Home Dieet, Voeding, Gezondheid, Sport Liga Tweede Stap uit de handel genomen

Liga Tweede Stap uit de handel genomen

1
Liga Tweede Stap uit de handel genomen

Vandaag is bekend geworden dat Liga Tweede Stap uit de schappen wordt gehaald van de supermarkten. De gebruik instructies op de verpakking zijn op dit moment niet duidelijk voor het gebruik van Liga Tweede Stap voor bij kinderen van 6 tot 9 maanden. Onlangs heeft een team van experts geconstateerd dat het product niet geschikt is om te geven aan kinderen van 6 tot 9 maanden. Voor deze kinderen kan het gevaarlijk zijn omdat het e lang duren voordat de biscuit zacht wordt in de mond. Hierdoor kunnen verstikkingsverschijnselen optreden.

Kraft Foods, de producent van Liga Tweede Stap, heeft naar aanleiding van dit onderzoek direct besloten om alle producten terug te trekken. De komende tijd zullen de gebruik instructies op de verpakking worden aangepast. Vooralsnog zijn er geen gevallen bekend waarbij Liga Tweede Stap tot verstikking heeft geleid.

Instructies Consumentenservice Kraft Foods

Hierbij de officiële berichtgeving van Liga Consumentenservice

Kraft Foods neemt uit voorzorg Liga Tweede Stap terug uit de markt om de gebruiksinstructies op de verpakking aan te passen en duidelijker te maken voor gebruik bij kinderen van 6 tot 9 maanden.

Als u Liga Tweede Stap heeft gekocht, volg dan de volgende instructies:

• Het product is in alle vormen veilig voor kinderen vanaf 9 maanden

• Voor kinderen van 6 tot 9 maanden, is het product alleen geschikt als papje waarbij het product eerst wordt verkruimeld en vervolgens wordt gemengd met een vloeistof, zoals melk, of wordt gemengd met een fruithapje. De biscuit mag NIET DROOG worden gegeven aangezien het te lang kan duren voor het zacht wordt in de mond waardoor de kans op eventueel ongemak en verstikkingsverschijnselen niet volledig kan worden uitgesloten

• Als u extra informatie wilt of u weet niet zeker wat te doen, dan kunt u het gratis telefoonnummer bellen voor aanvullend advies:
0800 – 0221200

• Als u het product niet meer wilt gebruiken dan kunt u het aankoopbedrag terug ontvangen. U kunt dan de streepjescode samen met zijkant van de doos met de houdbaarheidscode terugsturen naar:
Liga, Antwoordnummer 1366, 6200 VB Maastricht (geen postzegel nodig), met vermelding van naam, adres, woonplaats en bankrekeningnummer.

• Deze voorzorgsmaatregel heeft geen betrekking op alle andere Liga producten.
Wij vragen u als u extra informatie wilt, om dan te bellen naar het gratis telefoonnummer voor aanvullend advies: 0800 – 0221200.

Kraft Foods verontschuldigt zich voor het eventuele ongemak die deze voorzorgsmaatregel met zich mee kan brengen.

Vorig artikel Waarschuwing voor afslankmiddel Green Coffee 800
Volgend artikel Slankmakende, vormende, corrigerende en liftende onderkleding
Al van jongs ben ik bezig met het creëren van deze gezonde levensstijl. De factoren beweging, gezonde voeding en ontspanning hebben ervoor gezorgd dat ik in balans ben. Ik ben gediplomeerd voedingsdeskundige, hormoontrainer, (dieet)psycholoog, orthomoleculair voedings- en supplement adviseur. De afgelopen jaren heb ik duizenden mensen geholpen bij het creëren van een gezonde levensstijl. Ik zie het als een uitdaging om te bloggen voor kwalitatief hoogwaardige websites als vetvrij.com en maak gebruik van <a href="https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/" rel="noopener"><strong>wetenschappelijk studies en bronnen</strong></a> om mijn verhaal te onderbouwen. Heb je een vraag of suggesties naar aanleiding van mijn columns of reviews? Laat dan een reactie achter onderaan de pagina. Ik lees alles reacties en reageer indien wenselijk.

1 REACTIE

  1. Ik koop die liga tweede stap altijd maar hij is uit de schappen gehaald wegens verstikkingsverschijnselen.
    Er was bekend gemaakt dat het in een nieuw doosje terug zou komen binnenkort in de supermarkt.
    Mijn vraag is dus: Weet u misschien wanneer die liga tweede stap terugkomt in de supermarkten?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

We zoeken 5000 personen die gratis afslankproducten willen testen. Meld je aan.

Gratis Afslank

Producten Testen

15987