Kineslim Resultaten

Vanmorgen stond er een Kineslim pakket op mijn buro met daarbij een lijst met behaalde resultaten van een aantal proefpersonen. Ik moet toegeven dat de getallen er indrukwekkend uitzagen. Het product deel me denken aan de maaltijdvervangers van Weightcare. Het foldertje dat in het pakket zat gaf me de volgende informatie.

Kineslim Proteïnedieet kineslim

Kineslim bestaat uit een proteïnerijk voedingsprogramma. Een uitgebreid assortiment van proteïnesupplementen  in combinatie met een professioneel programma helpen je om overgewicht te verliezen. Tevens worden koolhydraten en vetstoffen beperkt. Tot slot wordt de inname van proteïnen verhoogd. Door het toevoegen van  proteïnen via de voeding krijgen onze spieren aminozuren.

Wat kost Kineslim?

Kineslim is een goed betaalbaar eiwitdieet. De producten zijn verkrijgbaar voor nog geen vijf euro per verpakking. Voor het complete overzicht bezoek je de Kineslim webshop.

Ervaringen met Kineslim

Heb je ervaring met Kineslim? Laat dan een reactie achter of stel een vraag. Je kunt ook de ervaringen lezen van andere bezoekers

5 Daagse Startkuur

Om het zo gemakkelijk mogelijk te maken een start of een nieuw begin te maken met een proteinedieet is er een 5 daagse startkuur van KINESLIM beschikbaar. Dit FAST 5 days startpakket van Kineslim is één compleet pakket met proteïnerijke maaltijdbasisen en snacks voor 5 dagen om snel een begin te maken met afvallen.

Gebruik Kineslim

Er zijn verschillende Kineslim pakketten beschikbaar

 • FAST 5 days: snel & krachtig in slechts 5 dagen
 • LIGHT 1:  pakket van 7 dagen
 • PRO 3 weeks: grondig & duurzaaml 3 weken-programma

Deze pakketten bevatten alle producten voor een kuur van 5 dagen, 7 dagen of 3 weken en zijn voorzien van een duidelijk voedingsschema.

Producten

Daarnaast zijn alle producten afzonderlijk verkrijgbaar om op die manier een eigen dieet samen te stellen. Hier volgt een lijst van de producten die op dit moment verkrijgbaar zijn, of bekijk alle kineslim producten.

 • Hot chocolate
 • Cappuccino
 • Crème vanille
 • Havermout appel-kaneel
 • Omelet fijne kruiden
 • Omelet bacon
 • Kippencrème
 • Tomatencrème
 • Groentencrème
 • Bosvruchtenyoghurt
 • Chocolademousse
 • Karamelflan
 • Pannenkoeken
 • Reep chocolade
 • Reep karamel
 • Reep kokos & banaan
 • Reep nougat 
 • Reep vanille

Voordelen van Kineslim

 • Eenvoudig in gebruik
 • Gevarieerd
 • Toegevoegde Vitaminen & Mineralen

Nadelen van Kineslim

 • Kostenplaatje
 • Afwijkend eetpatroon

Vragen en Ervaringen

Heb je ervaring met Kineslim? Laat dan een reactie achter of stel een vraag. Je kunt ook de ervaringen lezen van andere bezoekers.

RECENSIES OVERZICHT
Algehele Waardering
Vorig artikelOvergewicht door Voedingsstoffen en Medicijngebruik
Volgend artikelGezonde Ontbijt Tips
kineslim-resultatenKisneslim is een laagdrempelige manier van afvallen. Door een 5 daags startpakket te bestellen heb je alles in huis voor een paar kilo gewichtsverlies. Daarnaast zijn de producten los verkrijgbaar.

