Liqua Slim Review en Ervaringen

De Liqua slim is een nieuw apparaat waarmee je het vet rondom je heupen, je middel of bij je bovenarmen kan veranderen in vloeistof, waardoor je de vetstoffen makkelijk af kan voeren. Tenminste, de fabrikant beweert dat dit mogelijk is. Als het waar is, zou het revolutionair zijn, en dus hebben we het apparaat voor je getest. Ook geven we 3x een Liqua Slim set weg. Verderop in dit artikel lees je wat je moet doen om kans te maken op een gratis set.

Wat is de Liqua Slim?

De liqua slim is een apparaat dat drie verschillende technologieën combineert. Ultrasone geluidsgolven die helpen tegen cellulitus, EMS golven die helpen bij het verbranden van vet en infraroodstraling die helpt om pijnlijke en stramme spieren los te maken. De Liqua slim is een draagbaar apparaat dat voorzien is van een accu. Op deze manier kun je het apparaat eenvoudig meenemen en zit heb je geen last van een snoertje dat in de weg zit. Er is een zogeheten acupunctuur massage patch bijgeleverd.

Volgens de fabrikant werkt de Liqua slim zo goed omdat vetcellen niet om kunnen gaan met de vibraties die het apparaat afgeeft. Hierdoor zouden de vetcellen uiteenvallen in een vloeistof die eenvoudig door het lichaam kan worden afgevoerd via de urine. Volgens de fabrikant begin je dagelijks met een sessie van een kwartier en dit kun je uitbouwen naar een uur.

Voor wie is de Liqua slim geschikt?

De Liqua slim is niet voor iedereen geschikt. Zo mag je het apparaat niet gebruik als je implantaten in je lichaam hebt, of als je hart- en vaataandoeningen hebt. Ook als je (ernstige) nier- of leverklachten hebt, kun je de Liqua slim beter niet gebruiken. Ook zwangere vrouwen moeten het apparaat niet gebruiken.

Hoe effectief is het apparaat?

Ultrasound wordt al enkele tientallen jaren toegepast als methode om plaatselijk vet te verbranden. Het wordt gezien als een goed alternatief voor ingrepen als liposuctie, vooral omdat er inderdaad wel zichtbaar resultaat is (bron). De verbranding van vet is wel vaak erg oppervlakkig, terwijl de ongezondere vetten vaak juist dieper in het lichaam zitten (bron).

Het probleem met de Liqua slim is dat het in een geen enkel opzicht te vergelijken is met de apparaten zoals die in professionele afslankstudio’s worden gebruikt. De Liqua slim is maar een klein apparaat, vergelijkbaar in omvang met je douchekop, terwijl de professionele apparatuur vaak een kast is zo groot als een koelkast. Genoeg reden dus om het apparaat eens goed te testen.

Test met proefpersonen

We hebben een aantal Liqua slim apparaten gekocht. Een testpanel van negen mensen heeft de apparaten vervolgens vijf keer gebruikt. Volgens de fabrikant zou er al een zichtbaar resultaat moeten zijn na drie behandelingen.

Technisch lijkt het apparaat in orde. Het apparaat werkt goed en functioneert uitstekend met de meegeleverde batterij. De meeste deelnemers vonden dat het een beetje gek voelde om het apparaat te gebruiken. Je merkt tijdens het gebruik een beetje een vreemde sensatie op je huid.

Na vijf sessies met de Liqua slim, hebben de deelnemers de omtrek van de behandelde zones (deze verschilden van persoon tot persoon) gemeten. Gemiddeld waren de deelnemers 1 mm omtrek kwijt. Gezien het kleine aantal proefpersonen kan het heel goed zijn dat dit verschil veroorzaakt wordt door afwijkingen in het meten.

Twee van onze proefpersonen hadden eerder behandelingen gevolgd met ultrasone apparatuur. Zij konden duidelijk vertellen dat de behandeling met professionele apparatuur wel degelijk anders voelt. Ook de resultaten van deze professionele apparaten zijn een stuk beter. Helaas zijn behandeling flink aan de prijs.

