Linda Lijnt Recepten en Resultaten

Linda de Mol gaat afvallen onder het motto ‘Linda Lijnt’. Ze doet dit om zichzelf en jouw te motiveren roept ze iedereen op om met haar mee te doen.Gedurende zes weken zal de presentatrice een gezond verstand-dieet op na houden. Ze geeft vrij toe dat ze, in haar eigen woorden, ‘keihard te dik’ is. En dat gaat ze ook keihard aanpakken. Jij als toeschouwer kunt ook lekker meedoen aan dit dieet. Op deze pagina kun je alles lezen over Linda Lijnt, de vorderingen van Linda, en informatie hoe je zelf mee kunt doen en af kunt vallen met ‘LINDA.Lijnt‘.

Update 2 mei (eindresultaat)

Linda weegt na 6 weken 76 kilo en is dus 6 kilo afgevallen. 1 kilo per week!

linda.lijnt eindresultaat: 76 kilo, 6 kilo afgevallen in 6 weken

In haar vlog zegt Linda het volgende: 

Aan al het goede komt een einde, maar niet voordat Linda bijna een kwartier lang jou meetorst met haar laatste lijnloodjes. En niet getreurd en wees gerust: we gaan hierna verder op Facebook onder de toepasselijke titel #HOUVOL Niet zo intensief als met LINDAlijnt en zonder de vlogs van Linda maar wel met tips & posts over gezond leven zonder gedoe. En wie weet lanceren we een andere BN’er die worstelt met een paar kilo’s meer. We hopen dat je hebt genoten (in alle opzichten) en we zien elkaar op facebook!

Eerdere Updates over Linda Lijnt

update 21 maart 2017

Dag 2: Linda weegt 82 kilo. Ze maakte dit zelf bekend De presentatrice gaat zes weken lang haar afvalpoging delen met heel Nederland. Maar haar positieve voornemen krijgt ook een aantal kanttekeningen. ,,Het gaat om het veranderen van je leefstijl, dat promoot Linda niet”, aldus voedingsexpert Astrid Postma.

update 24 maart 2017

Linda wil minimaal 5 kilo afvallen. Tijdens RTL late night vertelde ze dat ze Voor iedere kilo die de weegschaal minder aangeeft gaat ze 5000 euro te doneren aan Giro555. ,,Ik stond vorige week chagrijnig op de loopband tot ik een spotje van Giro555 op televisie zag. Toen voelde ik me enorm slecht”

update 26 maart 2017

Carlos Lens, de Personal Trainer van Linda wekt in een advertentie in De Telegraaf de indruk dat Linda tijdens haar strijd tegen de kilo’s de dieetshake TrimShake gebruikt. Linda zegt hier het volgende over: “Ik wil juist geen enkel product promoten bij de LINDA.lijnt-actie en gebruik dit zelf ook niet”

update 28 maart 2017

Linda.Lijnt nu een week en ze heeft weer op de weegschaal gestaan. Ze houdt zich aan een strikt regime van diëten en een strak weekmenu en sportschema van personal trainer Carlos Lens en ze weegt inmiddels 80 kilo. ,,Ik ben zo blij!”, roept ze trots in haar vlog. Dagelijks houdt ze zich strikt aan een dieet van 1.500 gezonde, magere calorieën. Het resultaa na zeven dagen is -2 kilo, en daar is Linda ontzettend blij mee.

update 6 april 2017

Personal Trainer Carlos Lens laat Linda alle hoeken van haar sportruimte zien. Hij laat haar zo hard trainen dat ze zelfs op de dagen dat ze niet sport, toch nog calorieën verbrandt. Linda weegt inmiddels minder dan 80 kilo.

update 10 april 2017

Een nieuwe vlog van Linda: ‘Minder eten, meer sporten, en niet meer snaaien’

update 18 april 2017

LINDA’S NIEUWE VLOG: ZONDIGT ZE DAAR NU (BIJNA) MET EEN BITTERBAL?

