Lisa Lois Afgevallen met Dieet Pro 2023 update

Lisa Lois Afgevallen Lisa Lois Afgevallen met Dieet Pro 2023 update Lisa dieet
Lisa dieet Lisa Lois Afgevallen met Dieet Pro 2023 update

Lisa Lois Afgevallen met Dieet Pro

Lisa Hordijk, bekend als zangeres Lisa Lois is meer dan 30 kilo afgevallen. De X-Factor zangeres viel in vijf maanden tijd meer dan 21 kilo af. Drie maanden later was er nog eens 9 kilo vanaf (tussenstand -30 kilo) Hoe het haar gelukt is?

dieetpro kortingcode

“Een combinatie van gezond eten, sporten en af en toe een eiwitshake van Dieet Pro” lezen we op de facebook pagina van Lisa.

Trots plaatste ze het bewijs van haar succesvolle transformatie op instagram. De selfie laat precies zien wat het resultaat is van het afslanksucces van Lisa. “Vier kledingmaten en honderden positieve reacties” is het grootste compliment dat je kunt krijgen.

In mei onthulde ze al 21 kilo te zijn afgevallen. Onlangs deelde ze een ‘dieet update’ op Instagram. “Ik geloof het zelf bijna niet maar ik ben er nu echt bijna. Op 700 gram na. Maar ik doe stiekem vast een overwinningsdansje! #doei30kilo” Op de foto is te zien dat ze nu 70,6 kilo weegt.

Dieet Pro Lisa Lois YouTube Video

lisa lois video dieet pro

De Telegraaf

De Telegraaf pikte het bericht van Lisa snel op en publiceerde er online en in de krant verschillende positieve artikelen over. “Lisa Hordijk, beter bekend als zangeres Lisa Lois, doet een overwinningsdansje. Ze is 30 kilo afgevallen”, aldus De Telegraaf.

Dieet Pro Eiwitshakes

Naast de eiwitshakes van Dieet Pro en lekkere verantwoorde maaltijden is Lisa drie tot vier keer per week in de sportschool te vinden. Door het gewichtsverlies zit Lisa letterlijk beter in haar vel. “Ik ben lekker druk met mijn eigen werk. Op mijn nieuwe EP Feels Like Home staan vijf covers.” Aldus Lisa.

lisa-lois

RTL Nieuws

De media pikte het afslank succes van Lisa snel op, onder andere RTL Nieuws plaatste het nieuws prominent op de website.

lisa-rtl

Lisa Lois heeft de strijd tegen de overtollige kilo’s gewonnen. De zangeres is precies dertig kilo afgevallen. “Ik heb het gewoon geflikt”, zegt ze trots op Instagram.

“Als jullie het niet erg vinden ga ik nu als een gek rondjes rennen door m’n huis en overdreven trots op mezelf zijn”, zegt de uitbundige Lisa. “En ik ga GEEN taart eten om het te vieren.”

Facebook

Ook op facebook werd het resultaat eveneens gewaardeerd. Duizenden likes en reacties als ,,knap hoor!”, ,,respect” en ,,goed bezig, Lisa!” is slechts een greep uit de honderden positieve reacties. Ook op TV heeft Lisa inmiddels trots haar verhaal verteld. “Knop om en gaan”, zegt ze over haar gewichtsverlies in RTL Late Night. ,,Het doet me goed en het is voor mij een boost om door te gaan. Het is lekker om te horen als mensen zeggen dat je goed bezig bent.”

Lisa-Lois-dieet-foto

Op gewicht blijven

Lisa blijft gelukkig realistisch. ,,Nu volhouden.” zegt ze. “Op gewicht blijven is nu het moeilijkst van alles”. Aldus de 27 jarige zangeres. ‘

https://youtu.be/CHxrwmI7uqs

De eiwitrijke maaltijdshakes van Dieet Pro zijn onderdeel van Lisa’s dieet. “Het is de manier om veel en snel af te vallen”, lacht ze. Haar einddoel is nog niet in zicht. Hoe veel kilo’s ze nog kwijt wil, weet ze niet. Ook verklapt ze niet wat haar gewicht was voordat ze startte met diëten. “Ik sta bijna nooit op de weegschaal. Ik wil me gewoon gezond voelen.”

