Knee Active Plus

Knieklachten komen niet alleen veel voor sporters, ook thuis kun je een ongelukkige beweging maken. Ook overbelasting kan zorgen voor klachten aan de knie. De Knee Active Plus is een magnetische band die de kniegewrichten moet versterken en die de pijnklachten daarmee oplost.

Wat is de Knee Active Plus?

De Knee Active Plus is een band die je om je knie aanbrengt. In deze band zitten tien verschillende magneten. Deze verwarmen de knie en versterken zo de kniebanden.

De Knee Active Plus komt in één maat en je loopt hierdoor het risico dat deze te groot of te klein is.

Testpersonen Gezocht

Nog 32 plaatsen beschikbaar

Omdat we graag objectieve ervaringen publiceren bij onze productreviews hebben we een testpanel opgericht. Op dit moment zijn we op zoek naar 50 testpersonen die dit product gratis willen testen. Deelnemen is heel eenvoudig.

 • Geef middels een reactie aan waarom jij dit product graag wil testen;
 • We sturen het proefpakket gratis naar je toe;
 • Je gebruikt het product volgens de voorschriften;
 • Je vult het evaluatieformulier in.

Het is niet bekend welk bedrijf precies achter de Knee Active Plus zit. Op verschillende websites zijn veel verwijzingen naar Polen, zoals Poolse namen van gebruikers, maar het is niet duidelijk of het product ook uit Polen komt.

De fabrikant beweert dat de Knee Active Plus is uitgevonden door ene Professor Marc Achterberg, maar deze lijkt niet te bestaan.

Knee Active Plus review
Knee Active Plus review

Voor wie is de Knee Active Plus geschikt?

Er zijn geen contra-indicaties tegen het gebruik van de Knee Active Plus. Toch raden we je aan om altijd een arts te bezoeken als je last hebt van je knie. Als er een beschadiging is in je gewricht, dan is er mogelijk een andere behandeling nodig dan het gebruik van een magneetband.

Is de Knee Active Plus effectief?

Er is onderzoek gedaan naar het effect van magneetbanden. Uit een van de onderzoeken blijkt dat magneten kunnen helpen om de pijn te verminderen, maar dit is mogelijk een placebo-effect (bron). Een andere studie lijkt dit te bevestigen en geeft aan dat er geen voordelen zijn van een magneetband (bron).

Er gaat mogelijk meer effectiviteit uit van een techniek waarbij magneten aan en uit worden gezet. Bij deze techniek is wel een bewezen effect gezien op de stevigheid van de kniegewrichten (bron).

Al met al is er onvoldoende bewijs om te denken dat Knee Active Plus effectief zal zijn. Als je last hebt van je knie, kun je dus maar beter gewoon naar een arts gaan of terugvallen op bewezen technieken als braces.

Knee Active Plus ervaringen
Knee Active Plus ervaringen

Wat kost de Knee Active Plus?

Op een van de websites waar de Knee Active Plus wordt aangeprezen, zie je een prijs van €37. Op het moment dat je uiteindelijk betaalt, is de prijs opgelopen tot €86. Je bestelling wordt dan wel gratis verstuurd.

Voordelen

De Knee Active Plus is erg eenvoudig in het gebruik. Het is makkelijk om de magneetband aan te brengen.

Nadelen

De magneetband is soms zichtbaar als een soort bult op de knie. Verder zijn de verkoopmethoden van de Knee Active Plus wat schimmig. Zo wordt de prijs steeds hoger naarmate je verder in het verkoopproces komt. Ook is het middel zogenaamd ontwikkeld door een arts die niet bestaat.

Conclusie

Er is geen reden om aan te nemen dat de Knee Active Plus ook echt werkt. Er gaat geen positieve werking uit van het tegen je lichaam aanhouden van magneten. Dit verandert pas op het moment dat je deze magneten afwisselend aan en uit zet.

