Knee Active Plus

Knieklachten komen niet alleen veel voor sporters, ook thuis kun je een ongelukkige beweging maken. Ook overbelasting kan zorgen voor klachten aan de knie. De Knee Active Plus is een magnetische band die de kniegewrichten moet versterken en die de pijnklachten daarmee oplost.

Wat is de Knee Active Plus?

De Knee Active Plus is een band die je om je knie aanbrengt. In deze band zitten tien verschillende magneten. Deze verwarmen de knie en versterken zo de kniebanden.

De Knee Active Plus komt in één maat en je loopt hierdoor het risico dat deze te groot of te klein is.

Testpersonen Gezocht

Nog 32 plaatsen beschikbaar

Omdat we graag objectieve ervaringen publiceren bij onze productreviews hebben we een testpanel opgericht. Op dit moment zijn we op zoek naar 50 testpersonen die dit product gratis willen testen. Deelnemen is heel eenvoudig.

 • Geef middels een reactie aan waarom jij dit product graag wil testen;
 • We sturen het proefpakket gratis naar je toe;
 • Je gebruikt het product volgens de voorschriften;
 • Je vult het evaluatieformulier in.

Knee Active Plus Knee Active Plus Meer informatie

Het is niet bekend welk bedrijf precies achter de Knee Active Plus zit. Op verschillende websites zijn veel verwijzingen naar Polen, zoals Poolse namen van gebruikers, maar het is niet duidelijk of het product ook uit Polen komt.

De fabrikant beweert dat de Knee Active Plus is uitgevonden door ene Professor Marc Achterberg, maar deze lijkt niet te bestaan.

Knee Active Plus review
Knee Active Plus review

Voor wie is de Knee Active Plus geschikt?

Er zijn geen contra-indicaties tegen het gebruik van de Knee Active Plus. Toch raden we je aan om altijd een arts te bezoeken als je last hebt van je knie. Als er een beschadiging is in je gewricht, dan is er mogelijk een andere behandeling nodig dan het gebruik van een magneetband.

Is de Knee Active Plus effectief?

Er is onderzoek gedaan naar het effect van magneetbanden. Uit een van de onderzoeken blijkt dat magneten kunnen helpen om de pijn te verminderen, maar dit is mogelijk een placebo-effect (bron). Een andere studie lijkt dit te bevestigen en geeft aan dat er geen voordelen zijn van een magneetband (bron).

Er gaat mogelijk meer effectiviteit uit van een techniek waarbij magneten aan en uit worden gezet. Bij deze techniek is wel een bewezen effect gezien op de stevigheid van de kniegewrichten (bron).

Al met al is er onvoldoende bewijs om te denken dat Knee Active Plus effectief zal zijn. Als je last hebt van je knie, kun je dus maar beter gewoon naar een arts gaan of terugvallen op bewezen technieken als braces.

Knee Active Plus ervaringen
Knee Active Plus ervaringen

Wat kost de Knee Active Plus?

Op een van de websites waar de Knee Active Plus wordt aangeprezen, zie je een prijs van €37. Op het moment dat je uiteindelijk betaalt, is de prijs opgelopen tot €86. Je bestelling wordt dan wel gratis verstuurd.

Voordelen

De Knee Active Plus is erg eenvoudig in het gebruik. Het is makkelijk om de magneetband aan te brengen.

Nadelen

De magneetband is soms zichtbaar als een soort bult op de knie. Verder zijn de verkoopmethoden van de Knee Active Plus wat schimmig. Zo wordt de prijs steeds hoger naarmate je verder in het verkoopproces komt. Ook is het middel zogenaamd ontwikkeld door een arts die niet bestaat.

Conclusie

Er is geen reden om aan te nemen dat de Knee Active Plus ook echt werkt. Er gaat geen positieve werking uit van het tegen je lichaam aanhouden van magneten. Dit verandert pas op het moment dat je deze magneten afwisselend aan en uit zet.

