Knee Active Plus

Knieklachten komen niet alleen veel voor sporters, ook thuis kun je een ongelukkige beweging maken. Ook overbelasting kan zorgen voor klachten aan de knie. De Knee Active Plus is een magnetische band die de kniegewrichten moet versterken en die de pijnklachten daarmee oplost.

Wat is de Knee Active Plus?

De Knee Active Plus is een band die je om je knie aanbrengt. In deze band zitten tien verschillende magneten. Deze verwarmen de knie en versterken zo de kniebanden.

De Knee Active Plus komt in één maat en je loopt hierdoor het risico dat deze te groot of te klein is.

Testpersonen Gezocht

Nog 32 plaatsen beschikbaar

Omdat we graag objectieve ervaringen publiceren bij onze productreviews hebben we een testpanel opgericht. Op dit moment zijn we op zoek naar 50 testpersonen die dit product gratis willen testen. Deelnemen is heel eenvoudig.

 • Geef middels een reactie aan waarom jij dit product graag wil testen;
 • We sturen het proefpakket gratis naar je toe;
 • Je gebruikt het product volgens de voorschriften;
 • Je vult het evaluatieformulier in.

Het is niet bekend welk bedrijf precies achter de Knee Active Plus zit. Op verschillende websites zijn veel verwijzingen naar Polen, zoals Poolse namen van gebruikers, maar het is niet duidelijk of het product ook uit Polen komt.

De fabrikant beweert dat de Knee Active Plus is uitgevonden door ene Professor Marc Achterberg, maar deze lijkt niet te bestaan.

Knee Active Plus review
Knee Active Plus review

Voor wie is de Knee Active Plus geschikt?

Er zijn geen contra-indicaties tegen het gebruik van de Knee Active Plus. Toch raden we je aan om altijd een arts te bezoeken als je last hebt van je knie. Als er een beschadiging is in je gewricht, dan is er mogelijk een andere behandeling nodig dan het gebruik van een magneetband.

Is de Knee Active Plus effectief?

Er is onderzoek gedaan naar het effect van magneetbanden. Uit een van de onderzoeken blijkt dat magneten kunnen helpen om de pijn te verminderen, maar dit is mogelijk een placebo-effect (bron). Een andere studie lijkt dit te bevestigen en geeft aan dat er geen voordelen zijn van een magneetband (bron).

Er gaat mogelijk meer effectiviteit uit van een techniek waarbij magneten aan en uit worden gezet. Bij deze techniek is wel een bewezen effect gezien op de stevigheid van de kniegewrichten (bron).

Al met al is er onvoldoende bewijs om te denken dat Knee Active Plus effectief zal zijn. Als je last hebt van je knie, kun je dus maar beter gewoon naar een arts gaan of terugvallen op bewezen technieken als braces.

Knee Active Plus ervaringen
Knee Active Plus ervaringen

Wat kost de Knee Active Plus?

Op een van de websites waar de Knee Active Plus wordt aangeprezen, zie je een prijs van €37. Op het moment dat je uiteindelijk betaalt, is de prijs opgelopen tot €86. Je bestelling wordt dan wel gratis verstuurd.

Voordelen

De Knee Active Plus is erg eenvoudig in het gebruik. Het is makkelijk om de magneetband aan te brengen.

Nadelen

De magneetband is soms zichtbaar als een soort bult op de knie. Verder zijn de verkoopmethoden van de Knee Active Plus wat schimmig. Zo wordt de prijs steeds hoger naarmate je verder in het verkoopproces komt. Ook is het middel zogenaamd ontwikkeld door een arts die niet bestaat.

Conclusie

Er is geen reden om aan te nemen dat de Knee Active Plus ook echt werkt. Er gaat geen positieve werking uit van het tegen je lichaam aanhouden van magneten. Dit verandert pas op het moment dat je deze magneten afwisselend aan en uit zet.

RECENSIES OVERZICHT
Algehele Waardering
Vorig artikelTarwe, Spelt of Glutenvrij, wat moet je eten?
Volgend artikelPromagnetin
knee-active-plusEr is geen reden om aan te nemen dat de Knee Active Plus ook echt werkt. Er gaat geen positieve werking uit van het tegen je lichaam aanhouden van magneten. Dit verandert pas op het moment dat je deze magneten afwisselend aan en uit zet.

301 Reacties

 1. Ik hwbeen kleine scheur in de rechter knie. Ik had het onder controle met een band en steeds dezelfde soort spirtschoenen te dragen. Na de lockdown terug normale stadsschoenen willendragen en nu ervaar ik eenander soort pijn ( zonder scheur) in andere knie. Ik zoude knee-active willen uitproberen op de linker knie.

 2. Ik heb al 1 knieprothese en daarna nogmaals aan de knie geopereerd. Niets helpt voor de pijn. De andere knie doet ook veel pijn. Nu begint mijn heup pijn te doen maar ik wil niet meer geopereerd worden. Ook mijn handen zitten vol artrose. Ik zou graag de Knee Active willen proberen.

