Laatste kans: Aanmelden voor Dr. Frank dieet kan nog één week

Op maandag 19 oktober 2009 stond dr. Frank van Berkum voor het eerst paginagroot in de Telegraaf. Met een groep van tien enthousiaste dikkerds ging hij met het Dr. Slank met dokter Frank Frank eiwitdieet de strijd aan met de overtollige kilo’s. Met zijn motto ‘1 kilo per week’ is het gelukt om de 10 proefpersonen, ondanks de feestdagen, minimaal 10 kilo per persoon te laten afvallen met het dr. Frank Dieet. Vanaf  maandag 4 oktober was de rest van Nederland aan de beurt. Frank van Berkum daagde iedereen met overgewicht uit om af te vallen met zijn dieet. De inschrijvingen stoomde binnen waardoor de teller op dit moment bijna op 150.000 afvallers staat. Op zondag 31 december sluit de inschrijving en vanaf maandag 1 februari gaat dr. Frank aan de slag met deze enorme groep Nederlanders die voorgoed afscheid willen nemen van hun overtollige kilo’s.

dr. Frank Dieetboek

op 21 januari verschijnt op veler verzoek het eerste boek van dr. Frank. Het op basis van wetenschappelijk onderzoek ontwikkelde dieet wordt in heldere taal uiteengezet waarna maar liefst 88 recepten worden beschreven. Handige boodschappenlijstjes maken het boek tot een uiterst praktisch naslagwerk.

Aanmelden voor dr. Frank dieet kan nog één week

Laatste kans: Aanmelden voor Dr. Frank dieet kan nog één week Frankwit

Na twee maanden sluit eind deze week de mogelijkheid om mee te doen aan het dr. Frank Dieet, Op zondag 21 januari sluit de inschrijving en vanaf maandag 1 februari gaat dr. Frank de uitdaging aan om de 150.000 deelnemers 1 kilo pers week te laten afvallen met het dr. Frank Eiwitdieet. Wil je nog meedoen met ‘de grootste afvalrace ooit’ ? Meld je dan gratis aan op de website van dr. Frank: drfrank.nl

Jouw ervaring met het dr. Frank Dieet

Wat is jouw ervaring met het ‘Gezond slank met dr. Frank Dieet’ ? Ben jij overtuigd van de filosofie van Dokter Frank van Berkum over eiwitten en koolhydraten? Volg jij het dr. Frank dieet, ga je het volgen of heb je het dieet gevolgd? Bezoek dan het dr. Frank topic op ons forum. Geef hier jouw mening over het dieet of lees hier de ervaringen van anderen.

34 Reacties

REAGEER / AANMELDEN GRATIS TESTEN

Vul een reactie in ajb
Vul hier je naam in