Liquid Diet Review en Ervaringen

De afslankdruppels van Liquid Diet worden geïntroduceerd aan de hand van een artikel waarin twee dames beiden een dieet volgen. Één van hen gebruikt Liquid Diet ter ondersteuning en de andere niet. De dame die de afslankdruppels inneemt, blijft afvallen terwijl de gewichtsafname bij de andere stokt.

Dit klinkt alsof Liquid Diet+ een veelbelovend product is. Reden dan ook om eens uit te zoeken hoe dit precies zit.

Wat is Liquid Diet?

Liquid Diet+ is een afslanksupplement op basis van druppels. In deze druppels zitten een stuk of tien ingrediënten die je lichaam moeten helpen bij het omschakelen naar een andere leefstijl. Onder de ingrediënten vind je bijvoorbeeld yerba maté, guarana, ginseng en groene thee.

Liquid Diet Testpersonen Gezocht

Nog 22 plaatsen beschikbaar

Omdat we graag objectieve ervaringen publiceren bij onze productreviews hebben we een testpanel opgericht. Op dit moment zijn we op zoek naar 50 testpersonen die dit product gratis willen testen. Deelnemen is heel eenvoudig.

 • Geef middels een reactie aan waarom jij dit product graag wil testen;
 • We sturen het proefpakket gratis naar je toe;
 • Je gebruikt het product volgens de voorschriften;
 • Je vult het evaluatieformulier in.

liquid diet Liquid Diet Review en Ervaringen Meer informatie

Iedere dag druppel je met een pipetje een stuk of wat druppels onder je tong of in een glas water. Je volgt op deze manier een kuur die enkele weken duurt.

Voor wie is het geschikt?

Liquid Diet+ zelf is voor de meeste mensen wel geschikt, maar niet iedereen kan een streng dieet volhouden. Raadpleeg bij twijfel een arts.

Is Liquid Diet effectief?

We hebben een aantal van de belangrijkste ingrediënten van Liquid Diet aan een onderzoek onderworpen.

Yerba Maté is een ingrediënt dat al jaren in de belangstelling staat van wetenschappers. Deze plant is mogelijk effectief bij het afvallen (bron). Ook van groene thee is bewezen dat het helpt bij het afvallen (bron). Dit merk je vooral als je groene thee inneemt voordat je gaat sporten.

Ginseng is ook effectief in het ondersteunen van het afvallen (bron). Guarana is een plantje uit het amazonewoud dat de opslag van vet in het lichaam tegengaat (bron).

Kortom, uit deze analyse blijkt dat Liquid Diet erg effectief kan zijn, mits je het gebruikt in combinatie met een dieet.

Het grootste nadeel aan Liquid Diet is dat je geen enkele instructie krijgt over welk dieet je dan moet volgen. Dit is essentiële informatie omdat het middel als het goed is ontworpen is om een bepaald dieet te ondersteunen.

Als je zonder duidelijke instructies een supplement gaat gebruiken, is de kans aanwezig dat je teveel op het supplement gaat vertrouwen. Hierdoor wordt je lui en boek je niet de gewenste resultaten.

Wat kost Liquid Diet?

Liquid Diet+ kost €69.95 per verpakking van 50 ml. Dit is voldoende voor een kuur van iets meer dan drie weken. Je betaalt geen verzendkosten.

Voordelen

Liquid Diet bevat relatief veel ingrediënten die een ondersteunende werking hebben op het gewichtsverlies. Als je het supplement combineert met een streng dieet, dan is de kans groot dat je snel gewicht kwijtraakt.

Liquid Diet duur
Liquid Diet duur

Nadelen

Liquid Diet+ bevat een heel klein beetje alcohol. Sommige mensen vinden dit misschien niet prettig.

Conclusie

Liquid Diet+ is in potentie een uitstekend product. De meeste ingrediënten in Liquid Diet hebben wel een ondersteunende werking bij gewichtsverlies.

Er zijn alleen twee nadelen. Het eerste nadeel is de prijs die wat aan de hoge kant is. Het tweede nadeel is dat je geen enkele begeleiding krijgt met betrekking tot het te volgen dieet. Dit is een gemiste kans, want daardoor zal het middel bij de meeste mensen niet werken.

Ben je op zoek naar afslankdruppel die wél werken met begeleiding? Kijk dan eens bij KetoX24 We hebben ook alle afslankdruppels op de markt vergeleken. Bekijk ons Afslankdruppels artikel.

