Lekker Eten en Afvallen

Lekker eten en tegelijk wat kilootjes kwijtraken. Het kan met deze tips. Ze zijn ideaal voor mensen met weinig tijd. Eigenlijk is er geen reden te bedenken waarom je dit dieet (tips) niet in de praktijk zou brengen. Het is namelijk zo flexibel dat je niet het gevoel hebt dat je op dieet bent.

Snacks: Appels en magere yoghurt

Het is erg moeilijk om je maaltijden ineens aan te passen. Het is dus het slimste om te beginnen met de snacks die je eet. Appels en yoghurt vormen de ideale snack. Appels bevatten veel water en vezels, dus krijg je weinig calorieën binnen. En de yoghurt geeft je een dosis eiwitten die je helpt een vol gevoel te houden tussen de maaltijden door. Het komt regelmatig voor dat als mensen beginnen met 3 appels per dag te eten dat ze zonder verder iets te doen al 1 kilo afvallen.

Eet 2 maal daags zwarte bonen

We gaan nog steeds niets veranderen aan je maaltijden. We raden je wel aan om bij de lunch en bij het diner zwarte bonen (bij de betere supermarkten) te eten. Ze zijn goedkoop en zitten werkelijk bomvol vezels en eiwitten. Eet een half blik (van 400g) bij de lunch en de andere helft bij je avondeten.

Drink absoluut niets bij je eten

Waarom? Omdat vocht de werking van de enzymen in je mond verzwakt. Deze enzymen zijn erg belangrijk bij het afbreken van voedsel zodat ze kunnen worden verteerd. Drink 10 minuten voor en 5 minuten na je maaltijd. En nu we het toch over drinken hebben. Je weet toch wel dat je geen gesuikerde frisdranken of fruitsappen moet drinken. Stap over op light dranken. Het is wennen, maar na een maand zal de normale fris zelfs smaken alsof er geen prik meer opzit! Thee, koffie en water zijn ook in orde.

Deze 3 tips tezamen kunnen je wel eens behoorlijk wat kilo’s overgewicht doen kwijtraken. Zonder jezelf hierbij uit te hongeren of het jezelf moeilijk te maken.

REAGEER / AANMELDEN GRATIS TESTEN

Vul een reactie in ajb
Vul hier je naam in