Instagram

Op Instagram heeft Lisa zelf een foto geplaatst met haar resultaat.

lisa-instagram

lisa1

lisa2

Lisa verteld hoe het haar is gelukt

Op haar facebook pagina vertelde ze eerder al op welke manier ze het heeft aangepakt.

lisa-lois-facebook-dieet

Start ook met Dieet Pro

Wil je ook starten met Dieet Pro? Maak dan gebruik van de exclusieve aanbieding en krijg 1 pot Dieet Pro gratis! *

Dieet Pro is een unieke formule van slechts 79 kcal per shake die nagenoeg koolhydraatvrij, vetvrij en suikervrij is. Een shake bevat maar liefst 18 gram van een speciaal soort eiwit. Daarnaast bevat Dieet Pro een complete mix van vitamines en mineralen, waaronder vitamine B2, B3, B5, B6 en B12 die energie helpen vrij maken uit vet, koolhydraten en eiwitten en chroom om de bloedsuikerspiegel in balans te houden zodat de productie van het dik makende hormoon insuline beperkt blijft.

Lisa-Lois-dieet-instagram2

Update: 15 maandan later

15 maanden nadat Lisa meer dan 30 kilo was afgevallen zagen we opnieuw een post voorbij komen op haar instagram pagina. Lisa is heeft haar streefgewicht vast weten te houden en gebruikt nog steeds af en toe Dieet Pro. Cappuccino is haar favoriete smaak volgens het onderstaande bericht.

lisa-dieet-pro

* Een pot Dieet Pro kost slechts €29,95. Bestel je 4 potten Dieet Pro (smaak naar keuze) via deze link, dan betaal je slechts €20,73 per pot. Je krijgt dus (meer dan) 1 pot gratis! Verder ontvang je een gratis shaker + weekmenu + 10% extra korting op je volgende aankoop. Deze korting is eenmalig en exclusief voor bezoekers van vetvrij.com

lisa-lois-afgavellen-dieet-pro

lisa lois video dieet profoto’s facebook / instagram Lisa Lois

RECENSIES OVERZICHT
Waardering
Persoonlijke Dieet ErvaringMinoslim review en ervaringen
Eenvoudig AfvallenBuniduo Gel Comfort – Reviews en ervaringen
lisa-lois-afgevallenVeel bekende en minder bekende Nederlanders willen afvallen. Lisa is een voorbeeld dat je met discipline en het juiste dieet product je streefgewicht kunt bereiken. Lisa is inmiddels alweer een hele tijd op haar streefgewicht. Dankzij de weekmenu's en gratis online begeleiding van Dieet Pro is dit goed haalbaar.

18 Reacties

 1. Waar kan ik het Lisa’s choice dieet pro pakket bestellen? Ik kan dit. Iet vinden en wil graag afvallen. Zoveel geprobeerd en Lisa ziet er zo goed uit!!!

 2. Het is lekker en geeft een verzadigd gevoel! Wat betreft mensen met diabetes type 2; het product bevat geen koolhydraten. Als mensen nu gewend zijn om bijvoorbeeld 2x een broodmaaltijd te gebruiken en dan ineens over gaan op 2x een shake; dat kan hypo’s veroorzaken. Wel raadzaam om dit dus langzaam aan af te bouwen

  • Zangeres Lisa Lois (28), die veel lof oogstte met haar indrukwekkende afvalrace.

   Goede voornemens? Niets zo ergerlijk als mensen die in februari weer op de bank zitten met een reep chocola
   Lisa Lois. Begin dit jaar zette de volslanke X-factor winnares uit 2009 zogezegd een knop om en besloot haar eetpatroon flink om te gooien. Koolhydraten in brood en pasta maakten plaats voor volkoren crackers en Lisa was elke dag te vinden in de sportschool. In mei was ze 21 kilo kwijt en de maanden daarop nog eens 9. ,,Ik weeg nu 70 kilo”, aldus een trotse Lois die haar intensieve afvalrace een jaar lang deelde met haar instagramvolgers.

