Home Dieet Categorie Pillen, Capsules, Poeders en Druppels Klachten Gratis Proefpakketten en Ongewenste Vervolgzendingen

Klachten Gratis Proefpakketten en Ongewenste Vervolgzendingen

tips tegen ongewenste vervolgzendingen en abonnementen en incasso’s

Gratis proefpakket en ongewenste vervolgzendingen tegen betaling zijn een ergernis van veel mensen. Het valt op dat met name afslankproducten veel gebruikt worden voor deze louche praktijken. De reacties op het klachtenforum zeggen genoeg. Ook organisaties als de ConsuWijzer en de Autoriteit Consument & Markt (ACM) waarschuwen inmiddels voor gratis proefpakket en vervolgzendingen tegen betaling.

Ervaringen en Tips

Heb je ervaring met een gratis proefpakket of ongewenste vervolgzending? Vul dan het reactieformulier in. Ook als je vragen of tips hebt dan kun je het reactieformulier gebruiken. Heb je een klacht? Bezoek dan het klachtenforum zodat we de klachten kunnen bundelen.

Afvallen is eenvoudiger dan je denkt! Verbrand snel overtollige kilo’s en buikvet. Start ook met dit Wetenschappelijk Bewezen Afslankproduct

Snel en Eenvoudig Afvallen?

Uit recent onderzoek blijkt dat 2 of de 3 mensen juist aankomt van een dieet in plaats van afvalt. Om die reden is er een effectieve afslank methode ontwikkeld die makkelijk vol te houden is en het jojo-effect compleet vermijdt. Naast heldere uitleg krijg je heerlijke recepten die garant staan voor een snelle vetverbranding met blijvend resultaat.

Wil jij: Eenvoudig Afvallen? Zonder Honger? Blijvend Resultaat?

Ontdek ook hoe je meerdere kilo’s per week kunt afvallen met lekkere en eenvoudig te bereiden recepten:

Het Recepten Afslankplan Risicovrij Uitproberen

Gratis Proefzending

Het lijkt onschuldig, een proefzending, helemaal gratis. Soms betaal je alleen de verzendkosten van een paar euro. Allemaal vrijblijvend… zo lijkt het althans… Na de proefzending blijkt je ineens vast te zitten aan een abonnement en de vervolgzendingen blijven met enige regelmaat binnenkomen. En niet alleen vervolgzendingen, maar ook rekeningen rekeningen vallen met dezelfde regelmaat op de deurmat. Niet betalen lijkt geen optie want na een vriendelijk verzoek komt de stroom van brieven van incassobureaus op gang. Niet of te laat betalen zorgt voor boetes en incassokosten. Zelfs een oproep voor de rechtbank behoort tot de mogelijkheden.

De bovenstaande situatie is een steeds groter wordend probleem. ConsuWijzer geeft praktisch advies van over de rechten als consument. In 2013 heeft deze organisatie twee keer zoveel meldingen ontvangen als in 2012 over proefzendingen, ongewenste vervolgzendingen en incasso’s. Het gevaar zit er volgens ConsuWijzer in dat Consumenten denken soms zelf iets fout gedaan te hebben, bijvoorbeeld omdat ze niet alle kleine lettertjes hebben gelezen. Ze betalen onder druk van agressieve incassobureaus.

Deel jouw klacht

Ben jij slachtoffer van een ongewenste vervolgzending of zit je ‘vast’ aan een abonnement of incasso? Deel dan jouw ervaring op het klachtenforum zodat we de klachten kunnen bundelen.

Op dit moment zijn dit de meest besproken producten:

Zo werkt het

Om onnodig leed, stress en ergernis te voorkomen is goed belangrijk om te weten hoe het in zijn werk gaat. Het begint vaak met een advertentie op facebook, een enquête of eenvoudig op straat op via de telefoon. Er wordt een gratis product of een dienst aangeboden. Meestal wordt er niet bij vermeld dat na deze gratis kennismaking een abonnement of vervolgzending volgt. Tegen de tijd dat je dit merkt stapelen de rekeningen zich op. Als je geluk hebt, want in de meeste gevallen heb je ongemerkt een incasso van je rekening of creditcard afgegeven. Als de rekeningen niet, of niet op tijd worden betaald dan volgt een brief van een incassobureau om de betaling alsnog af te dwingen. Veel consumenten worden in dat stadium bang, vinden zichzelf dom, of denken dat ze vergeten zijn om de kleine lettertjes te lezen. Onterecht, want de wet in Nederland stelt dat de verkopende partij duidelijk moet vermelden dat na de proefzending een betaalde vervolgzending en / of abonnement volgt. In 9 van de 10 gevallen is dit echter niet of niet duidelijk gecommuniceerd.

Wat Kun Je Doen?

