Loretta Schrijver gaat Afvallen met Sonja Bakker

Met de boeken “Bereik je ideale Gewicht – deel 2” en “Puur Jezelf” is Sonja Bakker na een afwezigheid van een jaar weer helemaal terug! Op 4 mei Loretta Schrijver gaat Afvallen met Sonja Bakker Sonja heeft een “nieuwe frisse Sonja”  trots haar boeken gepresenteerd op mijn nieuwe kantoor in Hoorn. Vorig jaar heeft verscheen het boek “De Avonturenmama” maar Afslankend Nederland stond met de handen in het haar toen twee jaar geleden abrupt een einde kwam aan de weekrecepten. Met een oplage van ruim 150.000 exemplaren heeft Sonja naar eigen zeggen destijds veel trouwe fans in de kou laten staan. Ze hoopt dat deze mensen nu weer vol goede moed aan de slag gaan met haar nieuwe boeken.

Voor Hoofd en Lichaam

Er zijn niet zonder reden twee boeken verschenen. Afvallen die je niet alleen met je lichaam, maar ook met je hoofd. Bereik je ideale Gewicht – deel 2 is het vervolg op het succesvolle eerste deel: Bereik je ideale Gewicht. Ook dit boek staat boordevol met weekmenu’s. In de recepten is ook rekening gehouden met de vegetarische Bakker fans. Dit boek is gericht op de lichamelijke reactie tijdens het afvallen, maar ook tussen je oren moet het goed zitten. Het boek Puur Jezelf richt zich speciaal op het psychische vlak van het afvallen. Sonja noemt het zelf  “een inzichtenboek”. Het boek helpt je erachter komen waarom je een bepaald eetpatroon hebt. Sonja is van mening dat overgewicht een afspiegeling is van wie je bent. Met eenvoudige opdrachten krijg je een goed inzicht in jezelf. Daarnaast wordt het eigen dagboek van Sonja belicht, om een nog beter beeld te krijgen over het uiteindelijke doel.

Loretta Schrijver

Onlangs was Sonja te gast bij het RTL4 programma Koffietijd om te vertellen over de nieuwe boeken. Aan Quinty en Loretta vertelde Sonja trots Loretta Schrijver gaat Afvallen met Sonja Bakker Puur jezelf custom dat Nederland weer op gewicht gaat helpen helpen. Met “Bereik je ideale gewicht – deel 2” schotelt ze je heerlijke recepten voor en je krijgt een spiegel voorgehouden door het boek “Puur Jezelf!”  Terwijl Quinty de dieetboeken die Loretta in het verleden heeft aangegrepen om te vermageren opstapelde, beloofde Sonja om de ex nieuwslezeres te helpen om afscheid te nemen van haar overtollige kilo’s. We houden het in de gaten en kunnen niet wachten om de naam van Loretta Schrijver in het overzicht van Bekende Slanke Nederlanders te zetten.

Jouw Ervaring met Sonja Bakker

Wat is jouw ervaring met de methode van Sonja Bakker? Heb je de recepten van Sonja in het verleden ook gevolgd? Ben je van plan om net als Sonja een nieuwe start te maken? Geef hier jouw mening, of lees de ervaringen van andere bezoekers.

1 reactie

  1. Ik ben na 4 weken 2 kg afgevallen. Ik ben een week ziek geweest en was toen in totaal 4 kg kwijt. Die twee kg zijn er nu toch weer bij op ondanks dat ik me netjes aan SB heb gehouden. Ik vind dit zelf niet echt meevallen, zo ben ik nog wel even bezig voor mijn streefgewicht.
    Ik vraag me af of het ook te maken heeft met de mate van overgewicht. Ik weet nu 70 kg en ben 1.73 meter lang. Ik wil graag naar mijn ideale gewicht volgens de bmi en dat is 64. Zou het dan langzamer gaan als dat je bijvoorbeeld 90 kg weegt?

REAGEER / AANMELDEN GRATIS TESTEN

Vul een reactie in ajb
Vul hier je naam in