Home Dieet en Afvallen Dieet Categorie Liquid Diet Review en Ervaringen

Liquid Diet Review en Ervaringen

De afslankdruppels van Liquid Diet worden geïntroduceerd aan de hand van een artikel waarin twee dames beiden een dieet volgen. Één van hen gebruikt Liquid Diet ter ondersteuning en de andere niet. De dame die de afslankdruppels inneemt, blijft afvallen terwijl de gewichtsafname bij de andere stokt.

Dit klinkt alsof Liquid Diet+ een veelbelovend product is. Reden dan ook om eens uit te zoeken hoe dit precies zit.

Wat is Liquid Diet?

Liquid Diet+ is een afslanksupplement op basis van druppels. In deze druppels zitten een stuk of tien ingrediënten die je lichaam moeten helpen bij het omschakelen naar een andere leefstijl. Onder de ingrediënten vind je bijvoorbeeld yerba maté, guarana, ginseng en groene thee.

Liquid Diet Testpersonen Gezocht

Nog 22 plaatsen beschikbaar

Omdat we graag objectieve ervaringen publiceren bij onze productreviews hebben we een testpanel opgericht. Op dit moment zijn we op zoek naar 50 testpersonen die dit product gratis willen testen. Deelnemen is heel eenvoudig.

  • Geef middels een reactie aan waarom jij dit product graag wil testen;
  • We sturen het proefpakket gratis naar je toe;
  • Je gebruikt het product volgens de voorschriften;
  • Je vult het evaluatieformulier in.

Iedere dag druppel je met een pipetje een stuk of wat druppels onder je tong of in een glas water. Je volgt op deze manier een kuur die enkele weken duurt.

Voor wie is het geschikt?

Liquid Diet+ zelf is voor de meeste mensen wel geschikt, maar niet iedereen kan een streng dieet volhouden. Raadpleeg bij twijfel een arts.

Is Liquid Diet effectief?

We hebben een aantal van de belangrijkste ingrediënten van Liquid Diet aan een onderzoek onderworpen.

Yerba Maté is een ingrediënt dat al jaren in de belangstelling staat van wetenschappers. Deze plant is mogelijk effectief bij het afvallen (bron). Ook van groene thee is bewezen dat het helpt bij het afvallen (bron). Dit merk je vooral als je groene thee inneemt voordat je gaat sporten.

Ginseng is ook effectief in het ondersteunen van het afvallen (bron). Guarana is een plantje uit het amazonewoud dat de opslag van vet in het lichaam tegengaat (bron).

Kortom, uit deze analyse blijkt dat Liquid Diet erg effectief kan zijn, mits je het gebruikt in combinatie met een dieet.

Het grootste nadeel aan Liquid Diet is dat je geen enkele instructie krijgt over welk dieet je dan moet volgen. Dit is essentiële informatie omdat het middel als het goed is ontworpen is om een bepaald dieet te ondersteunen.

Als je zonder duidelijke instructies een supplement gaat gebruiken, is de kans aanwezig dat je teveel op het supplement gaat vertrouwen. Hierdoor wordt je lui en boek je niet de gewenste resultaten.

Wat kost Liquid Diet?

Liquid Diet+ kost €69.95 per verpakking van 50 ml. Dit is voldoende voor een kuur van iets meer dan drie weken. Je betaalt geen verzendkosten.

Voordelen

Liquid Diet bevat relatief veel ingrediënten die een ondersteunende werking hebben op het gewichtsverlies. Als je het supplement combineert met een streng dieet, dan is de kans groot dat je snel gewicht kwijtraakt.

Liquid Diet duur
Liquid Diet duur

Nadelen

Liquid Diet+ bevat een heel klein beetje alcohol. Sommige mensen vinden dit misschien niet prettig.

Conclusie

Liquid Diet+ is in potentie een uitstekend product. De meeste ingrediënten in Liquid Diet hebben wel een ondersteunende werking bij gewichtsverlies.

Er zijn alleen twee nadelen. Het eerste nadeel is de prijs die wat aan de hoge kant is. Het tweede nadeel is dat je geen enkele begeleiding krijgt met betrekking tot het te volgen dieet. Dit is een gemiste kans, want daardoor zal het middel bij de meeste mensen niet werken.

Ben je op zoek naar afslankdruppel die wél werken met begeleiding? Kijk dan eens bij KetoX24 We hebben ook alle afslankdruppels op de markt vergeleken. Bekijk ons Afslankdruppels artikel.

Gezonde Groet,

REVIEW OVERVIEW
Algehele Waardering
Previous articleFit20 Review Review en Ervaringen
Next articleAfvallen met gezond en lekker eten
liquid-dietLiquid Diet+ is in potentie een uitstekend product. De meeste ingrediënten in Liquid Diet hebben wel een ondersteunende werking bij gewichtsverlies. Er zijn alleen twee nadelen. Het eerste nadeel is de prijs die wat aan de hoge kant is. Het tweede nadeel is dat je geen enkele begeleiding krijgt met betrekking tot het te volgen dieet. Dit is een gemiste kans, want daardoor zal het middel bij de meeste mensen niet werken.

53 Reacties

  1. Goedemorgen,

    Ik zou graag Liquid Diet Formula willen testen, de huisarts adviseerde een maagverkleining maar ik wil toch eerst proberen met andere middelen om mijn gewicht naar beneden te krijgen. Ik zou dit icm KHA willen doen

REAGEER OP DIT BERICHT

Vul een reactie in ajb
Vul hier je naam in