De consumentenorganisatie ConsuWijzer adviseert consumenten om regelmatig hun bankafschrijvingen te controleren en als er sprake is van onterechte incasso direct actie te ondernemen. Je kunt je bank opdracht geven het ten onrechte afgeschreven bedrag terug te storten. Je hoeft alleen iets te betalen als je ook akkoord bent gegaan met vervolgzendingen. Het gaat dus om de vraag: Wat ben je overeengekomen? Soms ontvang je bij het proefpakket een brief. In deze brief staat bijvoorbeeld dat je contact moet opnemen als je geen vervolgzendingen wilt. Dit is wettelijk verboden. Je hoeft alleen akkoord te gaan met de vervolgzendingen als je daarmee nadrukkelijk hebt ingestemd.

Telefonische Verkoop

Hebt je telefonisch of via een bestelbon voor het gratis proefpakket wel toestemming gegeven voor vervolgzendingen? Dan zijn de vervolgzendingen onderdeel geworden van de overeenkomst die je hebt. Desondanks heb in in de meeste gevallen nog een mogelijkheid om hier van af te komen. Bij verkoop op afstand heb je namelijk een bedenktijd van 7 werkdagen.

Straatverkoop

Koop j iets op straat dan heb je geen wettelijke bedenktijd. De verkoper is echter wel verplicht om  je te informeren over een eventueel abonnement of vervolgzendingen. Moet je ergens voor tekenen? Neem dan de tijd en teken bij voorkeur niet op straat maar neem het contract mee naar huis om het door te (laten) lezen.

Ervaringen en Tips

Heb je ervaring met een gratis proefpakket of ongewenste vervolgzending? Vul dan het reactieformulier in. Ook als je vragen of tips hebt dan kun je het reactieformulier gebruiken. Heb je een klacht? Bezoek dan het klachtenforum zodat we de klachten kunnen bundelen.

81 Reacties

 1. Ik heb in 2017 een proefpakket aangevraagd voor fix x slim
  Daar stond bij dat ik nog niets hoefde betalen. En dat als ze niet hielpen dan mocht je ze terug sturen
  Ik moest wel.aangeven hoe ik.wilde betalen. En dat kon ook via klarna maar dan pas. Als ik het product wilde houden. Ik heb dit product teruggestuurd omdat het niet hielp dus ik hoefde ook niet te betalen
  Nu krijg ik.een dagvaarding vanuit klarna dat ik hun moet betalen voor dit product maar ik heb dit product al in 2017 teruggestuurd en nu komt klarna dat ik deze alsnog moet betalen

 2. ongewenst 2 pakketjes van dragonslim ontvangen ze teruggestuurd en nog steeds aanmaningen en dreigbrieven krijgen..

  • Tot mij schrik kreeg ik van de bank een bericht dat incasso van jullie klaar stond ik heb mij niet voor iets ingeschreven ik heb toen alleen voor een euro een boek gedownload. niet met de bedoeling ergens een abonnerend op te nemen ik kan dit niet betalen dus doe ik dat soort dingen niet ,als ik dit per ongeluk wel heb gedaan vraag ik u dit terug te draaien.

   Met vriendelijke groet
   M.de G

  • Niets doen, pakjes laten komen en houden, niet betalen. Hun brieven zijn fake en ze ondernemen geen actie. Is in USA verboden product.
   Goedbloed

 3. Ik heb een gratis proefpakket dragon slimextreme aan laten komen en krijg nu ook een tweede pakket die me zwaar worden aangerekend terwijl ik hier niet om heb gevraagd. Wat kan ik hier aan doen? Ben ik verplicht dit te betalen? Welke stappen moet ik ondernemen?

 4. Ik heb reeds 3 maal een potje Dragonslim ontvangen zonder te bestellen.
  omdat ik las dat vele mensen dit eveneens ervaren hebben , besloot ik om niet te reageren . Ik heb echter reeds 5x een aanmaning gekregen met de dreiging van oplopende kosten en vermelding uit het Burgerlijk wetboek.
  Het opgegeven mailadres bestaat ook niet
  MVG Lucia

 5. Goede middag heb enkele weken een gratis staal aangevraagd maar tot op heden niets ontvangen. Krijg wel rekeningen toe gestuurd zelfs met dreigingen nu .wat moet ik doen??
  Vriendelijke groeten

 6. Ik heb enkele maanden geleden besteld bij dragon slimXTreme. Ik heb dat ontvangen en betaald. Ik heb nog altijd geen resultaat van het het gebruiken van de producten. Maar dat is het punt niet. Deze morgen kreeg ik opnieuw een pakketje met daarin een doosje dragonSlimExtree. 60 stuks voor een bedrag van ‘met verzendkosten ‘ 187,00€. Er staat als contract datum 18-06-2016. Ik heb al maanden geen contact meer gehad. Wat kan ik nu het beste doen ?