Knee Active Plus Knee Active Plus Drs miriam amstel

RECENSIES OVERZICHT
Algehele Waardering
Persoonlijke Dieet ErvaringTarwe, Spelt of Glutenvrij, wat moet je eten?
Eenvoudig AfvallenPromagnetin
knee-active-plusEr is geen reden om aan te nemen dat de Knee Active Plus ook echt werkt. Er gaat geen positieve werking uit van het tegen je lichaam aanhouden van magneten. Dit verandert pas op het moment dat je deze magneten afwisselend aan en uit zet.

301 Reacties

 1. Al geruime tijd last van mijn knie die opgezwollen is en ook verstijving. Mijn andere knie heeft een al prothese gekregen maar het herstel is erg slecht tot nu toe. 1.5 jr en ik kan amper lopen. Ik wil dus graag de test doen voor mijn knie die nog zonder prothese is.
  Met vriendelijke groet,
  D.Alverda

 2. Ik heb al jaren last van mijn knie.
  Vorig jaar een hyaluronzuur inspuiting gekregen in het UZ Gent.
  Ik wil deze knieband wel eens proberen!!!

 3. ik ben benieuwd naar effectieve resultaten.
  Ik stond op het punt om te kopen
  maar ik lees nu dus dat de beloofde werking voor artrose helemaal niet klopt ?

  • o ja
   ik wil het wel eens testen hoor
   Ik heb sinds vele jaren geleden al artrose in mijn knie (zo ongeveeer 15 jaar geleden begonnen)
   Ik heb vooral pijn bij wandelen. Bij intensief sporten een opgezwollen knie.
   Een orthopedist wist mij anderzijds te zeggen dat ik nog te jong ben voor een prothese…..

 4. Iedereen kan de (universitaire) titel ‘professor ‘ voeren; deze is immers niet wettelijk beschermd. De Wet beschermd wel de vier (academische) academische titels: Dr. Drs. Mr. en Ir.
  ‘Professor’ Achterberg heeft dat goed ingeschat en heeft het naar alle waarschijnlijkheid, niet gewaagd de titel ‘Dr.’ te voeren, want dan zou hij zeer waarschijnlijk door de mand zijn gevallen etc. etc.

 5. Graag wil ik Knee Active Plus testen, mijn knieen zijn na een paar minuten lopen/fietsen al pijnlijk en bij trappen lopen hoor ik ze klikken.

 6. Al jaren last van mijn knieen. Bij Bergman Clinics heb ik verschillende consults gehad en ook een standbeen correctie test en functie onderzoek gehad.
  Feit is dat ik O-benen heb en er is duidelijk sprake van slijtage.
  Ik werd geattendeerd op jullie oproep. Als jullie nog geen case zoals die van mij hebben dan wil ik uw product graag uittesten om te kijken of het idd een verbetering teweeg kan brengen.

 7. Na een steeds terugkomende knagende, misselijkmakende pijn in mijn linkerknie, vooral ’s nachts, is na onderzoek artrose geconstateerd. De pijnstillers die ik hiervoor in kan nemen zijn zwaar en verdraagt mijn maag niet. Er zijn periodes dat de pijn afneemt om weken later weer in volle hevigheid tevoorschijn te komen. Soms doet ook mijn rechterknie mee, maar gelukkig in mindere mate. Paracetamol verdraag ik wel, maar het helpt niet veel. Het vermindert alleen maar een beetje de scherpte van de pijn. Dat prof. Marc Achterberg mogelijk niet eens bestaat en zijn verhaal over zijn moeder misschien verzonnen is, is vreemd en geeft twijfel over het product. Maar als Knee Active Plus geen schade aan mijn knie kan brengen wil ik het graag uitproberen.

