Knee Active Plus

Knieklachten komen niet alleen veel voor sporters, ook thuis kun je een ongelukkige beweging maken. Ook overbelasting kan zorgen voor klachten aan de knie. De Knee Active Plus is een magnetische band die de kniegewrichten moet versterken en die de pijnklachten daarmee oplost.

Wat is de Knee Active Plus?

De Knee Active Plus is een band die je om je knie aanbrengt. In deze band zitten tien verschillende magneten. Deze verwarmen de knie en versterken zo de kniebanden.

De Knee Active Plus komt in één maat en je loopt hierdoor het risico dat deze te groot of te klein is.

Testpersonen Gezocht

Nog 32 plaatsen beschikbaar

Omdat we graag objectieve ervaringen publiceren bij onze productreviews hebben we een testpanel opgericht. Op dit moment zijn we op zoek naar 50 testpersonen die dit product gratis willen testen. Deelnemen is heel eenvoudig.

 • Geef middels een reactie aan waarom jij dit product graag wil testen;
 • We sturen het proefpakket gratis naar je toe;
 • Je gebruikt het product volgens de voorschriften;
 • Je vult het evaluatieformulier in.

Het is niet bekend welk bedrijf precies achter de Knee Active Plus zit. Op verschillende websites zijn veel verwijzingen naar Polen, zoals Poolse namen van gebruikers, maar het is niet duidelijk of het product ook uit Polen komt.

De fabrikant beweert dat de Knee Active Plus is uitgevonden door ene Professor Marc Achterberg, maar deze lijkt niet te bestaan.

Knee Active Plus review
Knee Active Plus review

Voor wie is de Knee Active Plus geschikt?

Er zijn geen contra-indicaties tegen het gebruik van de Knee Active Plus. Toch raden we je aan om altijd een arts te bezoeken als je last hebt van je knie. Als er een beschadiging is in je gewricht, dan is er mogelijk een andere behandeling nodig dan het gebruik van een magneetband.

Is de Knee Active Plus effectief?

Er is onderzoek gedaan naar het effect van magneetbanden. Uit een van de onderzoeken blijkt dat magneten kunnen helpen om de pijn te verminderen, maar dit is mogelijk een placebo-effect (bron). Een andere studie lijkt dit te bevestigen en geeft aan dat er geen voordelen zijn van een magneetband (bron).

Er gaat mogelijk meer effectiviteit uit van een techniek waarbij magneten aan en uit worden gezet. Bij deze techniek is wel een bewezen effect gezien op de stevigheid van de kniegewrichten (bron).

Al met al is er onvoldoende bewijs om te denken dat Knee Active Plus effectief zal zijn. Als je last hebt van je knie, kun je dus maar beter gewoon naar een arts gaan of terugvallen op bewezen technieken als braces.

Knee Active Plus ervaringen
Knee Active Plus ervaringen

Wat kost de Knee Active Plus?

Op een van de websites waar de Knee Active Plus wordt aangeprezen, zie je een prijs van €37. Op het moment dat je uiteindelijk betaalt, is de prijs opgelopen tot €86. Je bestelling wordt dan wel gratis verstuurd.

Voordelen

De Knee Active Plus is erg eenvoudig in het gebruik. Het is makkelijk om de magneetband aan te brengen.

Nadelen

De magneetband is soms zichtbaar als een soort bult op de knie. Verder zijn de verkoopmethoden van de Knee Active Plus wat schimmig. Zo wordt de prijs steeds hoger naarmate je verder in het verkoopproces komt. Ook is het middel zogenaamd ontwikkeld door een arts die niet bestaat.

Conclusie

Er is geen reden om aan te nemen dat de Knee Active Plus ook echt werkt. Er gaat geen positieve werking uit van het tegen je lichaam aanhouden van magneten. Dit verandert pas op het moment dat je deze magneten afwisselend aan en uit zet.

RECENSIEOVERZICHT
Algehele Waardering
Vorig artikelTarwe, Spelt of Glutenvrij, wat moet je eten?
Volgend artikelPromagnetin

260 Reacties

 1. Ik heb 2 versleten knieen en kom in aanmerking voor vervanging door knieprotheses, tot op heden probeer ik met dagelijkse oefeningen de operaties uit te stellen maar dit levert slechts beperkte vooruitgang op. Ik bevind me wat de situatie betreft op een hellend vlak naar beneden en zal dus uiteindelijk toch bij mijn orthopedisch chirurg terechtkomen verwacht ik , of …………?