  • Bij ons juist het zelfde ook eerst uitgeprobeert en een paar maand later
   Terug zo een paketje met daarin een doosje van dragon slimXtreme 60 capsules wat moet ik nu doen

 7. hallo
  ik krijg hier nu al voor de 3 keer een aanmaning dat ik niet betaald zou hebben maar ik kan toch moeilijk voor een produckt betalen als ik niks heb besteld of heb ontvangen als ik nung een aanmaning krijg stap ik naar mij advocaat ik vind dit echt niet kunnen een bende oplichters zijn het ls ik iets besteld had zou ik het met veel plezier betalen maar betalen voor wat ik niet heb gekregen nee sorry dat gaat er over ik hoop dat dit opgelost wordt

  • Jij niet alleen ,denk dat we massaal naar de radio moeten stappen want die adressen kloppen toch ook niet en ongevraagd iets opsturen moet je toch niet betalen,deze zaak is niet koosjer!

 8. Ik kreeg 14dagen geleden een zogezegd gratis proef pakket dat ik helemaal niet had besteld en er dan nog 38 euro moest voor betalen!vandaag in de bus daarvan een aanmaning en een nieuw doosje van maar liefst 187euro,wat doe ik daarmee?want ik heb dit niet gevraagd en ga er ook niet voor betalen

  • Heb dit ook aan de hand. Ik betaal niet stuur ook niks terug kost 40€ naar estonia. Krijg aanmaningen , maar doe hier niets mee. Als ze ooit verder gaan zijn we met genoeg mensen om te bewijzen dat we recht in onze schoenen staan.
   Deze zaak is pure oplichting

 9. Ook ik stonk erin bij die zwendelfirma. Proefpakketje 6,95 en je zit vast aan dure maandpakketten ad 40 euro. Maar…gelukkig hebben wij wetten die toch iets anders eisen dan hoe postorderbedrijven de klant (kunnen) bedriegen/bestelen, zoals Derma Supreme en consorten. Mijn vakantiegeld heb ik bewaard voor een eventueel proces tegen de firma! Ik heb sowieso al consumentensites geraadpleegd, wetboek doorgeworsteld en andere kanalen.

 10. Tja…. ook ik zit zwaar in sh.t wegens een proefpakketje, deze is van Derma Supreme. Vlak voor het pakket binnenkwam las ik al veel klachten over dit bedrijf dus besloot ik directe stopzetting van verdere zendingen vanwege de toch wel hoge prijs! Mooi niet. Mijn verzoek daartoe werd niet gehonoreerd, de pakketten bleven komen. En de rekening die ik weigerde vanwege niet bestelde pakketten liep op. Ben zelfs telefonisch bedreigd door een of andere medewerker die wel ff zou langskomen om de rekening te innen. Ook telefonisch hetzelfde verhaal. Maffia! Maar ik heb mijn maatregelen wel genomen. Maar nu kwam er nog een extra incassobureau in actie t.b.v. Derma Supreme waardoor de rekening is opgelopen tot bijna 400 euro…Tja, je slankt al meer af van deze ellende dan van hun product. Maar er zijn wel strikte consumentenregels betreffende dit soort bedrijven en ik geef liever meer uit aan een goeie advocaat dan aan die Dermate Superellendige firma!

 11. Eindelijk heb ik niets besteld ,gewoon gekeken op de reclame van facebook ,je moest allen verzendkosten betalen .
  Kreeg dit toch thuis toegestuurd en moest 38euro betalen ,heb dit betaald om geen moeilijkheden te krijgen .
  Paar dagen later weer een pakje en moest 187euro betalen ,heb dit pakje terug gestuurd en eenmail gezonden .
  14 dagen later kreeg ik van hen een aanmaning dat ik direct moet betalen , heb terug een mail gezonden .wat kan ik nog verder doen .

  • Ik heb precies het zelfde gehad, heb het gisteren gaan betalen 38 euro en omdat ik het niet op de datum heb overgemaakt krijg ik een aanmaning van 187 euro. heb contact opgenomen met de consumentenbond en hun hebben mij geadviseerd voor een product dat je nooit besteld heb ook niet hoef te betalen en dat ik een mail naar hun moest sturen (dreigend) ik heb de overschrijving naar hun nog kunnen annuleren. en staat mij 38 euro terug op mij rekening gelukkig.
   wat is hun mailadres?

 12. Ik had gewoon de advertentie gelezen maar toen ik zag dat ik port kosten moest betalen dit niet aangevraagd , nu kreeg ik de week erop die pillen en een factuur erbij , deze vertikte ik om te betalen , €38 voor iets wat ik niet bestelde , na veel e-mails heen en weer kreeg ik een document om te lezen en te tekenen en nu hebben ze alles geannuleerd maar krijg nu vandaag de melding dat ik dat potje moet terug sturen naar Estonia , even research gedaan en dat terugsturen kost al meer dan de factuur die ik eerst kreeg maar weigerde te betalen , iemand dit meegemaakt ?

  • ik heb ook een pakketje ontvangen en niet besteld,mail gestuurd naar hen moet het terug sturen en het bewijs ervan doormailen zeggen ze.
   Ik lees hier dat het 40 euro kost!! Dit ben ik wel niet van plan

 13. Ik heb vorige maand een (gratis) staal van 38 euro van slim extreme ontvangen ik heb het betaald maar nu krijg ik in de bus terug een pakketje van 187 euro hoe moet ik dit stopzetten ?

