Kilo Burner Review en Ervaringen

Kilo Burner is een naam die weinig aan de verbeelding overlaat. De producten uit de Kilo Burner reeks helpen je dan ook niet verrassend met het verliezen van kilo’s. De producten vormen samen een methode die je zouden moeten helpen om je gewicht en je algehele gezondheid te verbeteren. Lukt dit echt?

Wat is Kilo Burner?

Kilo Burner is een methode met daarin vier verschillende producten: Kilo Burner Kilo Burner Review en Ervaringen Kiloburner korting

Kilo Burner Handboek: In dit boek leer je de basisbeginselen van de methode. Het boek legt uit waarom andere afslankmethodes niet zo goed werken. Vervolgens leer je welke principes wel werken.

21 Dagen Challenge: De 21 Dagen Challenge is een praktisch handboek waarmee je in 21 dagen ‘het beste uit jezelf uit kan halen’. In tegenstelling tot het handboek is deze challenge wat meer gericht op atie.

Killerbody stappenplan: Het killerbody stappenplan heeft niets te maken met het boek van Fajah Lourens. In dit stappenplan leer je hoe je lichaam kunt ‘tonen’. Met andere woorden, hoe zorg je ervoor dat je billen, buik en je benen er beter uit zien.

Kiloburner Community: Als je de Kilo Burner producten koopt, krijg je een maand lang toegang tot de Kiloburner community. Hierin kun je online je tips en ervaringen delen met andere afvallers.

Kilo Burner Kilo Burner Review en Ervaringen Button maand gratis

Wie zit er achter Kilo Burner? Kilo Burner Kilo Burner Review en Ervaringen Kiloburner voor na

Kilo Burner is een product van auteur Tino Burns. Er is weinig informatie te vinden over deze Tino Burns. Op social media zijn wel wat accounts te vinden van mensen dezelfde naam, maar deze lijken in de verste verte niet op de persoon op de website. We weten dat veel goede afslankproducten zijn bedacht door mensen die geen directe achtergrond hebben in de voedings- en gezondheidsbranche. Daarom lezen we graag wat over de persoon achter een product.

Als we verder kijken in de algemene voorwaarden, lezen we dat Kiloburner onderdeel is van een bedrijf met als vestigingsplaats Zoetermeer. Over dit bedrijf, Quotalis BV, is verder weinig bekend.  

Kilo Burner Kilo Burner Review en Ervaringen Kiloburner pakket

Voor wie is Kilo Burner geschikt?

In eerste instantie denk je bij de naam Kilo Burner vooral aan mensen die af willen vallen. De methode is zeker voor hen bedoeld, maar volgens de makers zijn de principes ook toepasbaar op andere gezondheidsdoelen. Als je bijvoorbeeld meer spiermassa wilt kweken, dan kun je de methode ook gebruiken.

Je kunt het beste voorzichtig zijn met Kilo Burner als je gezondheidsproblemen hebt. Je gaat anders eten en daarom moeten met name mensen met diabetes en nierproblemen goed opletten. Zij kunnen het beste als eerste een arts raadplegen voordat zij beginnen met de methode.

Is Kilo Burner effectief? Kilo Burner Kilo Burner Review en Ervaringen Kiloburner gratis

Een van de belangrijkste problemen met de meeste diëten is dat je teveel spiermassa verliest tijdens het dieet (bron). Het Kilo Burner programma is gebaseerd op de inname van eiwitrijk voedsel in combinatie met voldoende fysieke activiteit. Dit is een bewezen concept als het gaat om gewichtsverlies (bron). In overeenstemming met de laatste wetenschappelijke inzichten wordt er vooral ingezet op krachttraining. Hiervan ontwikkelt je spiermassa zich het snelst (bron).

Klopt de wetenschap?

Op basis van de wetenschap is er dus reden om aan te nemen dat Kilo Burner effectief is. Om die reden hebben we een aantal mensen (7 mannen, 5 vrouwen) de methode laten proberen. Een aantal deelnemers wilde met de 21 dagen challenge beginnen, terwijl anderen aan het handboek begonnen. In eerste instantie waren de deelnemers niet zo geïnteresseerd in het Killerbody stappenplan (dat komt later wel).

