Kosso Nutrition Diet Support Reviews en Ervaringen

Kosso Nutrition Diet Support is een soort fatburner die je helpt om je vetpercentage te verlagen of om extra kilo’s te laten verliezen. Kosso Nutrition beweert de sterkste formule op de markt te hebben ontwikkeld. In deze Kosso Nutrition Diet Support review lees je of deze claim klopt.

Dit is wat je in dit artikel gaat leren

Kosso Nutrition Diet Support review
Kosso Nutrition Diet Support review
 • kosso pre workout
 • kosso diet support
 • kosso nutrition review
 • kosso huis
 • kosso nutrition kortingscode
 • kosso geschikt voor bodybuilders
 • kosso op instagram
 • De kosso lengte

Testpersonen Gezocht

Nog 31 plaatsen beschikbaar

Omdat we graag objectieve ervaringen publiceren bij onze productreviews hebben we een testpanel opgericht. Op dit moment zijn we op zoek naar 50 testpersonen die dit product gratis willen testen. Deelnemen is heel eenvoudig.

 • Geef middels een reactie aan waarom jij dit product graag wil testen;
 • We sturen het proefpakket gratis naar je toe;
 • Je gebruikt het product volgens de voorschriften;
 • Je vult het evaluatieformulier in.

Kosso Nutrition Diet Support Reviews en Ervaringen Meer informatie

Wat is Kosso Nutrition Diet Support?

Kosso Nutrition Diet Support is een afslanksupplement in capsulevorm. Je neemt maximaal 4 capsules per dag en zo ondersteun je jezelf bij het afvallen of het verliezen van vet. Je neemt 1 tot 2 capsules bij het ontbijt en de rest van de capsules kun je verspreid over de dag innemen. Omdat er cafeïne in de capsules zit, kan het verstandig zijn om geen capsule bij je avondeten in te nemen.

Diet Support bevat een aantal bekende en minder bekende werkzame stoffen. De belangrijkste ingrediënten zijn Kaempferia Galanga, cafeïne en L-Carnitine. In de capsules zit gelatine, maar dit is niet van dierlijke oorsprong.

Kosso Nutrition is een bedrijf van de Limburgse ondernemer Albert Dervishaj. De oprichter is behalve ondernemer ook artiest en bodybuilder. Via de website kun je in blogs en vlogs verder kennis maken met Dervishaj.

Voor wie is Kosso Nutrition Diet Support geschikt?

Diet Support bevat een behoorlijke hoeveelheid cafeïne en dat maakt het middel niet voor iedereen geschikt. De inname van 1 capsule komt overeen met twee koppen koffie. Zwangere vrouwen, vrouwen die borstvoeding geven en kinderen kunnen de capsules beter vermijden. Raadpleeg bij twijfel een arts.

Wanneer je zelf koffie of andere cafeïnehoudende dranken nuttigt, kan het verstandig zijn om hier wat rustiger aan mee te doen.

De capsules van Kosso Nutrition zijn vegetarisch, dus ook vegetariërs kunnen de producten eten.

Is Kosso Nutrition Diet Support effectief?

De belangrijkste vraag is natuurlijk of Kosso Nutrition Diet Support effectief is als je gewicht of vet wilt verliezen. Dat willen wij natuurlijk ook graag weten en dus doken we de boeken in.

Een belangrijk bestanddeel van veel fatburners is cafeïne. Het lijkt er inderdaad op dat cafeïne op een dosisafhankelijke manier helpt bij het verliezen van gewicht (bron). Daar staat wel tegenover dat het overmatig gebruik van cafeïne tot bijwerkingen kan leiden, zoals hartkloppingen of een gestresst gevoel.

Kaempferia Galanga is een soort gember. Deze stof blijkt een licht positieve werking te hebben op de cholesterol- en vetwaarden (bron).

Ook L-carnitine is een ingrediënt waarvan wel bewezen is dat het enig effect heeft op het gewicht (bron).

Overigens zitten er nog meer ingrediënten in Kosso Nutrition Diet Support met een bewezen effect, zoals groene thee en capsaïcine, de werkzame stof uit peper.

Ondanks dat het met de samenstelling van het product wel goed zit, moet je er natuurlijk ook geen wonderen van verwachten. De meeste ingrediënten ondersteunen alleen het afvalproces.

Wat kost Kosso Nutrition Diet Support?

Een verpakking met 120 capsules kost €29.99. Hier kun je minimaal een maand mee doen, aangezien je maximaal 4 capsules per dag kunt gebruiken.

Voordelen

De Fatburner van Kosso Nutrition bevat een uitgekiende mix aan ingrediënten, die allemaal wel bijdragen aan het gewichtsverlies. Daarnaast komt de fatburner in capsulevorm, dus zit je niet met poeder dat slecht oplost of een chemische smaak heeft.

Nadelen

Als je van koffie kunt genieten, dan moet je wellicht het aantal kopjes dat je op een dag neemt, terugdringen.

Conclusie

De Fatburner van Kosso Nutrition zit uitstekend in elkaar. De ingrediënten vullen elkaar aan en dragen allemaal bij aan het gewichtsverlies. Dit resultaat bereik je vooral als je het combineert met sport of aanpassingen in je voeding. Als je alleen op de fatburner vertrouwt, dan hoef je geen wonderen te verwachten, maar dat ligt niet aan de fatburner zelf.

RECENSIES OVERZICHT
Algehele Waardering
Persoonlijke Dieet ErvaringWowTea Review en Ervaringen met Wow Tea
Eenvoudig AfvallenGoedkoop Goede Wijn Kopen? 10 Dingen die je moet weten over Wijn
kosso-nutrition-diet-supportDe Fatburner van Kosso Nutrition zit uitstekend in elkaar. De ingrediënten vullen elkaar aan en dragen allemaal bij aan het gewichtsverlies. Dit resultaat bereik je vooral als je het combineert met sport of aanpassingen in je voeding. Als je alleen op de fatburner vertrouwt, dan hoef je geen wonderen te verwachten, maar dat ligt niet aan de fatburner zelf.

REAGEER OP DIT BERICHT

Vul een reactie in ajb
Vul hier je naam in