Kookboek ‘Grip op Koolhydraten 1 en 2’ GOK Recepten

Na het succes van ‘Grip op Koolhydraten’ van Yvonne Lemmers is er een nieuw boek op komst met de passende titel ‘Grip op Koolhydraten kookboek’ Dit boek bevat verrassende én eenvoudige koolhydraat arme recepten én een aantal koolhydraat rijkere recepten die geheel voldoen aan de richtlijnen van Grip op Koolhydraten. In het boek komt ook een aantal nieuwe voorbeeld-weekmenu’s. Tevens een beknopte uitleg van de Grip op Koolhydraten richtlijnen.

Grip op Koolhydraten Recepten

Het Grip op Koolhydraten kookboek is een mooi boek vol kleurrijke boek geworden boordevol foto’s van ieder recept dat door Yvonne Lemmers en Thea Bremer samengesteld. Thea is maandenlang aan het koken geweest om geschikte recepten samen te stellen die voldoen aan de richtlijnen van Grip op Koolhydraten. Voor ieder deel van de dag een tiental recepten zoals crackers, salades, hapjes, pizza’s en groentegerechten. Kortom, het kookboek is voor iedere GOK-ker een welkome aanvulling op Grip op Koolhydraten. Het eerste kookboek van Yvonne is verschenen in de zomer van 2010.

De filosofie van Yvonne Lemmers

Koolhydraatarm eten begint echt door te dringen in Nederland. De fylosofie van Yvonne is eenvoudig en tegelijkertijd doeltreffend ‘Honger en overeten is niet een gebrek aan wilskracht. Het is een kwestie van een te hoog insulinegehalte. Beperking van het aantal koolhydraten in de voeding geeft een ongekend bevrijdend gevoel. Overgevoeligheid voor koolhydraten kan aanzetten tot dwangmatig eetgedrag. Men kan dit eetpatroon ook voedselverslaving noemen.’  Het GOK programma helpt je om van deze voedselverslaving af te komen.

Grip op Koolhydraten Kookboek Deel 2

Na het eerste kookboek volgde eind 2011 het tweede deel met de titel ‘Grip op Koolhydraten Kookboek 2‘ Met dit boek brengt de Gelderse Koolhydraat deskundige het totaal aantal boeken op drie. Ongetwijfeld zal en in de toekomst een vervolg komen, want een ding is duidelijk: De GOK methode is effectief en succesvol!

1 reactie

REAGEER OP DIT BERICHT

Vul een reactie in ajb
Vul hier je naam in