Lineshaper Afslankpillen Review

Review: Lineshaper Capsules 

Steeds weer komen er nieuwe producten op de markt die ondersteuning bieden tijdens het afvallen. Nieuw in Nederland zijn de Lineshaper capsules. Wat doet Lineshaper voor je en hoe gebruik je het? Lees het hier!

LineShaper Gratis Testen

Omdat we graag objectieve ervaringen publiceren bij onze productreviews hebben we een testpanel opgericht. Voor LineShaper zijn we op zoek naar 50 testpersonen die dit product gratis willen testen. Deelnemen is heel eenvoudig.

 1. Geef middels een reactie aan waarom jij LineShaper graag wil testen;
 2. We sturen het product gratis naar je toe;
 3. Je gebruikt het product volgens de voorschriften;
 4. Je vult het evaluatieformulier in.

Afvallen is eenvoudiger dan je denkt! Verbrand snel overtollige kilo’s en buikvet. Start ook met dit Wetenschappelijk Bewezen Afslankproduct

Snel en Eenvoudig Afvallen?

Uit recent onderzoek blijkt dat 2 of de 3 mensen juist aankomt van een dieet in plaats van afvalt. Om die reden is er een effectieve afslank methode ontwikkeld die makkelijk vol te houden is en het jojo-effect compleet vermijdt. Naast heldere uitleg krijg je heerlijke recepten die garant staan voor een snelle vetverbranding met blijvend resultaat.

Wil jij: Eenvoudig Afvallen? Zonder Honger? Blijvend Resultaat?

Ontdek ook hoe je meerdere kilo’s per week kunt afvallen met lekkere en eenvoudig te bereiden recepten:

Het Recepten Afslankplan Risicovrij Uitproberen

De Vier Beloftes van Lineshaper

Lineshaper belooft het volgende: de capsules verminderen de eetlust, vetopname, vetopslag en het hongergevoel. Dat klinkt erg veelbelovend! Wie minder zin heeft in eten en geen hongergevoel heeft, eet immers automatisch minder. Als de vetopname en vetopslag uit voedsel dan ook nog eens worden verminderd, lijkt afvallen ineens een stuk gemakkelijker te worden. Maar waar komen deze beloftes vandaan?

Wat zit er in Lineshaper en wat doet het?

Lineshaper heeft een aantal ingrediënten waarvan is aangetoond dat ze positief kunnen werken bij de diverse processen in het lichaam die te maken hebben met gewichtsverlies. Ik leg je graag uit hoe de ingrediënten werken, zodat je kan beslissen of je Lineshaper wilt bestellen!

Minder zin in eten

In de Lineshaper capsules zit het pitmeel van de Ceratonia Siliqua, de Johannesbroodboom. Wellicht ken je Johannespitmeel al wel. Dat zorgt dat babyvoeding dikker wordt en wordt vaak gebruikt wanneer baby’s hun eten uitspugen. Doordat het eten een dikkere substantie in de maag wordt, kunnen ze moeilijker overgeven.
Deze handige functie van Johannespitmeel is nu verwerkt in de Lineshaper capsules om de eetlust en het hongergevoel te verminderen.

Als je de Lineshaper capsules inneemt na het eten, lost het pitmeel op in de maag. Het maagvocht wordt opgezogen door het pitmeel, daardoor ontstaat een soort dikke pap en deze mengt zich vervolgens met het eten in je maag. Omdat de spijsvertering er daarom langer over doet om je eten te verteren, blijven je maag en darmen langer ‘vol’. In combinatie met het volle gevoel dat je in je maag hebt, wordt je eetlust minder en zal je een verminderd hongergevoel hebben. Zo houdt Lineshaper je dus tegen om (ongezond) eten in je mond te stoppen!

Geen pieken in je bloedsuikerspiegel

De Lagerstroemia Speciosa, ook wel de Banaba-boom genoemd, heeft een iets ingewikkeldere werking dan het pitmeel. Het extract van deze boom is verwerkt in de Lineshaper capsules en heeft invloed op de glucose (suikers) in je lichaam. Het zorgt namelijk dat glucose langzaam wordt afgegeven aan het bloed. Dat heeft twee voordelen die ik stuk voor stuk zal uitleggen.

