Knee Active Plus

Knieklachten komen niet alleen veel voor sporters, ook thuis kun je een ongelukkige beweging maken. Ook overbelasting kan zorgen voor klachten aan de knie. De Knee Active Plus is een magnetische band die de kniegewrichten moet versterken en die de pijnklachten daarmee oplost.

Wat is de Knee Active Plus?

De Knee Active Plus is een band die je om je knie aanbrengt. In deze band zitten tien verschillende magneten. Deze verwarmen de knie en versterken zo de kniebanden.

De Knee Active Plus komt in één maat en je loopt hierdoor het risico dat deze te groot of te klein is.

Testpersonen Gezocht

Nog 32 plaatsen beschikbaar

Omdat we graag objectieve ervaringen publiceren bij onze productreviews hebben we een testpanel opgericht. Op dit moment zijn we op zoek naar 50 testpersonen die dit product gratis willen testen. Deelnemen is heel eenvoudig.

 • Geef middels een reactie aan waarom jij dit product graag wil testen;
 • We sturen het proefpakket gratis naar je toe;
 • Je gebruikt het product volgens de voorschriften;
 • Je vult het evaluatieformulier in.

Knee Active Plus Knee Active Plus Meer informatie

Het is niet bekend welk bedrijf precies achter de Knee Active Plus zit. Op verschillende websites zijn veel verwijzingen naar Polen, zoals Poolse namen van gebruikers, maar het is niet duidelijk of het product ook uit Polen komt.

De fabrikant beweert dat de Knee Active Plus is uitgevonden door ene Professor Marc Achterberg, maar deze lijkt niet te bestaan.

Knee Active Plus review
Knee Active Plus review

Voor wie is de Knee Active Plus geschikt?

Er zijn geen contra-indicaties tegen het gebruik van de Knee Active Plus. Toch raden we je aan om altijd een arts te bezoeken als je last hebt van je knie. Als er een beschadiging is in je gewricht, dan is er mogelijk een andere behandeling nodig dan het gebruik van een magneetband.

Is de Knee Active Plus effectief?

Er is onderzoek gedaan naar het effect van magneetbanden. Uit een van de onderzoeken blijkt dat magneten kunnen helpen om de pijn te verminderen, maar dit is mogelijk een placebo-effect (bron). Een andere studie lijkt dit te bevestigen en geeft aan dat er geen voordelen zijn van een magneetband (bron).

Er gaat mogelijk meer effectiviteit uit van een techniek waarbij magneten aan en uit worden gezet. Bij deze techniek is wel een bewezen effect gezien op de stevigheid van de kniegewrichten (bron).

Al met al is er onvoldoende bewijs om te denken dat Knee Active Plus effectief zal zijn. Als je last hebt van je knie, kun je dus maar beter gewoon naar een arts gaan of terugvallen op bewezen technieken als braces.

Knee Active Plus ervaringen
Knee Active Plus ervaringen

Wat kost de Knee Active Plus?

Op een van de websites waar de Knee Active Plus wordt aangeprezen, zie je een prijs van €37. Op het moment dat je uiteindelijk betaalt, is de prijs opgelopen tot €86. Je bestelling wordt dan wel gratis verstuurd.

Voordelen

De Knee Active Plus is erg eenvoudig in het gebruik. Het is makkelijk om de magneetband aan te brengen.

Nadelen

De magneetband is soms zichtbaar als een soort bult op de knie. Verder zijn de verkoopmethoden van de Knee Active Plus wat schimmig. Zo wordt de prijs steeds hoger naarmate je verder in het verkoopproces komt. Ook is het middel zogenaamd ontwikkeld door een arts die niet bestaat.

Conclusie

Er is geen reden om aan te nemen dat de Knee Active Plus ook echt werkt. Er gaat geen positieve werking uit van het tegen je lichaam aanhouden van magneten. Dit verandert pas op het moment dat je deze magneten afwisselend aan en uit zet.

