Mardanti Bio HCG Review en Ervaringen

Banner_MardantiBioHCG_468x60

Mardanti Bio HCG afslankkuur van Dianne

Wat is en doet Mardanti Bio HCG afslankkuur. Wat is het verschil met andere producten, hoe werkt het en werkt het echt? Dit zijn vragen waar ik graag antwoord op zou willen.
Tja en wat is het beste om daar achter te komen, juist door het zelf te volgen en ervaren. De Mardanti Bio HCG kuur is ontwikkeld door voedingscoach en deskundige Dianne Veltman en in het bijzonder geschikt voor mensen die plaatselijk vet willen verliezen. Echt iets voor mij!

BioHCG_Mardanti

Mardanti Bio HCG Review

De eerste stap is gezet, ik ben niet echt dik maar heb op bepaalde plekken wel wat teveel vet zitten, vooral bovenbenen en buik stoor ik mij al jaren aan.

Hoe het vermeld wordt ga ik daar dus ook echt afvallen, ben echt zeer benieuwd, maar blijf wel een beetje kritisch, eerst zien dan geloven.

De Bestelling

De website ziet er duidelijk uit, ook het filmpje erg handig, zo weet ik al iets meer over het gebruik.

Bestelling gedaan, ben echt benieuwd en krijg er weliswaar nog zin in ook. Het is natuurlijk maar voor 27 dagen, dus dat is goed te overzien. Het begint al goed, de volgende dag heb ik de afslankkuur Mardanti Bio HCG al binnen. Het ziet er erg mooi uit, moet ik zeggen.

Duidelijk boekje met richtlijnen wat ik wel en niet mag eten, wanneer de ampullen te nemen maar ook handige tips en adviezen.

Mijn Eerste Ampul

Ik start op zaterdag met mijn eerste ampul, hier mag ik nog lekker bij blijven eten, suikers al wel wat minderen maar vetten niet vermijden. Dit blijkt dat het betere resultaten geeft tijdens het dieet. Ook zondag een ampul genomen en hierbij nog gewoon bij gegeten. Bio HCG Dieet_300px

Vanaf maandag is mijn eerste dag van het dieet, ik start vanaf nu elke dag met een ampul, vitaminen en mineralen capsule en volg strikt het dieet. Ik moet eerlijk zeggen, de eerste dag had ik wat last van hoofdpijn en voelde me erg zielig (vooral s ‘avonds op de bank) Ik heb contact opgenomen met Dianne, ze legde uit dat hoofdpijn de eerste dagen heel normaal is, dit zijn mijn suikers/afvalstoffen die mijn lichaam nog moeten verlaten. Goed water blijven drinken, gaat vanzelf over. Ook mentaal heeft ze mij nuttige tips gegeven, zodat ik niet in de verleiding kom om verkeerde dingen te gaan eten. Echt super!

Meer Energie

Na 3 dagen begreep ik wat men bedoelde, ik krijg al meer energie, voel me blij en elke dag verder in de kuur ga ik het voelen aan mijn kleding.

Echt moeilijke momenten heb ik niet gehad, maar ik heb één keer op een feestje gesmokkeld met een droog wit wijntje. Ja, ik weet dat dit niet de bedoeling is, en het is ook bij 1 glaasje gebleven. Gelukkig de volgende dag nog 4 ons eraf ook, pfff

Ik heb hier ook contact met Dianne over gehad, wat overigens erg fijn en makkelijk gaat. Ze reageert echt onmiddellijk, complimenten! Ze adviseerde om dan een keuze te maken, of je gaat voor wat hartigs, in de vorm van een stukje worst, extra toastje met beleg of je neemt een wijntje (liefst een droge witte wijn)

Wijntje?

Mijn voorkeur had dus het wijntje, wat ik naar aanleiding van Dianne dus ook heerlijk bewust van heb genoten en ook niet de behoefte heb gehad om andere dingen erbij te gaan nemen.

Wat natuurlijk dan jammer zou zijn geweest van de inspanning en tot nu toe behaalde resultaat.

Ik heb me niet elke dag gewogen omdat ik mezelf dan gek maak, dus 2 x in de week had in een weegschaal moment, op advies van Dianne elke keer op hetzelfde tijdstip.

Ik ben totaal in kilo’s goed afgevallen maar in centimeters enorm veel. En ja, ik ben dus ook echt op mijn bovenbenen, heupen en buik mijn vetten kwijt geraakt. Kan niet anders zeggen dat ik mij heerlijk voel, het is ook een beetje een detox gevoel, lekker schoon van binnen, meer energie en ik kan weer broeken en jurkjes aan die ik al jaren niet meer pas.

ik heb altijd mijn mooie broeken en jurken bewaard in de hoop dat het op een dag weer zou passen, en dat moment is dus aangebroken dankzij deze kuur.

