Koken voor Kika Bestellen

Zet je dieet even aan de kant voor Koken met KiAa.  Speciaal voor Kinderen Kankervrij hebben 30 bekende Koken voor Kika Bestellen Kokenvoorkikaboek Nederlanders hun favoriete maaltijd op papier gezet. Wist je bijvoorbeeld dat Gordon’s smult  van gevulde zeebaars en dat André van Duin zijn vingers aflikt bij een echte Hollandse andijviestamppot. De snel & makkelijk pasta van René van Kooten en de Hollandse pot van Adje, ze staan allemaal op een fantastische manier beschreven in ‘Koken voor KiKa. We sluiten af met de appelcrumble van Froukje de Both.

Nog een greep uit de bekende Nederlanders die belangeloos hebben meegewerkt aan ‘Koken voor KiKa’: Jody Bernal, Jan Lammers, Annemarie Jorritsma, Bert Visscher, Wolter Kroes, Sita, Anky van Grunsven en nog vele anderen staan in Koken voor KiKa met een recept dat zij leuk vinden om te koken of een bijzondere herinnering aan hebben.

Wil je het kookboek Koken voor KiKa bestellen? Dat kan voor maar €12,95 (exclusief verzendkosten) stuur een mailtje naar: [email protected] Vermeld hierbij je naam, adresgegevens en het aantal boekjes dat je wilt bestellen. Je ontvangt dan een factuur. Na betaling van deze factuur zal de uitgever je bestelling van het kookboek KoKen voor KiKa toezenden.

meer informatie over koken met KiKa: minikoks.com

REAGEER / AANMELDEN GRATIS TESTEN

Vul een reactie in ajb
Vul hier je naam in