 3. Al meer dan 20 jaar heb ik last van mijn knieën en loop met een stok. Het wordt steeds erger en moet nu een traplift en rolstoel.
  Mag ik het proberen???

 4. Goedemiddag. Ik heb al jaren knie problemen. Gon artrose wordt dat genoemd. En heb het artikel gelezen wat blijkt volgens jullie met een dokter die niet bestaat. Had het haast besteld. Maar zou het heel graag uit willen proberen. Want dan weet ik zeker of het wel of niet werkt. En mijn geld niet nodeloos uit te geven. Ik ben 73 en speel graag met de kleinkinderen en inmiddels met een achterkleinkind. Die zegt tikkie oma nu moet jij rennen. Leuk maar dat lukt me niet meer. Hoop wat van jullie te horen. Met vriendelijke groet Elly ???

 5. (para)medisch circuit afgelopen, beter gezegd gestrompeld, corticosteroïde-injectie,fysio, maar weinig tot geen effect. Mijn linkerknie zou versleten zijn, kraakbeen verdwenen. Veel pijn bij buigen, strekken, soms blokkade en niet/nauwrlijks kunnen lopen

 6. Heb een versleten knie, erg pijnlijk, loopt nu met een stok, soms zak ik door de knie heen vandaar een stok. Heb veel artsen gezien, moet een nieuwe knie.

 7. Ik zou graag dit product willen proberen, ik heb meer dan een jaar last van knie. Hij kraakt en steekt enorm, ook in stilstand. In verband met mijn werk in de horeca moet ik echt iets proberen anders moet ik mijn baan gaan opgeven. Fijn dat jullie deze kans bieden.

 8. Ik ben 52 jaar, wandel graag maar mijn knie zorgt er nu al een paar jaar voor dat ik dat niet meer zoveel kan doen. Na ca 7km begint de knie pijn te doen en trekt de pijn naar de zijkant van de knie. Na verloop van tijd ga ik mank lopen. Fysiotherapie helpt maar een beetje, zou graag dit product willen testen.

 9. Ik heb al jaren last van artrose in mijn knieën en regelmatig dikke knieën door een ontsteking.
  Ik zou het product graag uit willen proberen.
  Ik kijk ernaar uit!

 10. Ik heb veel over mijn situatie van mij knee onderzoek gedaan in Nederlands en
  USA. Ik ben 72 jaar.

  Ook ik do nu meer onderzoek of KNEE GEL SHOTS in america. Het
  is minder “”invasive”” dan nieuw knee replacement. Maar ik vind jouw idee zeer leuk!
  Een test persoon is excellent idee voor ik.

 11. Ik ben hans , 63 jaar en al jaren beperking met lopen , joggen wat ik zo graag deed en zo zou graag van de pijn af willen komen

 12. İk ben 54 jaar,werk in de gezondheidzorg en heb regelmatig last van me knie vooral mettrap lopen,fietsen
  Loop vande dag wordt pijn erger soms wordt ik snachts ook wakker pijn stiller helpen ook niet altijd

 13. Ik zal het graag willen uitproberen, ik heb 2 totaal cesleten knieen en ik zal 2 nieuwe prothese moeten, de pijn is behoorlijk… Dus ik zal graag mijn ervari gen willen delen met de knee active

 14. Geachte mevrouw/ heer,
  Meerdere keren jullie verzocht om mijn reactie van internet te verwijderen want ik heb geen toestemming hiervoor gegeven!
  Nogmaals een verzoek dit te doen dus!
  D.Alverda

 15. heb last van knie en wil gerust of graag knee active plus proberen , en zal dan mijn positieve ervaring met iedereen delen mocht dit het geval ziin

 16. Beste meneer/mevrouw,
  Ik zou de kneeactive pro wel willen testen voor jullie. ik heb last van een versleten knie en er meerdere operaties aan gehad. Ervaar eigenlijk continu lichte pijn en na inspanning meer pijn. Ik ben erg benieuwd naar het effect van de magnetische toepassing en zou het graag willen testen/onderzoeken wat de effecten van het dragen zijn.
  Alvast hartelijk bedankt voor uw reactie!
  met vriendelijke groet,

  Hans vd Zee.

 17. Graag zou ik de Knee active uitproberen vermist ik mijn linker knie zou moeten laten vervangen en voor ik dit wil zoek ik andere middelen die mij zouden helpen Gr Annette

 18. Ik heb een scheur in mijn meniscus en mijn dochter haar kraakbeen is verbrijzeld na een zwaar auto-ongeluk daarom zou ik dit graag uitproberen.Al was het maar om de pijn even te verminderen

 19. ben geopereerd aan meniscus rechterknie en heb nog altijd pijn tijdens het lopen .
  ZOU graag deze knee active plus uittesten ;
  mvg , mahieu kurt

 20. Naar mate ik ouder word heb ik steeds meer pijn in beide knieën wegens reumatische artritis. Ik wil heel graag mijn geliefde sport tennis blijven beoefenen. Nu moet ik noodgedwongen met pijnstillers de baan op en daar wil ik van af. Mijn huisarts opteert uitsluitend een knie prothese, ik absoluut niet. Nooit geschoten is altijd mis dus wil ik het product wel gratis testen.

