Klachten over Laboratoires Rochelle en Natrudyn Bio Forte

Bij onze redactie komen regelmatig klachten over afslankpillen binnen. Meestal kunnen wij, als onafhankelijke instantie, bemiddelen in een conflict en zorgen we voor een passende oplossing. Bij de afslankpillen van Laboratoires Rochelle en Natrudyn Bio Forte blijkt dit echter niet eenvoudig. Via het contactadres in Amsterdam hebben we tot op heden geen contact kunnen krijgen. Een uurtje surfen leerde dat internet vol staat met klachten over Laboratoires rochel Rochelle Natrudyn en Bio Forte.  Websites van onder andere de consumentenbond, klacht en klachtkompas staan boordevol klachten.

Rochelle Gratis Testen

Omdat we graag objectieve ervaringen publiceren bij onze productreviews hebben we een testpanel opgericht. Voor Rochelle zijn we op zoek naar 50 testpersonen die dit product gratis willen testen. Deelnemen is heel eenvoudig.

 1. Geef middels een reactie aan waarom jij Rochelle graag wil testen;
 2. We sturen het product gratis naar je toe;
 3. Je gebruikt het product volgens de voorschriften;
 4. Je vult het evaluatieformulier in.

Afvallen is eenvoudiger dan je denkt! Verbrand snel overtollige kilo’s en buikvet. Start ook met dit Wetenschappelijk Bewezen Afslankproduct

Snel en Eenvoudig Afvallen?

Uit recent onderzoek blijkt dat 2 of de 3 mensen juist aankomt van een dieet in plaats van afvalt. Om die reden is er een effectieve afslank methode ontwikkeld die makkelijk vol te houden is en het jojo-effect compleet vermijdt. Naast heldere uitleg krijg je heerlijke recepten die garant staan voor een snelle vetverbranding met blijvend resultaat.

Wil jij: Eenvoudig Afvallen? Zonder Honger? Blijvend Resultaat?

Ontdek ook hoe je meerdere kilo’s per week kunt afvallen met lekkere en eenvoudig te bereiden recepten:

Het Recepten Afslankplan Risicovrij Uitproberen

Jouw Ervaring met Laboratoires Rochelle

Heb je ervaring met Laboratoires Rochelle of Natrudyn Bio Forte? Of heb je tips voor andere bezoekers? Laat dan een reactie achter of lees de reacties van andere bezoekers.

Tros Radar

Naast verschillende websites hebben ook consumenten TV programma’s zoals Tros Radar en Vara Kassa aandacht besteed aan Laboratoires Rochelle. Tot op heden is het echter niet gelukt om een passende oplossing voor de consumenten te vinden.

Proefpakket

Afslankpillen zijn big business. Veel bedrijven die afslankpillen verkopen doen dit door middel van een proefpakket. Ook van Laboratoires Rochelle en Natrudyn Bio Forte kun je proefpakketjes bestellen. Voor vijf euro krijg je eenmalig een pakket thuisgestuurd. De meeste klachten gaan over het feit dat de proefpakketjes nooit zijn verzonden (of ontvangen) en dat er, na het proefpakket automatisch vervolgzendingen van 59,95 euro worden verzonden. Email contact om dit op te lossen gaat moeizaam, en telefonisch contact is niet mogelijk.

Aanmaningen

Contact dat wel mogelijk is zijn brieven met aanmaningen en aankondigingen van gerechtelijke procedures en het bezoek van een deurwaarde. De website van Laboratoires Rochelle is onduidelijk over vervolgzendingen. Bij het aanvragen van het proefpakket staat slechts in de kleine lettertjes dat er na het proefpakketje van 5 euro, automatisch vervolgzendingen van 59,95 euro volgen. De Consumentenbond adviseert consumenten die niet van vervolgzendingen gediend zijn, de afgeschreven bedragen direct te storneren.

Storneren en MIO Procedure

Het is in Nederland wettelijk bepaald dat consumenten binnen 56 dagen een incasso kunnen storneren. Vanaf 60 dagen tot 13 maanden na de incasso is het mogelijk om een MOI-procedure  te starten. Dit is een melding van onrechtmatige incasso die je via je bank kan starten. De wetgeving heeft bepaald dat consumenten de kosten voor ‘ongevraagde zendingen’ mogen storneren. We adviseren wel om de ‘ongevraagde zendingen’ te retourneren. Dit kan volgens de instructies die Laboratoires Rochelle zelf bij de vervolgzending aangeeft kosteloos naar Laboratoires Rochelle B.V. in Amsterdam

Jouw Ervaring met Bio Forte

Heb je ervaring met Natrudyn Bio Forte of Laboratoires Rochelle? Laat dan een reactie achter of lees de reacties van andere bezoekers.

