Koekje erbij?

Afvallen is op zich al niet zo makkelijk. Maar zorg ervoor dat je geen chips in huis hebt voor je begint met je afslankpoging want een van de grootste verleiders bij het afvallen is het eten van chips voor de televisie. Maar ook koekjes, borrelnooitjes en alcoholische drankjes zijn vaak funest voor diegene die op dieet zijn gegaan.

Dit blijkt uit onderzoek van MSN.nl onder 38.000 respondenten. Verder blijkt dat veel Nederlanders tijdens de feestdagen kilo’s zijn aangekomen. Veel meer dan de bedoeling was. Hier willen ze het liefst in januari weer vanaf.

82 % van de ondervraagden is niet tevreden over haar of zijn gewicht. 16,7 procent wil in 2008 10 kilo kwijt, 16,5 procent 5 kilo en 11 procent geeft aan meer dan 20 kilo te willen verliezen in het nieuwe jaar.

3 Reacties

  1. hoi, ik vind ik ook je hebt gewoon keuzes die je gelukkig kan maken toch?ik heb heel soms snack a jacks of japanse mix in huis…
    mocht ik dan toch over een tijdje chips willen neem ik een klein zakje en dat dan in de light variant..

  2. Ja, da’s een ding wat zeker is: koekjes…. mmmm we hebben Kano’s in de kast liggen… Maar die blijven er mooi liggen hoor!!!

    Ik eet gezonde evergreens of een plakje volkoren ontbijtkoek!

  3. OCH ik ben helemaal niet zoveel aangekomen tijdens de feestdagen…ben zelfs gelijk gebleven..maar ja …we hebben ons er ook aan gehouden…aan sonja…en een beetje van ons zelf…gewoon voor de feestdagen al beetje beginnen…valt het altijd mee.!

    tja chips en alle ander lekkernij..moet je zekers niet in huis hebben..want als je net begint..sta je nog niet zo sterk in je schoenen..als een paar weken erna..dan loeren de chippies naar je..en voor je het weet..is de zak leeg…en jij…jij hebt dan een enorme schuldgevoel..

REAGEER OP DIT BERICHT

Vul een reactie in ajb
Vul hier je naam in