Wat kost de Liqua slim?

De Liqua slim kost €79.99. Het product wordt geleverd door een Amerikaans bedrijf, genaamd Digital Advice. De Liqua slim is alleen via de officiële website te koop.

Gratis Liqua Slim

We morgen 3x een Liqua Slim Set ter waarde van 79.99 weggeven. Wil je kans maken op een Gratis Liqua Slim? Laat dan een reactie achter en vertel me waarom jij een gratis Liqua Slim wil hebben.

Voordelen

Als de Liqua slim zou werken, dan zou het voor het eerst zijn dat je zelf thuis aan de slag kunt met ultrasone geluidsgolven en met laser om af te vallen. Voor veel alternatieve behandelingen met ultrasone apparatuur, moet je naar een salon. Uiteraard ben je hier veel meer geld kwijt, omdat een getraind iemand jou moet begeleiden.

Nadelen

Zelfs als zou zo de Liquaslim werken, dan pak je daarmee nog niet de oorzaak van het overgewicht aan. Nu kun je natuurlijk behandelingen blijven ondergaan met de liquaslim of met andere ultrasone apparatuur, maar daarmee los je het probleem op lange termijn niet op. Het is ook voor je gezondheid beter om de onderliggende problemen aan te pakken.

Conclusie

Als iets te mooi klinkt om waar te zijn, is het dat meestal ook. Dat is bij de Liqua slim helaas niet anders. Het apparaat is niet krachtig genoeg om echt resultaat te bewerkstelligen. De enige werking die het apparaat heeft, maar daar hebben we het niet voor getest, is het voorkomen spierpijn na het sporten (bron).

Het is maar goed ook dat het apparaat niet krachtig genoeg is. Behandelingen met ultrasone apparatuur moeten door professionals worden uitgevoerd. Er bestaat het gevaar op ernstige bijwerkingen bij het gebruik van dergelijke apparatuur, zoals zwellingen, blauwe plekken en celsterfte (bron). Van een professional mag je verwachten dat die deze bijwerkingen weet te voorkomen.

RECENSIES OVERZICHT
Algehele Waardering
Vorig artikelBio HCG Ervaring van Iris
Volgend artikelFat X Review en Ervaringen
liqua-slimAls iets te mooi klinkt om waar te zijn, is het dat meestal ook. Dat is bij de Liqua slim helaas niet anders. Het apparaat is niet krachtig genoeg om echt resultaat te bewerkstelligen. De enige werking die het apparaat heeft, maar daar hebben we het niet voor getest, is het voorkomen spierpijn na het sporten. Het is maar goed ook dat het apparaat niet krachtig genoeg is. Behandelingen met ultrasone apparatuur moeten door professionals worden uitgevoerd. Er bestaat het gevaar op ernstige bijwerkingen bij het gebruik van dergelijke apparatuur, zoals zwellingen, blauwe plekken en celsterfte (bron). Van een professional mag je verwachten dat die deze bijwerkingen weet te voorkomen.

10 Reacties

 1. Ik heb heel veel geprobeerd tegen buikvet. Ik ben voor de rest heel erg slank maar de vetophoging op mijn buik maakt me heel onzeker.
  Ik zou heel graag dit apparaat willen testen. Wat zou ik blij zijn met een paar cm minder rond mijn taille.

