kruidvat.

KetoX24 België

Zoals eerder vermeld is KetoX24 uitsluitend online te koop. Dit wil echter niet zeggen dat het uitsluitend te koop is in Nederland. Tijdens het plaatsen van een bestelling kun je kiezen tussen verschillende Europese landen waaronder België, Duitsland en Frankrijk. De labels zijn in meerdere talen beschikbaar. Naast Nederlands worden Engels en Duits standaard meegeleverd.

EAN 8719326059105
Model KetoX24
Merk KetoX24 Afslankdruppels
Materiaal Supplement
Kleur Bruin
Bijzonder bewaarvoorschriften Droog, afgesloten en bij kamertemperatuur bewaren, tenzij anders geadviseerd op het etiket.
Allergeneninformatie Geen allergenen bekend, lees altijd de bijsluiter of etiket voor gebruik.
Gebruiksaanwijzing 1x per dag 40 druppels in de ochtend in een half glas met water. Drink hierna het glas in 1 keer leef. Lees voor gebruik de handleiding goed door.
Fabrikant naam KetoX24
Type supplement Kruiden en planten
Ingrediënten Samenstelling per dagdosing (40 druppels): Alcoholisch Maceraat van Rhamnusbast – 340mg / Guaranae zaad (bevat cafeïne) – 310 mg / Hulstbladeren – 240mg / Orthosiphon – 240mg / 15% Ginsenoside met Ginseng Extract – 240 mg / Kelp ( 6 Microgram Jodium 8%RI)
Aantal artikelen in verpakking 1
Smaak Geen smaak
Aantal stuk in verpakking 1
Substantie Druppels

 

Voordelen

Het belangrijkste voordeel van is dat het je helpt afslanken. Een koolhydraatarm dieet is 1 van de populairste manieren om gewicht te verliezen. En met deze kuur kun je zo een dieet volgen zonder last te krijgen van de gebruikelijke bijwerkingen. Denk bijvoorbeeld aan vermoeidheid. Het geeft je juist meer energie zodat je je dag met volle moed aankan.

Daarnaast zul je geen jojo-effect ervaren zoals bij de meeste dieetplannen. Het verloren gewicht blijft eraf. Ook wordt er gebruik gemaakt van 100% natuurlijke ingrediënten die de gezondheid niet zullen schaden. (bron)

Nadelen KetoX24

ketox24 detox kuur 5 dagen
ketox24 detox kuur 5 dagen

Op het moment van schrijven zijn er geen negatieve ervaringen of onderzoeken gevonden met betrekking tot KetoX24

Vragen over KetoX24

Ketox24 Weekmenu

Besluit je om te starten met afvallen en plaats je een bestelling, dan krijg je naast de druppels gratis een boekje met tips en recepten. Door het weekmenu te volgen krijg je een nog beter resultaat. Het is echter niet verplicht om het gratis bijgeleverde weekmenu te volgen.

Ketox24 recepten

De afslank kuur is gebaseerd op natuurlijke ingrediënten. Wat dit product anders doet is het toevoegen van druppels, die je eetlust remt en veel van de lastige bijwerkingen van zo een dieet wegneemt. Afslanken gaat dus makkelijker. Een enkele kuur is goed voor 24 dagen en naast de druppels krijg je een gratis receptenboek

Ketox24 detox

Naast de afslankdruppels is er een 5 daagse detox verkrijgbaar die je als aanvulling op de druppels kunt gebruiken. Detox Booster ondersteunt bij het opruimen van deze depots. Detox Booster Ontgifting bestaat uit meer dan 19 verschillende kruiden en mineralen en geven je lichaam een complete reiniging.

Conclusie: afvallen met KetoX24 de moeite waard?

Dan nu de grote vraag…helpt KetoX24 je met afvallen? KetoX24 kan zeker helpen bij extra vetverbranding en onderdrukt tevens het hongergevoel. In deze review beschrijf ik de claims die gebaseerd zijn op de werkzame stoffen die in de afslankdruppels zitten, bijvoorbeeld dat je meer energie krijgt door bijvoorbeeld cafeïne. Alle ingredienten zijn zorgvuldig samengesteld en zorgen inderdaad voor een unieke samenstelling.  Dat KetoX24 de eetlust onderdrukt is mooi meegenomen. Naast de afslankdruppels zorgt een combinatie van de 1-op1 coaching en recepten voor het grote succes. KetoX24 werkt extreem goed en geeft relatief snel resultaat.  Dat maakt het ketoX24 voor iedereen geschikt omdat je vrijwel alles kunt eten. De spectaculaire beloftes klinken veelbelovend. Er zijn geen wetenschappelijke onderzoeken bekend die de werking van deze afslankdruppels ondersteunen als het gaat om gewichtsverlies.

