Maak je niet dik met Diplan

Een kok kan in de meeste gevallen lekker koken maar lekker eten is ook ‘part of the deal’ De meeste koks hebben daarom ook een gezellig buikje van al dat lekkere eten. Zo ook Chef-kok Jos Ouwerkerk. Hij was tot voorkort een van de koks met overgewicht. Natuurlijk heeft Jos in het verleden talloze diëten uitgeprobeerd die stuk voor stuk niet hielpen. Misschien omdat ze te eenzijdig waren, misschien omdat de zelfdiscipline ontbrak.

Diplan Afslankmethode

Uiteindelijk besloot Jos om de Diplan-methode te volgen, een 10-wekenplan waarin de bewustwording over voeding groeide én met een uitgekiende trainingsmethode onder begeleiding. Binnen een jaar verloor de auteur 65 kilo en nu is hij een man van een ander kaliber, met een nieuwe levensstijl, in goede conditie, en die andere mensen met obesitas begeleidt en traint.

Maak je niet dik

In het boek van Jos met de passende titel ‘Maak je niet dik’ kun je lezen wat bewust gekozen voeding met ons lichaam doet, hoe je de discipline voor training opbouwt. Het boek staat vol met heerlijke recepten voor alledag, die een verzadigd gevoel geven en waardoor je ook nog eens af kan vallen. Een ideaal dieet dus!

Bestel ‘maak je niet dik’ bij bol·com

Maak je niet dik !
Maak je niet dik !
J. Ouwerkerk

1 reactie

  1. Hallo

    Ik ben op zoek naar het boek maak je niet dik van J.ouwerkerk. Is nergens meer leverbaar. Hoe kan ik er aan komen?

REAGEER / AANMELDEN GRATIS TESTEN

Vul een reactie in ajb
Vul hier je naam in