RECENSIEOVERZICHT
Algehele Waardering
Vorig artikelTarwe, Spelt of Glutenvrij, wat moet je eten?
Volgend artikelPromagnetin

286 Reacties

 1. Ik zou graag in aanmerking komen dit product gratis uit te testen omdat ik al 30+
  jaren knieklachten heb vanwege artrose dat er onder andere voor zorgt dat mijn kraakbeen vermindert. Ik gebruik het medicijn arcoxia (onstekingsremmer en pijnstiller) en heb diverse knieoperaties ondergaan zonder echt goed resultaat.

 2. Omdat ik ook last heb van mijn knieën als gevolg van artrose zou ik graag de magnetische knieband willen uit proberen. Het zou fijn zijn als je weer normaal kunt lopen zonder veel pijnklachten.

 3. Mijn moeder kan bijna niet meer lopen, het ergste is de doorlopende pijn, al zou het enige verbetering bieden,
  zou dat geweldig zijn. Hoewel het te mooi klinkt proberen wij het graag!

 4. Hallo, Wil heel graag het gratis pakket ontvangen.Krijg je dan 1 voor 1 knie of 2 voor beide knieen. Moet eigenlijk een nieuwe knie en loop al een tijdje met een rollator.
  Heb zelf ook reuma, dus ook ontstekingen waardoor de operatie steeds wordt uitgesteld. Vind ook door al die medicijnen je uit balans gaat, dus daarom heel graag uw gratis aanbieding. Volgens de echo zit ik nu op 4. Reactie over de bevindingen doe ik alleen schriftellijk.

 5. Beste, Last in de knieën, linker knie reeds geopereerd, kraakbeen slijtage…… Hierdoor toch veel last van mijn knieën. Heel graag zou ik meedoen om de magnetische knieband uit te proberen.
  Alvast heel erg dank je wel.
  Groetjes
  Diane

 6. het lopen wordt steeds pijnlijker en ik ben al geruime tijd aan het zoeken naar en het uitproberen van diverse middeltjes, zonder enig resultaat. Dus graag zou ik dit middel willen uitproberen.

 7. Graag wil ik meedoen met het testen van de Knee active plus.
  Ik heb al heel lang last van artrose klachten in beide knieën en heupen, dit verhaal lijkt te mooi om waar te zijn.
  Daarom lijkt mij gratis uit proberen en kritisch bekijken een goede optie.

 8. Bij toeval las ik vandaag over Knee Active Plus. Ik heb sinds begin maart last gekregen van pijnlijke knie-gewrichten, waardoor het traplopen en fietsen zeer pijnlijk is. Er is ook sprake van vochtophoping in de knie.
  Ik ben momenteel onder behandeling van een acupuncturist en een gespecialiseerde fysiotherapeut, maar zie helaas nog weinig vooruitgang. Mijn hoop is daarom gevestigd op dit product.
  Ik heb in het verleden goede ervaringen gehad met magnetiseren en zou daarom graag van de aanbieding gebruik willen maken. Bij voorbaat hartelijk dank daarvoor.
  P. van Kraaij

 9. Ik zou graag meedoen met deze testperiode voor de biomagnetische kniestabilisator. Ik ben nu al jaren aan het sukkelen met mijn knieën. Wij waren seniorenwedstrijd dansers ballroom, in de Nederlandse competitie. We hebben uiteindelijk onze wedstrijdsport moeten laten gaan omdat mijn knieën het niet meer hielden en ik er steeds door een pijn scheut doorheen ging. Ook het trainen gaat inmiddels niet meer zoals voorheen en zijn we terug van 3-4keer in de week naar 1x in de week. Dus wij gaan steeds verder achteruit. Door onze verbindingen met deze sport zouden wij een enorme reclame voor uw product kunnen maken zodat u uiteindelijk in Nederland en mogelijk daarbuiten grote bekendheid zou kunnen krijgen. Ik kan haast niet wachten om met deze test te kunnen beginnen.
  Wij hebben van alles al achter de rug om dit probleem op te lossen echter steeds zonder resultaat.