   De voor en na foto’s van de zangeres die hits scoorden met Silhouette en Hallelujah, gingen dit voorjaar door het dak op social media. Alleen al op de facebookpagina van AD behaalde de prestatie meer dan 12.000 likes. Toch blijft Lisa nuchter onder alle aandacht.

   Zo nu en dan ‘zondigt’ ze en eet ze weer wat ze het allermeest heeft gemist: brood. ,,Ik snoep zelfs af en toe.” Maar het belangrijkst voor Lois is nu om haar gewicht vast te houden. En dat gaat de brunette naar eigen zeggen goed af. ,,Ik eet op vaste tijden en sport 1 à 2 keer per week.” Toch wil de popzangeres haar 70 kilo nog geen droomgewicht noemen. ,,Er mag nog wel vijf kilo af”.

   Of dat een goed voornemen is voor 2016 is ze stellig over. ,,Ik geloof niet in goede voornemens, je moet het doen als je er klaar voor bent. Niets zo ergerlijk als mensen die in februari weer op de bank zitten met een reep chocola.” Voor Lois is stoppen met roken een slechte gewoonte die ze ‘ooit’ nog de nek wil omdraaien. ,,Dat is verdomd lastig, eigenlijk nog moeilijker dan diëten”, verzucht ze.

   Hoe dan ook, Lois zit weer lekker in haar vel. ,,Ik voel me zelfverzekerder en kan leukere kleding kopen, maar bovenal ben ik fitter.” Dat laatste was voor haar de voornaamste reden dat het roer om moest.

   Lois heeft dan ook ontzettend veel zin in volgend jaar, laat ze weten. ,,Het was een tijdje stil rondom mij”, geeft de afgetrainde Lois toe, maar 2016 belooft een voorspoedig jaar te worden voor haar zangcarrière. De brunette heeft nieuw materiaal liggen en hoopt volgende maand een nieuwe single uit te brengen. Een nieuw album staat eveneens op de planning. De trouwplannen met haar vriend, waarmee ze zich in 2013 verloofde, staan vanwege de carrièreplannen op een laag pitje. ,,We weten dat we van elkaar houden, dat is voor nu het belangrijkst.”

   Alsof het niet genoeg was dat Lisa zélf ontevreden was over haar gewicht, was het publiek ook nog eens hard. ,,Ik wilde niet dat mensen opmerkingen maakten over mijn uiterlijk in plaats van mijn muziek. Maar dat gebeurde wel, op YouTube bijvoorbeeld. Als je mijn naam zoekt op Google, is ‘Lisa Lois gewicht’ de eerste suggestie. Ik zat er niet heel erg mee, maar het versterkte mijn onprettige gevoel.”

   Afgelopen januari was Lisa er klaar mee. Het moest anders. Op één dag nam ze een abonnement op de sportschool en sloeg ze sportkleding in. Sinds die dag ‘gaat ze er helemaal voor’. ,,Ik ben allerlei blogs gaan lezen over hoe je je levensstijl kunt aanpassen. Want dáár gaat het om, niet alleen maar om diëten.”

   In zo’n tien maanden tijd verloor de zangeres 30 kilo. En sinds ze haar kenmerkende zwarte lokken verruilde voor een glanzende bruine coupe, is de sexy singer-songwriter nauwelijks herkenbaar. Wat is haar geheim? ,,Ik heb met mezelf afgesproken dat ik elke twee uur iets gezonds neem; fruit, groente of kwark bijvoorbeeld. En verder is het vooral thee, water en heel veel sporten.”

