Little Black Dress Dieet

Het Little Black Dress Dieet van Michaels van straten die bekend staat om zijn tal van andre boeken overLittle Black Dress Dieet Dress voeding en dieet.

Het Little Black Dress Dieet is een zeven daagse dieet waarbij het doel is om zonder problemen in de jurk te stappen die je wilt dragen. Tijdens het Little Black Dress Dieet hoef je niet te denken aan voedingstabellen, slechte afslankpillen en tabletten en wondermiddelen die de mens doen slank maken.

Michaels verteld de lezer van zijn boek: ‘Het Little Black Dress Dieet’ de waarheid over al deze afslankmethoden en leugens.

Michaels geeft in zijn boek aan dat iedereen wel het gevoel kent zich net ‘te dik’ te voelen voor de jurk of outfit die je aan wilt naar een grote gebeurtenis of afspraakje. Dit geeft frustraties en kan eindeloos veel stress veroorzaken. Om dit te voorkomen schreef Michaels zijn boek: ‘ Het Little Black Dress Dieet’.

Of je nu voor de zomer wat kilo’s wilt verliezen, of je wilt al voor dat ene weekend afgevallen zijn. Michael van Straten geeft je een persoonlijke en optimale methode om van deze overtollige vetdelen af te komen.

Het boek ‘Little Black Dress Dieet’

We kennen allemaal dat gevoel. Een week, misschien zelfs een dag of twee voordat de Grote Gebeurtenis plaatsvindt. Het kan een afspraakje zijn met een aantrekkelijke collega, een etentje met je nieuwe vlam of een flitsende cocktailparty. Toch lijkt dat krappe zwarte jurkje welhaast treiterend in de kast te hangen, jouw extra pondjes belachelijk makend en eindeloos veel stress veroorzakend.
Nou, dat hoeft niet meer. Of die overtollige pondjes nu vóór de zomer verdwenen moeten zijn of voor aanstaande zaterdag. Michael van Straten geeft je een persoonlijke, optimale methode om er vanaf te komen.
Het little black dress dieet is een revolutionair, nieuw zeven-dagen-dieet, zodat je zonder problemen in de jurk kunt stappen die je wilt dragen tijdens de Grote Gebeurtenis. Het dieet schuift alle afslanktabletjes aan de kant, komt met een logische verklaring voor de rest en vertelt de schokkende waarheid over ‘wonderpillen’, maaltijdvervangers en slechte gewoonten.
Vergeet alle diëten die toch niet (blijvend) werken. Michaels duidelijke en zinvolle informatie zorgt ervoor dat je echt nooit meer een ander dieet nodig hebt.

Door een duidelijke omschrijving van het Little Black Dress Dieet en duidelijke en zinvolle informatie in het boek zorgt ervoor dat je echt nooit meer een ander dieet nodig hebt en je op en top fit voelt.

Bestel dit boek bij bol·com

Het little black dress dieet
Het little black dress dieet
M. van Straten

Op werkdagen voor 21:30 besteld, morgen in huis!

Wat is jouw ervaring met dit dieet? Discussieer hier met ons mee of lees hier alle reacties. Reageren kan ook anoniem!

Hartelijk dank voor je bijdrage!

REAGEER / AANMELDEN GRATIS TESTEN

Vul een reactie in ajb
Vul hier je naam in