 21. Graag wil ik dit product uitproberen. Klachten door artrose aan beide knieën. Kunnen wel een oppepper gebruiken qua kracht en stabiliteit.

 22. Ik heb al veel medicijn en div. attributen geprobeerd, maar niets heeft geholpen, heb nog steeds veel pijn. Ik wil heel graag dit product met magneten uit proberen.

 23. Ik zou dit ook graag willen uitproberen, heb veel last van beide knieeen, artrose. eigenlijk moeten de knieeen vervangen worden, maar de artsen durven het niet aan, omdat ik HMSN heb, dus geen mooi vooruitzicht. oefeningen, braces, niets helpt, wie weet heb ik hier baat mee.
  HG Hennie

 24. Geachte mevrouw/ heer,
  Tot mijn grote schrik ontdek ik net dat mijn verhaal over de knie op internet is geplaatst! Ik heb hier geen toestemming voor gegeven en wil dat mijn verhaal per direct wordt verwijderd!
  Ik hoop op een snelle actie,
  D.Alverda

 25. Ik ben 53 en heb diagnose atrose achter knieschijf gekregen. Heb vooral veel pijn bij gaan zitten en bij opstaan gevoel dat ik geen kracgt in been heb en doet echt pijn wanneer ik kracht zet. Zou heel graag dit product testen.

 26. 15 jaar geleden scheurde de kruisband van mijn linker knie af. Vanaf dat moment zijn problemen ontstaan aan beide knieën. Terwijl ik herstellende was van de reconstructie van mij kruisband, ontstond letsel aan de meniscus van de andere knie. De meniscussen van beide knieen zijn beschadigd zo ook het kraakbeen van de knieën. Hierdoor loop ik de hele dag met pijnlijke knieën. Naar mate ik meer beweeg neemt de pijn en stijfheid in de knieën toe. Operaties hebben niet veel geholpen. Graag kom ik in aanmerking voor uw product.

 27. Baat het niet dan schaadt het niet, zou ik zeggen.
  Klachten aan rechter knie, pijn, vocht en stijfheid, Gevolg kan knie moeilijk buigen en dus gaat lopen zelfs fietsen moeilijk. Sportarts heeft sterke verdenking versleten meniscus. Niet bevestigend door een MRI. Verder bekend met artrose. Mocht ik geschikt zijn om aan deze test mee te doen hoor ik dit graag.

 28. Graag zou ik dit product willen proberen. Dit omdat ik een Gonartrose heb in mijn li. Knie met gradatie 3. Dit belemmerd mij in mijn bewegingen en zorgt voor een instabiel gevoel. Ook mijn Re. Knie krijgt al problemen. Dit baart mij zorgen en misschien kan deze magneetband idd voor verbetering zorgen.
  Alvast bedankt

 29. Ik heb heel veel pijn aan mijn rechter knie,waarschijnlijk ontsteking van mijn artrose knie.heb ontstekingsremmend pillen van de huisarts gekregen maar die helpen niet.

 30. Ik heb wisselende klachten in beide knieën en zou daar graag een goede behandeling voor hebben.Orthopedisch chirurgen kunnen niet anders dan me kniegewrichtsvervangende protheses aanbieden zonder enig zicht op mogelijke verbetering van de klachten. Afhankelijk van de bestanddelen van het preparaat Knee Active Plus doe ik graag mee aan een effectiviteitsonderzoek, waarbij ik me bewust ben van de risico’s, die ik daarmee neem.

 31. Corrie Scholts
  Mijn beide kniegewrichten zijn tijdens een kijkoperatie schoon en glad gemaakt. Dit heeft echter niet het gewenste resultaat opgeleverd. Lopen bezorgt mij meestal pijn, zelfs het slapen is dan lastig vanwege speurende pijn en kramp. Ik zou heel graag in aanmerking komen voor de test.

 32. Heb al jaren last v een zere au knie , wil het product graag uitproberen .
  Vriendelijke groeten
  AM Baas ,
  Beatrixstraat 37 ,
  4328BN ,
  Burgh-Haamstede ,

 33. Ik wil dit product graag testen. Ik heb artrose in mijn knie en ik wil graag blijven bewegen.Een nieuwe knie is een grotev stap wvaar ik erg tegen op zie.

 34. Ik zou graag dit produkt willen ontvangen voor mijn liefste moeder die al jaar en dag klaagt van pijn in de knieen.mijn lieve moeder is 64j. Jong en wil uw magnetische knieband uitproberen.
  Ik danku bij voorbaat,
  Met vriendelijke groetjes,
  Zohrie rachid.

 35. Ik zou de Knee Active Plus graag willen uitproberen.
  Ik heb sinds een jaar last van slijtage in de knie, maar zou zó graag weer willen gaan dansen, of andere activiteiten gaan doen.
  De behandelingen via de fysio bracht geen verlichting.

REAGEER OP DIT BERICHT

Vul een reactie in ajb
Vul hier je naam in