 8. Ik heb rheuma en artrose allebei m,n knieschijven zijn versleten.
  Maar de orthopeed wil nog niet opereren.
  Ben heel beperkt daardoor kan nauwelijks lopen.
  Ook veel rugklachten daardoor te weinig beweging.

 9. Ik ben nog niet begonnen met het gebruik van Knee Active Plus, maar na gegoogle’t te hebben ben er nu al zeker van voor een hoop geld € 124.- belazerd te zijn. Ik had het kunnen weten, over geld terug wordt negens gesproken. en meteen na het plaatsen van de order gebeld vanuit een buitenland om je nog meer aan te smeren.
  Die Professor Marc Achterberg bestaat dus niet eens.

 10. Ik ervaar pijnklachten aan mijn knie en verwacht dat het een vorm van artrose is. Ben benieuwd of de knee active plus zou kunnen werken maar ben zeer sceptisch ben niets voor niets op deze site terecht gekomen.

 11. Ik heb lange tijd last (ongeveer 1 jaar ) van mijn rechter knie die het lopen moeilijk maakt Sta op het punt om er mee naar de dokter te gaan maar wil dit graag proberen

 12. Hi. Ik zou graag willen testen. Ik heb last van mijn rechter knie.Ik heb 1 X-knie.De arts zegt dat het bij voetballer voorkomt.Wat de precieze oorzaak is weet ik nog steeds niet.30 min lopen voor mij is al te veel.mijn linkerbeen is normaal. Maar mijn rechterknie kan gigantisch pijn doen.je zist de Xi in mijn knie met blote ogen duidelijk.

  Met vriendelijke groet

 13. Hi. Ik zou graag willen testen. Ik heb last van mijn rechter knie.Ik heb 1 X-knie.De arts zegt dat het bij voetballer voorkomt.Wat de precieze oorzaak is weet ik nog steeds niet.30 min lopen voor mij is al te veel.mijn linkerbeen is normaal. Maar mijn rechterknie kan gigantisch pijn doen.je zist de Xi in mijn knie met blote ogen duidelijk.
  U kunt mij altijd bellen voor meer duidelijkheid.

  Met vriendelijke groet

 14. Al 25 jaar heb ik knieklachten. De arts geeft artrose aan, niets aan te doen behalve een nieuwe knie. Ik ben een sporter, tennis en wandel graag en wil dit blijven doen. Ik ben 60 jaar.

 15. IK ben 64 jaar oud aan de linkekkant hen ik een “kunstknie” die nog steeds erg gevoelig is. De andere knie geeft nu ook veel problemen met pijn aan de banden, pezen en het knie gewricht. Ik ben benieuw of ik in aanmerking kan komen als testpersoon en hoop dat ik veel baat heb bij het testen van uw product.

 16. Ik heb artrose ook aan beide knieën.
  Ik heb ook fibromyalgie en al heel veel uitgegeven aan therapieën en mineralen etc. etc.
  Ik zou dolgraag de kans krijgen om dit uit te proberen.
  Mijn ene knie is wel dikker dan de andere knie.

 17. Ik heb artrose aan beide knieën en fibromyalgie.
  Ik zou het dolgraag uit willen proberen.
  Ik heb zoveel dingen geprobeerd en veel geld uit gegeven.
  Ik zou heel blij zijn met die kans.
  Mijn ene knie is wel dikker dan de andere knie.

 18. Ik ben altijd erg sceptisch wat dit soort middelen betreft, maar mijn knie is nu dusdanig pijnlijk dat ik bijna mijn werk niet meer kan doen. Ziekenhuis wilt er niks aan doen. Heb een MRI scan gehad maar deze slijtage van de patella moest ik maar mee leven. Ben vrachtwagen chauffeur dus heb niet veel beweging maar lang zitten is ook ondragelijk aan het worden. Daarom wil ik graag dit product testen en als het werkt is geen prijs te hoog voor dit product.

REAGEER OP DIT BERICHT

Vul een reactie in ajb
Vul hier je naam in