 10. Hallo,
  Heb vorig jaar een onschuldige val gedaan bij het tennissen. Een jaar later, heb ik pijn in de linkerknie. RMI testen hebben aangetoond dat het kraakbeen aangetast is. Kraakbeen wordt niet geregeerd kreeg ik te horen. Ben sportief en mag niet meer lopen, noch skiën, nog tennissen, noch badmintonnen, noch bergen beklimmen noch met de auto rijden met normale versnellingsbak. Nu hoop ik dat hyaluronzuur injecties de pijn zullen verlichten.

 11. Al jaren kraakbeenproblemen in rechterknie, met als gevolg veel pijn. Kan niet op hurken zitten en mijd traplopen. Zou dit product graag proberen.

 12. Heb reeds 20 jaar arthrose op beide knieën en wil wel weten of dergelijke magneet braces iets uithalen tegen de pijn.

 13. ben kunstenares en heb problemen met mijn knieeen. Ben vooral nieuwsgierig
  naar nieuwe methodes om iets te doen aan mijn knieproblemen. Zolang ik geen
  medicijnen hoef te slikken. Gebruik geen pijnstillers.

 14. Heb na motorongeval met ernstige knieblessure op latere leeftijd veel knieklachten overgehouden nav ongeval

 15. Zowel mijn vader als ikzelf hebben last van beide knieën. Meniscusscheur. Beiden hebben we pijn en mijn vader kan moeilijk stappen. Hij liet beide knieën opereren maar geen verbetering. Ik durf niet opereren. Graag zouden we het beiden willen proberen. Alvast hartelijk dank!

 16. Na een ongelukkige val quadriceps pees linkerknie volledig afgescheurd. Succesvol geopereerd en inmiddels ruim 5 mnd aan het revalideren. Veel stijfheid (littekenweefsel) en pijn bij belasting. Schiet nog niet echt op. Ik zou daarom graag mee willen doen als testpersoon en deze magnetische band willen uitproberen.
  Groet,
  Peter

 17. Ik ben een alleenstaande vrouw van 64 jaar, heb 5 kinderen, 10 kleinkinderen. Altijd een heel actief leven gehad in de verpleging. Bergen beklommen, zeer veel gedanst. Ooit een ski-ongeval gehad. De laatste 17 jaar heb ik dagelijks vele pijnstillers nodig voor beide knieeen. Zelfs een kleine wandeling van 30 minuten lukt niet en geeft me achteraf heel veel extra pijn. Ik ben nooit zonder pijn.

 18. Veel last en pijn van linkerknie oorzaak beschadiging kniegewricht en artrose
  Wil graag de magnetische knieband uitproberen

 19. Ik heb een kraakbeenlestel aan de knie en ben reeds 3 x geopereerd zonder verbetering. Ik heb al verschillende alternatieve middelen gebruikt ( o.a. bioglucamine) zonder resultaat. Dit is zowat mijn laatste hoop.
  Yvo

 20. Ik ben nog jong en wil blijven hardlopen. Na meniscus scheur en herstel operatie en half jaar revalidatie is volledige belasting nog niet mogelijk, veel traplopen en zwaar tillen zorgt voor meer pijn. Ik wil dit product graag uitproberen om te voorkomen dat ik hardlopen uit mijn hoofd moet zetten.

 21. dag.
  ik heb al jaren erg last van knie wegens slijtage aan een kant van gewricht.
  Knie krijgt steeds meer beperking met buigen en doen pijn.
  graag zou ik dit product proberen en meewerken aan deze test.
  Baat het niet dan schaadt het niet. op opereren zit ik niet te wachten.

 22. Beste
  mijn papa heeft veel hinder/pijn bij het stappen, slijtage van zijn knie. Ik zou hem zo graag iets gunnen die verlichting en herstel brengt. Hij zal met plezier deze gratis test omarmen. bedankt alvast.

 23. Ik heb artrose in beide knieen.
  Ik heb al verschillende knieoperaties gehad, maar daarmee is de artrose natuurlijk niet verdwenen.
  Ik ben hoopvol dat dit zal werken.

