Home Dieet, Voeding, Gezondheid, Sport Maatje Minder Dieet Methode Review en Ervaringen

Maatje Minder Dieet Methode Review en Ervaringen

In deze ‘een maatje minder’ review lees je of je het maatje minder dieet moet gebruiken als je af wilt van je overtollige kilo’s. We bekijken onder andere of het dieet echt effectief is en of het goed is voor je gezondheid.

Wat is maatje minder in drie weken?

Een maatje minder in drie weken, ook wel bekand als de 3 weken afslank challenge is een programma waarin je binnen drie weken een grote stap maakt met het afvallen. Volgens Jeroen en Bas, de oprichters van een Maatje Minder, is snel afvallen beter dan langzaam afvallen. Dit heeft te maken met de motivatie. Deze verdwijnt als je langzaam maar gestaag afvalt.

In de drie weken dat je het programma volgt, krijg je toegang tot een handboek, een dieet- en sportplan, een receptenboek, een checklist en toegang tot een besloten Facebookgroep. Voor dit geheel betaal je op moment van schrijven €76 euro.

Dit is wat je onder andere in deze review leert

  • een maatje minder recepten
  • maatje minder capsules
  • weekmenu maatje minder
  • maatje minder huddle
  • een maatje minder challenge
  • maatje minder meijerink
  • maatje minder dieet
  • een maatje minder inloggen

Maatje minder dieet review

Uiteindelijk wil je weten hoe effectief het dieet is. Het lijkt erop dat het idee van het dieet wel lijkt te kloppen. Mensen die in eerste instantie snel afvallen, blijven over het algemeen een lager gewicht houden (bron). Dit is wellicht wat anders dan je in eerste instantie verwacht; immers kleine veranderingen zijn vaak makkelijker vol te houden dan rigoureuze maatregelen.

In de periode van drie weken ga je dus intensief aan de slag met het afvallen en zo krijg je een kickstart. Het dieet is geen crash dieet, omdat je nog steeds voldoende calorieën binnenkrijgt (bron). Als je je aan de richtlijnen van het dieet houdt, dan kom je in de meeste gevallen ook wel aan voldoende voedingsstoffen, zoals vitaminen en mineralen.

Een maatje minder recepten

Op de website vind je een flink aantal een maatje minder recepten. Vaak verwijst een maatje minder door naar andere websites waar gezonde recepten opstaan. Uiteindelijk vind je hier de nodige inspiratie voor een gezonde maaltijd.

Een maatje minder mannen

Op de website van een maatje minder vind je vooral laaiende verhalen van vrouwen die goede resultaten hebben geboekt. Is het programma dan minder waardevol voor mannen? De principes kun je goed toepassen als man, maar je hebt wel wat extra informatie nodig. Dit omdat de energiebehoeften van een man nu eenmaal wat anders zijn (bron).

Kortingsbon een maatje minder

Helaas hebben wij geen kortingsbon voor een maatje minder of voor de 3 weken afslank challenge kunnen vinden? Jij wel? Laat dan een reactie achter in de opmerkingen om zo onze lezers te helpen.

101 recepten voor een maatje minder

In 101 Recepten voor een Maatje Minder tref je 101 recepten aan die je je snel op tafel hebt en die kind- en gezinsvriendelijk zijn. De inhoud van dit receptenboek is hetzelfde als die van het boek Een Maatje Minder voor Mama. Deze producten zijn overigens niet altijd hetzelfde geprijsd. Doe hier je voordeel mee.

3 weken afslank challenge review

De website van Een Maatje Minder staat vol met laaiende Facebook posts van vrouwen die flink wat gewicht hebben verloren. Het is altijd maar de vraag in hoeverre deze posts echt zijn. Dat gezegd hebbende, lijkt het idee achter de 3 weken afslank challenge wel solide te zijn. Als je snel afvalt, blijf je gemotiveerd en houd je je gewichtsverlies waarschijnlijk beter vast.

Dat gezegd hebbende is de methode wel vooral gericht op de eerste drie weken. Als je later in het proces vragen hebt, kun je die uiteraard wel in de community stellen.

een maatje minder inloggen

Je vindt het Maatje Minder Dieet en de andere producten in een beveiligde omgeving waar je op moet inloggen. Heb je al een account en wil je bij een maatje minder inloggen, dan kan dat via de link onderaan op de homepage.

REVIEW OVERVIEW
Algehele Waardering
Previous articleBurnbooster Gevaarlijk? Lees deze Review en Ervaringen
Next articleIomax Pillen Gevaarlijk? Review en Ervaringen
maatje-minderDe website van Een Maatje Minder staat vol met laaiende Facebook posts van vrouwen die flink wat gewicht hebben verloren. Het is altijd maar de vraag in hoeverre deze posts echt zijn. Dat gezegd hebbende, lijkt het idee achter de 3 weken afslank challenge wel solide te zijn. Als je snel afvalt, blijf je gemotiveerd en houd je je gewichtsverlies waarschijnlijk beter vast.

Geen reacties

REAGEER OP DIT BERICHT

Vul een reactie in ajb
Vul hier je naam in

Ontvang Dagelijks

Gratis Gezonde Afslankrecepten

Gratis Recepten

15987