   De ranke Lisa blijkt talloze fans geïnspireerd te hebben, die haar overladen met berichtjes. ,,Ze zien op sociale media ook dat ik rook en drink, dus ik wilde eens een goed voorbeeld geven”, lacht ze. De zangeres heeft het volgende doel al voor ogen: haar geliefde sigaretten opgeven. ,,Maar: één ding tegelijk”, grinnikt ze.

   De zangeres is sinds eind 2013 verloofd met haar vriend. Haar slanke lijn is ideaal voor een mooie trouwjurk, maar de speciale dag laat nog even op zich wachten. ,,We hebben geen concrete plannen. Als het goed is, trouw je maar één keer, dus het moet goed zijn. Daar gaan we nog even voor sparen.”

   bron: ad

 3. Vandaag is onder andere bij RTL Nieuws en Telegraaf te lezen dat X-Factor winnares Lisa Lois meer dan 30 kilo is afgevallen.

  Lisa heeft haar streefgewicht met hulp dan Dieet Pro. Wil je ook starten met Dieet Pro? Tijdelijk ontvang je het weekmenu dat Lisa ook volgt, een pot Dieet Pro + vezel complex helemaal GRATIS bij het Dieet Pro Actiepakket. Meer informatie ►

  In mei onthulde Lisa al 21 kilo te zijn afgevallen. Deze week deelde ze een ‘dieet update’ op Instagram. “Ik geloof het zelf bijna niet maar ik ben er nu echt bijna. Op 700 gram na. Maar ik doe stiekem vast een overwinningsdansje! #doei30kilo” Op de foto is te zien dat ze nu 70,6 kilo weegt.

 4. ik kan het overdag heel goed vol houden maar in de avond word het heel moeilijk.
  ik heb namelijk een vriend die de gehele avond zit snaaien en blijf dan maar eens overal af .nou mij lukt het niet
  ik krijg ook totaal geen hulp van hem want hij is erg egoïstisch wat sommige dingen betreft niet leuk meer

  • Hoi Nellie,

   Wat vervelend dat je er alleen voorstaat. Afvallen is niet eenvoudig, en als je vriend je niet steunt is het dubbel zwaar! Hij hoeft niet van hem te verwachten dat hij meedoet met jouw eetpatroon, maar het minste dat hij kan doen is houw steunen. Boos worden heeft geen effect, maar heb je wel eens verteld dat hij je teleur stelt?

   Sterkte!

   Sanne

 5. Fantastische prestatie van Lisa Lois om 21 kilo af te vallen ; ik heb haar ook gezien bij good old Umberto en als ik het goed begrijp viel ze dat gewicht af in 4 maanden, dus plm 5 kg in de maand . . . geweldig ! in één woord en haar stem heeft er niet onder geleden gelukkig . . . ik vond ook dat haar bescheidenheid haar siert, al hoeft ze zichzelf niet naar beneden te halen, want ze mag best trots zijn op zichzelf . . .

  Ik zou toch graag mijn verhaal met u willen delen, gewoon omdat ik dat leuk vind :

  Ik ben 62 jaar oud en had altijd te kampen met overgewicht, mijn grote liefhebberij is lekker eten en met een vrouw die als hobby lekker koken heeft is het moeilijk om op gewicht te blijven kan ik u vertellen . . .

  Men kon bij mij spreken van het zgn jo-jo effect . . . diëten, afslankprogramma ’s met en zonder shake, diëtistes, al dan niet via de huisarts, niets is mij vreemd . . . .

  In 1e instantie geen probleem, ik had er niet zoveel moeite mee . . . ik leefde mijn leven, met of zonder overgewicht . . . ik was een goede melkkoe voor afslank- en gezondheidsgoeroes . . .

  Op een zeker moment steeg het bloed mij naar het hoofd als ik mijn schoenveters had vastgemaakt en toen ik op een weegschaal ging staan gaf deze tot mijn grote schrik 130 kg aan . . . . . . ! !

  Dit is inmiddels alweer zo ’n 15 jaar geleden . . .

  Ik ging bij mezelf te rade en kwam tot de conclusie dat het tijd werd om écht een keuze te maken voor mijn verdere leven . . .

