Maak kans op een gratis boek van Bep


Bep – Afslanken door een Beter Eet Patroon wordt de dieet-sensatie van 2010. Zeker nu Sonja Bakker zich gaat richten op het schrijven van kinderboeken snakt Nederland naar een goed werkend en betrouwbaar dieet. Maar Bep is meer, Bep gaat verder waar Sonja ophield. Bep is een methode die gericht is op afslanken én op het behoud van een gezond gewicht. Vooral genoeg blijven eten, meer bewegen en werken aan gedragsverandering. Wil je kans maken op een gratis boek van Bep? Doe dan mee aan de Bep prijsvraag onder aan deze pagina!

BEPPEN over BEP op het Forum

Ben jij ook in de ban ban BEP? Ben je benieuwd naar de ervaringen van andre Beppers, BEP je zelf of wil je gaan BEPPEN? Bep dan lekker mee in het BEP Topic op ons gezellige forum.

EditieNL Dieet Test

Het programma EditieNL van RTL4 besteedt deze weken aandacht aan de vraag: “Wie wordt de nieuwe Sonja”.  Afgelopen maandag konden we tijdens de tussenstand zien dat Speranza, die het BEP dieet test al bijna 6 kilo was afgevallen. Maandag 4 januari 2010 wordt de winnaar bekend gemaakt. Bep maakt een goede kans. Bep is namelijk de enige methode die een volwaardig voedingspatroon adviseert én aandacht heeft voor bewegen en gedragsverandering. De jury bestaat uit een universitair docent Humane Voeding van Wageningen universiteit en een marketingdeskundige. De methodes worden getest door RTL toegewezen proefpersonen. Zij beoordelen de methodes op praktische uitvoerbaarheid en resultaat. In de maandagaflevering van het programma EditieNL zijn deze personen de afgelopen weken gevolgd.

Gesponsorde links over Dieet, Voeding & Gezondheid


Weekmenu’s

Bep – Afslanken door een Beter Eet Patroon bevat 10 praktische weekmenu’s met elke week heerlijke recepten. Makkelijk te bereiden en het hele gezin eet mee. 10 weken lang begeleidt Bep je daarnaast met een uitgebreid beweegprogramma gebaseerd op wandelen. Geschikt voor iedereen. Wekelijks is er ook aandacht voor gedragsverandering. Ervaren lijners weten dat slank worden een hele prestatie is maar slank blijven is vaak moeilijker. Het programma dat Bep aanbiedt, is erop gericht om je een Beter Eet Patroon aan te leren wat je vol kunt houden. Bep vindt het belangrijk de verbranding te stimuleren door voldoende goede voeding en meer bewegen.

Bep op het WEB

Bep is vrolijk vormgegeven en blijft daardoor makkelijk 10 weken binnen handbereik. Bep is de vernieuwde uitgave van het 10 weken Slank Plan. Een methode waar al duizenden mensen met succes mee zijn afgevallen en meer zijn gaan bewegen. Bep is ook te vinden op internet www.bepophetweb.nl. Via deze site kun je ook het boek bestellen en alle benodigde informatie vinden.

Gratis Boek van Bep

Vanaf zaterdag 4 januari ligt het boek van BEP in de boekwinkel. Maar bij vetvrij.com maak je nu al kans op 1 van de 10 gratis boeken van BEP. wil je kans maken op een boek van BEP, geef dan antwoord op de volgende vraag:

Je kunt helaas geen kans meer maken op een boek van BEP

De prijswinnaars de BEP prijsvraag zijn bekend! Het antwoord op de vraag: ‘waar staan de letters B E P voor’ moest natuurlijk zijn: Beter Eet Patroon. Uit de goede inzendingen hebben we de onderstaande namen getrokken:

  • Wendy Aartman uit Noordwijkerhout
  • Ilse de Graaf uit Leiderdorp
  • Andrea Bouwman uit Assen
  • Alice Grijzen uit Almelo
  • Fam. van Doezen uit Wageningen
  • Esmarelda de Boer uit Zaandam
  • Yvonne Faber uit Spijkenisse
  • Marianne Dujarin uit Best
  • Gerda Huizingh uit Almelo
  • Jacobina Buteijn (moet nog reageren)

Alle prijswinnaars van harte gefeliciteerd met het boek van BEP.

Deze prijsvraag is mede mogelijk gemaakt door Final Publishing