Het lijkt vooralsnog een goede manier om af te slanken. Je verliest vet op de lastige plekken binnen 24 dagen. Het werkt dus snel en efficiënt. De druppels zijn makkelijk in gebruik en houden je eetlust laag. De kans op een snaaibui is dus nihil. En juist het snakken naar ongezonde snacks houdt de meeste van ons dik. Door dit weg te halen zul je sneller afvallen. Zelf proberen? Deel dan je ervaringen.

Gezonde Groet,

RECENSIEOVERZICHT
Algehele Waardering
Vorig artikelC9 Forever Review en Ervaringen
Volgend artikelBio HCG Kuur Review en Ervaringen

610 Reacties

 1. KetoX24 heeft als effect dat de vetverbranding van mijn lichaam sneller is gegaan. Omdat ik geen hongergevoel had ben ik minder gaan eten en meer bewegen en het de laatste 8 dagen nog extra 5 kilo afgevallen.!!
  Dit product is uniek!! Nog nooit zo veel afgevallen van 24 dagen. Wel dronk ik minimaal 2 liter water per dag – in het begin dronk ik blijkbaar iets te weinig? – en minimaal 1 uur wandelen per dag met een gemiddelde van iets meer dan 10.000 stappen per dag volgens de gear fit pro).

  • Ik heb altijd rond de 66 gewogen . Zit tegenwoordig op de 89 . Met mijn zwangerschap heb ik 95 kilo gewogen. Ik voel mij totaal niet meer lekker in mijn vel en ben ook niet meer fit. ik heb nu 2x ketox24 get skinny gebruikt en totaal bijna 15 kilo afgevallen. Dit is het eerste dat echt werkt.

  • Ben ook super tevreden. Begonnen op 78.6 en nu met nog 5 dagen te gaan sta ik op 71.8.Daarna begin ik met de tweede kuur maandag. Super tevreden met deze producten. Recepten zijn heerlijk. Blij dat ik hiermee begonnen ben. Dank je wel ook voor jullie coaching KetoX24.

  • vandaag begonnen, ik zal mijn ervaringen (posirief of negatief) hier delen.

  • Ik ben super sceptisch en ik heb het geld eigenlijk niet maar heb het toch gekocht. Ik ben nu net klaar met mijn 5 dagen detox en daarna 24 dagen Ketox. Express niet op de weegschaal gestaan tussendoor.ikn startgewicht was 77.9 kilo en nu na iets meer dan een maand weet ik 68.2. Ik heb mijn eet patroon moet aangepast en heb geen honger gehad. Na de druppels kreeg ik extra energie. Ik kan het uit eigen ervaring aan iedereen aanraden!

  • Ik ben nu drie dagen bezig met eerst de detox. Ik ben al 2,6 kilo kwijt. Ik voel me de hele dag verzadigd. Ik heb geen trek. Zaterdag ben ik klaar met de detox en ga ik verder met de druppels. Tot nu toe bevalt het erg goed. Enige minpunt ik moest heel erg wennen aan de smaak van de detox

  • Super!! Ik heb 1,5 maand geleden het skinny pakket besteld maar ben pas vorige 7 dagen geleden ermee begonnen. Ik had schrik dat het niets ging helpen en ik eet veel te graag. Ben er uiteindelijk toch mee begonnen want ik geraak in geen enkele kleren meer van mij. 7 dagen geleden nog 94,5kg, nu 88,5kg. Heb er geen spijt van dat ik er aan ben begonnen ????????

