Home Dieet, Voeding, Gezondheid, Sport Mardanti Collageen en Serums Review en Ervaringen

Mardanti Collageen en Serums Review en Ervaringen

Mardanti Collageen is onderdeel van de Beauty producten van Mardanti Skincare. Collageen is een menselijk eiwit en vormt ongeveer 30% van je totale eiwitgehalte. Het zorgt voor elasticiteit, sterkte en herstel van alle bindweefsels.

Bindweefsel komt in het gehele lichaam voor en behoudt de vorm en de functionaliteit van je kraakbeen, spieren, botten, maar ook voor de stevigheid van de huid, de volheid van het haar en de sterkte van je nagels!

Dit is wat je in dit artikel leert

 • Ervaringen met Mardanti collageen
 • Mardanti kortingscode
 • Wat is het beste collageen poeder
 • Mardanti collageen ingrediënten
 • Mardanti collageen ervaringen
 • Andere producten van Mardanti skincare

en nog veel meer…

De huid bestaat uit drie delen: de opperhuid, de lederhuid en het onderhuids bindweefsel. De overgrote meerderheid van het collageen in onze huid wordt aangetroffen in de dermis (de lederhuid), waar het ook wordt geproduceerd. De lederhuid is 1 tot 3 millimeter dik en voornamelijk gevuld met collageen en elastinevezels. Het collageen in de lederhuid beïnvloed de huidstructuur en de stevigheid van binnenuit.

Als we jong zijn, produceert ons lichaam van nature voldoende collageen waardoor ons gezicht er zichtbaar glad en gezond uitziet. Wanneer je ouder wordt, neemt de hoeveelheid collageen langzaam af, waardoor de huid slapper wordt en rimpels ontstaan.

Testpersonen Gezocht 

Omdat we graag objectieve ervaringen publiceren bij onze productreviews hebben we een testpanel opgericht. Voor Mardanti Collageen zijn we op zoek naar 50 testpersonen die dit product gratis willen testen. Deelnemen is heel eenvoudig.

 1. Geef middels een reactie aan waarom jij Mardanti Collageen graag wil testen
 2. We sturen het product gratis naar je toe
 3. Je gebruikt het product volgens de voorschriften
 4. Je vult het evaluatieformulier in

Er zijn nog 28 plaatsen beschikbaar

Op welke leeftijd neem het collageen af?

Collageen maakt ons lichaam dus zelf aan. Maar tussen je 25e en 30e levensjaar kan het lichaam steeds minder goed collageen aanmaken. Onze huidcellen steeds minder hard werken, waardoor de celactiviteit af neemt. Hierdoor ontstaan veranderingen in de huid. Vanaf eind twintig begint je huid ongeveer 1% collageen per jaar te verliezen.

De huid van ouderen is daarom ook slapper en dunner dan die van jongere mensen. Collageen afname zorgt daarnaast voor spieren en gewrichten die minder soepel worden. Zo wordt het lichaam stijver en kun je minder soepel bewegen.

Waarom het aanvullen van collageen essentieel is!

Niemand ontkomt aan het verouderingsproces, helaas. We kunnen dit zo lang mogelijk vertragen. Dit motiveert Mardanti niet alleen om er langer jonger uit te zien, maar om je vooral langer goed en fit te voelen.

Omdat je lichaam dus steeds meer moeite heeft om de collageenvoorraad te herstellen in de huid, haren, nagels, bindweefsels en botten kunnen we dit een steuntje in de rug geven.

Collageen Voordelen

Mardanti biedt collageen poeder verrijkt met Vitamine C, Riboflavine, Biotine, Zink, Koper en Hyaluronzuur. Voor de aanmaak van collageen  is vitamine C essentieel. Mede daarom helpt vitamine C de huid gezond en elastisch te houden. De collageenpeptiden van Mardanti werken tot in de diepere huidlagen en helpen het te versterken en verjongen, terwijl het samenhangende en dichte collageennetwerk wordt behouden.

Collageen is goed voor je Huid

mardanti collageen korting
mardanti collageen korting

Collageen ondersteunt het herstellend vermogen van de huid. Mardanti vermindert rimpels en fijne lijntjes en draagt bij aan een stevige en stralende huid. Mardanti helpt de elasticiteit en stevigheid van de huid te behouden en verbeterde huidstructuur

Collageen is goed voor je Nagels

Collageen zorgt voor sterkere nagels

Collageen is goed voor je Haren

Collageen zorgt voor het behoud van sterk en glanzend haar, draagt bij aan haargroei en ondersteunt de haarconditie

Mardanti Skincare Serums

Naast Collageen heeft Mardanti Skincare een aantal Serums die bijdragen aan een mooie huid, sterkere nagels en voller haar.