Kilo Burner Kilo Burner Review en Ervaringen Kiloburner review en ervaringen

Wat erg prettig is voor veel mensen is dat het Kilo Burner dieet naar vetmassa kijkt in plaats van naar gewicht. Als je een dieet volgt puur op het gewicht, dan stagneert je gewichtsverlies af en toe als gevolg van natuurlijke schommelingen (vocht vasthouden, menstruatiecyclus, etc.). Je vetmassa is tot op zekere hoogte een betere maat om je gezondheid te meten.

Vrijwel alle proefpersonen vonden het programma, zowel de challenge als het handboek, wat te veeleisend. Het viel de deelnemers zwaar om de principes van het programma te combineren met bijvoorbeeld het sociale leven of het gezin (met andere eetpatronen).

De meeste deelnemers worstelden zich hier wel doorheen, maar de resultaten zijn hierdoor niet duurzaam. De deelnemers die alleen het handboek hadden gelezen waren minder vetmassa kwijt dan de mensen die de challenge hadden gevolgd (1,2% vs 1,5%), maar de deelnemers van de challenge waren minder tevreden. Dat het programma zwaar was, kwam dus gelukkig wel terug in de resultaten.

Kilo Burner Kilo Burner Review en Ervaringen Kiloburner pdf

We hebben ook vooral gekeken naar hoe de algemene gezondheid van de proefpersonen zich ontwikkelde. Nagenoeg alle proefpersonen vonden de eerste twee of drie dagen heel zwaar. Voor een van de deelnemers was de omschakeling zelfs zo zwaar dat hij zich een paar dagen moest ziekmelden van zijn werk. Na ongeveer een dag of tien bereikten de meeste proefpersonen een omslagpunt. Na drie weken gaf iedereen (inclusief de ziekmelder) aan flink meer energie te hebben dan voorheen.

Wat kost Kilo Burner?

Normaal betaal je €97 voor Kilo Burner. Op het moment is er een kortingsactie waarbij je slechts €47 betaalt. Je krijgt dan de 3 e-books en een maand lang toegang tot de community.

Kilo Burner Kilo Burner Review en Ervaringen Kiloburner review

Voordelen

Hoewel de community maar een maand gratis is, hadden de deelnemers hier veel baat bij de tips en adviezen die hier werden gedeeld.

Nadelen

Je kunt niet zonder aankoop een goede indruk krijgen van hoe de methode precies werkt. Dit is lastig, want het kan zijn dat je de methode bestelt en dat je er daarna achter komt dat de methode niet zo goed bij jou past.

Kilo Burner Kilo Burner Review en Ervaringen Kiloburner logo

Verder raden we je aan om niet te beginnen met de 21 Dagen Challenge. Sterker nog, deze kun je misschien zelfs wel beter helemaal laten liggen. De 21 Dagen Challenge geeft goede resultaten, maar het is moeilijk om je op te laden voor een volgende ronde. Tegelijkertijd is het moeilijk om de principes van deze challenge toe te passen in het normale, dagelijkse leven.

Conclusie

Voor de meeste mensen is de Kilo Burner methode wellicht iets te zwaar. Het kan zijn dat dit je wel aanspreekt. In dat geval is de methode zeker de moeite waard. Mooi aan de methode is ook dat je deze kunt gebruiken om afvallen, maar ook om flink aan je spiermassa te werken.

Kilo Burner Kilo Burner Review en Ervaringen Drs miriam amstel

RECENSIES OVERZICHT
Algehele Waardering
Persoonlijke Dieet ErvaringUpSize Crème Review
Eenvoudig AfvallenYmea Silhouet Platte Buik Review
kiloburnerVoor de meeste mensen is de Kilo Burner methode wellicht iets te zwaar. Het kan zijn dat dit je wel aanspreekt. In dat geval is de methode zeker de moeite waard. Mooi aan de methode is ook dat je deze kunt gebruiken om afvallen, maar ook om flink aan je spiermassa te werken.

REAGEER / AANMELDEN GRATIS TESTEN

Vul een reactie in ajb
Vul hier je naam in