Wat is het verschil?

Ik heb nog wel even aan Dianne gevraagd wat het verschil is tussen de andere kuren.
En dat is o.a. de speciale samenstelling van de Bio HCG vloeistof die Mardanti toepast. Daarnaast hebben de vitaminen en mineralen capsules een ingrediëntenlijst die niet te vergelijken is met de andere Bio HCG merken.

Deze heb je echt nodig bij de afslankkuur, om geen tekorten te krijgen tijdens de kuur.
Ook handig, de ampullen bevatten een speciale ampullen breker.

Ook een goede tip van Dianne, wees matig met sporten, wat ze aangaf, je lichaam is keihard aan het werk om je vetten te verbranden. Je zit op een zeer laag calorieën dieet, dus terg je lichaam niet door het te overbelasten. Wil je erbij sporten doe dit dan altijd in overleg met Dianne zodat ze je aanvullende tips kan geven.

Al met al ben ik dus echt heel erg tevreden, ik vond het inderdaad makkelijk te volgen en ben meer afgevallen dan ik had gedacht of zelfs gehoopt. En dan ook op de plekken waar het eraf moest, ook wel belangrijk!

Nu het stabiliseren nog, volgens Dianne belangrijk om goed te volgen zodat je lichaam in balans komt, en je niet het jojo effect krijgt. Ook hier heeft ze me veel tips en duidelijkheid in gegeven. (het lijkt lastig maar dat is het inderdaad niet)

Een Mardanti Bio HCG kuur bestaat uit

 • 24 glazen ampullen a 2 ml (t.b.v. 27 dagen afvallen)
 • Originele Bio HCG met o.a. L carntine, chroom, kalium, calcium, magnesium, ijzer en garcinia cambogia
 • 60 hoogwaardige biologische multivitaminen en mineralen zonder gluten, lactose, kleur –geur en smaakstoffen
 • Volledige handleiding met het 3 – fasen en eetschema
 • Heerlijke recepten voor tijdens de kuur (ook na de kuur geschikt)
 • Gratis (en vrijblijvend) de meest professionele telefonische en /0f e-mail begeleiding van Dianne
 • Gratis verzending (vandaag besteld is morgen geleverd)

Conclusie Mardanti Bio HCG kuur

Deze Bio HCG afslankkuur heeft verschillende voordelen.

 • Snel en effectief
 • Makkelijk in gebruik
 • Alleen afvallen op je vetten (en niet op je spiermassa)
 • Geeft energie en maakt fitter
 • Bevat géén hormonen of chemische eetlustremmers
 • Veilig in gebruik
 • Natuurlijk product
 • Positieve werking op het mentale gestel
 • Geschikt voor mannen en vrouwen
 • Hypoallergeen
 • Unieke samenstelling ampullen
 • Unieke samenstelling vitaminen/mineralen complex

In samenwerking met Dianne hebben we een exclusieve actie samengesteld. Je wordt hierbij gratis en vrijblijvend begeleid via de mail of telefoon door de Bio HCG specialist Dianne. Meer informatie en bestellen kan via de website van Mardanti.

Andere Bio HCG Kuren

Naast Mardanti Bio HCG heeft vetvrij.com reviews geschreven over de volgende Bio HCG Kuren:

 • Bio HCG Original
 • Momentum Bio HCG
 • Sense Bio HCG
 • Bio HCG+
 • Calorietje Bio HCG
 • Bio HCG Tabletten en Spray

Lees meer over de verschillende Bio HCG Afslank Kuren

Heb je vragen over een Bio HCG kuur of wil ervaringen uitwisselen? Laat dan een reactie achter of lees de reacties van onze bezoekers. Wil je meer weten over Bio HCG? Bekijk dan de BioHCG ervaringen en reviews over de veschillende biohcg afslankkuren in Nederland.

Gezonde Groeten,

sanne

14 Reacties

 1. Goedemorgen,

  Ben sinds 13 ampullen bezig met de kuur (Mardanti), ben 63 en heb naast een dwarslaesie (44 jr) ook diabetes type 1 (46 jr.), heb vaker de kuur gedaan de laatste decennia maar nu ben ik in de eerste 4 dagen bijna 2 kg kwijtgeraakt maa daarna zat ik weer bijna op mijn oude (te zware) gewicht. Heb toen een appel dag gehouden en ook ontwatering-soep gegeten maar val al 3 dagen amper af ?
  Komt dit vaker voor en wat kan ik nu het beste doen ?

