Home Dieet en Afvallen Dieetboeken Kookboek ‘Grip op Koolhydraten 1 en 2’ GOK Recepten

Kookboek ‘Grip op Koolhydraten 1 en 2’ GOK Recepten

1
Kookboek ‘Grip op Koolhydraten 1 en 2’ GOK Recepten

Na het succes van ‘Grip op Koolhydraten’ van Yvonne Lemmers is er een nieuw boek op komst met de passende titel ‘Grip op Koolhydraten kookboek’ Dit boek bevat verrassende én eenvoudige koolhydraat arme recepten én een aantal koolhydraat rijkere recepten die geheel voldoen aan de richtlijnen van Grip op Koolhydraten. In het boek komt ook een aantal nieuwe voorbeeld-weekmenu’s. Tevens een beknopte uitleg van de Grip op Koolhydraten richtlijnen.

Grip op Koolhydraten Recepten

Het Grip op Koolhydraten kookboek is een mooi boek vol kleurrijke boek geworden boordevol foto’s van ieder recept dat door Yvonne Lemmers en Thea Bremer samengesteld. Thea is maandenlang aan het koken geweest om geschikte recepten samen te stellen die voldoen aan de richtlijnen van Grip op Koolhydraten. Voor ieder deel van de dag een tiental recepten zoals crackers, salades, hapjes, pizza’s en groentegerechten. Kortom, het kookboek is voor iedere GOK-ker een welkome aanvulling op Grip op Koolhydraten. Het eerste kookboek van Yvonne is verschenen in de zomer van 2010.

De filosofie van Yvonne Lemmers

Koolhydraatarm eten begint echt door te dringen in Nederland. De fylosofie van Yvonne is eenvoudig en tegelijkertijd doeltreffend ‘Honger en overeten is niet een gebrek aan wilskracht. Het is een kwestie van een te hoog insulinegehalte. Beperking van het aantal koolhydraten in de voeding geeft een ongekend bevrijdend gevoel. Overgevoeligheid voor koolhydraten kan aanzetten tot dwangmatig eetgedrag. Men kan dit eetpatroon ook voedselverslaving noemen.’  Het GOK programma helpt je om van deze voedselverslaving af te komen.

Grip op Koolhydraten Kookboek Deel 2

Na het eerste kookboek volgde eind 2011 het tweede deel met de titel ‘Grip op Koolhydraten Kookboek 2‘ Met dit boek brengt de Gelderse Koolhydraat deskundige het totaal aantal boeken op drie. Ongetwijfeld zal en in de toekomst een vervolg komen, want een ding is duidelijk: De GOK methode is effectief en succesvol!

Vorig artikel Receptenboek: Gezonde Lifestyle, Fit in 90 dagen
Volgend artikel Bio-T CLA Arkocaps Groene Thee Extract
Al van jongs ben ik bezig met het creëren van deze gezonde levensstijl. De factoren beweging, gezonde voeding en ontspanning hebben ervoor gezorgd dat ik in balans ben. Ik ben gediplomeerd voedingsdeskundige, hormoontrainer, (dieet)psycholoog, orthomoleculair voedings- en supplement adviseur. De afgelopen jaren heb ik duizenden mensen geholpen bij het creëren van een gezonde levensstijl. Ik zie het als een uitdaging om te bloggen voor kwalitatief hoogwaardige websites als vetvrij.com en maak gebruik van <a href="https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/" rel="noopener"><strong>wetenschappelijk studies en bronnen</strong></a> om mijn verhaal te onderbouwen. Heb je een vraag of suggesties naar aanleiding van mijn columns of reviews? Laat dan een reactie achter onderaan de pagina. Ik lees alles reacties en reageer indien wenselijk.

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

We zoeken 5000 personen die gratis afslankproducten willen testen. Meld je aan.

Gratis Afslank

Producten Testen

15987