Knee Active Plus Knee Active Plus Drs miriam amstel

RECENSIES OVERZICHT
Algehele Waardering
Persoonlijke Dieet ErvaringTarwe, Spelt of Glutenvrij, wat moet je eten?
Eenvoudig AfvallenPromagnetin
knee-active-plusEr is geen reden om aan te nemen dat de Knee Active Plus ook echt werkt. Er gaat geen positieve werking uit van het tegen je lichaam aanhouden van magneten. Dit verandert pas op het moment dat je deze magneten afwisselend aan en uit zet.

301 Reacties

 1. Ik heb al jaren last van mijn knie en veel met fysiotherapie, osteopathie, orthopeed, enz. gedaan. En begrepen dat herstel van kraakbeen niet mogelijk is, dus de achteruitgang door artrose/slijtage niet terug te draaien.
  Dus ik ben wel heel benieuwd of dit product nog verder verbetering kan brengen en dus herstel. Wil het dus graag uitproberen

 2. Ik heb last van mijn knieen, ben gevallen met tennissen.
  Slijtage,artrose en ouderdom en andere klachten, moet maar leren leven
  met deze pijnen. Zeggen de specialisten.
  Wil graag als testpersoon uitproberen.

 3. Wil graag weer wat aan mijn conditie doen. Meer lopen/hard lopen. Heb een paar keer de vervelende ervaring gehad dat mijn linkerknie ‘op slot’ ging (stekende pijn bij het verzetten/verder lopen) en ik moest echt tien minuten wachten voordat ik het been weer kon belasten/verder kon. Wilde daarom het product aanschaffen. Zeker in deze Coronatijd is het een must om te gaan wandelen/lopen ter bevordering van je gezondheid en/of om je gedachten te verzetten. Zag uw bericht. Een mooie optie om het product uit te proberen. Ik hoor graag van u als ik één van de gegadigden ben die het product mag uitproberen/feedback op te geven. Alvast hartelijk dank voor het aanbieden van deze optie. Met vriendelijke groet, Lia Verweij

 4. Ik heb al langer dan 10 jaar last van mijn kniegewrichten door slijtage aan het kraakbeen. Ik ben sceptisch over deze biomagnetische kniestabilisator maar wil hem toch uitproberen. Baat het niet, dan schaadt het niet.

  Mvg, Paul.

 5. Ik ben meerdere malen aan mijn knie geopereerd.
  Kruisband en meniscus letsel.
  Alles is prima gerepareerd en ik kan weer volop sporten.
  Helaas heb ik na intensief sporten vaak een licht gezwollen knie wat irriteert bij het lopen en sporten.
  Ik Tennis drie keer per week maar door deze irritatie moet ik dit soms beperken tot 1 maal.
  Ik ben 65 en verder kerngezond en in goede conditie.

 6. Mijn vriend (62) wil de knieband graag testen maar is wel heel kritisch. Hij geloofd niet zo in dit soort dingen maar omdat hij al een paar jaar erge last heeft van zijn rechterknie (artrose) en af en toe van zijn linkse knie en hij geen pillen wil slikken wil hij het toch graag proberen. Baat het niet dan schaad het niet zegt hij en de pijn is soms niet te houden.

 7. Hi, ondanks ik train heb toch last van mijn beide knieën heb Atrose en osteoporose. De Pijn belemmerd mijn dagelijkse leven en zou graag willen uitproberen als testpersoon als het mogelijk is.
  En gelijkertijd vraag ik voor een dame die 70 jaar is ze heeft Atrose en last van de knieën waarvan linkse knie een jaar geleden geopereerd is en heeft een kunst knie en tot heden en tot heden heeft dat niet geholpen en ze heeft nog steeds pijn in de geopereerd knie zelf 2 keer is geopereerd. Ik zou fijn vinden door het lijden van de pijn om bevrijd te worden.

