Mijn naam is Nicole Vrehen en zoals jullie inmiddels weten is hardlopen een grote passie van mij. Lekker onbezorgd lopen ,genieten van de omgeving en lekker je hoofd leeg maken na een drukke dag. Graag wil ik mijn passie en opgedane kennis van het hardlopen met jullie delen. Via een aantal artikelen op vetvrij.com hebben jullie al een en ander kunnen lezen maar ik wilde meer, dus het concept voor mijn boek Love2Run  was geboren.

Na een paar maanden tikken, denken en inspiratie op doen tijdens mijn trainingen is het dan eindelijk zover.

Na Stop met Lijnen, is met mijn 2de E-book alweer een wens uitgekomen. Een toegankelijk en gemakkelijk te lezen boek over hardlopen. Niet teveel moeilijke begrippen en toch compleet. Veel informatie en een gemakkelijk naslagwerk. Van je eerste stap tot je eerste finish komt alles makkelijk leesbaar aan bod. Ideaal voor mensen die niet in dikke boeken willen duiken maar snel en gemakkelijk meer te weten willen komen. De titel zegt het eigenlijk al Love2Run, (ik) hou van hardlopen, dat is het belangrijkste, geniet van je runs en heb plezier in je sport.

Dit kun je verwachten van Love2Run

Nu zul je wel denken “er zijn al zoveel boeken over hardlopen”,dus waarom zou ik dit boek aanschaffen? Zelf heb ik uiteraard ook een aantal boeken maar vaak zijn deze veel op de gevorderden gericht of er zitten hele stukken in die je toch niet leest. Ik wilde een echt boek voor de starters waarin je geen dure merkkleding en gadgets worden gepresenteerd maar alleen informatie waar je als starter echt iets aan hebt. Makkelijke schema’s simpel uitgelegd, wat je echt nodig hebt en nog belangrijker is uiteindelijk het volhouden. Je kunt wel van alles aanschaffen maar als het na een tijdje toch weer in de kast ligt heb je er nog niets aan.

Nog een thema dat uitgebreid aan bod komt is afvallen. Ik hoor vaak mensen zeggen ik doe zoveel hardlopen maar val niets af. Hoe komt het, compenseer je misschien of eet je toch “verkeerd”. Ook dit komt uitgebreid aan bod in dit E-book. Zo komt aan bod wat je het beste kunt eten en drinken en ook wanneer. Met veel soorten voeding heb ik zelf geëxperimenteerd, wat het beste voelde om lekker op te lopen en ook de tijdstippen. Uiteindelijk leer je zelf je eigen weg hier in te vinden, ook dit komt aan bod.

Maar er is meer!

Verder lees je er over:

 • Je gezondheid
 • techniek
 • blessures
 • motivatie
 • makkelijke recepten
 • vraagbaak
 • evenementen

Trainingslogboek

Een trainingslogboek met ruimte voor mijmeringen maakt dit mooie boek compleet. Allemaal onderwerpen die je als beginnende (recreatieve) loper zeer goed van pas komen. Alles met als doel uiteindelijk 5 kilometer aan een stuk te hardlopen. Uiteraard zitten de schema’s voor de 10 kilometer en 15 kilometer er ook bij.

Herken je jezelf in minstens een van de onderstaande vragen dan is Love2Run echt iets voor jou.

 • Wil je graag hardlopen, maar je denkt dat het niet lukt met een gezin of drukke baan?
 • Wil je graag afvallen?
 • Weet je niet zo goed hoe je moet beginnen?
 • Weet je niet zo goed wat je moet eten?
 • Mis je af en toe die extra motivatie?

Volg de link en word net zo gepassioneerd als mij in het hardlopen en wellicht zien we elkaar binnenkort bij een gezellig loopevenement!

Voor meer informatie en bestellen ga je naar www.hardloopboek.com

Sportieve Groet,

nicole

2 Reacties

 1. Hoi Brenda

  Het ligt er een beetje aan wat je precies wilt , wil je ook inzicht in je voeding een afvallen dan is het pakket voordeliger. Het hardloopboek besteed ook uitgebreid aandacht aan voeding en afvallen.

  Groetjes Nicole

REAGEER OP DIT BERICHT

Vul een reactie in ajb
Vul hier je naam in