Mardanti Vitamine C Boosting Serum

Mardanti Vitamine C Boost zorgt voor een dagelijkse bevordering van de productie van collageen Het Vitamine C Serum bevat 20% Vitamine C, dit is een ultieme boost voor elke dag en essentieel voor de vorming van collageen (bindweefsels) Dit collageen is nodig om de huid te verstevigen. Vitamine C is een antioxidant dat helpt donkere plekken op de huid te verminderen. Het vermindert rimpels en fijne lijntjes en verhoogt de collageen productie. 

Mardanti Retinol Boosting Serum

Het Retinol Serum van Mardanti Skincare bevat retinol. Dit kan zich binden aan onze huidcellen, deze vernieuwen en de weefselstructuur verbeteren. Hierdoor worden rimpels minder diep en wordt het ontstaan van nieuwe rimpels vertraagd. Retinol is ook wel bekend als vitamine A, is een krachtige antioxidant die de celvernieuwing stimuleert en de vorming van collageen activeert. Retinol bestrijdt huidschade en zorgt voor een gave huid. Fijne lijntjes, rimpels en pigmentvlekken worden vervaagd. De anti-acne eigenschappen van retinol helpen mee-eters en puistjes tegen te gaan.

Mardanti Hyaluronic Hyaluronzuur Boosting Serum

Het Hyaluronic Boosting Serum is een vochtinbrengend serum met 2% hyaluronzuur, wat naast collageen en elastine de belangrijkste huidstructuur componenten zijn in de strijd tegen huidveroudering. Hyaluronzuur wordt vanaf je 25e levensjaar niet voldoende meer aangemaakt dus het toevoegen ervan is zeer aan te raden.

Voor wie is Mardanti Collageen geschikt?

De meeste mensen kunnen Mardanti Collageen zonder problemen drinken. Er zitten geen bekende allergenen in en het product is halal en koosjer.

Is Mardanti Collageen Effectief?

Mardanti Collageen is een product op basis van collageen op basis van vis. De peptiden zijn licht van gewicht zijn lossen makkelijk op (bron). In tegenstelling tot wat je zou verwachten, zijn er tientallen verschillende soorten collageen. Elk van deze typen collageen heeft een eigen functie. Om de gezondheid van de huid optimaal te stimuleren heb je veel collageen type I nodig. Dit is het geval bij collageen van vis (bron).

Dan naar de toevoegingen; dit zijn er veel, maar helaas zijn er maar weinig die direct nut hebben voor je huid. Hyaluronzuur is een stof die van nature voorkomt in de huid en die een hydraterende werking heeft. Deze stof wordt dan ook gebruikt in veel huidverzorgingsproducten. Helaas is er geen enkel bewijs dat je er iets aan hebt als je hyaluronzuur drinkt of eet (bron). Hetzelfde geldt voor vitamine E, een antioxidant (bron). Van een andere toevoeging, piperine, wordt beweerd dat het de opname in het lichaam kan verbeteren, maar er is alleen bewijs dat curcumine (de werkzame stof in kurkuma) beter wordt opgenomen (bron).

Zijn dan alle toevoegingen aan Mardanti Collageen zinloos. Nee. Van vitamine C is bewezen dat het een positief effect heeft op de aanmaak van collageen door het lichaam (bron).

Wat kost Mardanti Collageen?

Koop je een verpakking van 30 doseringen dan kost dit 29,90 euro. Maak je gebruik van de 2+1 Gratis aanbieding dan betaal je 69,90 voor 90 doseringen. Dit is 0.77 cent per dosering.

Conclusie

Mardanti Collageen heeft een uitstekende prijs / kwaliteitsverhouding. Het is eenvoudig en snel te bereiden, de smaak is goed en het heeft geen nadelige bijwerkingen. Mardanti Collageen bevat geen onnodige extra’s. Collageensupplementen zijn effectief als je ze langdurig gebruikt. Je schiet er niet zoveel mee op als je maar tien dagen lang collageen inneemt. Mardanti Skincare bevat uitsluitend viscollageen en vitamine C.

REVIEW OVERVIEW
Algehele Waardering
Previous articleAppelazijn Capsules Review en Ervaringen
Next articleKeto Actives Review en Ervaringen
mardanti-collageenMardanti Collageen heeft een uitstekende prijs / kwaliteitsverhouding. Het is eenvoudig en snel te bereiden, de smaak is goed en het heeft geen nadelige bijwerkingen. Mardanti Collageen bevat geen onnodige extra’s. Collageensupplementen zijn effectief als je ze langdurig gebruikt. Je schiet er niet zoveel mee op als je maar tien dagen lang collageen inneemt. Mardanti Skincare bevat uitsluitend viscollageen en vitamine C.

