La Vie Clarte Review en Ervaringen

Als je mooi wilt zijn, moet je op de details letten. Een van de details waarmee jij het verschil kunt maken, zijn je wimpers, deze hebben de meeste vrouwen graag wat langer, wat dikker en in een levendige kleur. La Vie Clarte is een wimperserum dat zou moeten helpen om jouw wimpers in topconditie te brengen.

Wat is La Vie Clarte?

La Vie Clarte is een wimperserum. Dit product breng je aan op je wimpers voor een optimale verzorging van je wimpers. Werkzame stoffen zijn pro-vitamine B5, biotinoyl tripeptide-1 en glycerol.

Pro-vitamine B5 wordt in het lichaam omgezet naar vitamine B5. De biotinoyl-tripeptide-1 is een eiwitonderdeel dat invloed zou moeten hebben op de groei van de wimpers. Glycerol is een stof die aanvoer van voedingsstoffen naar de huid moet verbeteren.

Testpersonen Gezocht

Nog 32 plaatsen beschikbaar

Omdat we graag objectieve ervaringen publiceren bij onze productreviews hebben we een testpanel opgericht. Op dit moment zijn we op zoek naar 50 testpersonen die dit product gratis willen testen. Deelnemen is heel eenvoudig.

 • Geef middels een reactie aan waarom jij dit product graag wil testen;
 • We sturen het proefpakket gratis naar je toe;
 • Je gebruikt het product volgens de voorschriften;
 • Je vult het evaluatieformulier in.

La Vie Clarte La Vie Clarte Review en Ervaringen Meer informatie

Je gebruikt La Vie Clarte door de oogmake-up te verwijderen. Vervolgens gebruik je het kleine kwastje om het serum langs de wimperlijn aan te brengen. Het is belangrijk dat je dit voorzichtig doet, zodat het product niet in je ogen terecht komt.

Voor wie is La Vie Clarte geschikt?

Het is ons niet bekend dat er allergenen of andere gevaarlijke stoffen in het product zitten. Toch doe je er verstandig aan om de eerste keer een klein hoekje van je wimpers te behandelen. Op deze manier zie je negatieve effecten niet te snel.

Is La Vie Clarte effectief?

Om de effectiviteit van La Vie Clarte te beoordelen, hebben we onderzoek gedaan naar de ingrediënten. Als eerste hebben we pro-vitamine B5 bekeken. Deze stof is ook bekend onder de naam panthenol.

Vitamine B5 is een belangrijk bestanddeel van onze huid en ons haar. Ook maakt het de huid vochtig. Dit kan ervoor zorgen dat de aanvoer van voedingsstoffen verbeterd wordt (bron).

Biotinoyl-tripeptide-1 is een stof die bijdraagt aan de gezondheid van het haar (bron). Je vindt het daarom in veel haarverzorgingsproducten.

Het laatste ingrediënt, glycerol, is een ingrediënt dat vooral erg goed is voor de huid (bron). De gezondheid van de huid heeft wel invloed op de groei van de wimpers, maar het is de vraag in hoeverre het serum dat je gebruikt echt de huid raakt.

Samenvattend lijkt La Vie Clarte een effectief product te zijn voor de wimpers.

Werkt La Vie Clarte
Werkt La Vie Clarte?

Wat kost La Vie Clarte?

Voor een verpakking La Vie Clarte betaal je €51. Je krijgt dan 3ml serum in een langwerpig potje. Hier zit een kwastje in, zodat je het serum nauwkeurig aan kunt brengen.

Voordelen

Het kwastje dat bij La Vie Clarte zit, werkt erg fijn. Je kunt hier heel makkelijk de juiste hoeveelheid mee aanbrengen.

Nadelen

Als je op de pagina van La Vie Clarte op de aankoopknop drukt, kom je terecht op een pagina in het Italiaans. Dit maakt het niet eenvoudig om dit product te kopen.

Conclusie

De pagina waarop La Vie Clarte geïntroduceerd wordt is een beetje vreemd geschreven en het aankooproces is door de Italiaanse verkooppagina wat lastig. Lukt het je om hier doorheen te komen, dan heb je stiekem best een mooi product te pakken dat echt helpt om je wimpers langer en voller te maken.

Gezonde Groet,

La Vie Clarte La Vie Clarte Review en Ervaringen Drs miriam amstel

RECENSIES OVERZICHT
Algehele Waardering
Persoonlijke Dieet ErvaringHydriqueen Review en Ervaringen
Eenvoudig AfvallenAyur Read Pro Review en Ervaringen
la-vie-clarteDe pagina waarop La Vie Clarte geïntroduceerd wordt is een beetje vreemd geschreven en het aankooproces is door de Italiaanse verkooppagina wat lastig. Lukt het je om hier doorheen te komen, dan heb je stiekem best een mooi product te pakken dat echt helpt om je wimpers langer en voller te maken.

7 Reacties

 1. Ik heb wimperextensions . Deze laat ik uitgroeien nadat ik een allergische reactie van de lijm heb gehad.
  Mijn wimpers zijn echt kort en ik hoop dat dit product zal helpen om ze te verlengen.
  Ik hoop echt dat ik het product mag testen.

 2. Ik was zo blij met het Kruidvatserum, het eerste serum dat voor mijn korte dunne wimpers werkte… nooit meer een werkende vervanger gevonden. Dus ik test het graag voor jullie uit en schrijf een eerlijke review.

 3. Hallo,

  ik heb een keer als puber mijn wimpers verbrand daarna zijn ze voor mijn gevoel nooit meer zo lang geworden als ze eens waren. Daarom zou ik heel graag willen proberen of dit product werkt.

 4. Ik heb rechte korte wimpers en wil graag vollere dikke wimpers hebben. Zou dat lukken? Ik hoop het echt want ik wil graag een vrouwelijke uitstraling hebben en meer expressie bij mijn ogen.

REAGEER / AANMELDEN GRATIS TESTEN

Vul een reactie in ajb
Vul hier je naam in