 2. Goedenmiddag ook ik zit te schommelen met mijn gewicht, ik ben 160 lang en weeg nu 79,2. Ik wil naar de 60. Ik eet al koolhydraatarm, maar val nog niet veel af. Ik lees hier dat veel van jullie een tweede kuur doen. Of weer begonnen zijn met de kuur voor de tweede keer. Mijn vraag is dan ook. Als je de eerste kuur gedaan hebt de eerste 24 dagen, en dan gezond blijft eten, val je dan niet meer af? Kom je dan weer bij? Ik snap niet zo goed waarom je een tweede kuur zou nemen als de eerste kuur je op gang moet helpen om het afvallen te stimuleren. Of snap ik de werking nu niet helemaal.???? groetjes

 3. Wat een top product is dit. Echt.Ik gebruik de druppels nu 3 weken, vanochtend op de weegschaal en 7.6 kilo afgevallen
  Je krijgt er een boekje bij met dieet gerechten. Dit heb ik niet gebruikt en aan mijn buurvrouw gegeven.

  • Vandaag bestel, zodra ik het binnen heb zal ik mijn ervaring hier delen. Ben benieuwd.

 4. Heel tevreden met 1e flesje ruim 7.5 kg afgevallen (woog 77++kg en nu 70/69.9 kg) Sinds maandag met 2e flesje begonnen ben heel enthousiast en benieuwd naar eindresultaat…. Jeans van H&M mt 32 >> mt 30 of 29
  T-shirt Zeeman mt 42 >> mt 38
  Voel me weer energieker en vind t goed te doen met de recepten van KetoX24!!!! Op naar …… kg ????

 5. Ik ben nu een week bezig, 5.5 kilo kwijt en sport door extreme drukte er niet bij. Het neemt de “zin aan iets lekkers” weg, geeft sneller een vol gevoel. Ik hoop dat het straks met sporten nog wat sneller gaat. Tot nu toe, tevreden!

 6. ik twijfel om te beginnen maar weet niet welk pakket ik moet bestellen. Ik wil graag minimaal 10 kilo afvallen

 7. Het bevalt super! Heb eerst 5 dagen de detox gebruikt, je mocht tijdens deze dagen gewoon eten maar ik at elke dag al voordat ik hiermee begon koolhydratenarm voedsel omdat ik te zwaar ben. Nu ben ik 2 weken bezig met ketox24 en eet heel erg koolhydraatarm en let vervolgens op wat ik eet, drink ca 1.1/5 2 liter water per dag en ben tot nu toe amper 12 kilo afgevallen
  Ik beweeg wel 1 uur per dag intensief met lopen, fietsen tuinieren enz.
  Vooral als je met de druppels van ketox24 start gaat afvallen super snel!
  Ik zou wel altijd de detox vooraf aanraden.
  Al met al een top product!

 8. Het werkt super, bijna 10 kilo met het eerste flesje, hierna meteen door met de tweede kuur… nog 5 kilo te gaan!

 9. Super goed. Ik ben nu ongeveer 11 dagen bezig en 5 kg minder. Ik hou me ook strikt aan het plan. In het begin hoofdpijn een paar dagen maar nu alles volledig voorbij. Heb veel meer energie en totaal geen moeite meer met snoepen of tussendoor te willen eten. Raadt het echt aan. Ik voel mij super ????????????????

 10. Ik heb vandaag mijn pakketje ontvangen maar in het boekje staat niks over wanneer ik de aminozuren en vetverbrander in moet nemen.
  Weet iemand dit misschien? Ik blijf er wel gewoon bij eten, wel gezond en geen snoep en snacks meer. Dit omdat ik best wel een zwaar beroep heb in de zorg en dat ik dan wel moet ontbijten anders redt ik de ochtend niet.

 11. Hallo, ik ben al 12 dagen bezig met ketox24 druppels. Momenteel 7kg kwijt. Ik drink minstens 2L water en beweeg genoeg. In de avond dans ik zumba workout meestal 1u.

  Heeft iemand nog een tip hoe ik beter en sneller kan afvallen?

 12. Ik ben 2 weken geleden gestart met de ketox24 afslank challenge en het gaat super tot nu toe. Door corona werk ik thuis, dit maakt het wel wat lastiger maar tot nu toe super tevreden. Al over de helft van mijn doel dus dat ga ik zeker halen. De begeleiding is top. Niet pusherig en ze denken goed mee met mijn persoonlijke situatie (3 kids in huis) zeker een aanrader!