 8. Band laesie in het peesblad van de rectus femoralis, ná hardlopen zonder het te hebben opgebouwd. Knie was heel dik, nu weer oké; Patella ‘klikt’ soms.
  Zou het graag proberen. Nu alweer 8 weken terug en nog steeds last

 9. Ik las het artikel en raakte geïnteresseerd, heb last van beide knieën maar heb het gevoel dat een goede therapie mij kan helpen dus doe graag mee

 10. Hallo,
  Ik ben een vrouw met 2 pubers en heb last van artrose aan beide knieën. De linker knie is het ergste. Ik kan niet rennen en minder goed traplopen. Je hoort mijn knieën soms kraken. Ik zou dit product graag gebruiken omdat mijn arts zegt dat ik te jong ben voor een knie operatie omdat kunst knieën maar 15 jaar meegaan. Hij wilt dit liever nog wat langer uitstellen. Ala dit zou werken tegen de pijn zou dit heel fijn zijn.

 11. Ik heb 3x een kijkoperatie in mijn linkerknie gehad en 1x in mijn rechter knie, links inmiddels flinke artrose en dik, ik wil geen nieuwe knie en zou dus graag dit middel gratis uit proberen

 12. Even kritisch gekeken naar het totaal, Prof. Marc Achterberg is niet te achterhalen. Geen enkele informatie vindbaar over de onderzoeken die gedaan zijn, producent, etc. Ik twijfel ten zeerste over de echtheid van dit product.

 13. Ik heb al 15 jaar pijn in mijn knieën.
  Volgens de dokter artrose en klaar voor een prothese.
  Nu kom ik die advertentie tegen van een z.g. magnetische band, die in een vrij korte periode in staat is om je van de pijn af te helpen.
  Aangezien ik daar helemaal niet in kan geloven wil ik zo’n matje wel eens proberen! (Als test-persoon)

 14. Mijn kraakbeen aan de binnen zijde linkerknie is heel dun, op de foto’s duideijk te zien. Buitenzijde is nog oké.
  Ik heb er een spuit gekregen met ontstekingsremmer en pijnbestrijding.
  Zou graag zonder die spuit kunnen vandaar dat ik graag de Knee Active Plus
  zou willen uitproberen. Ben wel sceptisch!

 15. Ik heb artrose in mijn rechterknie en kan daardoor moeilijk lopen en fietsen.
  Ik heb ontzettend veel pijn en dat iedere dag.
  Ik gebruik nu pijnstillers maar dat helpt ook niet echt en het liefst gebruik ik helemaal geen medicijnen.
  Ik ben erg benieuwd of de knee active plus werkt en zou het graag willen uitproberen.

 16. Ik ben geopereerd aan beide knieën (voorste kruisband) en een aantal jaren krijg ik behoorlijk last van stijfheid in mijn knieën en pijn aan mijn knie.
  Nu lees ik dit op internet en ben zeer geïnteresseerd. Hoop snel iets van jullie te horen.
  Groet Auke Mulder

 17. Als kind een ongeluk gehad en daarbij mijn knie geblesseerd. Sindsdien is de knie heel gevoelig en kan er niet op rusten. Het kraakbeen zou zijn aangetast en daar valt niets aan te doen. Door voldoende lichamelijke oefeningen blijven de klachten acceptabel. Daarbij moet ik vermijden om veel kracht te zetten met de knie. Dus wil graag eens uittesten of dit product verbetering teweeg kan brengen.

 18. Heb al jaren veel last van mijn knieën, aan allebei o.a. een maniscus operatie achter de rug en nu volgens de artsen zo lang mogelijk proberen vol te houden voor een nieuwe knie
  Wil graag testpersoon hiervan zijn

 19. goedemorgen, al heel wat jaren last van mijn knie waardoor ik lang niet alles meer kan doen. Graag zou ik dit product willen testen, wie weet helpt het

 20. Ik ben 61 jaar. Al een flink aantal jaren stijf bij het opstaan en regelmatig pijnlijke knieën. Ik doe wel oefeningen, die wel wat verbetering hebben gegeven, maar het is nooit goed weg.

 21. Ik heb al een jaar of 8 artrose en zou 2 nieuwe knieprotheses moeten krijgen, ik hoef nog maar 3 jaar te werken en meld mij niet graag ziek. Ik gebruik nu synofit en diclofanac om de dag door te kunnen komen, maar als Knee Active Plus mij zal helpen dan liever vandaag nog dan morgen. Ik wil wel als proefpersoon meedoen.

REAGEER OP DIT BERICHT

Vul een reactie in ajb
Vul hier je naam in