Koolhydraatarm 50 Dagen Programma

Het koolhydraatarm 50 dagen programma is een e-book met daarin een menu voor vijftig dagen met koolhydraatarme recepten. Met het programma kan je makkelijk afvallen, maar er zijn ook tal van andere gezondheidsvoordelen te bereiken met het programma. In dit artikel lees je onze bevindingen over het Koolhydraatarm 50 dagen programma, dat al door meer dan 30000 mensen wordt gevolgd.

Wat is het Koolhydraatarm 50 dagen programma?

Het koolhydraatarm 50 dagen programma is een e-book met recepten voor vijftig dagen. Het e-book is beschikbaar in [PDF] formaat en kan daarom zonder problemen geopend worden op alle draagbare apparaten, van computers tot en met smartphones. Betalen kan eenvoudig via iDeal. meer informatie en bestellen kan via deze website.

Koolhydraatarm 50 dagen programma
Koolhydraatarm 50 dagen programma

Alle recepten in het boek zijn gebaseerd op een koolhydraatarm dieet, waarbij je niet meer dan 50 gram koolhydraten per dag eet. Doel is om op deze manier de verbranding van vet te stimuleren, waardoor je uiteindelijk af gaat vallen en er beter uit gaat zien. De koolhydraten in je dieet worden dan ook voor een groot deel vervangen door eiwitten of door gezonde vetten, zoals omega 3 en bepaalde plantaardige vetten.

Naast de voordelen als het gaat om vetverbranding zijn er nog tal van andere gezondheidsvoordelen aan het dieet. Zo krijg je er meer energie van, heb je minder last van after-dinner of after-lunch dips en kun je afkicken van je suikerverslaving.

Over de auteur

Niels Bosman
Niels Bosman

Het e-book Koolhydraatarm 50 dagen programma is geschreven door Niels Bosman, oprichter van de website makkelijkafvallen.eu. Hoewel Niels zelf nooit te dik is geweest heeft hij veel levenservaring, bijvoorbeeld omdat hij verslaafd is geweest aan poker en omdat hij vaak drugs gebruikte. Hier is Niels uiteindelijk overheen gekomen, mede dankzij therapieën en spirituele cursussen. Vanuit deze ervaringen wil Niels graag vrouwen helpen om een stralend en gezond leven te leiden.

Voor wie is het Koolhydraatarm 50 dagen programma geschikt?

Het koolhydraatarm 50 dagen programma is in principe geschikt voor iedereen. Wel is er in de recepten geen rekening gehouden met allergieën. In sommige gevallen betekent dat dit dat je het dieet eigenlijk niet zo goed kunt uitvoeren, bijvoorbeeld als je lactose intolerant bent. In andere gevallen kun je met relatief simpele aanpassingen alsnog van de recepten genieten.

Ben je vegetariër? Dan is het dieetprogramma helaas niet voor jou geschikt omdat veel van de gerechten in het boek vlees bevatten

Is het effectief?

Een koolhydraatarm dieet is een bewezen methode om af te vallen. Dit wordt al vele jaren onderkend door wetenschappers over de hele wereld. Koolhydraatarme dieten helpen bijvoorbeeld beter dan diëten waarin de vetconsumptie verminderd wordt. Het is dan ook niet verbazend dat ook het Koolhydraatarm 50 dagen programma je helpt om gewicht kwijt te raken. (bron en bron)

Sterker nog, een dieet laag in koolhydraten biedt zelfs meer voordelen dan benoemd door de auteur. Zo helpt een dieet laag in koolhydraten ook tegen insuline resistentie en draagt het bij aan een gezonde cholesterolspiegel. (bron)

Wat kost het?

Je kunt het Koolhydraatarm 50 Dagen programma e-book eenvoudig bestellen voor €37. Hierbij krijg je twee interessante extra’s. Allereerst krijg je zeven handige boodschappenlijstjes die je kunt gebruiken als je de verschillende recepten uit het dieet wilt gebruiken. De boodschappenlijstjes besparen je veel werk bij het volgen van het dieet.