21 Reacties

 1. Ik heb weleens collageen poeder geprobeerd voor 3 maanden en vond de beloofde resultaten niet zichtbaar..gezien jullie uitleg, viscollageen Incl vitamine C etc Ben ik erg benieuwd (lees; hoop ik) toch eens m’n beginnende en ondiepe lijntjes te kunnen verminderen/stoppen. Graag test ik dus jullie collageen (leeftijd 49 jaar)

 2. Door mijn leeftijd (50 jaar) wil ik toch callogeen proberen. Ik heb er dus geen ervaring mee. Ik zou jullie product willen uittesten. En hopelijk heb ik positief resultaat. Dan moet ik niet verder zoeken..
  Alvast bedankt

 3. Ik word 40 jaar en zou graag dit product willen gebruiken (viscollageen + vit c ). Heb nog geen ervaring met andere collageen supplementen

 4. Ik wil dit produkt wel is proberen.
  Heb nog nooit collageen genomen omdat ik gewoonweg niet wist dat het bestond.
  Ik ben op dit ogenblik op zoek naar een doeltreffend produkt en kwam op jullie website terecht.
  Ik ben 67 jaar en wil collageen nu echt is uittesten.
  Groetjes

 5. Ik ben inmiddels 60 jaar en heb behoorlijk wat rimpels in mijn gezicht. Zou graag uit willen proberen om collageen iets voor mij kan betekenen.

 6. Ik erg veel last heb van m’n huis en haaruitval en niet veel lijkt te werken. Ik ben zeer secuur en hou resultaten zeer goed bij.

 7. Ik zou dit product graag eens uit proberen. Ben 61 en mag niet echt mopperen wat betreft rimpels. Mijn leeftijd is wel goed af te lezen aan mijn hals en decolleté. Zou fijn zijn als dit product daarvoor helpt.

 8. Omdat mijn haar dunner is geworden en mijn nagels breekbaar zijn maar ook slappe huid, zou ik graag collageen willen testen.

 9. Ik ben een vrouw van 47 jaar en ben de laaste 3 jaar afgevallen door stress op mijn werk, hierdoor heb ik nu behoorlijk veel rimpels in mijn gezicht. Ik heb nog nooit een collageen poeder gebruikt en ben benieuwd of ik hierdoor weer meer zelfvertrouwen zou kunnen krijgen.
  Ik kom dus heel graag in aanmerking als testpersoon.
  Groetjes Natasja.

 10. Al diverse producten geprobeerd en weet nog steeds niet welke het beste werkt. Vandaar dat ik de Mardanti wil uitproberen na eerder al diverse andere collageen te hebben gehad

 11. Wil overstappen van runder naar viscollageen. Zou graag de vernieuwde light vanille willen uitproberen. Ben benieuwd hoe dit smaakt? En uiteraard de uitwerking hiervan ervaren.

  • Ik ben een vrouw van 41 en ik heb nog nooit een collageen poeder geprobeerd maar sinds ik corona heb gehad heb ik heel erg last van haaruitval en afbrekende nagels. Ik hoop heel erg dat dit kan helpen

 12. Ik ben een vrouw van 51, gebruik nooit crèmes, heb erg broze nagels, droge huid en droog haar. Ik vraag me serieus af of het echt doet wat het belooft

 13. Ik ben een vrouw van 46 jaar en ben volop bezig om eindelijk te proberen 10 kg af te vallen. Om te vermijden dat ik daardoor last zou hebben van huidveroudering in mijn gezicht wil ik ook starten met collageen. Verder heb ik al jaren last van nagels die snel breken en splijten. Ik ben benieuwd of dit verholpen gaat zijn met collageen bij in te nemen.

 14. Zou graag de Mardanti collageen poeder willen testen.
  Ben nu toch op een leeftijd beland (36jaar) waar ik er toch aan moet geloven om supplementen te nemen om huidveroudering the verminderen/vertragen. Heb zelf alleen nog wat capsules geprobeerd, maar lees overal dat poeders beter moeten zijn. En zou dus graag dit willen proberen. Gr wendy

 15. Ik ben meer dan 40 kilo afgevallen en merk daardoor de huidveroudering in mijn gezicht en voornamelijk onder en rond mijn ogen

 16. Ik ben een vrouw van 41, en ben op zoek naar een goed collageenpoeder. Omdat ik COVID-19 heb doorgemaakt zie je de aanslag nu op lichaam, huid, haar & nagels. Ik lees dat dit wonderen zou kunnen doen dus ben ik erg geïnteresseerd in dit product.
  Graag zou ik het dan ook willen uitproberen, en een review willen geven.

REAGEER OP DIT BERICHT

Vul een reactie in ajb
Vul hier je naam in

Ontvang Dagelijks

Gratis Gezonde Afslankrecepten

Gratis Recepten

15987