44 Reacties

 1. Dag Allemaal,
  Ik heb al veel smaken geprobeerd en gezocht n een juiste balans betreffende kineslim en gewone voeding(zo weinig mogelijk koolhydraten). Ik heb zeer goede resultaten die perfect vol te houden zijn zo voor maximum een 10 tal weken. (24 kg verlies als je ook wat sport of intensieve arbeid in de mix gooit).
  Ik neem enkel de milkshake chocolate poeder en voor onderweg als een shake meenemen te moeilijk is een chocolade barre.
  Begin je dag met een shake met 25 cl natuur soyadrink(zonder suiker dus) en voeg hier een goeie koffie lepel chia zaad/lijnzaad mix toe.
  3u later warme maaltijd m vlees of vis of vegi zonder koolhydraten (geen pasta, aardappelen, rijst…. Enz) Koude schotel met ei en veel groenten mag ook.
  3u later eet je een portie fruit! (geen banaan of druiven…..) wel appel, sinaasappel, ananas, kiwi, bessen…… Dit is super belangrijk. Je hebt de vitaminen nodig anders krijg je concentratie stoornissen en geheugen problemen na een tijd. Maximaal 2 stukken per dag. Mijn ervaring is dat het je met deze extra koolhydraten toch nog in ketose houd ????????. 3 u verder nog een shake en niet vergeten om massa’s mineraal (plat) water te drinken om je nieren te ontlasten. Heel belangrijk. Je zal ook veel meer dorst hebben met dit dieet. Indien nodig als je trek (geen honger gevoel normaal) hebt mag je nog 1 kineslim produkt nemen, maar ik kan zonder.
  Je kan ook af en toe 1 kineslim produkt vervangen door wat magere yoghurt met blauwe bessen, ananas eten s’morgens om wat af te wisselen. Ook mag je magere groentesoep eten als je zin hebt met evt wat balletjes v kipngehakt.
  Deze methode werkt en kan je lang volhouden met een minimum aan kineslim Produkten.
  De eerste 7 dagen als je trouw aan het schema blijft val je tss de 2 en de 4 kg af….. Hou vol. Zoek steun bij elkaar en je komt er! Nadien als je 10 weken maximaal hebt doorgebeten moet je rustig opbouwen met je koolhydraten. 3dagen 2 sneetjes brood, mager beleg en 1 kineslim produkt laten vallen….. Volgende 3 dagen 1 kleine aardappel of beetje groffe rijst bij je hoofdmaaltijd. 3 dagen later kan je volledig overschakelen op gewone gezonde voeding.
  Blijf aandacht hebben dat je niet overdrijft met koolhydraten en suiker. Dit triggert namelijk je zin in ‘verkeerde’ voeding. Ook belangrijk tijdens je dieet best geen alcohol en maximum 2 tassen koffie.
  Water en vruchtenthee is key!
  Nadien is het belangrijk voor jezelf een bovengrens te stellen van je lichaamsgewicht. Als je die bereikt kan je onmiddellijk 1 weekje kineslim oppakken en jezelf zo wapenen tegen nieuw overgewicht.
  Veel succes allemaal, even tanden erin en dan kan je perfect je nieuwe lichaamsgewicht blijven behouden. Beter om dan ook vanaf nu geen industriële suikers meer of zoveel mogelijk beperken. En minder koolhydraten is altijd beter voor je. Je gaat je smaakgevoel en algemeen energiepeil naar boven voelen toenemen. En dan die eerste keer terug kunnen proeven van ‘echte’ voeding…… Wat een beloning.
  Veel Succes Allemaal

 2. Hallo, ik ga maandag beginnen met een 10 dagen kuur.
  Vandaag is het pakket toegekomen en ik heb alles eens bekeken en ik vind het wel allemaal duidelijk uitgelegd. Je mag nog groenten erbij eten, ook koffie drinken, soep enzo dus ik vind dat best wel te doen. Ben heel benieuwd naar het resultaat.

 3. Hallo,
  Ik beginnvanaf morgen aan mijn dieet en ben wel enorm benieuwd naar het resultaat… Zou graag toch zo’n 4 kilokes willen afvallen…

  Maar weet niet of dit wel mogelijk is met dit 5 days fast dieet in een week?

  Hoeveel zijn jullie al afgevallen in een week

  Groetjesxxxx

 4. Ik ga starten met Kineslim maar ik vroeg mij af waarom er over het hele programma nergens fruit vermeld staat?
  Wel een melkproduct als tussendoortje, maar geen fruit. Fruit is toch gezond en zouden we zelfs 3 stukken per dag moeten eten.
  Waarom wordt fruit weg gelaten uit de eetschema’s ? Zou ik dan niet afvallen als ik dagelijks het schema stipt volg maae dan als tussendoortje fruit eet, bv samen met wat yochurt ?