  • Debby,

   Ik heb precies het zelfde gehad, heb het gisteren gaan betalen 38 euro en omdat ik het niet op de datum heb overgemaakt krijg ik een aanmaning van 187 euro. heb contact opgenomen met de consumentenbond en hun hebben mij geadviseerd voor een product dat je nooit besteld heb ook niet hoef te betalen en dat ik een mail naar hun moest sturen (dreigend) ik heb de overschrijving naar hun nog kunnen annuleren. en staat mij 38 euro terug op mij rekening gelukkig

 14. heb al 2 paketten gekregen van dragon extreme,heb die niet besteld,alleen op de site gekeken,heb 1 pakket open gedaan,de andere heb ik teruggestuurd met de post,nu krijg ik aanmaningen,wat moet ik doen,moet ik dat betalen,voor iets wat ik niet heb besteld?

  • hallo , hoe heb je die teruggestuurd ? ik moet hem ook dringend toesturen :(

 15. Zelfde probleem in België via Facebook geklikt voor gratis pakket Dragon Slim Xtreme, factuur ontvangen voor 38 euro.

  • Hier net hetzelfde. Weet ook niet goed wat ik ermee moet? Enkel gekeken op de site. Gisteren pakketje in de bus met een factuur van 38€

 16. beste
  ik heb een proefpakket gekregen van dragon extreme afslankpillen ik heb deze niet gevraagd en deze zou normaal gratis zijn wat moet ik doen er steekt een factuur bij van 38.00€bij dit is zeker niet gratis
  ik vrees dat ik nog vervolg bestellingen zal krijgen ongevraagd ik kan ze ook niet terug sturen want ze hebben geen contact adres of e mail
  hopend u mij kunt helpen
  mvg
  a van der elst

 17. er stond onlangs een pakket van dieetpillen voor mijn deur, zoals boven vermelde klanten inhoud is gratis maar verzendkosten 38 euro heb niks besteld. wat moet ik hiermee doen
  grtjes carine

 18. Ik was bijna akkoord gegaan met een gratis staal toen ik las dat ik 38 euro portokosten moest betalen. Ik heb geweigerd. Het staal is toch toegekomen met een factuur voor 38 euro. Toen is er een vervolg staal gekomen met een factuur van 187 euro. Ik heb rond gesurfd en ik ga nu alles terugsturen zonder 1 cent te betalen. Het gaat hier om pillen van Dragon SlimXtreme

 19. Ik was bijna akkoord gegaan met een gratis staal toen ik las dat ik 38 euro portokosten moest betalen. Ik heb geweigerd. Het staal is toch toegekomen met een factuur voor 38 euro. Toen is er een vervolg staal gekomen met een factuur van 187 euro. Ik heb rond gesurfd en ik ga nu alles terugsturen zonder 1 cent te betalen

 20. ik heb het gratis pakketje ook besteld , maar natuurlijk niet op de kleine lettertjes gelet .
  dom van me ik weet het .nu zou ik graag een adres willen weten om het terug te sturen maar vind het niet . ik heb het geld niet om daar elke maand zoveel aan uit te geven dan kom ik dik in de problemen .kan iemand mij daarbij helpen aub.

 21. Heb in januari een proefpakket slimfit besteld.zag later de klachten over dit bedrijf en nog voor ik het proefpakket je thuis kreeg heb ik hun getelefoneerd dat ik het wil annuleren. Ik kreeg hun aan de lijn en werd medegedeeld dat ze het al verstuurd hadden ,ze zeiden u kunt het gewoon betalen en we zullen u uit de administratie halen. Binnen 2 dagen was de 7,50 al afgeschreven van mijn rekening .wist helemaal niks van voorwaarden. Of zo dat zag ik later pas dus ben telefonisch gewoon misleid gisteren werd tot mijn verbazing 68 euro afgeschreven, heb het bedrijf telefonisch geprobeerd te bereiken werd in de wacht gezet en tot 4 keer afgebroken div mails gestuurd met mijn klacht dat er onterecht geld was afgeschreven en dat ik nog niks heb ontvangen en dat ik het bedrag gestorneerd heb. Kreeg een paar keer bericht per email terug dat ik accoord was gegaan met de voorwaarden en dat ik gewoon maandelijks een pakket toegestuurd krijg .ik heb zelf het proefpakket nog ongeopend liggen ik heb van mijn arts te horen gekregen dat ik het niet mag gebruiken .help wat moet ik doen

 22. 2 pakketjes ontvangen van DragonSlimExtreme, niets besteld? En 2 facturen tbv 38 en 187 euro (voor 2 identieke pakketjes, lol)? Wil ze wel terugsturen, maar dan draai ik ook nog op voor de kosten? Pff…

 23. ik heb een proefpakket cafe slim en vita boost via een impulsieve daad besteld bij pure products. Voordat de bestelling binnen was ging er 14 dagen overheen.
  nu blijkt dat er ook een maandpakket cafeslim bij zit.
  retourcode aangevraagd, maar die heb ik nog steeds niet ontvangen
  wel krijg ik een dreigmail dat ik en een maandpakket cafeslim en een maandpakket vita boost moet betalen.
  wat gebeurt er als ik niet betaal?
  ik heb hier niet omgevraagd en ook geen automatische incasso toestemming gegeven

 24. Ik heb 2 X een proef pakket besteld tegen alleen verzendkosten.
  Het gaat om crematoria lumineus nachttreinen en relevante antiaging cream.
  Zie nu dat er 3 bedragen geïncasseerd zijn van mijn creditcard van rond de €80.
  Kan geen tel.contact krijgen.