 24. Doordat een deel van beide meniscussen in mijn rechterknie is verwijderd, is er veel slijtage op het kraakbeen ontstaan. Hierdoor is mijn mobiliteit erg beperkt en heb ik altijd wel pijn in deze knie. Daarom wil ik graag deze magnetische band uitproberen.

 25. Vanwege hypermobiliteit moeten mijn pezen en spieraanhechtingen hard werken om mijn gewrichten op hun plek te houden. Ik loop op steunzolen en nog doet de binnenkant van mijn knieën zeer na een wandeling. Ik kamp met overgewicht en zou heel graag dagelijks kunnen wandelen, zonder dat ik een dag of soms zelfs 2 moet herstellen. Ik zou graag de knee active plus willen testen tijdens mijn dagelijkse wandelingen. Zo zou ik graag mijn bevindingen en ervaring monitoren en terugkoppelen.

 26. Ik heb nu ondertussen meer dan 20 jaar artrose in mijn linker knie. Het is nu zover dat ik elke dag pijn heb en mank begin te lopen. Heb eigenlijk nog geen zin in een knievervanging. Ik wil dus graag de knieband proberen en kijken of ik de operatie kan uitstellen.

 27. Ik wil dit product graag testen. Al jaren veel last van mijn linker knie. Artrose vastgesteld en ik heb al vele jaren fysiotherapie om de knie nog mobiel te houden en de pijn te verminderen. Het helpt allemaal maar weinig en vreet energie. Ik zou zo graag weer een stukje willen lopen zonder pijn.

 28. Heb sinds een jaar pijnklachten vanwege klap tegen de knie en artrose. Ik sou graag deze biomagneet willen uitproberen!

 29. Ja, ik kom ook graag in aanmerking om de Knee Active Plus. Heb al langere tijd knieproblemen, mri gemaakt (atrose, degeneratieve meniscus en cystes) en op basis daarvan verschillende therapieën ondergaan. Maar tot op heden baat het niet en nemen de klachten alleen maat toe.

 30. Graag wil ik dit product gratis testen. Heb inmiddels anderhalf jaar last van mijn knie. Gister kon ik hierdoor niet eens meer lopen.Het zou fijn zijn om een oprechte ervaring te kunnen delen, zodat mensen ook een goede keuze kunnen maken. Met medicatie zou ik me hiervoor niet aanmelden, maar hiervoor wel.

 31. graag wil ik dit als fysiotherapeut voor een patiënt van mij proberen en kijken wat het resultaat is.

 32. Hallo

  Al jaren steeds slechter wordende knieën.
  Dus als het wat bij mij gaat worden, zijn wij enorm verbijsterd.

  M.vr.gr.
  Jacoline van Koppen

 33. Door vaak op mijn knieën te zijn gevallen is er al op leeftijd slijtage ontstaan aan mijn rechter knie. Fiverse operaties hebben niet geholpen ik loop nu moeizaam door een versleten knieband. Zou deze vinding graag proberen. Wie weet scheelt het een operatie

 34. Een moeilijk operabele kniebeschadiging welke inmiddels forse artrose, stenose en lichte vochtvorming in de knie
  heeft veroorzaakt. Daardoor volledige stijve knie en pijn.
  Heb wel enig geloof in alternatieve behandel methoden en zou graag aan het uitproberen van van deze magnetiche knieband mee doen.
  Bij voorbaat dank

  aad bol

 35. Een moeilijk operabele kniebeschadiging welke inmiddels forse artrose, stenose en lichte vochtvorming in de knie
  heeft veroorzaakt. Daardoor volledige stijve knie en pijn.
  Heb wel enig geloof in alternatieve behandel methoden en zou graag aan het uitproberen van van deze magnetiche knieband mee doen.
  Bij voorbaat dank

  aad bol

REAGEER OP DIT BERICHT

Vul een reactie in ajb
Vul hier je naam in