  Groetjes

  • Ik zou dat niet doen, haha, dan doe je bewust je dieet mislukken. Volg nu toch gewoon de regels. In fruit zit suiker, in groenten veel minder.

 5. ik ben deze morgen gestart met de 5 dagen kuur en heb alles gedaan hoe het moest. Heb de hele dag geen verzadigd gevoel gehad en nu is het amper 20u en ik rammel van de honger.De cappucino creme is afschuwelijk (lust geen melk in mijn koffie) Ga dit nog even proberen vol te houden maar hoop dat de week snel om is.

  • Hey
   Misschien wat meer groenten eten, er staat toch ‘à volonte’ dus misschien helpt het wel om veel groenten te eten tot je voldaan bent? En veel water drinken helpt naar het schijnt ook.
   Zie wel dat je dit berichtje in april hebt geplaatst, hebben de shakes goed geholpen?

 6. Ik ben vandaag begonnen met het tiendaagse programma.
  Er worden een aantal zaken voorgesteld te eten, waaronder de shakes en zo een reep.
  Maar wat met de groenten die “à volonte” beschreven staan? Geldt dat ook voor de eerste dagen? of is het dan strikt wat er op het plan staat en helemaal niets anders?

 7. Ik ben aan mijn 2e dag van mijn 5-dagen kuur bezig. Moet zeggen, alles behalve smaak :( Geur ook niet echt aangenaam. De snackrepen vallen zo zwaar dat je een glas of 3 water moeten drinken om ze verteerd te krijgen. Tijdje na avondeten terug honger niettegenstaande ik een heel bord groenten op heb. Wel al beetje gewicht verlopen, dus we houden vol, maar kijk niet echt uit naar mijn volgende maaltijd.
  Is er nog iemand die zoveel last heeft van hoofdpijn?

 8. Ik ben sinds deze week begonnen met het Kineslim dieet. ’s Morgens een shake en tussen de middag een reep. Ik heb de Cappucino shake geproefd en de Bananen shake. Verschrikkelijk, wat zijn die vies. De bananen shake heeft een hele chemische nasmaak, die ik nu na 4 uur nog proef. De repen zijn wel lekker, maar je krijgt er geen vol gevoel van, zoals met de Weightcare maaltijdrepen.
  Heeft iemand een tip om de shake lekkerder te laten smaken.
  Ik ben hiermee begonnen omdat in Weightcare teveel suiker zit. Groetjes.

 9. Ik ben nu 2 dagen bezig met het strenge schema. Het valt best mee. Heb geen honger, maar vecht wel tegen de “goesting”
  Wat ik mij afvraag ? Mag je zoetstoffen gebruiken ?

 10. Hallo
  ben nu zo’n 3 weken bezig en ben 5kg kwijt
  moet wel zeggen dat ik mij niet strikt aan de regeltjes hou heb een drukke agenda en kan niet steeds mijn maaltijden klaarmaken

  moet wel zeggen dat ik een goed evenwicht heb gevonden met s’morgens een hot chocolate met een yoghurt heb tussendoor geen tijd en s ‘middags een slaatje met een base als het past maar heb steeds minder trek kont dus goed uit en om 16 na werk een snack

  ook las ik 1 dag per week in zonder dieet in het weekend maar werkt perfect voor mij
  nog veel succes bij mij nog een 5tal kilotjes

 11. Ben nu een week bezig. Was begonnen met Fast 5 days, is goed te doen, wou overschakelen op de 3 weken kuur, maar dit is niet volledig haalbaar. Is namelijk veel te veel voor mij. ’s morgens een shake, fruit en melkproduct krijg ik echt niet binnen en ’s avonds moet er natuurlijk ook gekookt worden voor het ganse gezin. wat ik dan doe is gewoon ’s morgens en ’s middags een base met groentjes, in de voormiddag een melkproduct of stuk fruit, in de namiddag een reep en ’s avonds kook ik heel gezond en eet ik mijn vlees/vis/eieren en groenten. Misschien dat ik binnenkort dan soms eens een pasta’tje of aardappeltje mee ga eten, maar heb er tot hiertoe nog geen behoeft aan.
  Hopelijk kan ik het zo lang volhouden en geraak ik verlost van enkele kilo’s. Er is al 1 kilo af, nog een 4-tal te gaan.

