Home Dieet en Afvallen Dieetboeken Lekker gezond gewicht methode

Lekker gezond gewicht methode

0
Lekker gezond gewicht methode

Deze methode, ontwikkeld door medisch specialist Han de Hond, is gebaseerd op kennis van onze voeding. Door de juiste voedingsstoffen te combineren is het mogelijk om af te vallen. Anders dan bij bepaalde crash-diëten treedt het jojo-effect niet op.

Het dieet bestaat uit een drie fasen-plan om verkeerde voeding te veranderen in gezonde voeding. De drie fasen zijn bewustwording, afvallen en handhaven. Elke fase heeft zijn eigen regels. Deze zijn gerelateerd aan de voeding en spelen in op het eetpatroon.

Bestel dit boek bij bol·com

Lekker gezond gewicht
Lekker gezond gewicht
Thea Spierings & Han de Hond

Op werkdagen voor 21:30 besteld, morgen in huis

Paperback | 159 Pagina’s | MILLER-Books B.V. | 2006
ISBN: 9076218781

Wat is jouw ervaring met dit dieet? Discussieer hier met ons mee of lees hier alle reacties. Reageren kan ook anoniem!

Hartelijk dank voor je bijdrage!

Vorig artikel Langzaamaan dieet
Volgend artikel Mediterraan Dieet Plan Recepten
Al van jongs ben ik bezig met het creëren van deze gezonde levensstijl. De factoren beweging, gezonde voeding en ontspanning hebben ervoor gezorgd dat ik in balans ben. Ik ben gediplomeerd voedingsdeskundige, hormoontrainer, (dieet)psycholoog, orthomoleculair voedings- en supplement adviseur. De afgelopen jaren heb ik duizenden mensen geholpen bij het creëren van een gezonde levensstijl. Ik zie het als een uitdaging om te bloggen voor kwalitatief hoogwaardige websites als vetvrij.com en maak gebruik van <a href="https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/" rel="noopener"><strong>wetenschappelijk studies en bronnen</strong></a> om mijn verhaal te onderbouwen. Heb je een vraag of suggesties naar aanleiding van mijn columns of reviews? Laat dan een reactie achter onderaan de pagina. Ik lees alles reacties en reageer indien wenselijk.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

We zoeken 5000 personen die gratis afslankproducten willen testen. Meld je aan.

Gratis Afslank

Producten Testen

15987