Linda de Mol is inmiddels al bijna een maand aan het lijnen. Vanuit Portugal vertelt ze ons hoe haar vierde week verliep.

update 23 april 2017

Verslag vanaf de sportzolder van Linda

Geen Maatje 38

Linda de Mol vindt zichzelf gewoon te dik nu. Ze hoeft niet meer zo nodig superslank te zijn of in een maatje 38 te passen, maar er moet wel een grens blijven en die is ze behoorlijk gepasseerd. Een aantal kilo’s er af, zou echt fijn zijn en ook gezondheidstechnisch beter. Door Gezonder, magerder en minder te eten en daarnaast meer sporten hoopt Linda haar doel te bereiken. Het Gezond Verstand-dieet dus. Ze laat zich niet sponsoren door een dieetproduct of methode. Wel krijgen deelnemers die samen met Linda willen afvallen regelmatig een aanbieding van het online afslankprogramma Fitchannel voorgeschoteld.

Via de website Linda.lijnt zal ze tips en haar persoonlijke ervaringen delen. Geef je dus gerust op voor de wekelijkse nieuwsbrief waarin ze aangeeft hoe je met haar de kilootjes eraf kunt krijgen. Je kunt dan zes weken lang met Linda op dieet.

Linda deelt haar plannen met een ieder. Lees mee over wat ze eet, hoe vaak ze sport en natuurlijk hoeveel ze weegt. Ook haar moeilijke momenten deelt ze met het publiek.

Hiermee tracht de presentatrice meer personen te inspireren met haar aan de lijn te gaan. En met de zomer in het vooruitzicht, is dit eigenlijk al iets waar velen van ons al mee bezig zijn. Laat Linda je die laatste push geven om aan de slag te gaan.

Linda.Lijnt in de Media

Het ziet ernaar uit dat dit project, zoals de vele andere projecten van Linda, een groot succes zal worden. Linda is nu immers een heel sterk merk, door de juiste combinatie van vriendelijkheid, populariteit, toegankelijkheid en modebewustzijn. Zo omschrijft Rob Benjamens van Brand and Business Architects haar. Je merkt het ook aan de aandacht dat hieraan wordt besteed. Het NOS en BNR Nieuwsradio zijn slechts enkele publicaties die dit nieuws enthousiast verkondigen. Geen enkel ander BN’er zou zoveel aandacht krijgen na zo een bekendmaking.

Ook Paul de Leeuw doet mee

Ja, Linda heeft zelfs andere BN’ers als Paul de Leeuw kunnen inspireren om met haar op dieet te gaan. Hij doet mee in de strijd tegen de overtollige kilo’s. Dit vertelde Paul in een filmpje op Instagram.

In het filmpje had hij het volgende te vertellen:”De enige stok achter de deur die ik kan hebben om ook af te vallen, is om de strijd met jou aan te gaan. Dus ik dacht: ik ga ook morgen beginnen en ik ga ook mijn gewicht laten zien. Ieder keer dat jij wat post of je weegschaal laat zien, zal ik ook mijn weegschaal laten zien in de hoop dat ik ook mee afval”.

Op de televisie stonden deze twee concullega’s al vaak tegenover elkaar, en nu gaan ze samen in de strijd tegen de kilo’s. De VARA-presentator liet zijn diner voor die avond zien in zijn instagram filmpje, ook zijn gewicht zal hij vrijgeven.

Aan de slag met een fitnesscoach

Linda pakt het afslanken niet zonder begeleiding aan. Een paar keer per week gaat ze aan de slag met fitnesscoach Carlos Lens. Hij is de fitnesstrainer van vele bekende Nederlanders. Linda sport nu 1 tot 2 keer per week, dat moet naar 3 of 4 keer.

De Leeuw durft Carlos niet in te huren. “Dan word ik helemaal hysterisch, die is zo streng en zo hard. Maar ik ga wel cardio doen, dus ik denk dat jij voor mij een enorme stok achter de afvaldeur bent om mij ook te leren afvallen.”

Als je het wel durft kun je gezellig mee sporten met Linda en Carlos, de trainingssessies zullen ze livestreamen. Die kun je vrijdag 24 maart, vanaf 11.30 uur volgen op de de speciale facebookpagina van LINDA.lijnt. Lukt het je niet om de livestream bij te wonen dan kun je de tips van Carlos via de website van Linda blijven volgen. Tevens is het mogelijk om via Fitchannel met Carlos te trainen.

Vloggen

,,Door het nu met anderen te delen die ook aan het afvallen zijn, hoop ik dat we steun vinden in elkaar. En dat we er ook een beetje om kunnen lachen, want ik realiseer me heus dat er wel grotere problemen in het leven zijn dan dat je een paar kilo te dik bent.”