  • Zit vandaag aan mijn tweede dag. Er is sinds gisteren 1 kilo af. Ben jij op 1 week tijd 1 kilo kwijt geraakt? Ik had hogere verwachtingen in het algemeen omdat zr in de winkel zeiden dat je er best snel van afvalt. Ik heb vandaag nog maar enkel een shake op en een melkproduct door te weinig tijd.

 12. Hallo
  ben nu 5 dag bezig met kineslim
  ben zeer blij met de resultaten 2.5kg tot nu toe
  maaltijden zijn zeker niet slecht alles gisteren voor eerste keer pasta gegeten en was aangenaam verrast
  alles is zeker niet lekker de vanille creme en chocolademousse zijn zeker geen aanrader over de snacks zeker niets te klagen maar smaken verschillen

  dit dieet is goed vol te houden geen hongergevoel

  • Hallo

   ik ben sinds vandaag begonnen met Kineslim.

   Ik heb enkel de shakes en repen gekocht.

   Heb deze morgen een shake gedronken, erna een yoghurtje, smiddags een shake en een komkommer.

   Deze namiddag ga ik mijn reep eten en vanavond weer een shake met groenten.

   Heb tot nu toe geen hongergevoel.

   Ben jij er nog steeds mee bezig? Is het vol te houden? Ik wil graag na de eerste 5 dagen overschakelen op de 3 weken.. En zo afbouwen dan tot ik op mijn streefgewicht ben.

 13. Beste,

  Ik ben ondertussen nog eens begonnen om de kilootjes van eindejaar kwijt te spelen, ik volg het nu een week, (niet al te streng) en ben op een week 1.3kg kwijt…??

  Grtjs

  • ja zelfs veel,en een zeer teleurstellend resultaat 500gr is er maar af na het 5 fast heb het drie weken pakket ook besteld dus ja moet het nu wel voortdoen anders zonde van het geld ,maar zo een streng dieet de eerste 5d en maar 500gr af dus zal nie veel beter zijn na die drie weken dan toch liever weight watchers ben ik soms een kilo kwijt op een week zeer teleurstellend!!!

 14. ik doe nu al vier dagen het kineslim dieet en het valt goe mee heb geen honger en valt mee van smaak ,ik heb het vijfdagen pakket. het slechtste was de havermout nie te eten.mijn probleem is dat ik al vier dagen geen stoelgang maak,dus als dit zo blijft ga ik zeker nie voortdoen want ga verzwaren i.p.v te vermageren als ik niet naar het toilet kan gaan ik doe alles zoals het moet met de twee liter water per dag spijtig want ik zou dit dieet gemakkelijk kunnen volhouden.

 15. Wow, na een dag al 9 ons kwijt. De volgende dagen gaat vast minder hard. Kan niet wachten om me morgenochtend te wegen.

  Ik had vanmorgen hoofdpijn maar dat trok gelukkig weg. ik bulk van de energie, heel raar.

 16. Hallo, ik ben vandaag gestart met de 5 daagse kuur. Klopt het dat de lunch de eerste drie dagen bestaat uit salade en groente? Hebben jullie tips voor een lekkere lunch die binnen het dieet valt?

  Sla met komkommer en tomaat was echt afzien en smaakloos.

  Ben erg benieuwt wat de weegschaal aangeeft na 5 dagen.

 17. Hoi Brenda, volhouden meid ! ik ben sinds eind augustus gestopt met het proteine dieet en ben welgeteld 2 kg bijgekomen na er 14kg mee af te vallen ! (en ik moet ook eerlijk toegeven dat ik momenteel niet eens aan mijn lijn denk en dus redelijk wat af snoep :-) ).

 18. Hoi,

  Het is voor de tweede keer dat ik een starterspakket gebruik,de eerste keer,2 maanden terug was ik 1,8kg kwijt.
  Deze week heb ik het netjes gevolgd zoals beschreven.En wat zie ik vanmorgen op de Weegschaal na5 dagen Kineslim?
  700gram bijgekomen! Hoe kan dat nu?
  Viel je van proteinedieten niet snel af?
  Voor mij niet meer hoor,ik stap terug over op Weight Watchers!