Gezonde Groet,

liquid diet Liquid Diet Review en Ervaringen Drs miriam amstel

RECENSIES OVERZICHT
Algehele Waardering
Persoonlijke Dieet ErvaringFit20 Review Review en Ervaringen
Eenvoudig AfvallenAfvallen met gezond en lekker eten
liquid-dietLiquid Diet+ is in potentie een uitstekend product. De meeste ingrediënten in Liquid Diet hebben wel een ondersteunende werking bij gewichtsverlies. Er zijn alleen twee nadelen. Het eerste nadeel is de prijs die wat aan de hoge kant is. Het tweede nadeel is dat je geen enkele begeleiding krijgt met betrekking tot het te volgen dieet. Dit is een gemiste kans, want daardoor zal het middel bij de meeste mensen niet werken.

56 Reacties

 1. Ik zou graag de liquid diet formula willen testen. Dit is mijn kans om af te vallen en vooral iets tegen mijn buikvet van af te komen. Ik ben na mijn 2e zwangerschap nog 20kg aangekomen, vooral buikvet. Ik wil hier iets aan doen.
  Ik zou dit met een vast dieet in combinatie met liquid protien + nutriënten + vitaminen dieet dit willen doen en testen. Ik zal Jullie op de hoogte houden. Dit is ook een motivatie voor een streng volgend en blijvend dieet.

 2. Graag zou ik dit willen proberen tot nu toe is het met alleen dieeten niet gelukt.. misschien dat deze combi voor de juiste resultaat zorgt

 3. Goedemorgen,

  Ik zou graag Liquid Diet Formula willen testen, de huisarts adviseerde een maagverkleining maar ik wil toch eerst proberen met andere middelen om mijn gewicht naar beneden te krijgen. Ik zou dit icm KHA willen doen

 4. Ik wil graag een paar kilo’s afvallen en wil dit wel proberen.
  Omdat ik al verschillende producten getest hebt, ben ik een beetje aan het onderzoeken welke producten echt helpen.

 5. Wil al heel lang van mijn buikje en barstjes af wat ik al jaren heb en wil dit omdat ik eind juli 50 jaar word en er met mijn feest goed uit wil zien en afgeslankt dit proberen binnen een maand te bewerkstelligen. Volgens de voorlichting op dit product moet dit lukken met deze druppels. Wil dit proberen in combinatie met gezonde leefstijl, goed en gezond eten en veel bewegen. Hoop dat het me dat brengt. Laat maar komen heb er zin in om te proberen. groet Jos.

 6. Helaas ben ik jaren depressief en ben ik door medicatie erg aangekomen. Gelukkig gaat het nu beter maar het zou zo fijn zijn die extra kilo’s kwijt te raken!

 7. Mijn metabolisme is erg veranderd tijdens (en helaas is dat ook na de afbouw ervan gebleven) het gebruik van antipsychotica. Ik wil graag weer terug naar mijn oude gewicht, maar het gaat een stuk moeilijker door de veranderde metabolisme. Ik zou graag liquid diet willen testen als extra boost bij m’n afval traject

 8. Ja omdat ik denk eerst zien dan geloven ik ben al ver over mijn overgang heen en heb last nu van de zwaartekracht. Vroeger wilde ik heel graag wat dikker worden maar nu echt niet meer .Dat is de reden dat ik het wil proberen want dik zijn is niet iets wat bij mij past,

 9. Ik ga trouwen in November en hoop nog heel veel kilo’s kwijt te raken voor die tijd ?
  Daarom wil ik graag dit product willen testen, want wie niet waagt wie niet wint ?

 10. Hi,
  Na 2 zwangerschappen, is mijn lijf totaal niet meer wat het was en op 1 of andere manier lukt het afvallen ook niet echt soepel meer.
  Ben erg benieuwd naar dit product. Ik zou graag dit willen testen!

 11. Hi,
  Na 2 zwangerschappen, is mijn lijf totaal niet meer wat het was en op 1 of andere manier lukt het afvallen ook niet echt soepel meer.
  Ik zou graag dit product willen testen.

 12. Hi, ik zou graag 10 kg willen afvallen,
  Ben al onderzocht waarom ik niet afval in het ziekenhuis internist diëtistes
  Ik ben een raadsel bewegen kan ik minimaal door mijn Ms maar doe het wel onder begeleiding2x per week
  Dus dit, zou ik wel willen proberen

 13. Ik ben al langer als een jaar bezig met afvallen, wegens mn gezondheid die heel erg gedaald is. Verschillende dingen geprobeerd,allemaal weggegooit geld. Dus ben heeel benieuwd naar dit product!

REAGEER / AANMELDEN GRATIS TESTEN

Vul een reactie in ajb
Vul hier je naam in