Malezo Afslankband voor onderkin

Het is een bekend fenomeen voor veel mensen: een dubbele kin, ook wel onderkin genoemd. De onderkin ontstaat vaak door een combinatie van het ouder worden en overgewicht. Er zijn allerlei ingewikkelde operaties en injecties mogelijk die dit probleem verhelpen, maar dat wil je misschien liever vermijden. Een mogelijk alternatief: je probeert de Malezo Afslankband voor de onderkin.

Wat is de Malezo Afslankband voor de onderkin?

De Malezo Afslankband is een elastische band die je om je gezicht aanbrengt. De band is verstelbaar en gemaakt van elastisch materiaal. Op deze manier wordt je dubbele kin als het ware naar binnen gedrukt. Iedere dag draag je de band een halfuurtje. Tijdens deze periode kun je gewoon andere dingen doen. De afslankband heeft een felle oranje kleur, waardoor je er niet snel mee naar buiten zult gaan.

De Malezo Afslankband is geschikt voor zowel mannen en vrouwen. De band is zodanig ontworpen dat hij verstelbaar is. Je hoeft dus niet van tevoren een maat te bepalen voor de afslankband.

Malezo Afslankband gevaarlijk
Malezo Afslankband gevaarlijk

Testpersonen Gezocht

Nog 32 plaatsen beschikbaar

Omdat we graag objectieve ervaringen publiceren bij onze productreviews hebben we een testpanel opgericht. Op dit moment zijn we op zoek naar 50 testpersonen die dit product gratis willen testen. Deelnemen is heel eenvoudig.

 • Geef middels een reactie aan waarom jij dit product graag wil testen;
 • We sturen het proefpakket gratis naar je toe;
 • Je gebruikt het product volgens de voorschriften;
 • Je vult het evaluatieformulier in.

Malezo Afslankband Malezo Afslankband voor onderkin Meer informatie

Voor wie is de Malezo Afslankband geschikt?

De afslankband moet behoorlijk strak worden aangetrokken. Je kunt de band daarom beter niet gebruiken als je een wondje hebt in je gezicht. Ook als je last hebt van hartklachten of een hoge bloeddruk is het beter om de Malezo afslankband niet te gebruiken.

Malezo Afslankband review
Malezo Afslankband review

Is de Malezo Afslankband effectief?

De afslankband van Malezo ziet er wat wonderlijk uit, maar als het effectief is, is dat natuurlijk geen enkel probleem. Wij onderzochten de werking van deze afslankband.

We kwamen er hierbij achter dat er nog nooit onderzoek gedaan is naar de werking van een afslankband. We moesten dus proefondervindelijk bewijzen of de afslankband van Malezo helpt tegen een onderkin.

We hebben de afslankbanden een tijdje lang geprobeerd bij een paar proefpersonen. Onze proefpersonen droegen de afslankband enkele weken. Dit deden ze een halfuur per dag, zoals aangegeven door de fabrikant. De meeste proefpersonen vonden de afslankband erg vervelend zitten. Des te groter was de teleurstelling toen bleek dat de afslankband helemaal geen effect heeft.

Als je echt iets wilt doen aan een dubbele kin, dan zit er helaas weinig anders op dan dat je een injectie laat plaatsen. Dit kan bijvoorbeeld met deoxycholinezuur (bron). Er zijn ook veelbelovende tests gedaan met botox (bron). Hoewel het een stuk ingrijpender is, is ook een operatie altijd nog een mogelijkheid. Deze ingrepen worden al meer dan vijftig jaar met succes uitgevoerd (bron).

Malezo Afslankband review
Malezo Afslankband review

Wat kost de Malezo Afslankband?

De Malezo Afslankband kost €15 euro. Er zijn ook vergelijkbare afslankbanden op de markt, deze zijn ongeveer even duur. Afhankelijk van waar je de afslankband bestelt, kunnen er nog wel verzendkosten bij komen.

Voordelen

De afslankband is verstelbaar en je kunt de afslankband dus delen met iemand anders.

Nadelen

De afslankband zit echt heel erg strak om je gezicht. Als je tijdens het dragen van de band moet gapen of niesen is dit echt een beetje vervelend.