 19. Hallo iedereen,
  Ik ben dinsdag begonnen met 5 dagen fast. Vanmorgen me gewogen en er is al 3 kg van. gisteren had ik een moeilijke dag” HONGER” maar heb volgehouden. Ik kan dit schema volgen omdat ik deze week niet moet werken. Ik vrees ervoor dat het tijdens het werken niet ga lukken. Ik ben een verpleegkundige en heb dus zeer onregelmatige uren. Ik zal het proberen maar zo strikt als nu gaat me niet lukken. Je verliest vlug je kilo,s maar zullen ze er ook afblijven,daar heb ik schrik van.
  De vanille en chocomousse en de milkshakes vind ik het beste, de omelet met kruiden is ook lekker,maar de soepen en die havermoutpap is sorry echt afschuwelijk van smaak! De tussendoortjes die repen vind ik niet lekker maar ook niet slecht en ik heb om 16 u zoveel honger dat ik alles zou opeten.
  Mvg

 20. De dag voor ik het probeerde had ik van geen van die zaken last dus, ik zou niet weten aan wat het anders zou liggen sinds kineslim de enige verandering was.
  Ondertussen heb ik al gewoon een ander dieet, gezond eten bewegen werkt ook zonder shakes en poeder dingen, en ik voel me al veel beter.

 21. Ik snap de vele positieve reacties niet meer. Heb de fast 5 days 1 dag volgehouden, en met goede redenen dat ik gestopt ben.
  De voordelen waren dat je geen honger enzo hebt maar de nadelen waren toch iets te hard aanwezig na 1 dag voor mij.
  Ik geraakte niet meer uit mijn bed, was duizelig, werd misselijk bij beweging. Ik trilde met momenten.
  Had een enorm versnelde hartslag. Ook had ik last van uitdrogingsverschijnselen terwijl ik 3 liter water had gedronken. Mijn haar was droog en dof. Ik had donkere kringen onder mijn ogen. Simpel gezegd alles behalve gezond

  • Hey Marlisa,

   Je zegt dat je het 1 dag volgehouden hebt , en na 1 dag is je haar al dof en droog en had je donkere kringen? Dat is wel heel snel he ;) Misschien ligt het aan iets anders?
   Of het dieet voelt voor iedereen gewoon anders waarschijnlijk… ik heb in elk geval ook altijd positieve reacties gelezen en kan ook enkel positieve reactie geven… ik ben nu terug 1 week bezig en ben al 2 kilo afgevallen en ik eet toch nog genoeg om geen honger te hebben, behalve tussen 16u en 18u is het wat moeilijk…
   Misschien een ander dieet uitproberen zoals weightwatchers?

 22. Als iemand graag repen of pasta carbonara wil overkopen, mag je me een seintje geven :)
  Of uitwisselen is ook goed :)

 23. Hoi Linda, Ik heb het dieet 6 weken gevolgd en ben 14kg afgevallen, ik heb het niet strikt gevolgd, en heb ook tussendoor al eens fruit of een ijsje gegeten, maar natuurlijk moet je niet overdrijven… Fruit mag in principe vanaf fase 3, aangezien dit suikers bevat. (natuurlijke suikers) maar dit vertraagt gewoon het afvallen…

  Ik heb nu ondertussen al 1,5 maand niks meer gebruikt van de proteineproducten, en ben nog niet bijgekomen. Dus belangrijk is inderdaad dat je het afbouwd door de verschillende fases te doorlopen…

  Veel succes ! Ik begin een van de dagen nog eens effe aan een kuur, zodat mijn voorraad op is ;-)

  grtjs
  Liesbeth

 24. Ik ben vandaag begonnen met de 5dagen kuur en het viel goed mee.Ik miste wel dat ik geen fruit mocht eten,is het verboden om fruit te eten tijdens de kuur?
  Met vriendelijke groeten,
  Alfvoet Linda

  • Bedoeling is dat je de kuur volgt zoals ze beschreven staat in het boekje… en daar hoort dus in die 5 dagen kuur inderdaad geen fruit in… maar ja je kiest zelf hoe streng je het dieet volgt he :)