 25. – mail-

  Beste klant,

  Uw bestelling met ordernummer 200889 is door ons met DHL Parcel verzonden. D.m.v. de online traceerfunctie kunt u zelf nagaan waar uw bestelling zich bevindt.

  Uw tracking nummer is 3STLG27026826 en kunt u volgen via onderstaande link:

  Wij adviseren u, bij bestelling onder rembours, contant geld gereed te houden, aangezien de zending bij aflevering betaald dient te worden.
  Wij wensen u veel plezier met uw aankoop!

  Met vriendelijke groet,

  Startright

  -antwoord-

  Geachte Startright directie

  Hierbij deel ik u mee dat ik volgens de bij wet geregelde bedenktijd voor internetverkopen, ik de bestelling wil annuleren.

  Zondag heb ik de bestelling gedaan en is nu maandag, 1 dag later

  Het door DHL PArcel aangeboden pakketje zal ik niet accepteren.

  Met groet
  Irma

  • Goede middag . Ik heb een proef pakket gehad en heb ik ook betaald 2 x 8,95 ik heb maar 1 x een pakket gehad en dus wel 2x betaald . Nou krijg ik een brief van alektum dat ik een schuld heb bij jullie van 8.95 en dat ik nu dus maar ff 49,02 moet betalen voor iets wat ik 2x betaald heb en maar 1 x een pakket van heb gehad ik ga dit niet betalen want ik heb al 2x betaald als ik nou ook de pakketten had gehad had ik dat betaald.

   Maar ga natuurlijk niet betalen voor iets wat ik NOOIT HEB GEHAD !!!!!! Ik hoop dat jullie dit oplossen want ik ga geen incasso bureau betalen dat gaan jullie maar oplossen . Heb ook helemaal geen acceptgiro meer gehad van jullie en nou sturen een incasso bureau dit klopt niet !!!!!

   HEB NOOIT MEER PAKKETTEN ONTVANGEN DUS GA OOK NIET BETALEN VOOR IETS WAT IK NOOIT HEB GEHAD ZOU U ZELF OOK NIET DOEN !!!!!

   Ik heb ook bewijs dat ik 2 x heb betaald en dat kan ik ook opsturen de bewijzen van de betalingen .
   Ik hoop dat dit opgelost word !!!!!

   Mevr S Nuijens

 26. Stopzetting verzending pakketjes voor prdoductcode 31000025 klantnummer 77504729, productcode 31000026, klantnummer 54666407 , productcode 31000019 klantnummer 52564308 en productcode 31000007 met klantcode 17557871
  Deze zendingen en tevens orechtmatige incasso dienen per direct stopgezet te worden. wens ook niets meer te ontvangen en elke afschrijving via direct debet zal gestorneerd worden.
  Met vriendelijk groet, Pwm Voorman.
  Graag ontvangst bevestiging en confimatie dat de boodschap in uw systeem wordt verwerkt.
  Angezien er geen regulier telefoonnummer te vinden is zal het op deze wijze geschieden en heb met advocaat ddoorgesproken dat een foto van dit bericht voldoende is, in geval dit niet ophoud en er een rechtzaak zal volgen.

  Met vriendelijke groet,

  Patrick

 27. Graag wil ik dat er geen geld meer uit mijn rekenning gehaald wordt voor jullie proef pakket die ooit €6.99 of zoiets was en nu al een paar maanden 4 keer zo duur. Iets dat ik niet eens gebruik. Ik had jullie rekenning geblokkeerd en nu werd er weer geld uitgetrokken vanuit een andere rekenning, onmenselijk is het woord. Ik heb het geld terug geboekt en dat zou ik blijven doen en alle rekenningen blokkeren tot dat het stopt.

  En geen newsletters in mijn email alsjeblieft.,

  Groet,

  Stella.

 28. er is 4 keer ten onrechte geld van mijn rekening afgehaald.
  2xs heb ik terug laten boeken maar van februari en maart nog niet,.
  Ik eis direct dat u 2x 24.90 aan mij overmaakt.
  Ik ben echt heel boos en mocht u mij niet goed helpen ga ik dit
  uitzoeken bij betreffende instantie.
  Ook moet u de leveringen direct stopzetten.

 29. Ik krijg elke keer pakketjes en die wil ik niet meer ontvangen heb hier namelijk niet om gevraagd!!!
  Tevens wordt er steeds een bedrag van €24,95 van mijn rekening afgehaald en dit wil ik graag retour ontvangen!!!
  Dus geen pakketjes meer versturen en zeker geen geld meer van mijn rekening afhalen!

