Ladyline werkt beter dan Sonja Bakker

Vrouwen die het dieet van Sonja Bakker volgen, vallen in de eerste weken veel af. Daarna komt het gewichtsverlies tot stilstand. Wie daarna nog serieus wil afvallen, kan het best een programma met intensieve begeleiding en bewegingsoefeningen volgen.

Dat concluderen voedingswetenschappers van de Wageningen Universiteit, die 39 vrouwen veertig weken lang hebben gevolgd bij diverse pogingen om gewicht kwijt te raken.

De vrouwen die het intensieve programma van Ladyline volgden, verloren ongeveer 12 procent van hun lichaamsgewicht. Vrouwen die de boeken van Sonja Bakker gebruikten, kwamen uit op 4 procent gewichtsafname.

1 reactie

  1. Ladyline is de nieuwe naam (volgens mij) van het vroegere figurella. Warmtecabines, ozon, dieet etc.
    Ik ben jaren geleden toen het nog Figurella heette bij dit instituut meer dan 20 kg. afgevallen. En evenzoveel kilo’s weer aangekomen. Het is onzin te geloven dat dat niet het geval is bij Ladyline. Het kost de hoofdprijs, want je betaald ongelofelijk veel aan dit instituut. Ieder dieet werkt als je daarna niet in je oude gewoontes terugvalt.
    Ik ken Sonja B. niet, heb wel haar boeken en weet uit mijn omgeving dat je er heel goed van af kan vallen en veel goedkoper dan bij Ladyline.
    Waarom mensen v.d. universiteit Ladyline als beste uit de bus laten vallen, weet ik niet, (jaloers op Sonja?) Misschien zijn mensen die bij Ladyline hun dure geld uitgeven voorzichtiger met eten geworden. Ik wens iedereen veel succes met hun dieet, maar alles werkt dus ga gewoon voor de goedkoperen.

REAGEER OP DIT BERICHT

Vul een reactie in ajb
Vul hier je naam in