Conclusie

Helaas, de Malezo afslankband voor de onderkin is geen oplossing als je van je dubbele kin af wilt. Tenminste, niet als je verder niets doet. Op de productpagina staat al dat de band vooral werkt als je ook op je voeding let. Je valt dan af en dan is het logisch dat je dubbele kin verdwijnt. Je hebt dan meer baat bij een goed dieet dan bij deze afslankband.

Wil je toch op een andere manier van je dubbele kin af komen, dan moet je ingrijpende maatregelen treffen. Er zijn verschillende injectables die helpen tegen een dubbele kin en er is ook veel ervaring met een operatie. De meeste mensen zullen dit te ingrijpend vinden.

RECENSIES OVERZICHT
Algehele Waardering
Persoonlijke Dieet ErvaringWeight World Resveratrol
Eenvoudig AfvallenDr. Detoxbox
malezo-afslankband-voor-onderkinHelaas, de Malezo afslankband voor de onderkin is geen oplossing als je van je dubbele kin af wilt. Tenminste, niet als je verder niets doet. Op de productpagina staat al dat de band vooral werkt als je ook op je voeding let. Je valt dan af en dan is het logisch dat je dubbele kin verdwijnt. Je hebt dan meer baat bij een goed dieet dan bij deze afslankband. Wil je toch op een andere manier van je dubbele kin af komen, dan moet je ingrijpende maatregelen treffen. Er zijn verschillende injectables die helpen tegen een dubbele kin en er is ook veel ervaring met een operatie. De meeste mensen zullen dit te ingrijpend vinden.

30 Reacties

 1. Ik zou het heel graag willen testen. Ik ben al tijdje opzoek naar zoiets en zal het daardoor heel erg fijn vinden om het te kunnen testen!

  Groetjess xx

 2. Ik wil de afslankband heel graag testen. Ik lees zoveel verschillende verhalen dat ik zelf heel nieuwsgierig ben geworden. En diëten en afvallen is bij mij geen optie. Heb al geen vet. Begin alleen een onderkin te krijgen helaas. Zal bij het ouder worden horen. Maar wil niet zeggen dat ik er niet leuk uit wil blijven zien als ik ouder wordt. Dus ik wil de band heel graag testen.

 3. Ik zou dit heel graag willen uitproberen, klinkt te mooi om waar te zijn! Aangezien mijn kinderen mij constant uitlachen om mijn onderkin, is het voor mij tijd om er wat aan te gaan doen!

 4. Hallo, ik wil de band wel testen. Altijd al een beetje een onderkin gehad maar nu ik wat ouder wordt…. Zo te lezen hebben de testers dusver helaas teleurstellende resultaten maar je weet maar nooit….

 5. Al mijn hele leven heb ik last van een onderkin. Het maakt me onzeker. Vet gaat meteen op die plek zitten. Ik ben benieuwd of dit helpt. Wil het graag proberen.

 6. Ik zou het graag willen uitproberen omdat de laatste paar jaren mijn huid slapper is geworden en daardoor heb ik een onderkin gekregen.

 7. Ik ben erg benieuwd of de afslankband ook daadwerkelijk zijn werk doet. Ik zou het onwijs op prijs stellen als dat rolletje onder mijn kin verdwijnt!

 8. Ik zou graag de afslankband willen gebruiken omdat ik al heel lang last heb van een dubbele kin en nek. Mijn nek is heel erg uitgezet en dat geeft mij heel weinig zelfvertrouwen. Ik probeer mijn probleemzone te verbergen door een sjaal te dragen maar in de zomermaanden is dat natuurlijk heel moeilijk. Ik heb al heel veel geprobeerd maar niets bleek echt te werken. Het zou heel fijn zijn mocht ik deze band proberen en zien of het werkt.

 9. Graag wil ik de afslankband uitproberen. Sinds 2 jaar heb een slappere huid rondom mijn kaaklijn, nog niet echt een onderkin. Ik hoop dat dit product helpt om verdere veroudering tegen te gaan. Over 3 maanden hoop ik een verbetering te zien.

REAGEER / AANMELDEN GRATIS TESTEN

Vul een reactie in ajb
Vul hier je naam in