  Graag zie ik dit met spoed opgelost worden!

  Mijn klantnummer: 42886764

  En kan jullie telefoonnummer nergens vinden wat zeer onklantvriendelijk is!

  Met spoed reageren!

  U kunt mij ook bereiken op het volgende nummer: 0620759916

  Grt Rolf de Boer

 30. ik krijg pakketjes die ik niet heb besteld, maar krijg ze toch. maar ik krijg ze op mijn adres, maar ze komen ook nog op een ander adres. dit moet stoppen anders zet ik de rechtsbijstand erop. bij deze wil ik dat de pakketjes stoppen op bantamlaan 10 maar ook op bulkstraat 10 daar woon ik niet eens en die mensen vinden het heel vervelend en ik trouwens ook. ik wil ze terug sturen maar dat kan niet waar moet het heen. als jullie maar niet denken dat ik hier voor ga betalen. stelletje oplichters. als ik niet binnen 5 dagen een mail van jullie krijg krijg je te horen van mijn advocaat.
  de ene staat op bruggink en de andere op gruys.

  mvg sjamke bruggin

 31. Ik heb bij u een proefpakket aangevraagd, maar nu wordt er automatisch geld van onze rekening geschreven.
  Ik ben bij u GEEN abonnement aangegaan. Direct deze automatische afschrijving stopzetten !!
  Transactiereferentie: 138201874 en 138201888. Deze twee keer 24,90 heb ik reeds teruggeboekt naar mijn rekening. Bij een verdere afboeking zal ik aangifte doen.

 32. Ik heb in april een proefpakket besteld en deze beiden betaald á € 8,95 ( 2 x )
  Ik ben echter niet tevreden over de producten.
  Nu heb ik gister met d epost 2 nieuwe zendingen toegestuurd gekregen, waar ik overigens niet om heb gevraagd ) en nu blijkt dat er op 18 mei jl. ook twee bedragen hiervoor van mijn rekening zijn geschreven resp. € 14,95 en € 24,90. Ik heb hiervoor geen toestemming gegeven.Ik heb deze bedragen via mijn telebankieren terug laten storten. Graag ontvang ik van u een postadres waar de beide pakketjes naar geretourneerd kunnen worden. Ze zitten nog keurig in de verpakking. Ik verzoek u mij geen verdere zendingen meer te sturen, mij uit uw administratie te halen en ook geen mails o.i.d. meer toe te sturen.

  Alvast mijn dank.

  E.Rodenburg

 33. Ik heb een gratis proefpakket besteld (excl. verzendkosten) en daar wil ik het graag bij laten. Waarom blijven jullie nieuwe zakjes sturen en geld van mijn rekening schrijven?
  Ik stuur de pakketjes steeds ongebruikt retour, maar dat kost mij steeds 3,95 portokosten omdat er geen afzender op het doosje staat! Mochten jullie dit blijven sturen en geld innen, ga ik gerechtelijke stappen ondernemen.
  Op het pakketje staat een klantnummer, zonder dat ik klant ben: 372 969 28
  Ik verzoek jullie mij uit jullie bestand te verwijderen!

 34. Ik kreeg zonder dat ik dit zelf had aangevraagd een pakketje van jullie.. Ik heb dit gestoten terug gestuurd…
  Vervolgens werd er geld van mijn rekening af gehaald! Ik heb dit meerdere keren terug gestort…
  Krijg ik een incasso van iets wat ik nooit ontvangen heb!!! Ik heb door mijn prive omstandigheden betaald (meer gezeik kon ik niet hebben) Maar ik wil mijn geld terug en heel snel
  Met wie kan ik contact opnemen over deze vreemde zaak????

  Gr Maike

 35. Vandaag ( 17-3-2015) ontving ik het proefpakket.
  Hierbij deel ik u mede dat ik geen verdere zendingen van u wens te ontvangen.
  De bevestiging dat e.e.a. in uw administratie is verwerkt, zie ik graag per omgaande tegemoet.
  Vertrouwend dat u hier goede nota van neemt,
  met vriendelijke groet,
  Albert Blom “klant”nummer 44964640

 36. Ik krijg ongevraagd allemaal zendingen die ik niet wil. Ik heb alleen een proefgeding aangevraagd en krijg nu maandelijks steeds zendingen. Ik wil dit niet. Het alle ergste is dat er automatisch geld wordt afgeschreven ik verzoek teruggave van mijn geld en u mag niet zomaar geld automatisch incasseren. Ik verzoek u vriendelijk om contact op te nemen zodat ik mijn zendingen terug kan sturen en mijn geld terug krijg.