  Wilde ik zo doorgaan met leven met alle risico ’s van dien, of niet ?

  Ik besloot te gaan sporten en schreef me in bij Achmea Health Center waar ik plm 5 jaar heb gesport . . .

  Ik had ook het besluit genomen om me niet meer te laten verleiden tot het deelnemen aan afslankprogramma ‘s, naar diëtistes gaan, shakes drinken enzovoort ; ik had een definitieve keuze gemaakt voor de rest van mijn leven om daadwerkelijk en blijvend iets te doen aan mijn overgewicht, want dit kon zo niet langer . . .

  Ik zocht iets waarvoor ik helemaal kon gaan en maakte kennis met het fenomeen, RPM (Rounds Per Minute), ook wel Spinning genaamd, u ongetwijfeld bekend, eerst stond ik er sceptisch tegenover, maar na de 1e keer op het fietsje was ik helemaal verkocht .

  Ik bouwde de hoeveelheid van trainen op naar 5 maal per week en 2 hersteldagen en veranderde mijn eetgewoontes . . . geen drastische veranderingen, maar gewoon minder eten, niet meer snoepen, geen tussendoortjes (soms wel, dat kan gelukkig met spinning !).

  Met deze manier van leven viel ik 43 kg af in betrekkelijk korte tijd, zonder buikvellen, maagverkleining, honger lijden of wat dan ook ; puur eetgewoonte combineren met spinning, waar ik intussen aan verslaafd ben geraakt (Gggapje hoor ! !).

  Ik heb intussen de frequentie teruggebracht naar minimaal 3 maal per week . . .

  Ik kwam dus op een gewicht van 87 kg en voelde me topfit . . .

  Ik houd mijn gewicht al jaren in de gaten en als ik naar de 90 kg ga neem ik mijn maatregelen . . .

  Echter : in een onbewaakt ogenblik was ik onlangs toch weer 105 kg, dit kon natuurlijk niet en na 2 maanden zit ik nu weer op
  85 kg.

  Ik heb, in overleg met de huisarts, het besluit genomen om er nog 5 kg af te halen omdat mijn BMI (? ? whatever !) bij 87 kg toch te hoog is en bij 80 kg heeft mijn BMI de goede waarde voor mijn leeftijd ; ik kan dan een marge houden van 5 kg, dus als ik dan naar de 85 kg zou gaan ga neem ik mijn maatregelen om terug te gaan naar de 80 kg is mijn plan . . .

  Ik mag me intussen een geoefend spinner noemen, ben van sportschool veranderd en volg nu de lessen bij Club Virtual F4F van good old Evert van der Zee waar je de lessen kunt volgen op een videoscherm ; ook heel leuk . . . . . . . . .

 6. Facebook quote Lisa Lois: “Lisa Lois Dat is precies de reden waarom ik geen cambridge doe. Mag je helemaal niks meer vreten. Ik drink s’ochtends en smiddags een shake (Dieet Pro) en tussendoortjes als fruit, komkommer, cracker met kipfilet enz. In de avond eet ik redelijk normaal. Kook alleen niet meer uit pakjes en eet geen pasta en aardappelen meer. En om de dag naar de sportschool!”

  • hallo,
   graag zou ik willen weten wat u dan zo eet in de avond, want overdag zou ik makkelijk kunnen doen maar in de avond krijg ik het moeilijk.
   dit komt omdat ik niet alle groentes eet en ik niet graag kook.
   Eet u dan alleen salades in de avond? als u geen aardappels en pasta meer eet?
   graag hoor ik van u!! alvast dank

  • Als je er 4 besteld, krijg je er 1 gratis. 4 halen, 3 betalen.

   +gratis weekmenu + staker + extra kortingscode voor je volgende bestelling.

 7. Hallo Sanne ik wilde pro dieet bestellen 1 en 1 gratis maar dat lukt niet heb een code nodig groetjes Toos

REAGEER OP DIT BERICHT

Vul een reactie in ajb
Vul hier je naam in