Maandag begin ik! Elsje Borms

Afvallen is niet makkelijk. Het probleem is vaak ‘een stok achter de deur’ Elsje Borms heeft een eigen diëtisten praktijk en biedt met het boek Maandag begin ik! Een persoonlijke coach voor lady’s met een drukke agenda en goed ontwikkelde smaakpapillen!

Biografie Elsje Borms

De auteur van het boek ‘Maandag begin ik!’ Elsje Borms studeerde Rechten aan de Universiteit Antwerpen en de Universiteit Gent, maar besloot na het afronden van haar studies haar ware passie te volgen en afslankingsconsulent te worden. Ze reisde de wereld rond om zich bij te scholen in Mental Coaching en Psychologie. Ze heeft al jaren haar eigen praktijk in Schoten en geeft les en workshops aan diëtisten.

Maandag begin ik!

De meeste vrouwen weten wel wat gezond eten is. Maar tussen weten hoe je moet vermageren en het daadwerkelijk doen én volhouden, ligt een wereld van verschil. Want het gaat niet alleen over wát je eet, maar ook over waaróm je eet.

Maandag begin ik! is je persoonlijke coach, je beste vriendin, je eigen motivatiepil. Het geeft je inzicht in je voedingspatronen, waarom je begint met één koekje en eindigt met een leeg pak. Gebrek aan wilskracht, karakter, discipline? Maandag begin ik! laat zien dat er heel wat anders aan de hand is.

Maandag begin ik !
Maandag begin ik !
Borms, E. & Horenbeeck, S.J. Van

Ontdek wat er allemaal een invloed heeft op jouw eetgedrag. Een echtgenoot die jaloers reageert als jij wat slanker wordt? Rivaliteit met zussen of vriendinnen die opflakkert bij elke kilo die je verliest? Misschien eet je wel te veel om zulke situaties te vermijden. Of zijn verkeerde overtuigingen, emotioneel eten of ‘dikke excuses’ de moeilijkheid. Elk dieettaboe wordt hier eindelijk doorbroken.

Al deze psychologische inzichten worden gecombineerd met een flexibel, gemakkelijk en uiterst efficiënt voedingsplan. Eén ding is zeker: na het lezen van Maandag begin ik! heeft succesvol vermageren ook voor jou geen geheimen meer.

1 reactie

REAGEER / AANMELDEN GRATIS TESTEN

Vul een reactie in ajb
Vul hier je naam in