 2. Ik heb lipoedeem (afwijkende en extra grote vetcellen, o.a. in de benen. Op deze plekken kun je niet afvallen). Omdat deze vetcellen de lymfvaten dichtduwen hou ik veel vocht vast. Een zware dikke steunpanty helpt wel iets, maar toch blijf ik veel vocht in mijn benen houden. ’s Zomers zijn mijn enkels extreem dik.
  Doordat het vocht de bloed- en lymfevaten afknijpt genezen wondjes aan mijn voeten slecht. Twee zomers geleden kneusde ik mijn voet waarna mijn voet en onderbeen heel dik, rood, warm en flink pijnlijk werden. Diagnose: CRPS ofwel dystrofie. Meestal gaat dit niet over en het kan zelfs in het hele lichaam gaan zitten. Ik had geluk dat het na ¾ jaar overging, maar ben nu wel als de dood voor een nieuwe kneuzing of dat een wondje wondroos en bloedvergiftiging geeft.
  Daarom heb ik twee heel dure behandelingen gehad waarbij vetcellen verwijderd zijn op een manier die de lymfvaten niet beschadigt. Doordat er nu minder vetcellen op de lymfvaten drukken hou ik `s zomers al iets minder vocht vast, maar eigenlijk zou ik nòg twee à drie behandelingen moeten hebben. Ik had gerekend op nog maar een. Ik stel ze nu uit omdat het eigenlijk te duur voor mij wordt. Ik hoop dat de Liqua slim ook kan helpen om vet te verwijderen en dat ik daardoor minder vocht vast houd en dat dit mij beschermt tegen nieuwe heftige complicaties. Dat vind ik belangrijker dan steunpanty’s moeten blijven dragen, maar wie weet helpt nog minder vetweefsel zóveel dat ik dan `s zomers ook eens even met blote benen kan lopen?
  Groetjes, Maria

 3. Ik ben nog maar 20 jaar en zit super slecht in men vel, ik zou zo graag iets nieuws willen proberen waardoor het me een beetje lukt. Sporten is moeilijk want ik heb slechte knieën. Ik zou graag er anders uit zien en trotser om mij kunnen zijn. Maar dat ben ik helemaal niet op mijn lichaam. Ik schaam me zo.

 4. Ik verdien dit apparaat zo erg en ik ga jullie ervan overtuigen dus zet jullie goed en open jullie oren.
  Ik ben een kersverse 52-jarige jongedame en vanaf 23 januari ben ik aan mijn figuur aan het werken. Ben begonnen op 75,9 en ondertussen zit ik op 61,3 en hier ben ik zo trots op ( proteïne dieet en sterk karakter ????). Ik was juist begonnen met behandeling met een prof ultra shape apparaat en toen kwam onze vijand Corona. Ik probeer genoeg lichaamsbeweging te doen maar mijn zwakke plekken blijven mijn heupen en billen = moeras van putten en los vel. Telkens ik in de spiegel kijk blijf ik teleurgesteld. Ik heb mijn leeftijd mee of tegen ???? dus zo gemakkelijk is het allemaal niet meer. Dus met dit apparaat kan ik mijn moeras misschien veranderen in een beekje?
  Zou zeer fijn en welkom zijn.
  Dus…. laat maar komen

 5. Al jaren probeer ik (wat overtollig) vet rondom mijn bovenbenen en buik te verminderen. Ik ben altijd al niet slank geweest en ben het zat om onzeker te zijn over mijn lichaam. Ik ben pas 21 jaar en merk dat ik ’s zomers niet ontspannen rondloop. Puur omdat ik onzeker ben over mijn lichaam. Ik heb al van alles geprobeerd om af te vallen. Ik heb zelfs een personal trainer gehad, maar helaas lukt het mij nog steeds niet goed om zichtbaar af te vallen. Ik hoop dat ik, door middel van dit apparaat, toch een verschil ga kunnen zien in het vet rondom mijn buik en benen. Ik heb er veel over gelezen en zou het graag zelf uit willen proberen. Ik hoop na het testen een klein verschil te zien zodat ik gemotiveerd blijf om aan mijn lichaam te werken zodat ik straks ook zelfverzekerd durf rond te lopen in een korte broek.

 6. Vanwege nieuwe heup en evenwicht virus kan ik vrijwel niet sporten. Helaas komt erdaar door weer vet op de bekende plekken. Dit zou voor mij een uitkomst zijn om de komende maanden te overbruggen.
  Mijn dank is groot.
  Vr groet Coralie

REAGEER OP DIT BERICHT

Vul een reactie in ajb
Vul hier je naam in