 25. hallo ik vraag me af hoelang je die eerst fase moogt doen als je zou willen 20kg afvallen want ik vind een week niet voldoende , vind het spijtig dat het niet vermeld staat op de verpakking groeten

  • Volgens mij is het niet gezond om enkel de poedertjes te eten… je hebt zeker ook vlees enzo nodig he, en koolhydraten, en die heb je in de eerste fase niet…

 26. hallo,
  Ik ben deze morgen begonnen en ik ben er nu al heel tevreden over. Met één uur per dag en 2 l water erbij plus nog eens de gevarieerde gerechten erbij van kineslim gaat alles heel erg vlot. Het is een aanrader voor iedereen :)

 27. hoi, ik ben sinds dinsdag bezig, en ondertussen al -1.5kg… Hebben jullie de pannekoek al geproefd??? Ik kreeg dit amper gebakken (deeg was veel te dik naar mijn mening…), hoe doen jullie dit? Zijn jullie hier nog steeds mee bezig en hoe vlot het??
  Grtjs

  • Gewoon bakken met olijfolie… het deeg is inderdaad moeilijk om te bakken, en je krijgt er niet echt mooie ronde pannekoeken van maar ja :) this de smaak die telt he…

 28. Ik ben al 7 dagen bezig met Kineslim en het is echt super vol te houden. Wel een beetje last tussen 14u en 16u, dan heb ik toch zin in iets zoets..
  Op 7 dagen tijd ben ik 2 kilo afgevallen. Is niet veel, maar we gaan door.

  Vraagje, ik heb 7 zakjes Spaghetti Carbonara maar vind deze eigelijk niet zo lekker, de spaghetti bolognese is veel beter… Iemand zin om deze over te kopen . Voor 5 euro mag je de volledige 7 zakjes hebben…

  • Hey !

   Ik heb net de pasta carbonara besteld omdat ik de bolognese niet zo lekker vond, ga ze dus pas morgen of overomrgen voor het eerst proeven, als ze mij aanstaat wil ik ze graag overkopen ! Hoe vlot het dieet verder ? Hoe ziet jouw dag eruit ? Groetjes

  • Hey hannah,

   Sorry dat ik zo laat reageer, maar had het niet meer in het oog… Ik heb het volledige dieet uitgedaan, maar helaas daarna enorm beginnen zondigen, dus eigelijk 3-4 kilo afgevallen maar toch 2 kilo terug bijgekomen. Ik ben net helemaal opnieuw begonnen en wederom goed uit te houden. Indien je die Carbonana nog wenst over te kopen, kan het nog altijd hé… ik heb ze nog liggen en ga ze echt niet meer opeten, smaakt gewoon te vies…
   Mijn dag ziet er zo uit: opstaan, naar werk vertrekken, tegen 9u mijn kinebase eten, dan om 11u30 mijn yoghurtje, en om 13u de volgende kinebase, dan rond half 5 het tussendoortje, en tegen 19u de laatste kinebase :) …
   Wat ik wel gemerkt heb is dat ik in het begin de repen superlekker vond, omdat ik zo snakte naar zoet, maar nu ik de wafeltjes geproefd heb, die overigens superlekker zijn, vind ik die repen echt niet meer te eten… hahaha :)
   Voor de rest heb ik al bijna alles geproefd. De omelet vind ik ook niet lekker, maar de pannekoeken zijn best wel goed… Ik bak ze zoals gewone pannekoeken en dat lukt toch wel… De chocoladedrank en de cappuccino zijn ook heerlijk :) ideaal voor ’s ochtends.
   Wie vraagjes heeft of wil wisselen van bepaalde producten, mag altijd een mailtje sturen..
   (PS ik zit nu aan dag 4 van het Pro 3 Weeks ).

   Groetjes

 29. Ik ben deze morgen hiermee gestart, maar is het normaal dat je hiervan diaree hebt en ook een beetje een ondezond gevoel? Mag je naast deze produkten nog gewone voeding binnen nemen of niet? Groetjes.

REAGEER OP DIT BERICHT

Vul een reactie in ajb
Vul hier je naam in