Maandag

Column van Elisabeth van der Ark

16.00 uur en ik ga mijn column die ik gisteren al had geschreven, hier plaatsen. De originele tekst heeft dus een andere tijdsindeling.

ZONDAG

27 juni 2010, de day after, de grote dag zeg maar. Op dit moment is het bijna 12.30 uur en ik zit nog na te genieten. Op alle fronten. Lichamelijk ben ik redelijk gesloopt, maar geestelijk niet. Sterker, ik zit samen met Hubbie D de dag te bespreken. Zit af en toe te twitteren, te krabbelen en te reageren op www.tjes op hyves.

Hoe is de dag dan geweest, vraag je je misschien af. Ik omschrijf de dag van gisteren als, liefdevol. De mensen die zijn geweest hadden allemaal cadeau’s meegenomen, geweldig, daar had ik niet op gerekend. Er zijn mooie woorden gesproken, tranen zijn er gevloeid van mijn kant, want tja, het is toch ook een emotioneel jaar tot nu toe.

Er was geen familie, alleen maar vrienden. Vrienden waar ik mee nordic, vrienden waar ik mee woon in het flatgebouw ook wel buren genoemd, internetvrienden en last but not least, Mathijs Vrieze en zijn man Niels Oosterhof. Ook wil ik Hans van www.vetvrij.com bedanken omdat hij toch speciaal voor mij is gekomen. Hij was zo nieuwsgierig naar mij, hihi. Hans en Natascha, jullie zijn ook geweldig. Bedankt dat jullie mij een platform geven op jullie site. Op deze site staat ook een prijsvraag. Geef het juiste antwoord en maak kans op een boek van mij.

O ja, er was wel familie, mijn lieve nicht Claudia en man. Misschien klinkt het vreemd maar het zijn eerder vrienden dan familie. Lieve Claudia, bedankt voor de goede organisatie en Mathijs bedankt voor de lieve woorden, vrienden voor het leven ;)

Het weer was ook een goede vriend. Het feest was tenslotte buiten gepland in een wijngaard. En wanneer het regent valt het letterlijk en figuurlijk in het water hé, dat is dan ook weer jammer.Ik wil iedereen die geweest is, hartelijk danken voor het slagen van de geweldige dag. Geen wanklank is er gevallen. Het gezelschap was goed, het eten was prima e het weer was uitzonderlijk. Een beter trio kun je niet wensen op zo’n dag. Wanneer je foto’s wilt zien en video’s. Op elisabethsmagazine.nl zijn die te bekijken.

Ook gisteren is de eerste editie, de zogenaamde 0 editie van ons magazine uitgekomen. Het was een succes, iedereen vond het leuk om erin te lezen. Of we ermee doorgaan en hoe we het gaan distribueren, daar zijn we nog over aan het brainstormen. Wil je het magazine thuis ontvangen, stuur me een mailtje en ik vertel hoe het te ontvangen is. Deze editie, bevat een nieuw moordverhaal, nieuwe gedichten, recepten en een verhaal over onze mopshond.

Het is nu 12.45 uur en ik ga deze blog uploaden en even verder nasudderen. Nogmaals, wil je meer zien, kijk op elisabethsmagazine.nl

Lieve groeten

Elisabeth, hubbie D en mopshond Bas

6 Reacties

 1. Alice,ik van Dries begrepen dat je de afbeeldingen gewoon kunt “jatten” van de site. Even wachten tot de foto komt en dan met je muis op de linkerkant klikken, dan krijg je afbeelding opslaan etc.

  Leuk die surpriseparty dat is waar.

  xx

 2. Ja ik heb er eentje nodig…eum nouw ja..ik dacht aan jouw..voor a.s zondag ben ik een scrapbook aan het maken..voor mijn zwager….(mijn nichtje kwam er wel wat laat mee…maar afijn, dus even ook nog tussendoor) hij word 50 ,eigelijk eind julie…maar ze geven zondag dus een suprise party…maar volgens mij heeft mijn broertje het al een beetje verklapt…tsssssss hahaha…

  Dus ? als je nog tijd hebt..en anders is het ook niet erg hoor!

  knuf,
  Alice

 3. Hey Alice,
  Wij hebbn er ook van genoten hoor. Dank je wel voor je reactie

  Je meldt je maar hoor, wanneer je een gedicht nodig heb.

  groetjes,
  Elisabeth

 4. Ja wat een geweldige zaterdag en wat troffen we met het mooie weer…gezelllig tussen de druiventakken… leuk om je in het echt te ontmoeten Elisabeth…en ook Bea Pols..en Karin en Sanne….leuk leuk..

  Ik heb genoten en zondag genoten van het boekje met gedichten…zo mooi met die lamskoteletjes..prachtig..je moet er maar op komen…haha…errug leuk!

  Als we ooit gedichten moeten hebben gaan we eerst wel even bij jouw langs…

  Dikke knuf en bedankt voor een wel heel gezellige dag,

  liefs,
  Alice

 5. @Annelieke,

  Leuk dat je mijn dagmenu’s volgt.
  Ik zal van de week weer wat dagmenu’s maken. Ik ben inderdaad een bezig bijtje hihi. Ik schrijf ook gedichten, is ook een hele leuke bezigheid.

  Gisterenmiddag had ik nog een hele kleine

  Hittegolfpoëzie

  Ik hoorde steen sissen,
  toen mijn hondje ertegenaan stond te pissen.

  Het is heel klein,maar ik vond het wel grappig. Op twitter werd hij geretweet, hihi.

  Straks nog even een nieuwe column plaatsen met een recept.

  groetjes,
  Elisabeth

 6. Ik heb de foto’s en het video verslag bekeken en het ziet er allemaal erg zonnig en gezellig uit. Ik ken Elisabeth niet persoonlijk maar maak regelmatig gebruik van haar dagmenu’s. Ik keek wel een beetje vreemd op dat ze boeken schreef over moorden, een bezig bijtje haha. Ik ga meedoen met de prijsvraag en hoop dat ik een boek ga winnen.

  Ook ben ik nu al benieuwd naar het nieuwe dagmenu.

  groetjes voor Elisabeth van Annelieke uit Leiden

REAGEER OP DIT BERICHT

Vul een reactie in ajb
Vul hier je naam in