 2. ernstige knieklachten, ontstaan na scheenbeencorrectie. Nu CRPS. Ik durf geen operatie met nieuwe knie aan omdat ik bang ben voor afstotingsverschijnselen van prothese. Wel 24/7 pijn en geregeld vallen door knie “die op slot gaat”.
  Ik zou graag proefpersoon willen zijn om uit te vinden of dit product werkt om mijn leven te verbeteren.

 3. Ik bied me graag aan voor de test. Injecties, pillen, het baat allemaal niet en mijn linkerknie wordt steeds pijnlijker

 4. Ik heb sinds mijn 18de knie klachten. Ik heb een ongeluk gehad waarbij mijn knie uit de kom was geschoten en er een scheur in mijn meniscus is het gevolg. Ik ben nu 61 en mij is verteld door de orthopeed dat ik slijtage heb in mijn knie (links). Ik heb dagelijks pijn kan mijn knie lastig buigen. Medici zeggen dan je moet ermee leren leven. In de tussen tijd gaat mijn rechter knie ook achteruit want ik compenseer alles met mijn rechter been.
  Ik zou graag mee willen doen met het testen van de knee active plus.

 5. Ik schrijf deze reactie namens mijn vader. Hij heeft volgens zijn arts evenwichtsproblemen maar mijn vader denkt dat de oorzaak eerder licht bij zijn knieen omdat hij hier regelmatig doorheen zakt en dan zijn evenwicht dreigt te verliezen. Hij zou dolgraag in aanmerking komen om deze kniebanden uit te proberen. Bij zijn arts komt hij niet verder, helaas.

 6. ik zou graag deze magneetbanden testen. Ik ben (ook) een wetenschapper met pijnlijke knieën tgv gonartrose.
  Dus u kunt objectiviteit van mij verwachten

 7. Omdat me heb ingelezen over deze methode en zelf last heb Van knie artrose van wil ik graag meewerken met de test

 8. Ik wil me aanmelden als test persoon voor de knee active plus knieband. Ik heb al jaren last van de linkerknie, na een meniscus operatie. Wandelen gaat nog, maar echt belasten van de knie gaat niet lang goed, dit wil ik wel weer terug krijgen als dat mogelijk is.

 9. Beide knieën flinke artrose. Geen behandeling mogelijk. Wandelen gaat nog tot ongeveer een uur. Echt spelen met kleinkinderen gaat straks niet lukken.
  Zou te mooi zijn om waar te zijn als die band zou helpen.
  Wil er graag aan meewerken om het te testen.

 10. Heb MS en last van mijn knieën en mijn moeder heeft artrose en al 2 kunstknieën. Dus wij willen alletwee het wel uitproberen. Twee testpersonen zijn.

 11. Heb MS en last van mijn knieën en mijn moeder heeft artrose en al 2 kunstknieën. Dus wij willen alletwee het wel uitproberen. Twee testpersonen zijn.

 12. Ik wil dit product graag testen omdat ik 24/7 pijn in mijn knie heb. De binnenkant van mijn knie SCHIJNT versleten te zijn. Het kraakbeen is bijna volledig weg. Denk dagelijks na over een prothese maar met mijn 51 jaar vind ik dit iets te vroeg. Ben al 32 kilo afgevallen en houd de pijn. Een verplichting van deze pijn zou voor mij zeer gelukmakend zijn.

 13. Veel last van pijnlijke knieeen.
  Wandelen gaat, maar alleen met pijnstillers
  Zou fantastisch zijn als ik dmv dit product pijnvrij kan lopen.
  Geef me dus graag op als testpersoon

 14. 3 jaar geleden knieklachten kniekliniek ontdekte arthrose.
  Liever geen polonaise aan mijn lijf
  Eet gezond beweeg redelijk goed maar voel laatste tijd altijd mijn knieen.
  Dus wil ik graag jullie proefpersoon zijn

 15. Aangezien ik altijd pijn in de knieën krijg tijdens fietsen en deze pijn blijft daarna weken aanhouden wil ik graag als testpersoon uitproberen of de knee active mij kan helpen weer pijnloos te kunnen fietsen.