 13. ik ben tot nu toe inmiddels ruim 14 kilo afgevallen met ketox24. Ik hou eigenlijk niet van hele extreme dingen en had er ook totaal geen vertrouwen is. Het grote nadeel is dat ik echt een enorme zeur ben met eten en bijna niets lust. Bruin brood krijg ik echt bijna niet weg, wit brood gaat wel en bolletjes helemaal, maar ook weer met een kleine verscheidenheid aan beleg maar. Ook in de keuken ben ik zo uitgekeken doe altijd simpel, aardappelen schillen en koken, een pot groente erbij en dan ook maar een paar varianten die ik lekker vind (wortel, sperziebonen, bruine bonen en witte bonen in tomatensaus) een een stuk vlees erbij en is zo veel wat ik niet lekker vind, ui, tomaat, paprika allemaal dingen die ik vaak in gezonde gerechten terug zie komen, maar ja als ik die gerechten maak zonder dat blijft er alleen maar vlees over! Vind het dus erg lastig om een juist dieet te vinden met dingen die ik wel lust en gezond zijn. ketox24 werkt goed omdat ik geen honger heb en ik iedere week resultaat zie op de weegschaal.

 14. Ik ben toch echt volledig eerlijk wat betreft de resultaten. Inmiddels ben ik 24 kilo afgevallen in een jaar tijd met ketox24 in combinatie met koolhydraatarm eten en veel bewegen. De druppels zorgen voor minder honger, meer energie en hebben zeker geholpen. Zonder was het niet gelukt.

 15. Met 2 pakketten keto24 get skinny in 2 maandan tijd maanden tijd 21 kilo afgevallen. Nog 9 en dan ben ik op mijn streefgewicht. De producten zijn lekker en geen honger omdat je in ketose gaat. Ik heb alle mogelijke dieeten geprobeerd, maar dit is écht een geweldig dieet, lekker eten en geen honger!.

 16. Ik woog 120 kilo ketox24 was mijn laatste hoop dat ik dan echt niet meer wist hoe het wel moest ik heb ketox24 gebruik en ben daardoor 15 kilo afgevallen daarna ben ik doorgegaan met het eten zoals je in het boekje leest en tussen door ketox24 detox gedaan met door ketox24 nu in totaal 25 kilo lichter ben geworden nog 16 kilo te gaan en dan vind ik het mooi wat ben ik ketox dankbaar dat ze dit geweldige product verkopen het kost wat maar dan heb je ook echt wat voor je geld

 17. Ja Sabrina ik heb het geprobeert en heb er heel goede resultaten mee.wel alles opvolgen zoals in het boekje he. Je hebt echt geen honger.ben een vrouw van 52jaar,was aangekomen tot 60kg door zogezegd menopauze en leeftijd.ben afgevallen tot 52kg en ben na 8weken nog geen gram bijgekomen, ben sindsdien ook verlost van het nachtelijk zweten en ben veel fitter.ik ben 1,64cm groot en voel mij nu ook beter in mijn vel en blijf ook gezond eten,ben ik nu zo gewoon en heb er ook geen moeite mee,ben ook blij dat ik nu ook opnieuw mijn 2liter water drink per dag.grtjs????

 18. deze druppels doen wat ze beloven. Ik neem ze mee naar mijn werk en neem ze iedere middag voor de lunch. Geen honger, eenvoudig te gebruiken, absolute aanrader.

 19. Ik gebruik nu voor de tweede keer het get sinny pakket. De eerste keer ben ik bijna 12 kilo afgevallen maar nu lijkt het langzamer te gaan. Zijn er meer mensen met deze ervaring?

 20. Heb de afslank pakket besteld. Ben vader van 3 dochters ze vinden dat hun papa iets moet doen aan zijn dikke buik 1,73 lang en 101,7 kilo. Ook allerlei diëten geprobeerd. Sonja bakker slimfast shakes je krijg alleen maar jojo effect van wil minstens binnen jaar terug naar 80 kilo zonder jojo effect. Ben benieuwd ga beginnen wanneer hij binnen komt. Geef deze product ook een kans dacht ik.????

 21. Ketox24 is het eerste wat echt goed werkt bij mij. De eerste week bijna niets afgevallen, daarna ging het super snel! Inmiddels met mijn tweede flesje bezig en al bijna 15 kilo lichter!

