Lorcaserin Belviq FDA Goedgekeurd

Een belangrijke doorbraak in de dieetindustrie. Lorcaserin is door de Amerikaanse Food and Drug Administration (FDA) goedgekeurd. Lorcaserin is de eerste capsule die personen met overgewicht helpt bij het afvallen die goedgekeurd is door de FDA in ruim tien jaar.  De capsule is alleen geschikt voor mensen die ernstig overgewicht hebben in combinatie met een medische complicatie zoals een hoog cholesterol of diabetes type 2. Lorcaserin  heeft volgens deskundigen een beperkt effect maar is desondanks een goed hulpmiddel voor iedereen met overgewicht. Deze pil kan je volgens verschillende rapporten daadwerkelijk helpen om overgewicht te verliezen. Wellicht is met de goedkeuring van deze afslankcapsule het einde in zicht voor onbetrouwbare en gevaarlijke afslankpillen.

Lorcaserin Afslank Capsules

Lorcaserin is speciaal bedoeld voor mensen met overgewicht. Volgens het Amerikaanse ‘Centers for Disease Control and Prevention’ heeft meer dan een derde van de Amerikaanse volwassenen last van overgewicht. Studies hebben aangetoond dat een gewichtsverlies van 5% tot 10% van het lichaamsgewicht kan leiden tot de meeste risicofactoren zoals een hoge bloeddruk en hartklachten. Lorcaserin is het eerste door de FDA goedgekeurde geneesmiddel voor behandeling van mensen met obesitas.

Kan ik Lorcaserin Kopen of Bestellen?

Op dit moment is Lorcaserin alleen goedgekeurd voor verkoop in Amerika. Dit wil niet zeggen dat het vrij verkrijgbaar is bij de Amerikaanse drogisterij. De dieetpillen zullen voor zwaarlijvige Amerikanen vooralsnog uitsluitend via een recept van de huisarts verkrijgbaar. De EMA, de Europese tegenhanger van de FDA, heeft Lorcaserin  nog niet vrij gegeven voor verkoop in Nederland. Dit zal op termijn ongetwijfeld gaan gebeuren. De kans dat de capsules goed worden gekeurd voor verkoop in Nederland is vrij groot omdat over het algemeen de FDA strengere eisen stelt aan producten dan EMA. Het lijkt dus een kwestie van tijd voor Lorcaserin te koop is in Nederland en Belgie.

Afvallen is eenvoudiger dan je denkt! Verbrand snel overtollige kilo’s en buikvet. Start ook met dit Wetenschappelijk Bewezen Afslankproduct

Snel en Eenvoudig Afvallen?

Uit recent onderzoek blijkt dat 2 of de 3 mensen juist aankomt van een dieet in plaats van afvalt. Om die reden is er een effectieve afslank methode ontwikkeld die makkelijk vol te houden is en het jojo-effect compleet vermijdt. Naast heldere uitleg krijg je heerlijke recepten die garant staan voor een snelle vetverbranding met blijvend resultaat.

Wil jij: Eenvoudig Afvallen? Zonder Honger? Blijvend Resultaat?

Ontdek ook hoe je meerdere kilo’s per week kunt afvallen met lekkere en eenvoudig te bereiden recepten:

Het Recepten Afslankplan Risicovrij Uitproberen

REVIEW OVERVIEW
Algehele Waardering
Previous articleBalance Original Column Chimène van Oosterhout
Next articleBikinislank door Elisabeth van der Ark
lorcaserin-dieetpil-fda-goedgekeurd-usaEen belangrijke doorbraak in de dieetindustrie. Lorcaserin is door de Amerikaanse Food and Drug Administration (FDA) goedgekeurd. Lorcaserin is de eerste capsule die personen met overgewicht helpt bij het afvallen die goedgekeurd is door de FDA in ruim tien jaar.  De capsule is alleen...

Geen reacties

REAGEER OP DIT BERICHT

Vul een reactie in ajb
Vul hier je naam in

Ontvang Dagelijks

Gratis Gezonde Afslankrecepten

Gratis Recepten

15987