 37. Hierbij wil ik klant nmr 83476587 geen vervolg pakketjes meer ontvangen…Er in deze maand een bedrag van 24,95 afgeschreven zonder eerst iets te ontvangen. Ook wil ik dit bedrag terug gestort zien op mijn rekening. Mocht ik alsnog het pakketje ontvangen zal ik deze retour zenden .vriendelijke groet daan

 38. KLACHT: Ik wil graag (abonnement) die ik niet heb afgesloten maar wel de bedrag van €24,90 x 2 ervan af word gehaald van je bank rekening 23_02_2015 !! Vind ik schandalig dan had ik zogezegd “gratis proefpakket” eenmalig 8,95 2x terwijl ik maar eentje heb besteld !! Dan had ik dit ook niet gedaan! Zouden jullie dit willen corrigerenen terug willen storten ?? Ik hoor het graag van jullie .

  Ceolfers

 39. ik heb de proef zending ontvangen en wordt er misselijk van, ik wil verdere zendingen niet ontvangen
  klant nummer : 70171
  hopelijk is dit voldoende
  mvg
  Yvonne

 40. Ik krijg een pakket toegezonden, maar dit wil ik niet meer. De pillen werken bij mijn man niet. Ik stuur de zending terug en wil bij deze opzeggen.

 41. goede morgen heb een proef pakket besteld met dieet pillen wsas niet de bedoeling dat ik gelijk vast zit aan de rest van 79.99 euro wil bij deze alles opzeggen en het terug sturen groeten Monique

 42. Ik ben er nu na maanden achter gekomen dat ik aan een of ander abonnement van mangoslim vast zit voor 24,95 per maand. Het zogenaamde Mango slim pakket.
  Dit is buiten mijn toestemming om gebeurd, en wil dit dan ook onmiddellijk stopzetten.
  Omdat ik mij niet zelf heb opgegeven heb ik echter nergens een klantnummer of iets dergelijks om het abonnement stop te zetten (kan ook niets vinden in mijn e-mail in de trend van een bevestiging oid). Alleen mijn naam en rekeningnummer kan ik geven.
  Kunt u mij wellicht helpen?

  Marleen

 43. ik had een proefpakket aangevraagd en ik zou de verzendkosten betalen , ik heb geen machtiging afgegeven voor een maandelijkse afschrijving u misleid hiermee consumenten ik heb het bedrag laten storneren en aangifte gedaan van onjuist geld afschrijven stop hiermee

 44. Hedenmorgen ontvang ik van U een bericht m.b.t. geweigerde betaling.
  Ik heb al aangegeven dat de pillen bij mij helaas geen nut hebben, daar mij door eigen diëtiste is verboden om deze met mijn soort diabetes te gebruiken. Ik heb dan ook bijna de gehele verpakking nog in mijn lade liggen.
  Zoals U zult begrijpen hoef ik dan ook geen verdere levering.
  Excuus voor het feit dat ik U kennelijk vergeten ben te informeren, daar ik al wel de betaling geblokkeerd had en in de veronderstelling was destijds ook Uw firma direct te hebben aangeschreven.
  Met vriendelijke groet,

  Leny

  • hallo sanne sanders .ik heb een vraag . ik wil bij deze aan geven dat ik nooit een afslankpakket heb aangevaagt.
   en er ook nooit een heb ondvangen. en ik heb ook geen afslankpakket nodig . ik weeg 53 kilo. en ik moet ook namelijk leven van leef geld. en ik kan het ook niet betalen. ik hoop u hier mee. genoeg mee geinfomeerd te hebben.

   mvg astria

  • ik had een proefpakket aangevraagd en ik zou de verzendkosten betalen , ik heb geen machtiging afgegeven voor een maandelijkse afschrijving u misleid hiermee consumenten ik heb het bedrag laten storneren en aangifte gedaan van onjuist geld afschrijven stop hiermee

  • Beste mensen,
   Ik heb onderstaande proefpakketten besteld
   Cafeslim
   Mangoslim en
   Vitabooster
   Ik wordt er ziek van dus wil bij deze doorgeven dat ik hier niet mee door ga en t dus absoluut niet op prijs stel dat er nog iets nagestuurd gaat worden.
   Ook geef ik u geen toestemming om nogmaals te incasseren van mijn rekening.

   Ik heb n proefpakket besteld geen abbonnement!!!!

   Graag n bevestiging van dit bericht, en bij toch incasseren laat ik het direkt terug storten en storneren.

   Mvg
   Mevr. Eijkelhof

  • Heeft er iemand al ze geld terug gehad
   Of een email of een telefoon nummer gevonden
   ik krijgt totaal geen antwoord terug en kan nergens een telefoon nummer vinden
   er zitten geen 60 pilletjes in wat er wel in moet zitten
   moest het ook aan de deur betalen mog het niet weigeren

   Iemand meer informatie? ??

  • ik heb bij jullie een GRATIS proefpakket besteld en er word vervolgens geld van mijn rekening afgeschreven door jullie.
   Uiteraard heb ik die terug laten storten en jullie geblokkeerd want ik ga hier niet mee akkoord.
   Ik heb jullie gegoogeld en zie de zelfde klacht als ik heb heel veel voorbij komen.
   Daarom stuur ik deze rekening naar een advocaat zodat die alles mag uitzoeken .