 16. Goedenavond,
  Naarmate ik ouder word, voel ik mijn knieën steeds meer. Omdat ik in de zorg werkzaam ben en hierdoor veel loop, door de knieën moet etc., zou ik graag dit product willen proberen en evalueren. Ik ben erg nieuwsgierig naar het resultaat. Het kan geen kwaad in ieder geval!

 17. Graag zou ik testpersoon willen zijn, na 2 knie operaties nog alle dagen pijn.
  Het bederft je leven om altijd met beperkingen en pijn te moeten hendelen.

 18. Graag wil ik dit product proberen, ik loop al jaren met pijnlijke knieën mijn loopafstand wordt steeds minder, momenteel moet ik al na plm. 150 meter weer even rusten voor ik verder kan

 19. Ik heb al jaren last van mijn knieën. Ze zijn altijd wat dik, ik kan niet op mijn knieen zitten en hurken kan helemaal niet. Ik ben nu 62 jaar, op mijn 50e constateerde de huisarts enige artrose, “maar niet abnormaal voor mijn leeftijd”. Ik wil me heel graag opgeven als proefpersoon.

 20. Hoe fijn zou het zijn om dit product te proberen.
  Na 2 protheses in beide knieeen houd ik pijn.
  Inmiddels 17 kg afgevallen. Maar de pijn blijft.

 21. Ik heb mijn patella afgeschuurd , ben geopereerd . Fiets heel fiets. Maar krijg toch problemen met mijn knie.

 22. ik wil het product graag uitproberen. Heb een jaar lang last van mn knie en kan haast niet wandelen. Al van alles via fysiotherapie geprobeerd. Blijf met vocht in de knie zitten

 23. Al jaren last van m’n knie. Tibia plateau fractuur gehad. Nadien klachten gehouden. Toen op advies gestopt met hardlopen. MRI, arthroscopie gehad. Meniscus rafels uit knie verwijderd en te weinig kraakbeen. ‘s Avonds altijd fors vocht in m’n knie waardoor hij koud aanvoelt. ‘s Nachts vaak zeurende pijn in m’n knie. Volgende stap is knieprothese aldus orthopeed. Uurtje wandelen is maximale prestatie.

 24. Ik heb al jarenlang versleten knieën. Doordat ik Lip-lymfoedeem heb in beide benen, kunnen deze niet geopereerd worden. Momenteel rij ik noodgedwongen in een scootmobiel. Het zou een wonder zijn dat Knee Acitve Plus mij zal helpen aan mijn knieën, zodat ik weer enigsinds zonder pijn in mijn knieën zal kunnen lopen.
  Dus ik zou graag als testpersoon willen fungeren.
  Bijvoorbaat mijn hartelijke dank.

 25. Mijn knie is totaal versleten, is al twee maal gebroken geweest. Ik ga graag mountainbiken, maar ik zie er nu tegenop omdat mijn knie nogal vlug overbelast raakt en pijn doet.

 26. Ik heb al 11jaar last van kie wat is hier op de zegen in de rechte al een nieuwe in wat is je reactie op. Groetjes

 27. En wat doen ze bij Achterberg en co. dan voor gewrichtspijn in duim/hand en voor mensen met heupgewrichtsproblemen? Is daar ook een magnetische band voor?
  En nog: hoe hoor ik als ik als testpersoon voor de Knee Active in aanmerking kom?
  Jullie hebben immers (nog) geen huisadres om een setje op te sturen?

 28. Heb behoorlijke pijnklachten aan mijn linkerknie door artrose. Aangetoond door foto’s gemaakt in het ziekenhuis. Ben benieuwd wat deze magneetband kan betekenen.
  Wil me daarom graag opgeven voor een vrijblijvende test

 29. Al enkele jaren heb ik last van pijn in mijn voeten en knieen en ben ik via de huisarts
  naar een reumatoloog geweest. Er zijn foto’s gemaakt en heb ik een gedegen en goed gesprek met de reumatoloog gehad en ervaar ik dat het alleen maar erger
  wordt en dat er weinig tegen te doen is! Daarom wil ik graag voor proefpersoon
  in aanmerking komen! Bij voorbaat dank voor uw medewerking.

REAGEER OP DIT BERICHT

Vul een reactie in ajb
Vul hier je naam in