Je kunt Linda volgen via vlogs waarmee ze een kijkje in haar ‘lijn-leven’ te geeft. Gedurende zes weken kun je dit dieet volgen via de vlogs op het kanaal LINDA.tv. “Ik zag dat vloggen nooit zitten. Moet ik mezelf dan gaan volgen met een camera als ik naar de studio ga? Ik wil wel met een reden mijn leven vastleggen. Nou, die reden zag ik meteen toen ik ergens in januari op de weegschaal ging staan en dacht: nee. Ik ga niet zeggen wat mijn gewicht was, dat verklap ik in mijn eerste vlog. Ik kan daar nu al wakker van liggen, want dat getal ga ik natuurlijk o-ver-al terugzien. Wat verschrikkelijk. Het is ook een goede stok achter de deur, want dat getal móet dan ook echt omlaag.”

Klik hier voor het volledige vlog archief van LINDA.LIJNT

Wat ze eet, hoe ze afziet tijdens het sporten, wanneer ze moeilijke momenten heeft en natuurlijk de weegschaal. Het leuke is dat jij kunt meedoen met Linda! Dus als jij ook tegen een paar (of veel) overtollige kilo’s aanhikt, waarom dan niet met elkaar – via een gezonder eet- en beweegpatroon – proberen wat gewicht kwijt te raken.

LINDA.Lijnt is een project voor iedereen die samen met Linda de Mol gaan lijnen, maar ook voor de mensen die vragen of twijfels hebben.

Samen afvallen met Linda geeft een stok achter de deur. Meedoen met Linda lijnt betekent overigens niet dat je ergens aan vastzit, je krijgt elke week op maandag- en woensdagavond, zes weken lang een nieuwsbrief waarin we je proberen te helpen de week die voor je ligt, gezond en dansend door te komen.

Het Linda Lijnt Programma

 • vlogs van Linda de Mol over haar lijnpoging
 • oefeningen van Linda’s personal trainer Carlos Lens
 • persoonlijke verhalen van LINDA.lijners
 • heel veel tips van (di)eetgoeroes

Het afslankprogramma van Linda duurt zes weken. Linda wil een aantal ‘mee-lijners’ met een mooi verhaal uitnodigen op een speciaal ontbijt op ons LINDA.festival. Dat vindt 10 en 11 juni plaats. Want natuurlijk doe je het voor jezelf, maar niemand is minder geworden van een steuntje in de rug in de vorm van een cadeautje of een beloninkje.

Je bepaalt je eigen streefgewicht voor het eind van die zes weken en je gaat aan de slag zoals jij dat zelf wilt. Linda gaat in principe voor vijf kilo in die zes weken.

Je gaat niet crashen, sapkuren of op één soepstengel de dag door. Op deze pagina kun je vragen, tips, ervaringen en huil- en juichverhalen kwijt – en zo doen we dat samen.

Sluit je aan bij Linda de Mol

De keus om nu aan de slag te gaan ging niet makkelijk. De afgelopen maanden zijn niet al te makkelijk geweest voor Linda. Haar moeder overleed enkele maanden terug en daar was ze intens verdrietig over. Het duurde even om te verwerken dat ze geen ouders meer had. Haar gewicht was daarom het laatste waar ze aan dacht.

Nu is het perfect moment voor Linda om aan de slag te gaan. Het leven gaat door en ze is er nu helemaal klaar voor. Laat haar afvalpoging je ook motiveren om je gewicht aan te pakken. Doe je ook mee met Linda de Mol.

Aanmelden LINDA.lijnt

Wil je ook aan de slag met Linda? Je kunt de komende zes weken eenvoudig meedoen met het dieet en trainingsplan via de speciale website. Daar kun je deze leuke uitdaging samen met Linda aangaan. Haar dieet is makkelijk te volgen en de tips en vlogs houden je gemotiveerd. Gedurende de periode van het dieet eet je gezond en mager met de beschikbare recepten en tips. Tevens zal je wat meer fitnessen. Ook daarvoor zijn er tips en filmpjes. Schrijf je in via de facebookpagina en geef daar je start- en doelgewicht op.

Op facebook is er een leuke community ontstaan van personen die graag de extra kilootjes kwijtraken. Daar deelt men relevante artikelen, recepten en tips. Je vindt daar de nodige motivatie om de zes weken aan te kunnen.