RECENSIES OVERZICHT
Algehele Waardering
Vorig artikelOvergewicht door Allergieën of een Lekkende Darm
Volgend artikelAfvallen met Yves Rocher Creme
laboratoires-rochelle-natrudyn-bio-forteKlachten over Laboratoires Rochelle en Natrudyn Bio Forte Bij onze redactie komen regelmatig klachten over afslankpillen binnen. Meestal kunnen wij, als onafhankelijke instantie, bemiddelen in een conflict en zorgen we voor een passende oplossing. Bij de afslankpillen van Laboratoires Rochelle en Natrudyn Bio Forte blijkt...

17 Reacties

 1. Bovenstaande brief is geheel door henzelf in elkaar geknutseld.
  Onder druk van Openbaar Ministerie??? Wat een gezwets!!
  Mensen …. TRAP ER TOCH NIET IN!!!!!

 2. hier een kopie van de brief groetjes diana

  INTREKKING OPROEP RECHTBANK

  Amsterdam, 27 mei 2013

  Geachte mevrouw Van Beek,

  Op 22 mei 2013 heeft u van ons een e-mail ontvangen met een oproep om op 18 juni 2013 voor de Rechtbank te verschijnen.

  Onder druk van het Openbaar Ministerie, Tros Radar, Consumentenbond en Autoriteit Consument en Markt zijn wij genoodzaakt alle handelsactiviteiten per direct te staken. U kunt de ontvangen mail als niet verzonden beschouwen. U hoeft NIET te verschijnen voor de Rechtbank op 18 juni 2013 en u hoeft NIETS TE BETALEN. Indien u al betaald heeft krijgt u uw betaalde bedrag z.s.m. teruggestort op uw bankrekening indien u uw klantnummer als kenmerk heeft vermeld.

  Uw gegevens zijn uit ons systeem verwijderd. U heeft geen enkele verplichtingen meer aan ons en u zal door ons niet meer worden benaderd.

  Mijn excuses voor alle ontstane ongemakken.

  Hoogachtend,
  Henk-Jan Storms

  Directeur
  Laboratoires Rochelle BV

 3. heb ook een email gehad van rochelle dat het niet door gaat.ze zijn nu zelf bang geworden nu iedereen zich er mee ging bemoeien

 4. ik heb inmiddels ook een brief ontvangen van een advocaat op de keizersgracht in amsterdam,nergens te vinden op internet,een ander zou de deurwaarde krijgen op een bepaalde datum,heeft nooit de deurwaarde gezien,heb net een brief terug gemaild naar die advocaat,op verzoek /voorbeeld brief van de advocaat die gesproken heeft bij tros radar..dus afwachten wat er nu gaat komen…

  • nou net een mail gekregen dat de oproep van de rechtbank is ingetrokken en ik uit hun systeem ben verwijderd… dus niet betalen hoor!!! ze trekken zich vanzelf terug… kreeg excuses en dat ze onder invloed van kassa ,consumentenbond en openbaar ministerie zich hebben teruggetrokken..dus niet bang worden en niks betalen!!!!! komt allemaal goed!!!

 5. heb nu een email gekregen dat ze een deurwaarder gaan inschakelen,wanneer krijgen ze nu door dat je zo geen zaken kan doen

  • Ik heb ook z’n mail gehad.
   Ik heb naar de rechtbank A’dam gebeld.
   Zij geven het advies om de deurwaarder af te wachten. En dan alles uitleggen.

  • nee natuurlijk niet ,doe ik ook niet.
   waarom betalen voor iets wat je niet besteld hebt

 6. dacht van rochelle verlost te zijn na de uitzending bij radar.
  maar ze gaan gewoon door.
  krijg nu emails dat ze een deurwaarder gaan in schakelen om geld te krijgen

  • Hallo ik heb ook z’n email ontvangen. Ik heb de rechtbank Amsterdam gebeld. En zij adviseren om de deurwaarder af te wachten. En dan enigszins bezwaar aan te tekenen. Als je bewijs van betalen heb zit je goed.

REAGEER OP DIT BERICHT

Vul een reactie in ajb
Vul hier je naam in