L- Carnitine vs RDX-Ultra

Door de grote populariteit van RDX-Ultra zijn er wat problemen met de distributie. Een alternatief voor RDX-Ultra is L- Carnitine. Maar wat is L- Carnitine eigenlijk? lcarnitine (WinCE)

L- Carnitine wordt beschouwd als een aminozuur (is een aminozuurachtige stof) dat echter niet als bouwstof dient voor lichaamsweefsel, zoals andere aminozuren, maar een belangrijke rol speelt in de vetstofwisseling, tevens fungeert carnitine als antioxidant.

L-Carnitine is een veilige en effectieve aminozuurachtige stof die een cruciale rol speelt bij de afbraak van vet en de productie van energie in het menselijk lichaam. Het wordt veel gebruikt in eiwitshakes zoals Dieet Pro.

Waar is L- Carnitine te koop?

L- Carnitine transporteert vetzuren naar de mitochondrieën, waar deze als energie verbruikt worden. Dit gebeurt o.a. in de spieren en dan met name in de hartspier. Extra carnitine kan het vet­zuurgehalte (triglycerides) verlagen en heeft een gunstige invloed op de hdl/ldl choles­terol verhouding. Uit een studie is gebleken dat carnitine hetcholesterolgehalte verlaagt en het hdl cholesterol verhoogt, terwijl het ECG verbetert.

Jouw ervaring met L- Carnitine of RDX-Ultra

Wat is jouw ervaring met L- Carnitine of RDX-Ultra?  Plaats hier een reactie of lees hier alle reacties.

RECENSIES OVERZICHT
Algehele Waardering
Vorig artikelProblemen bij het bestellen en betalen van RDX-Ultra
Volgend artikelGeen Trassi meer uit Indonesië
l-carnitine-vs-rdx-ultraDoor de grote populariteit van RDX-Ultra zijn er wat problemen met de distributie. Een alternatief voor RDX-Ultra is L- Carnitine. Maar wat is L- Carnitine eigenlijk? L- Carnitine wordt beschouwd als een aminozuur (is een aminozuurachtige stof) dat echter niet als bouwstof dient voor lichaamsweefsel,...

REAGEER OP DIT BERICHT

Vul een reactie in ajb
Vul hier je naam in