Als tweede extra krijg je tips over wat je het beste kunt drinken tijdens het volgen van het dieet. Wat je drinkt heeft een grote invloed op het succes van het dieet

Niels Bosman staat persoonlijk achter het dieet en biedt daarom een niet goed, geld terug garantie. Ben je dus niet tevreden over je voortgang met het dieet, dan kun je je geld terug krijgen. Daarnaast is Niels op elk moment van de dag bereikbaar voor het beantwoorden van vragen. Je krijgt gegarandeerd binnen 24 uur een antwoord op een vraag die je aan hem stelt.

De Voordelen

Voor €37 euro krijg je een makkelijk te volgen programma met voor vijftig dagen

Koolhydraatarm-50-dagen-programma
Koolhydraatarm-50-dagen-programma

verschillende verantwoorde recepten. De recepten in het boek zijn allemaal gemakkelijk te maken en dat maakt het dan ook een stuk makkelijker om het dieet uiteindelijk vol te houden. Het boodschappenlijstje dat je wekelijks (zeven weken lang) krijgt na het bestellen van het boek is zeer nuttig. Het scheelt veel tijd als je niet steeds hoeft uit te zoeken wat je nu precies hoeft te kopen.

Mooi is ook dat de auteur bij het opstellen van de recepten rekening heeft gehouden met de prijs van de gerechten. Je hoeft dus niet continu allerlei dure superfoods te kopen, je hebt gewoon eenvoudige ingrediënten nodig die je gewoon bij de supermarkt kunt halen.

Variëren

Het programma zelf is voor vijftig dagen lang en biedt voldoende inspiratie voor lekkere en gezonde gerechten. Als je een ingrediënt niet lekker vindt, zijn de recepten vaak zo opgebouwd dat je dit ingrediënt eenvoudig kunt vervangen door iets dat je wel lekker vindt. Ook leuk voor veel mensen is dat er af en toe wel recepten tussen zitten met brood. Veel deelnemers aan een koolhydraatarm dieet missen brood en haken daarom af.

De Nadelen

Grootste nadeel aan het Koolhydraatarm 50 dagen programma is dat het boek weinig achtergrondinformatie biedt. Juist over koolhydraatarme diëten is veel bekend en hier had dus wat dieper op ingegaan mogen worden.

Als je na het vijftig dagen programma niet weer overnieuw wilt beginnen met het programma, is het lastig om zelf goede recepten te maken omdat je de principes van een koolhydraatarm dieet wellicht niet zo goed kent

Dit nadeel heeft ook tot gevolg dat je wellicht ook niet zo goed weet wat je moet eten als je eens niet de controle hebt over het menu, bijvoorbeeld in een restaurant of op een feestje.

Conclusie

Het koolhydraatarm 50 dagen programma van Niels Bosman bevat een afwisselend en gezond menu voor vijftig dagen. De gerechten zijn gebaseerd op wetenschappelijk bewezen principes. Het is jammer dat het boek je niet verder wegwijs maakt in de principes, maar verder heb je een goed programma in handen waarmee je makkelijk en zonder al teveel ontberingen kilo’s kunt verliezen.

Groeten,

Koolhydraatarm 50 dagen programma Koolhydraatarm 50 Dagen Programma Drs miriam amstel

RECENSIES OVERZICHT
Algehele Waardering
Persoonlijke Dieet ErvaringIs Fruit Gezond of een Dikmaker?
Eenvoudig AfvallenOERsterk met Richard de Leth
koolhydraatarm-50-dagen-programmaHet koolhydraatarm 50 dagen programma van Niels Bosman bevat een afwisselend en gezond menu voor vijftig dagen. De gerechten zijn gebaseerd op wetenschappelijk bewezen principes. Het is jammer dat het boek je niet verder wegwijs maakt in de principes, maar verder heb je een goed programma in handen waarmee je makkelijk en zonder al teveel ontberingen kilo’s kunt verliezen.

REAGEER / AANMELDEN GRATIS TESTEN

Vul een reactie in ajb
Vul hier je naam in