  Vriendelijke groet en hartelijk dank voor jullie antwoord (suggesties),

  Jack

 2. Vorig jaar april was ik klaar met mijn ampullen van de Mardanti bio hcg kuur. Enorm goed gestuurd door Dianne. De kuur is top en pakt het vet aan. Ik ben niet heel dik, maar heb wat (pijnlijke) vetophopingen bij mijn benen/heupen. Dit werd bizar veel minder. De bulten van ophopingen zag je verdwijnen. Tijdens de kuur (ongeveer 3,5 week) zo’n 10 kilo afgevallen. In de stabilisatieperiode nog zo’n 4 kilo. Door een kuur is mijn levensstijl aangepast. Daarom past deze kuur bij mij. Snel veel afvallen om het vol te houden en daarna andere levensstijl om op gewicht te blijven.
  Een jaar verder begin ik weer wat te snoepen enzo. 2 kilo eraan, dus even een week de ampullen genomen. Dit samen met de vetverbrander en detox van TimFit. In een week 2,5 eraf en voel me weer slank, schoon van binnen en mooi.
  Dieet zelf dus echt een aanrader en als tip om eens per jaar weer even een weekje te doen (en daarna stabiliseren).

 3. Ik heb nu voor de 2de keer van mardanti de kuur gebruikt. Het is echt een aanrader. Snel energie en echt heel goed vol te houden. Zeker omdat je weet sat het maar 3 weken echt heel streng hoeft te doen. Daarna weer langzaam alles opbouwen, maar dat gaat echt vanzelf. Gezond eten, niet snoepen en geen alcohol went (en ik at toch een partij ongezond, snoepen en dronk iedere dag alcohol). Ik mis het gewoon niet eens. Nooit gedacht!

  Dianne is zo’n enorm fijne coach. Ik begrijp niet waar ze de tijd vandaan haalt om iedereen zo re coachen. Ze reageert nl zo snel, uitgebreid en duidelijk!! Bij alle anderen betaal je vaak voor een consult of krijg je 3 vragen die je mag stellen.

  Het resultaat is echt zo fijn. Best wel pittig, omdat ik de groentes op een gegeven moment zat was, maar uiteindelijk toch mega goed gegaan en zelfs tijdens stabiliseren nog doorgegaan met al diezelfde groentes.

  Geen honger gevoel en echt meer energie. Het pakt vooral de plekken aan waar meer vet zit. Geen smal gezicht gekregen bijvoorbeeld.

 4. Beste Dianne
  Ik ben een vrouw van 49 jaar en heb altijd wel een normaal figuur gehad maar de laatste 2 jaar krijg ik echt een buik en het gaat er niet af, heb veel gesport (inmiddels niet meer) niets helpt ben bij de dokter geweest om me te laten prikken of ik in de overgang ben maar uitslag was negatief (dit is wel een half jaar geleden). Nu ben ik heel erg geinteresseerd in de dieten maar welke zou voor mij het beste zijn. Ik weeg momenteel 69 kilo en zou toch wel zeker 5 kilo willen afvallen voornamelijk rondom de buik. Graag uw advies.

  • Hallo Nicole,

   Ik zou je dan Mardanti adviseren, je valt af op je vetten waar je het hebt zitten, krijgt meer energie, zelfs vrouwen die wel in de overgang zitten hebben hier baat bij . (bij iedere persoon uiteraard verschillend, maar de reacties zijn altijd positief)
   Je gaat je lichaam zuiveren van suikers en “foute” vetten.
   Omdat je minimaal qua energie (voeding) binnen krijgt, gaat je lichaam zijn eigen vet als energie bron gaat zien/opeten.
   Mardanti heeft daarbij een zeer goed supplement die je erbij moet slikken zodat je lichaam geen tekorten krijgt tijdens de kuur, ook erg belangrijk dus.
   Je valt gemiddeld (mits dus in goede gezondheid) tussen de 8 en 10% af in lichaamsgewicht (mannen altijd iets meer helaas) , wat voor jou dus inhoudt dat je in 3 weken tijd ongeveer tussen de 5 en 7 kilo kunt afvallen in vetten.
   Heb je vragen of tips nodig tijdens de kuur, ik help je per email altijd graag.

