Home Dieet, Voeding, Gezondheid, Sport Mannen koesteren hun dikke buik tijdens de zomer

Mannen koesteren hun dikke buik tijdens de zomer

0
Mannen koesteren hun dikke buik tijdens de zomer

Driekwart van de mannen zegt er geen enkel probleem mee te hebben als hun vrouw in de vakantie enkele pondjes aankomt. Daar speelt ook eigenbelang in mee, want de mannelijke ondervraagden geven ruiterlijk toe ‘zelf ook niet zo te letten op wat ze eten in de vakantie’.

In Nederland wordt alles wel een keertje onderzocht. En ditmaal greep verzendhuis Wehkamp uit Zwolle naar het middel van de enquête. Oók eigenbelang, want ze willen op het hoofdkantoor graag wat meer weten van vrouwen die de ‘grote maten’ bestellen. Maatje 42 is het meest verkocht in Nederland, maar met wat voor ogen worden de maten 44, 46 en 48 door de consument bekeken?

Drieduizend mannen in Nederland beantwoordden op vragen over eega’s die in soortelijk gewicht toenemen. Een dikkere vrouw is dus geen probleem, maar 20 procent van de mannen vindt dat er daarna wel werk gemaakt moet worden van afvallen.

Als dat niet lukt is er nog geen man overboord, ruim eenderde van alle mannen zegt liever een vrouw met een maatje meer te zien, dan een graatmagere. Een minderheid (slechts zes procent) zegt nog liever géén vrouw te willen hebben dan een dikkere.

De enquêteurs vroegen ook welk lichaamsdeel wat extra geaccentueerd mag worden als de vrouw wat dikker wordt. Het décolleté eindigde met een overrompelende meerderheid op één (met 63 procent), billen en heupen scoorden 11 procent. Wehkamp wilde weten welke kledij de mannen het minst favoriet vinden voor de vollere vrouw: de legging wordt met 43 procent het meest gevreesd, in een string wil veertien procent van de mannen hun echtgenote dan liever ook niet zien. Wehkamp gebruikt de gegevens voor een nog meer op maat gesneden inkoop.

bron: destentor

[poll id=”13″]
Vorig artikel Hoe voorkom ik een tekenbeet?
Volgend artikel Levensmiddelen Industrie blij met voedingsnota
Al van jongs ben ik bezig met het creëren van deze gezonde levensstijl. De factoren beweging, gezonde voeding en ontspanning hebben ervoor gezorgd dat ik in balans ben. Ik ben gediplomeerd voedingsdeskundige, hormoontrainer, (dieet)psycholoog, orthomoleculair voedings- en supplement adviseur. De afgelopen jaren heb ik duizenden mensen geholpen bij het creëren van een gezonde levensstijl. Ik zie het als een uitdaging om te bloggen voor kwalitatief hoogwaardige websites als vetvrij.com en maak gebruik van <a href="https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/" rel="noopener"><strong>wetenschappelijk studies en bronnen</strong></a> om mijn verhaal te onderbouwen. Heb je een vraag of suggesties naar aanleiding van mijn columns of reviews? Laat dan een reactie achter onderaan de pagina. Ik lees alles reacties en reageer indien wenselijk.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

We zoeken 5000 personen die gratis afslankproducten willen testen. Meld je aan.

Gratis Afslank

Producten Testen

15987