 22. Ik zou mij graag aanmelden als testpersoon om de vakantie kilo’s eraf te krijgen in combinatie natuurlijk met een gezonde levensstijl en sporten.

  • Gaan er nog meer mensen starten met KetoX24 get skinny? Ik heb het besteld en start na het weekend ????????????

 23. Ik durf normaal nergens geld aan uit te geven. Ik vind het mooi dat er zoveel positieve verhalen zijn maar ik geloof er niet zo meer in eerlijk gezegd. Ik denk dat ik ook alle diëten wel gehad heb en ik ben wel wat afgevallen maar er moet echt nog 20kg af. En het heeft zo gruwelijk veel geld gekost. Toch ben ik gestart met ketox24. eerst met een flesje, daarna het get skinny pakket. ik heb uitstekende begeleiding van patricia ontvangen en ben inmiddels meer dan de helft van mijn overgewicht kwijt. Nog een paar kilo te gaan!

  Vriendelijke groet
  Barbera

 24. vorige week ben ik gestart met ketox24, ik kijk uit om deze maand(den) enkele kilo s eraf te willen hebben.

  Morgen start ik weer met werken dus een mooie manier om weer te beginnen hoop ik. Je bent dan weer in je ritme enz. Al 2 receptenuit het boekje uitgeprobeerd en dit was erg lekker, dus al een beetje begonnen ????

  De druppels zijn eenvoudig te gebruiken

  Groeten Anne

 25. ik ben inmiddels 14 dagen bezig en 7.8 kilo afgevallen. Ik had meer gehoopt maar ga stug door! Nog 10 dagen te gaan!

 26. Ik ben 36 jaar, 1.67m en 69 kg. Ik probeer al een jaar af te vallen maar dit lukt me niet. Ik ben 4 kilo afgevallen en die zitten er ook al weer op helaas. Ik volg geen specifiek dieet maar let wel op mijn voeding. Ik wandel dagelijks minimaal een half uur en sport 2x per week. Ik zou het geweldig vinden om eens resultaat te zien en weer wat beter in mijn vel te zitten, letterlijk en figuurlijk. Daarom lijkt Keto24 mij ideaal!

 27. Wat zou ik dit graag proberen…. Ik heb altijd erg goed kunnen afvallen, maar waarschijnlijk ben ik in de overgang en lukt niks meer…. Zeer benieuwd of dit ook werkt tegen de overgang kilo’s

 28. Ik heb mij aangemeld als testpersoon en ben nu bijna 3 weken bezig met de druppels en de afslankcoaching. In het begin was ik een beetje futloos maar dat is nu over. Vandaag voor de 3e keer op de weegschaal gestaan (ik ga niet vaker dan 1x per week) De eerste week -3.9 tweede -2.8 derde -3.3. Totaal tot nu toe dus al meer dan 10 kilo en super blij! Nog een week te gaan.

  • Ik heb 2 kuren achter de rug die beide goed hebben gewerkt werkten. ik kan ketox24 absoluut aanraden

 29. Hoi,
  Ik zou heel graag deelnemen aan de testpanel. Ikben 36 jaar, weeg nu 87 kg bij een lengte van 1.64m en heb 2 kinderen. Ik heb allerlei diëten gedaan en merk dat ik dermate langzaam afval als iemand die in de overgang zit. Dat frustreert enorm. Een hulpmiddel is enorm welkom. Ik ben gemotiveerd om gezond met voeding en bewegen aan de slag te zijn en mijn resultaten te delen.

 30. Hallo, als er nog plaats is zou ik graag meedoen als tester. Ik sportte vroeger op hoog niveau maar door ziekte en gebruik van medicatie veel kilo’s bijgekomen. Ook kan mijn lichaam niet veel sportintensiviteit aan. Ik zou mijn lichaam (en jullie) graag een handje helpen met dit product.

  • Ik zou ook heel graag als testpersoon mee willen doen, heb 3 kinderen ben 33 jaar en 1.74 en 80 kg heb van alles geprobeerd wat me heel veel geld gekost heeft en niks werkt, Herbalife , uithongeren andere shakes ik val niet af heb me bloed laten testen op evt schildklierproblemen maar daar is dus niks mee aan de hand

REAGEER OP DIT BERICHT

Vul een reactie in ajb
Vul hier je naam in