Koffie met Citroen Afvallen Recept

Koffie met citroen is een nieuwe afslanktrend die rap aan populariteit heeft gewonnen via Tiktok. Het recept is simpel. Je voegt citroensap aan je koffie en gaan met die banaan. Helpt dit echt?

Dit is wat je in dit artikel leert

  • koffie met citroen afvallen tiktok
  • koffie met citroen zakjes bestellen
  • koffie met citroensap
  • oploskoffie met citroen afvallen ervaringen
  • koffie met citroen afvallen recept
  • afvallen met gember en citroen ervaringen
  • oploskoffie afvallen
  • magische koffie afvallen
  • ochtend drankje afvallen
en nog veel meer…

Koffie met citroen afvallen tiktok

Het is een van de grootste rages geweest op Tiktok de afgelopen jaren. Koffie met citroen. En dan afvallen. Op Tiktok waren veel influencers die dit drankje aan het promoten waren. Voor een groot deel omdat het zo makkelijk te maken is.

Koffie met citroensap? Koffie met Citroen Afvallen Recept Koffie met citroen zakjes bestellen

Ja, echt. Koffie met citroensap. Veel ingewikkelder dan dat is het niet. Los van of het helpt om af te vallen, er is wel iets waar je bij stil moet staan. De kans is best aanwezig dat je last krijgt van brandend maagzuur door de combinatie van koffie en citroen. Vooral citroen is niet mild voor je maag (bron). Dit komt ook best veel voor bij mensen die normaal gezien geen last hebben van deze klachten.

Alternatieven voor Koffie met Citroen

Regelmatig vragen we onze bezoekers om hun ervaring met de producten waar we reviews over schrijven met ons te delen. Alleen op die manier kunnen we onze bezoekers echte onafhankelijke informatie aanbieden. Een selecte groep heeft onlangs op onze kosten Koffie met Citroen besteld en getest. Hiernaast hebben we een tweetal alternatieve producten laten bezorgen. Een placebo product, en een alternatief afslankproduct We hebben vervolgens gevraagd naar de afslankresultaten met deze producten en dit met onze redactie te delen.

Hieruit bleek dat de testpersonen gemiddeld 1kg zijn afgevallen in de eerste maand na gebruik. Dit kan natuurlijk ook door de aanpassing in voedingspatroon zijn, maar blijkt nog altijd veel minder dan het gemiddelde van 6kg per maand van producten van bijvoorbeeld TimFit. Wil je ook voor ons testen? We plaatsen regelmatig oproepjes voor testpersonen bij de reviews.

Oploskoffie met citroen afvallen ervaringen

Oploskoffie met citroen wordt al heel lang gedronken. De oorsprong ligt in Italië, waar het drinkwater een tijd lang niet zuiver was. Daar werd oploskoffie met citroen gedronken, ook om er mee af te vallen. Afgezien van het kleine risico op brandend maagzuur, en afgezien van de smaak, zijn de ervaringen wel positief.

Dit komt ook omdat er veel citroenzuur in citroen zit (het heet ook niet voor niets zo). De combinatie van citroenzuur, enkele aminozuren en cafeïne zou een effectieve manier zijn om het gewicht te verbeteren (bron).

Daarnaast is er ook onderzoek gedaan naar de combi van groene thee en citroen. Er zijn veel stoffen die zowel in groene thee als in koffie zitten. De gezondheidsvoordelen zijn duidelijk (bron). Het kan ondersteunen bij het afvallen.

Citroen helpt vooral bij afvalpogingen die je toch al aan het ondernemen bent. Als je minder eet en meer beweegt, geeft citroen je een leuk duwtje in de rug.

Afvallen met gember en citroen ervaringen

Afvallen met gember en citroen is ook wel gebruikelijk. Beide stoffen ondersteunen het afvalproces. Aan gember wordt daarnaast ook nog eens een ontstekingsremmende werking toegedicht.

Koffie met citroen afvallen recept

Koffie met citroen is heel eenvoudig te maken. Een gangbare methode is om een espressohoeveelheid koffie te maken en deze aan te vullen met 5ml citroensap (van een halve citroen). Je voegt de schil van de citroen eventueel toe als versiering. Naar smaak kun je suiker of liever zoetstof toevoegen.

Oploskoffie afvallen

Er zijn ook oploskoffies op de markt die specifiek bedoeld zijn om je te helpen afvallen. Dit is zogeheten ‘groene koffie’ waarin veel chlorogeenzuur zit. Deze koffie kun je desgewenst ook combineren met citroensap. Het moet wel gezegd worden dat de smaak wel anders is dan een gewoon ouderwets kopje zwarte bonenkoffie.

Magische koffie afvallen

Een andere bekende koffiecombinatie die je zou helpen afvallen is zogeheten Bulletproof koffie. Je voegt twee eetlepels pure roomboter toe aan je koffie, evenals twee lepels MCT-olie (bijvoorbeeld kokosolie). Deze koffie is een ideaal ontbijt als je het ketogene dieet volgt. Je krijgt wel energie binnen, maar dit komt vooral in de vorm van vetten die je lichaam makkelijk om kan zetten naar energie.

Ochtend drankje afvallen

Koffie met citroen is niet het enige ochtend drankje dat je helpt bij het afvallen. Er zijn allerlei drankjes die je ’s ochtends kunt drinken en die je helpen om af te vallen. Ook gewone zwarte koffie lijkt te helpen, evenals groene thee. Een groentesmoothie is ook een goede optie, al maak je deze snel calorierijk door suiker of zuivel toe te voegen.

Ook een glas ijskoud water schijnt prima te helpen. Je verbrandt door de kou wat extra calorieën.

REAGEER OP DIT BERICHT

Vul een reactie in ajb
Vul hier je naam in