Koolhydraatarm afvallen Review en Ervaringen

Er zijn allerlei methoden om af te vallen. Een manier die je vaak hoort is koolhydraatarm afvallen. Bij dit dieet eet je niet alleen minder calorieën, je verlaagt ook het percentage koolhydraten in dit dieet. Dit vervang je door eiwitten en vetten.

Koolhydraatarm afvallen hoe snel

Er zijn verschillende koolhydraatarme diëten en welk dieet je volgt, heeft ook invloed op de snelheid waarmee je afvalt. Met een eenvoudig koolhydraatarm dieet kun je over een periode van een jaar tussen de 3 en 6 kilogram verliezen (bron).

Kies je voor een strenger koolhydraatarm dieet, zoals het keto dieet, dan kan het een stuk sneller gaan. Dit dieet is wel een stuk strenger, omdat je tijdens het keto dieet erg weinig koolhydraten eet. Het resultaat is een mogelijk gewichtsverlies van rond de 8 kilo binnen een paar maanden (bron).

Als je het keto dieet gaat volgen, is het belangrijk dat je een goed plan volgt. Je lichaam moet een grote omschakeling maken naar een andere vorm van verbranding en dit kan zwaar zijn.

Een dieet op basis van eiwitshakes als Timfit werkt op dezelfde manier. Ook hierbij eet je in het begin heel weinig koolhydraten.

Koolhydraatarm afvallen

Koolhydraatarm dieet tips

Koolhydraatarm afvallen is minder eenvoudig dan het in eerste instantie lijkt. Dit komt omdat er veel producten zijn met verborgen suikers. Een van de belangrijkste tips voor koolhydraatarm eten is dan ook om goed de verpakkingen van het voedsel te lezen. Let vooral op woorden als fructose en glucose. Dit zijn andere benamingen voor suiker.

Een tweede belangrijke tip is om vooraf te bepalen hoeveel je geld eten. Volg bijvoorbeeld een recept en houd je precies aan de grootte van de porties.

Tot slot, probeer zo min mogelijk koolhydraten te vervangen door zoetstoffen. Er is wetenschappelijk bewijs dat zoetstoffen je darmflora verstoren. Dit kan op de lange termijn juist leiden tot (meer) overgewicht (bron). Vervang je frisdrank dus niet door een light-variant, maar drink bijvoorbeeld water of ongezoete koffie of thee.

Koolhydraatarm dieet Gratis Testen

Omdat we graag objectieve ervaringen publiceren bij onze productreviews hebben we een testpanel opgericht. Voor een Koolhydraatarm dieet zijn we op zoek naar 50 testpersonen die dit product gratis willen testen. Deelnemen is heel eenvoudig.

  1. Geef middels een reactie aan waarom jij Koolhydraatarm dieet graag wil testen
  2. We sturen het product gratis naar je toe
  3. Je gebruikt het product volgens de voorschriften
  4. Je vult het evaluatieformulier in

Er zijn nog 14 plaatsen beschikbaar

Afvallen koolhydraatarm dieet ervaringen

Omdat er verschillende manieren van koolhydraatarm afvallen zijn, lopen de ervaringen een beetje uiteen. Als je simpelweg wat minder calorieën eet en je vervangt wat koolhydraatrijke producten door gezonde alternatieven, dan is het dieet niet zo zwaar.

Zoals eerder beschreven verlies je dan niet snel veel gewicht. Of dit een probleem is, hangt af van je doelen. Als jij meer dan een paar kilo wilt verliezen, dan kun je beter voor een wat strengere variant gaan.

Een wat strenger dieet, zoals een shakedieet of een ketogeen dieet, is zwaarder. Aan de andere kant levert het ook een beter resultaat op. Hierdoor blijven veel mensen gemotiveerd. Als je in de buurt komt van je streefgewicht, pas je je dieet langzaam aan naar een normaal voedingspatroon dat je voor langere tijd kunt volhouden.

Koolhydraatarm dieet schema

Als je wilt, kun je zelf een schema opstellen voor een koolhydraatarm dieet. Belangrijk hierbij is dat je niet te veel calorieën inneemt. Ook moet je voldoende variatie in je voedingspatroon inbouwen. Denk hierbij aan verschillende soorten groenten en vlees. Het vergt veel discipline om over de lange duur een zelfbedacht schema voor een koolhydraatarm dieet vol te houden.

Voor de meeste mensen is een kant-en-klaar schema het beste. Bij veel dieetproducten krijg je er een voedingsschema bij. Bij de eiwitshakes van Timfit krijg je een voedingsschema om mee af te vallen, inclusief de bijbehorende recepten. Daarnaast krijg je gratis begeleiding van een consulent. Deze kun je vragen stellen over je voedingspatroon of andere zaken waar je tegenaan loopt.

Als je snel en effectief af wilt vallen, is een koolhydraatarm dieet met een van tevoren vastgesteld voedingsschema de meest effectieve methode. Je kunt dan binnen een korte tijd je streefgewicht bereiken.

RECENSIES OVERZICHT
Algehele Waardering
Vorig artikelSupp24 Fatburner Review en Ervaringen
Volgend artikelVetarm Afvallen Review en Ervaringen
koolhydraatarm-afvallen-review-en-ervaringenAls je wilt, kun je zelf een schema opstellen voor een koolhydraatarm dieet. Belangrijk hierbij is dat je niet te veel calorieën inneemt. Ook moet je voldoende variatie in je voedingspatroon inbouwen. Denk hierbij aan verschillende soorten groenten en vlees. Het vergt veel discipline om over de lange duur een zelfbedacht schema voor een koolhydraatarm dieet vol te houden. Voor de meeste mensen is een kant-en-klaar schema het beste. Bij veel dieetproducten krijg je er een voedingsschema bij. Bij de eiwitshakes van Timfit krijg je een voedingsschema om mee af te vallen, inclusief de bijbehorende recepten. Daarnaast krijg je gratis begeleiding van een consulent. Deze kun je vragen stellen over je voedingspatroon of andere zaken waar je tegenaan loopt. Als je snel en effectief af wilt vallen, is een koolhydraatarm dieet met een van tevoren vastgesteld voedingsschema de meest effectieve methode. Je kunt dan binnen een korte tijd je streefgewicht bereiken.

3 Reacties

  1. Ben de laatste 2 jaar 30 kilo aangekomen door persoonlijke omstandigheden . Ik wil er nu heel graag weer vanaf … ben pas begonnen met minder koolhydraten .
    Ik hoop dat u me op de goede weg kunt helpen .

    Vriendelijke groet, Carmen

  2. Graag zou ik de laatste 8kilo op deze manier willen kwijtraken, het lukt mij niet meer met alleen minder eten. Inmiddels ben ik ruim 12 kilo kwijt in ruim een half jaar tijd. Nu het laatse zetje op deze manier?

REAGEER OP DIT BERICHT

Vul een reactie in ajb
Vul hier je naam in