   Groetjes Dianne

 5. Hai Dianne

  Ik was toevallig van plan, je een mailtje te sturen!
  In begrijp dat ik in deze mail even jou vragen beantwoord? Nou geen punt hoor!

  – Ik ben 28 januari gestart, de 28e en 29e januari waren dan die 2 dagen waarop ik wel de ampul moest innemen, maar nog alles mocht eten.

  – 30 januari begon ik ook het 500cal dieet met een gewicht van 94.9 kg

  – ik hoop af te vallen naar een streefgewicht van ongeveer 85/86 kg

  – vanmorgen, 14 februari woog ik 89,8 kg !!!!!!! JIPPIE!!!!!!! Op naar dat streefgewicht!!!!! Ben goed op weg!

  – ik heb geen centimeters gemeten,vind ik iet nodig en niet zo fijn, komt er niet van. Maar ik voel absoluut dat mijn buik veranderd, de broekriem kan een gaatje strakker !!! en ik had een erg opgeblazen gevoel hoog in mijn buik, net onder de ribben, wat weg is al nu!

  – ik had verwacht sneller af te vallen. Sta bijv. af en toe een dagje stil of val met 2 of 3 ons per dag af. Maar over de grote lijn genomen geloof ik toch niet dat ik mag mopperen met het resultaat tot nu toe.

  – ik hou de kuur goed vol, heb absoluut geen moment honger gehad tot nu toe, maar vind het toch wat eenzijdig. Dat komt ook omdat ik bijv. niet alle vis lust die je wel zou mogen en dan ben je weer meer beperkt. Maar op een gegeven moment weet je ook niet zo goed hoe je een lekkere maaltijd moet fabriceren met de beperkte middelen die je hebt. Ik ben ook niet zo’n culinair wonder, dat schilt ook wel natuurlijk. Ik mis wel een boterham of knackebroodje inmiddels. Kijk dus erg uit naar de 2e fase! Verder denk ik dat als je een rouwkost-fan bent, je het helemaal makkelijk vind allemaal, maar dat het dan ook ’s zomers prettiger is. In deze wintermaanden heb je meer behoefte aan wat warms.

  – ik zou het zeker een ander aanraden, mits die persoon echt ervoor gaat! Nou moet je die instelling bij elk dieet hebben natuurlijk, maar er hangt toch een kostenplaatje aan en je moet ook qua make-up enz wel tijdelijk veranderingen toe willen passen. Je moet stevig in je schoenen staan voor dit dieet, maar het afvallen in zo’n korte tijd motiveerd mij in elk geval enorm!
  Mijn zus heeft 2,5 kuur gedaan, dat zou ik niet snel doen. Maar zij is dan ook 30kg afgevallen en dat vind ik niet nodig.

  – voor zover ik via de mail contact gezocht heb, ben ik uitstekend geholpen! en ik vond het heel netjes dat ik nu dit mailtje kreeg met de vraag hoe het ging allemaal! Prettig om te krijgen!
  Dan ga ik nu het gastenboek opzoeken waar ik kan melden dat ik erg tevreden ben!

  Met vriendlijke groetjes,

  Martine Brink

 6. Ben erg tevreden over de HCG kuur, deze was goed te doen. Ik ben 4 juli begonnen met de 1e ampul en de 6e met het dieet. Was natuurlijk even zoeken naar alles en het hoe en wat, maar nadat ik het door had, ging het goed.
  Ben d.m.v. de kuur uiteindelijk 10 kilo afgevallen, en wil zeker nog een kuur doen. Mijn gewicht hou ik liever nog even voor me, ben er niet trots op zeg maar…Maar goed, het is voor iedereen te doen en de recepten helpen zeker een handje mee.
  In het begin zag ik zelf niet dat ik afgevallen was maar mijn omgeving wel..ook merkte ik op mijn buik met name, die is toch aardig afgenomen. Ik ben inmiddels 3 weken gestopt en zit nog steeds keurig op gewicht..de ene dag 2 onsjes erbij, dan weer 3 eraf.

  Ik zou het zeker iedereeen aanraden om op deze manier af te vallen. Mij is het heel goed bevallen, kon zelf steeds maar niets vinden waarmee het me zou lukken…Ben niet van de Sonja Bakker of Dr. Frank…daar mag je gewoon teveel bij eten hahaha…Dit is prima!!!

  Met vriendelijke groet,

  Esther

 7. Ik ben Pietjan, 45 jaar oud en heb net de Bio HCG kuur gevolgd.

  Ik kon niet op de site komen om dit via het gastenboek te kunnen melden, vandaar maar op deze manier. Ik ben deze kuur gaan volgen omdat er tijdens de vakantie in italie, 2 mensen waren waarvan de eerste 15 kilo was afgevallen en de andere na 3 kuren 30 kilo was afgevallen.