  • Hallo, ik wil heb afgelopen maand een paketje gekregen om te proeven, en jullie hebben uit mijn rekening 6, 95 afgehaald en ik zie deze maand ook ik heb 24 euro betaald ik weet niet waarom moest ik dat betalen, omdat ik niets heb ontvangen. hier wil ik zeggen dat ik hoeft geen pakje meer te ontavangen en i wil ook mijn geld terug. mijn klantnummer is 66989750

  • Ik had een tijdje geleden een proefpakket aangevraagd, maar ik wil hier niet mee doorgaan heb ook geen toestemming gegeven om zomaar geld van mijn rekening af te halen ik heb al eens een opzegging gedaan maar jullie blijven sturen, kan ik het parketje terug sturen zonder kosten? En geld terug te storten.
   Vriendelijk groet. N

  • Goed artikel! Helaas lees ik het nu pas en ben ik er ook ingetrapt.

   Ik ben het helemaal niet eens met de manier waarop ze klanten ronselen . de mail heb ik pas gekregen een hele tijd nadat ik het pakketje gekregen heb . Ik had er helemaal geen erg in dat ik enkel het proefpakket mocht open. Ik vond inderdaad dat het een hele boel pillen waren voor die 5 euro maar goed hetgeen er eigenlijk bij hoorde die je zogenaamd s’avonds moest nemen koste een stuk duurder vandaar dat ik er helemaal geen erg in had . Tot mijn verbazing zag ik ruim een maand later dat er geld zou worden afgeschreven waar ik geen idee van had waarvan het kwam , ik heb deze opdracht dan ook geblokkeerd . heb jullie site toevallig ontdekt via fase book en daar stond enkel dat het 5 euro koste om te proberen .
   Dat ze 120 pillen opsturen , die ik tenslotte ook niet gebruik , Heb enkel een doosje geopend uit nieuwsgierigheid en er enkele van genomen wil nog niet zeggen dat ik van plan ben om die te betalen. Ik heb mijn 5 euro betaalt en voor mij was dat het.
   Zie dat ik van de week een nieuwe doos van ze heb ontvangen . Ik zal deze netjes terugsturen en ik wens dan ook niks meer van jullie te ontvangen of nog betalingen te doen . anders zal ik mij verder wenden , voor het doorgeven van misleidende reclame om mensen te dwingen producten van deze malafide firma’s af te nemen.

  • Bovengenoemde email werd door u niet beantwoord. Ik heb nooit om uw zendingen gevraagd en in mijn email van 19 december 2014 u verzocht dit te beëindigen. Ook heb ik om een bevestiging gevraagd maar ik heb helaas geen reactie ontvangen.
   Dus nogmaals behandeling van mijn verzoek en graag zo spoedig mogelijk een bevestiging.

  • 2e keer een mail
   ik wens geen verdere zendingen te ontvangen en ook geen incasseringen op mijn rekening, dit was een 1 malige incasso machtiging dus jullie zijn in overtreding met de wet!!!!!

   stop hiermee
   geldt voor vita boost, mango slim en cafe slim

   bij de bank al geblokkeerd voor incasseren!!!!

  • Hallo,

   Kort geleden heb ik een proefpakket caf slim besteld. Graag wil ik mijn abo per direct stopzetten.
   Ik wil alleen gebruik maken van het proefpakket!!

   graag wil ik ter bevestiging een mail van u naar mijn mailadres

   mvg,

   Zehra

  • Ik wil bij deze de pakketbezorging opzeggen. Het zou een proefpakket zijn maar krijg nog steeds pakketten waarvoor ik moet betalen. Er zit geen behoorlijke handleiding bij en zie van het product af.

  • Ik heb enige tijd geleden een proefpakketten aangevraagd dit heb ik ook ontvangen.
   Daarna wordt er vervolgens een pakketje gestuurd met 2 doosjes afslankpillen.
   En er wordt zomaar geld van mijn rekening afgeschreven.
   Hoe kan ik dit weer terug draaien?
   Ik wil namelijk verder geen afslankpillen meer ontvangen.
   Hoe kom ik hier weer vanaf.
   Voel me flink belazerd. Graag zsm een antwoord.

   Mvg
   Bianca

  • ik heb in het verleden ook bij jullie besteld, en netjes betaald heb,
   nu heeft alektum me al twee keer benaderd,
   Dat ik nog een rekening bij jullie heb open staan?
   waar niets van af weet en ook niet ontvangen heb!,
   Kunnen jullie me duiderlijk maken waar het om gaat??
   Mensen van alektum zijn zeer onduidelijk, onvriendelijk en is zelf dreigen,
   lees alleen maar klachten er over en zelf bezich houden met oplichtings praktijken

   hoor graag van u! Mvg cindy

  • Ik heb gisteren weer een levering ontvangen maar ik wil niet meer. Dus ik wil opzeggen nu. Hoe doe ik dat? Groten Anja

REAGEER OP DIT BERICHT

Vul een reactie in ajb
Vul hier je naam in

Ontvang Dagelijks

Gratis Gezonde Afslankrecepten

Gratis Recepten

15987