Meld je hier aan voor LINDA.lijnt en maak kans op een ontbijt op het LINDA.festival (10 & 11 juni). Bekijk Linda’s persoonlijke vlogs op LINDA.tv, like de Facebookpagina van LINDA.lijnt en gebruik #lindalijnt en #houvol op social.

Gezonde Groeten,

natascha

RECENSIES OVERZICHT
Aantal Sterren Linda Lijnt
Vorig artikelWelke Ontbijtgranen zijn gezond?
Volgend artikel5 Tips om Mindful te Eten
linda-lijntLinda Lijnt is een mediahype waarbij Linda 5 kilo wil afvallen. Ondanks dat ze zelf aangeeft dat het niet zo is heeft ze wel degelijk belang bij haar publiekelijke afslankpoging. Het doorsluizen van medelijners naar commerciële afslankprogramma's van RTL collega's en de gegevens van meer dan 100.000 medelijners zijn slechts een tweetal voorbeelden. Desondanks is Linda goed bezig! Ze motiveert veel mensen om ook aan de slag te gaan met hun overgewicht. Daarnaast doneert ze per afgevallen kilo 5000 euro aan een goed doel. Vier sterren voor LINDA.LIJNT

5 Reacties

 1. Iedereen die zo’n zware afval-periode inlast, zal zich moeten realiseren, dat de kilo’s er in no time weer bijkomen, wanneer je terugvalt in je “oude (onverstandige) eetgewoontes. – Het zal nú dus impliceren, dat je deze “afval-race” vele, vele jaren vol moet kunnen (én wíllen!) houden, om EEUWIG SLANK te blijven.
  17 april 2017

 2. Iedereen die kan meedoen met tips van een dietiste. Gezonde recepten gezond lijnen. Het zal wel een reden hebben waarom ze wil afvallen. Voordat je het weet wordt het meer. Het gaat zo geleidelijk. Bepaalde gewoonten zijn er in geslopen maar het is ook weer af te leren. Er is ook een linda lijnt tegenbeweging en die ziet er het nut niet van in en zeggen dat iedereen zich maar moet accepteren zoals die is. Maar het zal wel een reden hebben en niet voor niets zijn waarom iemand op dieet gaat. Dat doe je niet voor de lol. Met al die verleidelijke hapjes daar kun je wel wat steun bij gebruiken. 1dr8 maakt m8 zal ik maar zeggen.

 3. Bestand kiezen

  Roy Meijer
  Gewoon aandacht
  Vind ik leuk · Beantwoorden · 1 · 22 maart 2017 4:36

  Truuske Vissers · Gastouder bij Gastouderbureau
  straks nog een boek over haar afval proces :)
  Vind ik leuk · Beantwoorden · 22 maart 2017 9:05

  Klaske Visser
  Wat een aandacht voor niks ze is maar 82 kilo en 176 lang. Wat een drukte om 5 kilo bah
  Vind ik leuk · Beantwoorden · 3 · 21 maart 2017 22:35

  Warme Groetjes Shirley
  Gewoon gezond eten,geen suikers,minder vet en geen frisdrank;linda zal de kok wel in huis hebben,wij moeten hetzelf doen
  Vind ik leuk · Beantwoorden · 21 maart 2017 19:59

  Marloes M. de Groot · Medewerker Verzuimpunt bij ROC rivor
  Zo “gewoon” is dat niet voor sommige mensen. Dat ene woordje kan zoveel kwaad doen… beetje jammer…
  Vind ik leuk · Beantwoorden · 1 · 21 maart 2017 23:23

  Josta van Maassen · Beuningen, Gelderland, Netherlands
  Mee eens Marloes M. de Groot, blijft een strijd ? en waar moet ik de tijd vandaan halen om te sporten. Geen personal trainer en geld haha
  Vind ik leuk · Beantwoorden · 22 maart 2017 0:02 · Bewerkt

  Rachella Haffi
  Tammy Edo zullen we mee doen?
  Vind ik leuk · Beantwoorden · 21 maart 2017 19:35

  Michiel Hallema
  Zeker weer zo’n broodloos geneuzel #hype
  Vind ik leuk · Beantwoorden · 2 · 21 maart 2017 18:44

 4. Moet heel Nederland nou perse weten dat Linda 82 kilo weegt? Heeft ze te weinig discipline om dit zonder aandacht van Nederland te regelen? Zielig.

REAGEER OP DIT BERICHT

Vul een reactie in ajb
Vul hier je naam in