Kruidentheevasten

Het is gemakkelijker om met een warme vloeistof te vasten dan met een koude. Je voelt je over het algemeen meer ontspannen en door de warmte worden gifstoffen beter opgelost, transpireer je beter en worden je bloedvaten wijder. Bovendien hebben allerlei kruidentheeën een geneeskrachtig en zuiverend effect. Ontgiften gaat daardoor soepeler. Volg een theekuur niet langer dan vier à vijf dagen.

Voor dit dieet kan je allerlei soorten theeën gebruiken. Veel theeën bevatten mineralen en zijn lekker. Dat is ook belangrijk, want je kunt van het vasten namelijk een wit uitgeslagen ‘kuurtong’ oplopen en dan krijg je een enorme rotsmaak in je mond. In thee zitten geen vetten, suikers en eiwitten, dus je lichaam gaat al snel de eigen vetreserves aanspreken. Daardoor val je af.

Voordeel van dit dieet: Thee bevat mineralen. Allerlei kruidentheeën hebben een geneeskrachtige werking en zuiveren je lichaam.

Nadeel van dit dieet: Bij deze kuur val je zeker af, maar al dat overtollig vet moet wel worden afgebroken door de lever en die kan het daar moeilijk mee krijgen.

Heb je ervaring met het kruidenthee vasten? Vragen of suggesties? Discussieer hier met ons mee of lees hier alle reacties. Reageren kan ook anoniem!

Hartelijk dank voor je bijdrage!

4 Reacties

  1. ik heb hem nog niet in huis …ik zag trouwens dat hj op tv dr ming heet …
    ben toch wel benieuwd . kan nog wel ff durren maar ik houd je op de hoogte …

    groetjes gemma

  2. hoi Sanne , ja die bedoel ik ja .Ik heb hem besteld via tell…..
    Ik ben benieuwd hoe het werkt . Ik las nl dat er veel groende thee inzat en dat is hel gezond en het schijnt positief te werken op je stofwisseling ..

    Groetjes Gemma

REAGEER OP DIT BERICHT

Vul een reactie in ajb
Vul hier je naam in