Home Dieet, Voeding, Gezondheid, Sport Gastartikelen Kinderen gezocht voor Dieetkamp Film ‘Doctor Cheezy’

Kinderen gezocht voor Dieetkamp Film ‘Doctor Cheezy’

3
Kinderen gezocht voor Dieetkamp Film ‘Doctor Cheezy’

Van Martha Mojet Kindercasting kregen we het verzoek om de volgende oproep te plaatsen.

Martha Mojet Kindercasting is een castingbureau voor kinderen en is op dit moment op zoek naar naar vier kinderen van negen tot twaalf jaar oud voor de hoofdrollen in de nieuwe vrolijke avonturenserie ‘Doctor Cheezy’

Het verhaal van Doctor Cheezy

Benjy, zijn halfbroertje Liewe, Faris en Tala zijn te zwaar en worden door hun ouders naar een dieetkamp op één van de Waddeneilanden gestuurd. Ze vinden het er vreselijk en breken uit, op weg naar hamburgertent ‘Doctor Cheezy’ om lekker te kunnen eten. Onderweg maken de kinderen allerlei spannende avonturen mee waardoor ze naar elkaar toe groeien. In het begin zijn de kinderen nog erg op zich zelf en soms eenzaam, aan het eind van het verhaal hebben ze elkaar gevonden.

Voor de rollen van Benjy, Liewe, Faris en Tala zoeken we kinderen met overgewicht, van verschillende nationaliteiten. Kinderen van wie je echt gelooft dat ze door hun ouders naar een dieetkamp gestuurd zouden kunnen worden.

Ben je of ken je een kind dat bij één van deze rollen zou kunnen passen? Wil je meer weten en mag dat ook van je ouders?

Mail naar: [email protected]

‘Doctor Cheezy’ wordt uitgezonden door de VPRO op ZAPP. De serie wordt geregisseerd door Margien Rogaar en geproduceerd door Pupkin Film.

We hopen van je te horen!

Vorig artikel RTL zoekt raw food ‘junkies’ voor TV programma
Volgend artikel Sinterklaas Snoepgoed Calorieënlijst
Al van jongs ben ik bezig met het creëren van deze gezonde levensstijl. De factoren beweging, gezonde voeding en ontspanning hebben ervoor gezorgd dat ik in balans ben. Ik ben gediplomeerd voedingsdeskundige, hormoontrainer, (dieet)psycholoog, orthomoleculair voedings- en supplement adviseur. De afgelopen jaren heb ik duizenden mensen geholpen bij het creëren van een gezonde levensstijl. Ik zie het als een uitdaging om te bloggen voor kwalitatief hoogwaardige websites als vetvrij.com en maak gebruik van <a href="https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/" rel="noopener"><strong>wetenschappelijk studies en bronnen</strong></a> om mijn verhaal te onderbouwen. Heb je een vraag of suggesties naar aanleiding van mijn columns of reviews? Laat dan een reactie achter onderaan de pagina. Ik lees alles reacties en reageer indien wenselijk.

3 REACTIES

 1. hee ik ben channah ik zou zo graag in die film willen ik heb ook een beetje overgewicht maar ik zou het zoo graag willen laat het me weten ik heb ook talent voor acteren ik weeg zon 68 kilo ik wil het graag weten groetjes channah

 2. hallo mijn naam is gozaa en ik heb u site doorgenomen samen met mn moeder en het leek me fantastisch om mee te doen aan deze serie.
  ik krijg vaak complimentjes op school en thuis om mn acteer werk.
  ik ben ook naar toneel les gegaan en heb er dus wel ervaring mee, en natuurlijk heb ik ook de capisiteit ervoor
  graag zou ik er ook meer over willen weten
  ik ben 15 jaar en weeg 80 kilo (maar lijk 70 hooor):$
  hopelijk zult u er geen spijt van krijgen
  groetjes gozaa

 3. halo laat ik mij even voorstellen ik heet julian van buren
  ik zou graag in een film spellen want mijn droom is in een
  film spellen ik zou graag een jongen spellen in die film mijn
  moeder en vader vinden het goed. dus ik wou graag een rol krijgen
  en ik heb een beetje overgewicht mial me alstublieft zo snel een mailen want het is mijn droom.astublieft.

  groetjes julian van buren……

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

We zoeken 5000 personen die gratis afslankproducten willen testen. Meld je aan.

Gratis Afslank

Producten Testen

15987