  Ik ben in januari begonnen met sonja bakker omdat ik in december moest worden geopereerd aan mijn knie en toen op de weegschaal moest om te kijken hoe zwaar ik toen was, i.v.m. de narcoce. Ik woog toen 115.6 kilo en via sonja bakker woog ik eind april 100.5 kilo. Daarna alles weer gewoon gedaan maar wel goed opgelet wat ik een beetje at. Toen op vakantie en van jullie kuur gehoord. Ik kreeg er namelijk niets meer af en wou zo graag onder de 100 kilo komen en dat wou niet lukken.

  Ik ben dus op 13 oktober begonnen met de kuur en woog toen 103 kilo.
  Mijn streef gewicht moest zo tussen de 90 en 95 kilo komen, als dat zou lukken.
  5 november was ik 93 kilo en was klaar met de kuur.

  Alles zit nu heel ruim en ik kan dingen weer makkelijk aan, zelfs kleding die ik al heel lang niet meer aan kon, heerlijk.

  Moest zelfs gaatjes in mijn riem bijmaken terwijl ik eerst nog gaatjes over had.
  Ik vond de kuur makkelijk te volgen, ookal omdat de motievatie er ook was om nog wat af te vallen.

  Ik heb de begeleiding dus niet nodig gehad.

  Ben nu een paar dagen na de kuur 93.8 kilo en hoop dat er niet meer bijkomt.
  Deze fase lijkt mij nog het moeilijkst, omdat je toch weer wat meer gaat eten en ik merk dat ik nu wat vocht blijf vasthouden, terwijl ik 3 keer in de week, 2,5 uur sport.

  Tot de volgende kuur.

  Groetjes, Pietjan

 8. De 21 dagen stofwisselingskuur heeft overeenkomsten met Mardanti Bio HCG maar is lang niet zo goed.
  Ten eerste krijg je bij de 21 dagen stofwisselingskuur geen vitaminen en mineralen supplement. Daarnaast is het een kuur van 21 dagen en bij Mardanti is het een kuur van 27 dagen. Dus toch weer 6 dagen lager afvallen.
  Ook krijg je bij Mardanti een gratis Dtox kuur t.w.v. E24,95.
  Mardanti is een Nederlands product met alle kwaliteitseisen van dien (HACCP) en 21 dagen stofwisselingskuur komt illegaal uit Amerika. Je weet dus niet wat je slikt.

  Mardanti Bio HCG geeft absolute topresultaten in afvallen dat is in ieder geval zeker!

  Groetjes Ellen

 9. Hai Sanne,

  ik ben op zoek gegaan naar een dieet die mij aanspreekt en kom ik op deze site terecht en ik had een site gezien met het 21 dagen stofwisselingskuur. Kan je mij vertellen wat het verschil is tussen die 2 kuren en welke ik het beste kan nemen? Er staan wel reviews op internet maar ik eerlijk gezegd niet goed kiezen en weet niet wat dan het beste is.

  Hoor het graag van je.

  Alvast mijn dank voor je reactie.

  Gr. Tina

 10. ik ben op zoek gegaan naar een dieet die mij aanspreekt en kom ik op deze site terecht en ik had een site gezien met het 21 dagen stofwisselingskuur. Kan je mij vertellen wat het verschil is tussen die 2 kuren en welke ik het beste kan nemen? Er staan wel reviews op internet maar ik eerlijk gezegd niet goed kiezen en weet niet wat dan het beste is.

  Hoor het graag van je.

  Alvast mijn dank voor je reactie.

  Gr. Tina

 11. Hi mijn naam is Dianne en ik begeleid je geheel vrijblijvend telefonisch of via de e-mail naar jouw ideale gewicht met de Mardanti-Bio HCG kuur. Vele afvallers gingen jou al zeer succesvol voor door het ideale voedingspatroon gecombineerd met zeer bijzondere voedingssupplementen. Mardanti is een Nederlands product wat geheel volgens de strenge HACCP normen is geproduceerd; dus geheel veilig.

  Waarom wachten met afvallen? Start morgen nog! Klik op banner Mardanti/Vetvrij en bestel met grote kortingen. Nu met gratis DETOX kuur van Mardanti!!!

  Groetjes Dianne
  (Afslank Consulent)

REAGEER OP DIT BERICHT

Vul een reactie in ajb
Vul hier je naam in