Door de langzame afgifte blijft je bloedsuikerspiegel stabiel. Ik hoor je denken, bloedsuikerspiegel? Je bloedsuikerspiegel geeft aan hoeveel glucose, suiker, er in je bloed zit. Minder gezond voedsel, zoals koekjes, witbrood en pasta, zorgt voor een piek in je bloedsuikerspiegel. Kort daarna daalt het peil weer. Daardoor denkt je lichaam dat het weer eten nodig heeft en krijg je weer trek en zin in zoetigheid.
Een stabiele bloedsuikerspiegel betekent minder pieken, waardoor je lichaam minder (snel) opnieuw gaat vragen om voedsel en zoetigheden. Zo eet je dus minder!

Ook zou Banaba-extract voorkomen dat het teveel aan glucose in je voedsel door het lichaam wordt omgezet in vet. Daardoor wordt de vetopname en de vetopslag in het lichaam verminderd. En minder vet in het lichaam betekent een gezonder en slanker lijf!

Chroom als extra hulpmiddeltje

In de Lineshaper capsules zit, naast de ingrediënten met een moeilijke naam (Lagerstroemia Speciosa en Ceratonia Siliqua), chroom. Ook chroom helpt de bloedsuikerspiegel normaal te houden én draagt bij aan een normale stofwisseling van koolhydraten, vet en eiwitten. Zo zitten er dus drie stoffen in de capsules die jou gaan helpen af te vallen.

Hoe gebruik Lineshaper?

Het gebruik van Lineshaper capsules is heel eenvoudig. Neem, een halfuur voordat je je hoofdmaaltijd van de dag eet, twee capsules met een glas water in. Dat zal waarschijnlijk een halfuur voor je avondeten zijn.

Ben je een grote eter, neem dan drie capsules. Neem nooit meer dan de dagdosering. Lineshaper capsules zijn niet geschikt voor zwangere vrouwen of als je borstvoeding geeft.

En dan…?

Met het nemen van Lineshaper capsules ben je een goede weg ingeslagen, maar de capsules kunnen niet alleen hun werk doen. Het wordt bijna cliché om het op te schrijven, maar ik kan het niet genoeg benadrukken: ook jij zult aan het werk moeten! Zorg dat je niet teveel calorieën op een dag binnenkrijgt (dat zal vast lukken met je verminderde eetlust door Lineshaper) en zorg dat wat je eet, gezond is. Eet genoeg vezels, groente, fruit en drink daarbij minstens 2 liter water. Heb je toch trek in iets lekkers? Kies dan voor slanke lekkernijen, zoals komkommer, wortel, een appel of wat tomaatjes. Dit vult, is gezond én bevat weinig calorieën. Natuurlijk beweeg je ook voldoende. Sporten is niet alleen goed voor het lichaam, je spieren en de vetverbranding, het zorgt er ook voor dat je je gelukkiger voelt. Zo ga jij samen met Lineshaper op een fijne manier de kilo’s te lijf!

Gezonde Groeten,

sanne

RECENSIES OVERZICHT
Algehele Waardering
Vorig artikelDr. Phill 20/20 Voel je Goed in je Lijf Dieet
Volgend artikelVitadis App Review
lineshaper-afslankpillen-reviewLineshaper capsules zijn een goede ondersteuning bij het afvallen. Ze bevatten Lagerstroemia Speciosa, Ceratonia Siliqua en Chroom. Dit helpt de bloedsuikerspiegel normaal te houden én draagt bij aan een normale stofwisseling van koolhydraten, vet en eiwitten. Zo zitten er dus drie stoffen in de capsules die jou gaan helpen af te vallen.

2 Reacties

 1. Ik zou graag Lineshaper willen proberen en evalueren. Ik ben 48 en het wordt steeds lastiger om af te vallen. Ik hoop dat extra ondersteunt

 2. Ik zou heel graag lineshaper willen proberen,ik ben 7 kilo te zwaar en heb beginnend diabetes type 2.
  Ik reed het nog steeds zonder medicijnen, en dat wil ik graag zo houden.
  Dus ik ben erg benieuwd of lin eshaper voor mij zal werken!

  Met vriendelijke groet,
  Jeanet Top

REAGEER OP DIT BERICHT

Vul een reactie in ajb
Vul hier je naam in